2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kesinlikle zaten artık kabul etmiyorum eşime de diyorum. Gelenler kendini yorma diyorlar ama yine de bişeyler hazırlıyorsun sonuçta.

Karar verdim ve 2 tane daha 5li yenidoğan set aldım şimdi hepsiburadadan. Çünkü benim 2 tane hastane çıkışı dışında hiç eldiven şapka vs dahil takımım yok. Hep eksik. O yüzden gerekiyordu. Yine kuzenimin tavsiyesiydi yenidoğan için 5-6 tane takımın olmalı mutlaka diye. Onu hatırlayınca almış oldum. Diğer aldığım takımlar genelde büyük. 1 ay sonrası için hep.

1 ay sonrası dediğin kaç cm canım ben yenidoğan 2 set aldım 56 cm di 0-3 ay sonra bi de 1 tane 50 cm aldım(bilmeden) bence çok ufak ya 52-53 cm doğuyor kimi bebek

Ablam ebe hemşire 2 de çocuğu var ona sordum ne alayım diye bebek için 2 yenidoğan takım al 2 kendine de 2 pijama takımı al dedi hastaneye. Bebek için 0-3 ay çok alma o kadar hızlı büyüyorlar ki dedi onun tavsiyelerine bakarak ben öyle yaptım. Kendime daha almadım ama bebek için bi yenidoğan set aldım bi de ayrı ayrı zıbın ve tulum takım aldım. 0-3 aydan ziyade 3-6 hatta 6-9 aldım.

1 ay sonrası dediğin kaç cm canım ben yenidoğan 2 set aldım 56 cm di 0-3 ay sonra bi de 1 tane 50 cm aldım(bilmeden) bence çok ufak ya 52-53 cm doğuyor kimi bebek
Kaç cm bilmiyorum. Aldıklarımın hepsini kaldırdım, Biz hep bebek mağazalarında dolaşırken oradaki annelerden fikir alarak ilerledik.

Onlar 0-3 ay ya da 1-3 ay yazanlar 3 aya kadar giyiliyor dedi hep. Daha çok 1-3 ay 3-6 ay gibi aldım. 6-9, 9-12 de aldıklarım var.

Bir de benim eşimin tarafı maalesef çok kısa boylu. Kızım da görünen o ki babaya benziyor. O sebeple iri ve uzun doğmaz diye düşünüyorum. 50 cm almak daha riskli tabii. Benim aldığım bebbek markasındaki yenidoğan takımları o kadar küçük değil.

herkes yanında olan güvendiği insanları dinleyip ona göre hareket ediyor. Ben de o yüzden 2 taneyi az bulup yeniden aldım. çünkü yetmez dediler.

Valla 5'li takımlar bence çok mantıklı. Tek tek eldiven şapka yapmaya kalksan daha pahalıya çıkıyor denedim

Evet nasıl içimize siniyorsa öyle yapalım

Kizlar bebek hareketlerini gün içinde sürekli mi hissediyorsunuz
Her zaman değil. Bazen pıt pıt hareket ediyor. Sırt üstü yattığımda pozisyondan rahatsız oluyor sanırım daha fazla hareket ediyor tekmeliyor dönüyor sürekli. Bi kaç gündür daha az hissediyordum. Hatta dün bi kaç sefer dışında hiç hissedemedim sırt üstü yatsamda çok az bi kaç kez vurdu o kadar minik çikolatalardan yedim en son gece dayanamadım öyle biraz hareketlendi bugün daha hareketli. Az çok hareket ediyorsa sıkıntı yok diye düşünüyorum. Uyku halinde de olabilir çünkü.

Benimde bir iki gündür biraz durgun tedirgin oldum ama demekki aynı şeyleri yasiyormusuz yorumunuz için teşekkür ederim

Benimde bir iki gündür biraz durgun tedirgin oldum ama demekki aynı şeyleri yasiyormusuz yorumunuz için teşekkür ederim
Rica ederim yarın 9.30’da ayrıntılı ultrasonum var şimdiden çok tedirgin ve heyecanlıyım. Doktora yine de soracağım bunu bişey olduğunu düşünmüyorum ama o zaman da yazarım yine

Rica ederim yarın 9.30’da ayrıntılı ultrasonum var şimdiden çok tedirgin ve heyecanlıyım. Doktora yine de soracağım bunu bişey olduğunu düşünmüyorum ama o zaman da yazarım yine
Ben detaylı da perinatologuma sorduğumda 28r kadar hareket takibi yapma dedi ama annelik delilik işte insan hep iyi mi diye merak ediyo umarım hersey yolunda gider mutlu şekilde ayrılırsiniz muayeneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…