2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Normalmiş benim cok oldu geçen günlerde kasigima toplandi böyle taş gibi oldu öyle agridi ki, ama doktorum normal olduğunu günde birkac kez olabilecegini soyledi bebek artik kemikleri falan sertlesmeye başladığı icin. Kanama olmadıkça sorun yok dedi

Kızlar ben aynı soruyu yine sormuştum ama birkaç sayfa önceki konuşmalarda gördüm tekrar sorma ihtiyacı hissettim. Konuşmaları bulsam alıntılayacaktım

Hastane çıkışı alıyoruz ya ben en çok içime sineni aldım pançodan. Doğumhaneye onu vermeyi düşünüyordum ama kanlı oluyor oraya daha basit bir şey verelim tarzı konuşmalar okudum tam hatırlayamadım

Bu konuda fikriniz nedir? Tekrar sormak istiyorum

Benim de özellikle sabahları o şekilde oluyor, ağrısız. Ama bence çok normal. Yolun yarısını geçtik artık ağrı, akıntı, kanama vs olmadığı sürece ben normal buluyorum bebekler büyüdü daha fazla hissediyoruz.

Çok teşekkür ederim detaylı bilgi için canım, ben izin alıp bebeğe bakacağım hep aklımda olan bebekle tek başıma dışarı çıkabilmek, o yüzden travellera hiç bakmadım bile, Pierre cardinin carma plus vs. düşünüyordum oda ztn 10 bin civarı onu alacağıma biraz daha koyup Melio alabilirim sanırım, bide dediğin gibi ben 3 yıl götürse çok rahat yeter bana etrafımdan gördüğüm hatta 2 yaşından sonra bebek arabasına oturmak istememeler başlıyor.tekrar teşekkür ederim

Evet yaa büyüdüler biraz önce ilk defa dışarıdan da gördüm hareketini eşim de gördü çok şükür ama elini koyunca hareket etmiyor o şekilde hissedemedi daha

Qbit in yol tutuşu daha mi iyi canım sadece melionun tekeri ile ilgili olumsuz bir yorum okudum şikayetvarda yada sağlamlığı qbit daha ağır ama daha mı sağlam ki oda 17 bine geliyor toplam şuan kafam o kadar karıştı ki almışken onu mu alsam diyorum 6 taksitte oluyormuş, sanırım şubatı beklesem bu fiyata alamam

O konuda yazanlardan biri de benim canım.
Ben ilk etapta daha uyguna aldığım beyaz bir takım vereceğim. Kan olayını bilmiyorum ama ilk giydiğinde pek bi şey anlamıyorsun doğru düZgün foto bile çekemeyeceksiniz falan dediler. Ben de en sadesini ilk giyeceği olarak ayırdım.
Ama bence panço takım da olur. En güzeli de olur. Benim takımım uygun fiyatlı ama çok güzel ve içime sinen bir model. Öyle olması önemli

Son düzenleme:
Orası öyle aslında canım çok ince düşünüyoruz sanki doğduklarında kokularından aklımıza kıyafetleri mi gelecek sanki

Kanlı yada pis gelmiyor. Oğlum geldiğinde üstündekilerle baya durmustu sonradan değiştirmiştik hiç leke yoktu üzerinde. Ama tabi fotoğraf çekimi vs yapacaksanız o ayrı olsun gelinxe değiştirirsiniz ne olur ne olmaz

Qbitin yol tutuşu daha iyi gibi geldi bana arabanın ağırlığı arttıkça orantılı şekilde o da artıyor normal olarak. Ama satıcı melio’yu da boş olarak değerlendirmeyin dedi, hatta üzerine ağırlık koydular bebek oturunca böyle olacak diye gösterdi bize yeterli geldi. Cybex Türkiye’de tek satıcının tekelinde olduğu için sanırım genel olarak garanti işlemleri sıkıntılı biraz, yanlış hatırlamıyorsam şikayetler genel olarak bu yöndeydi. Çok fazla sıkıntı çıkaran bir marka değil ama çıkardığında arkasında duran bir distribütör bulamıyorsun gibi geldi bana.

Kızlar dün gece bebeğin hareketlerini az hissettim, baya endişelendiğim için yarım yamalak uyudum. Sabah lavaboya gidince idrar rengim baya koyuydu, sanırım dün az sıvı içtim. Hemen yarım litre su içtim, bebek bir hareketlendi, anlatamam su tüketimi bence çok önemli

Ben en beğendiğim takımı giydireceğim ilk doğduğunda ... İlk giysisi önemli bence

Özel bir fotoğraf çekimi düşünmüyorum kendi aramızda eşimle çekiliriz
Ben en beğendiğim takımı giydireceğim ilk doğduğunda ... İlk giysisi önemli bence
Teşekkür ederim yorumun için

Kuzenim doğum yaptı yazın. Bebek geldiğinde az da olsa bir şeyler bulaşmıştı. Hatta foto çekmek istedik ama gizleyemedik lekeyi. Ha çok sorun olmayabilir tabii ama zaten hastanede kalacağımız için sonra da giydirilebilir en beğendiklerimiz :)

Ben 15 haftalıkken eşime kızıp evin bütün perdelerini yıkayıp camlarını sildim. Hem de perdelerin bir kısmını kendim astım. Şimdi ne kadar salaklık yapmışım diyorum.
Bizimkilerde oturmayı çok severler hamileliğimden beri en az 4 5 kez misafir ağırladım ki 10 kişiyi bulan sayılarda. Perde cam işine hiç girmedim ama temizlikçi çağırdım. Çok ağır işler onu ne olursa olsun yapmam siz de yapmayın. Bişey olma riskinde bile pimpiriklendiğimde insan çok pişman oluyor.

Peki battaniye veriliyor değil mi doğumhaneye?

Nacizane görüşüm ailece çekilecek fotoğraflar için ertesi sabahın beklenmesi, en cici lohusa pijaması ve hastane cıkısının da o zaman giydirilmesi yönünde. doğumdan sonra anne cok fotoğraf çekilecek modda olmayabiliyor biraz sersemlemiş oluyor insan. Kimisi de yürüyerek çıkıyor doğumhaneden hemen süslenip foto çekiliyor ama ben açıkçası onlardan olamadım. Benim kızım kendi de temizdi, üstünde de kan yoktu. Ha şöyle de bişey var, doğumdan sonra tüm akraba eş dost arkadaş bebeğin fotosunu bekliyor yine cici bişey giydirmek gerek

Ben üstümden tır geçmiş gibi çıkmıştım sezaryenden 2 gün hastanede kaldığım halde bir tane bile fotom yok bebeğimle 2 valizle gitmiştim hastaneye şidmi oyuzden az ve öz şeyler alıcam inşallah bus eger benişimle bikaç foto çekilebilirim

Ben de başta çok hissetmiyorken çok dikkat etmiyordum ama dediğiniz gibi artık en ufak şeyde aklıma geliyor pişman oluyorum. Bir daha asla yapmam. Süpürge bile açmıyorum. Misafir olayı da ayrı mesele ya. Siz davet ettiyseniz başka da hamile kadının evine misafirliğe gidilmemeli bence.

Teşekkür ederim canım zaten hep güzel şeyler seçmeye çalışıyoruz bebeklerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…