- 6 Aralık 2022
- 389
- 675
- 18
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.501
Valla onu hiç hatırlamıyorumAlayım ben de.
Onun markası nedir peki?
Kumaşı çıkabilen bişey olsun makineye atar yıkarsınHep onu görüyorum. Sevi bebe. Ondan alırım o zaman canım
Ben de ara ara kaldırdığım oluyor ama maks 5 kilodur. 10 kilo çokmuş yapmayın bi dahaGecenlerde ben de alisveris yaptim asansorden eve kdr 4poset kaldirip eve girdim usengeclik iste. Yapilmamasi lazimdi. Dolaba yerlestirip geri bi kalktin gobegimin sag tarafinda bi agri olustu ama 4-5dkda bir yaklasik 50sn-1dkdan biraz fazla boyle kasildi agri yapti hatta acir gibi. Bu boyle aksam 7den gece 1e kdr surdu sonra uyumusum. Sukur ertesi gune bisi olmadi. Siz siz olun agir kaldirmayin. Posetler 10kilo flndi herhalde
Ben de 22+1 im. İkinci dönem gitmem diye düşünüyordum ama sanırım bi kaç hafta gidip öyle ayrılmak gerekiyor kapatmak için. Gidebilirim gibi geliyor şimdi ama benim de okulum uzak araba kullanınca da çok yoruluyorum. Çok zorlanırsam raporla kapatmaya çalışırım sanırım.Evet aramızda bir hafta var. 22+1im bugün 32de çıkınca 16 hafta sonra tam okul kapanmasına denk geliyor. Seminer dönemi hariç
Bize en çok önerilen marka oldu. Modelini bilmiyorum ama çok sağlam çok iyi dedi çevremiz. Bizimki de kraft olacak. Ama hediye olarak gelecek inşallah. Yenidoğana uygun olanlardan. Bence sizin seçtiğiniz model de güzeldir. Baston olanları da travel sistem olanlar da iyiymiş.Bugün bebek arabası baktım..Kraft q77 modeli beğendim ama hiç kullanan veya alan var mı kızlar?
Lutfen dinlen birak ev darma duman kalsınİstirahat vermişti birkaç gün önce doktor okuyanlar bilir.O günden beri yatıyorum gerekmedikçe kalkamadım şimdi bı mutfağı toplayayik.biraz dedim malum erkekler çok iyi yapamıyor rahimime bıçak saplanıyor şiddetlenince geri yattım böyle birsey yaşayan var mi
Kızlar yeni gelen cicileri oğlumunbibaby diye bir markadan aldım trendyolda. 250 tl ye buldum, son kalmıştı. 10’lu Takım için çok iyi fiyat. Satıcı ceybebe, kendi sitelerinde de uyguna satıyorlar diye gördüm. Kalitesi beklediğimden iyi çıktı parasına göre. Bu ikinci 10’lu Takım oldu, yeterli gelir artık diye düşünüyorum. Düşünen varsa bakabilir Eki Görüntüle 3178243
Ben de 22+1 imBen de 22+1 im. İkinci dönem gitmem diye düşünüyordum ama sanırım bi kaç hafta gidip öyle ayrılmak gerekiyor kapatmak için. Gidebilirim gibi geliyor şimdi ama benim de okulum uzak araba kullanınca da çok yoruluyorum. Çok zorlanırsam raporla kapatmaya çalışırım sanırım.
Ben 15 haftalıkken eşime kızıp evin bütün perdelerini yıkayıp camlarını sildim. Hem de perdelerin bir kısmını kendim astım. Şimdi ne kadar salaklık yapmışım diyorum.Ben de ara ara kaldırdığım oluyor ama maks 5 kilodur. 10 kilo çokmuş yapmayın bi dahakendimi kısıtlamakta istemiyorum ben de kendi işimi kendim görüyorum. Ev temizleyeceksem dinlene dinlene yapıyorum. Ama daha hamileliğimi öğrenmeden önce mobilya değiştirmiştim ve koltukları eşimle beraber taşımıştık felaket karnım ağrımıştı. Meğer hamileymişim bilsem asla yapmazdım.
Şu an kesinlikle bu fiyata Takım yok. Ben diğer Takımı kuponla falan 400 e ancak almıştım 1.5 ay önce. Tabii onun kalitesi daha iyi ama olsun çok giyinmeyecekler. Hemşirelere bu yeni aldığımı veririm. Çünkü hep kan oluyormuş üstleri başları. Yanımızda geldikten sonra güzellerini giyinsinAy sağlıcakla giyinsin
Ben de aynen böyle 250 liraya 10’lu set almıştım. Şimdi o fiyatta değil. Ben daha erken dönemde aldım. Korkarak almıştım hatta. Nasıl bu fiyat olur diye ama çok güzel çıktı bendeki debu da öyle görünüyor
Şu an kesinlikle bu fiyata Takım yok. Ben diğer Takımı kuponla falan 400 e ancak almıştım 1.5 ay önce. Tabii onun kalitesi daha iyi ama olsun çok giyinmeyecekler. Hemşirelere bu yeni aldığımı veririm. Çünkü hep kan oluyormuş üstleri başları. Yanımızda geldikten sonra güzellerini giyinsin
Ben aldım.Kızlar cybex bebek arabası alan var mı?
Evet 2. Dönem 3 hafta gitmemiz gerekiyorBen de 22+1 im. İkinci dönem gitmem diye düşünüyordum ama sanırım bi kaç hafta gidip öyle ayrılmak gerekiyor kapatmak için. Gidebilirim gibi geliyor şimdi ama benim de okulum uzak araba kullanınca da çok yoruluyorum. Çok zorlanırsam raporla kapatmaya çalışırım sanırım.
Ne kadarsa maloldu canım Şuan sanırım 20 yi bulur operaistanbuldaBen aldım.Cybex Eezy Twist modeli, kabin boy bebek arabası. Aynı zamanda araba pusetini ve adaptörünü de aldım (Aton5 model puset). İlk 6 ay pusetle kullanırım diye. 2-3 gün önceki Hepsiburada indiriminden aldım.
Şu an baktım da benim aldığım bebek arabası, puseti ve adaptörü 24 bine geliyor.Ne kadarsa maloldu canım Şuan sanırım 20 yi bulur operaistanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?