2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İstirahat vermişti birkaç gün önce doktor okuyanlar bilir.O günden beri yatıyorum gerekmedikçe kalkamadım şimdi bı mutfağı toplayayik.biraz dedim malum erkekler çok iyi yapamıyor rahimime bıçak saplanıyor şiddetlenince geri yattım böyle birsey yaşayan var mi

Ben de ara ara kaldırdığım oluyor ama maks 5 kilodur. 10 kilo çokmuş yapmayın bi daha kendimi kısıtlamakta istemiyorum ben de kendi işimi kendim görüyorum. Ev temizleyeceksem dinlene dinlene yapıyorum. Ama daha hamileliğimi öğrenmeden önce mobilya değiştirmiştim ve koltukları eşimle beraber taşımıştık felaket karnım ağrımıştı. Meğer hamileymişim bilsem asla yapmazdım.

Evet aramızda bir hafta var. 22+1im bugün 32de çıkınca 16 hafta sonra tam okul kapanmasına denk geliyor. Seminer dönemi hariç
Ben de 22+1 im. İkinci dönem gitmem diye düşünüyordum ama sanırım bi kaç hafta gidip öyle ayrılmak gerekiyor kapatmak için. Gidebilirim gibi geliyor şimdi ama benim de okulum uzak araba kullanınca da çok yoruluyorum. Çok zorlanırsam raporla kapatmaya çalışırım sanırım.

Bugün bebek arabası baktım..Kraft q77 modeli beğendim ama hiç kullanan veya alan var mı kızlar?
Bize en çok önerilen marka oldu. Modelini bilmiyorum ama çok sağlam çok iyi dedi çevremiz. Bizimki de kraft olacak. Ama hediye olarak gelecek inşallah. Yenidoğana uygun olanlardan. Bence sizin seçtiğiniz model de güzeldir. Baston olanları da travel sistem olanlar da iyiymiş.

Lutfen dinlen birak ev darma duman kalsın

Ay sağlıcakla giyinsin
Ben de aynen böyle 250 liraya 10’lu set almıştım. Şimdi o fiyatta değil. Ben daha erken dönemde aldım. Korkarak almıştım hatta. Nasıl bu fiyat olur diye ama çok güzel çıktı bendeki de bu da öyle görünüyor

Ben de 22+1 im sizin gibi ikinci dönem gitmem sanmıştım ama şubatta okul açılınca 3 hafta daha gitmemiz gerekiyor. Çok zorlanırsam rapor alıcam ben de 3 hafta için.

Ben 15 haftalıkken eşime kızıp evin bütün perdelerini yıkayıp camlarını sildim. Hem de perdelerin bir kısmını kendim astım. Şimdi ne kadar salaklık yapmışım diyorum.

Şu an kesinlikle bu fiyata Takım yok. Ben diğer Takımı kuponla falan 400 e ancak almıştım 1.5 ay önce. Tabii onun kalitesi daha iyi ama olsun çok giyinmeyecekler. Hemşirelere bu yeni aldığımı veririm. Çünkü hep kan oluyormuş üstleri başları. Yanımızda geldikten sonra güzellerini giyinsin

Aynı mantıktayım. Ben de 467 liraya almıştım diğer 10lu takımı. ama hemşirelere ötekini vericem.

Koza bebeğin sitesine bakıyor musunuz hiç uygun fiyata çook tatlı şeyler var bedenleri az kalanlar outlet kısmında cok daha uyguna oluyor

Evet 2. Dönem 3 hafta gitmemiz gerekiyor

Göbeğim altına iğne batıyo gibi oluyor çok rahatsız edici bu his yaa bazen de vajina tarafına oluyor bu da mı rahim büyüdüğünden

Ne kadarsa maloldu canım Şuan sanırım 20 yi bulur operaistanbulda

Ne kadarsa maloldu canım Şuan sanırım 20 yi bulur operaistanbulda
Şu an baktım da benim aldığım bebek arabası, puseti ve adaptörü 24 bine geliyor. Biz hepsini 19 bine aldık geçen günkü kampanyadan. Ne çabuk fiyatlar artıyor anlamıyorum. Bi de Hepsiburada’da Linkgelir diye bir şey var. Belki biliyorsunuzdur. Siz bir liste oluşturup yakınınızdan biri o liste üzerinden alışveriş yaparsa size aldığınız ürünün yüzde 10u kadar Hepsipay para hediye ediyor. Öyle aldık. Yani 1900 lira da hepsipay hesabıma yatacak diğer ay bir aksilik çıkmazsa. Bana 17 bine malolmuş gibi olacak. Resmen tasarruf yapıcaz diye akla karayı seçiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…