- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.581
Anladim cnm bende sürekli değil bi iki kere hissediyorum burda kıpır kıpır yaziliyo ya dedim bende mi anormallik varSürekli hissedemeyiz günün çoğunu uyuyarak geçiriyorlar
Bizim hareketlerimiz onlara beşik gibi etki ediyormuş genelde ben dinlenirken hareket ediyor bebeğim
Benim de durgun 2 gündür. Dün hatta şiş gibiydim bebek daha içerde gibiydi anlayamadım. Hareket hissettiğim için sıkıntı etmedim.Benimde bir iki gündür biraz durgun tedirgin oldum ama demekki aynı şeyleri yasiyormusuz yorumunuz için teşekkür ederim
Herhalde toplu bir durgunluk var bu 2gundur burçları ile mi alakalı acabaBenim de durgun 2 gündür. Dün hatta şiş gibiydim bebek daha içerde gibiydi anlayamadım. Hareket hissettiğim için sıkıntı etmedim.
Haftasıyla uyumlu da olabilirHerhalde toplu bir durgunluk var bu 2gundur burçları ile mi alakalı acaba
Kendimizi yormamamiz gerekiyor bu bir gerçek. Ben hiç bir şey yapmıyorum işe gidip geliyorum bi çamaşır atıyorum makinaya birde mutfak topla ama o bile yetiyor. Sabahları kuş gibi kalkıyorum hiç ağrı sızı olmuyor ama öğlene doğru başlıyor ağrılar sizilar gerilmeler, akşam resmen elimi kaldıracak halim kalmiyor, namazı bile artık oturarak kılıyorum. Öncekiler annelerimizin hiç mi canı yokmus bizmi çürüğüz anlamış değilimEvet öyleymiş. Bende sırf o yüzden rapor alıp işe gitmedim geçen pzt. Doktor baktı her şey yolunda dedi. Endişe etme. Bir de kabızlık var mı diye sordu önce. Ama bende öyle bir durum yok. Belki gaz sancısı olabilir diye de düşündürüyor bu durum.
Eğer o değilse rahim büyüyor kaslar geriliyor gibi şeyler söyledi.
Zaten sonra geçti. Ama bu ağrıdan önceki 2 gün çok yoğun geçmişti ve çok ayakta kalmıştım. O da beni sarstı sanırım. Pekçok etken olabilir yani.
Aramızda 1 gün olunca normal demek kiHaftasıyla uyumlu da olabiliryakın haftalardayız.
Yok cnm çok kanlı falan olmuyor ilk nasıl görmek istiyorsanız onu giydirKızlar ben aynı soruyu yine sormuştum ama birkaç sayfa önceki konuşmalarda gördüm tekrar sorma ihtiyacı hissettim. Konuşmaları bulsam alıntılayacaktım
Hastane çıkışı alıyoruz ya ben en çok içime sineni aldım pançodan. Doğumhaneye onu vermeyi düşünüyordum ama kanlı oluyor oraya daha basit bir şey verelim tarzı konuşmalar okudum tam hatırlayamadım
Bu konuda fikriniz nedir? Tekrar sormak istiyorum
Kendimizi yormamamiz gerekiyor bu bir gerçek. Ben hiç bir şey yapmıyorum işe gidip geliyorum bi çamaşır atıyorum makinaya birde mutfak topla ama o bile yetiyor. Sabahları kuş gibi kalkıyorum hiç ağrı sızı olmuyor ama öğlene doğru başlıyor ağrılar sizilar gerilmeler, akşam resmen elimi kaldıracak halim kalmiyor, namazı bile artık oturarak kılıyorum. Öncekiler annelerimizin hiç mi canı yokmus bizmi çürüğüz anlamış değilim
Yok cnm çok kanlı falan olmuyor ilk nasıl görmek istiyorsanız onu giydirzaten hastane için en az 3 takım kiyafet gerekir sezeryanda üç gün yatiriyorlar çünkü
Ayy deme yaaKızlar dün gece bebeğin hareketlerini az hissettim, baya endişelendiğim için yarım yamalak uyudum. Sabah lavaboya gidince idrar rengim baya koyuydu, sanırım dün az sıvı içtim. Hemen yarım litre su içtim, bebek bir hareketlendi, anlatamamsu tüketimi bence çok önemli
Benim bir akşam o kadar hareket etti ki doktora sordum düşün yani, ertesi gün tık yokAnladim cnm bende sürekli değil bi iki kere hissediyorum burda kıpır kıpır yaziliyo ya dedim bende mi anormallik var
Üç gün müYok cnm çok kanlı falan olmuyor ilk nasıl görmek istiyorsanız onu giydirzaten hastane için en az 3 takım kiyafet gerekir sezeryanda üç gün yatiriyorlar çünkü
Sezryan da aksi bi durum yoksa 2 gün kalınıyor cnm bebeğimiz saglikla yanımizda olsun da ins gecer 2 günBenim bir akşam o kadar hareket etti ki doktora sordum düşün yani, ertesi gün tık yok
Üç gün müinşAllah o kadar kalmam ya bana hastane odaları yetti bu sene
Ben hiç kimseyi kabul etmiyorum gitmiyorum da daha yeni yeni kendime geliyorum, valla kusura bakan baksin hiç umursamiyorumdaBen de başta çok hissetmiyorken çok dikkat etmiyordum ama dediğiniz gibi artık en ufak şeyde aklıma geliyor pişman oluyorum. Bir daha asla yapmam. Süpürge bile açmıyorum. Misafir olayı da ayrı mesele ya. Siz davet ettiyseniz başka da hamile kadının evine misafirliğe gidilmemeli bence.
Ayy buna bayıldım çok güzelmiş tam benin tarzımBu takımı civilden 180'e aldım, fitilli kumaşı çok güzel kızlar renk renk var. Kız bebekler için uçları dantelliler var bayıldım onlara
Eki Görüntüle 3178607
Amin canım o günleri bir görelim deSezryan da aksi bi durum yoksa 2 gün kalınıyor cnm bebeğimiz saglikla yanımizda olsun da ins gecer 2 gündengesiz oluyor demek ki bu haftalarda bi de koç burcu olunca
Amin bitanem, teşekkür ederimAyy buna bayıldım çok güzelmiş tam benin tarzımgüle güle giysin kuzun cnm
Çok tatlıymış bende bakayım oğluşumaaBu takımı civilden 180'e aldım, fitilli kumaşı çok güzel kızlar renk renk var. Kız bebekler için uçları dantelliler var bayıldım onlara
Eki Görüntüle 3178607
Evham yapma diyeceğim de sen ve ben evham ve drama queenler olarak başı çekiyoruz sanırım hele ben son iki kontrolümde maalesef ki suyum fazla çıktı şekerden, 3 gündür sağ tarafımda korkunç bir sancı var fitile başladım geceleri sıfır uykuyum. Ama bebek hareketlerini evham yapmıyorum ben hala ufak pıtırtılar olarak hissediyorum diğer arkadaşlar gibi tekme ya da dışarıdan hissetme gibi şeyler yok kasıklarımda ya da göbeğimin biraz altında kalp çarpıntıları gibi kıpırtılar mesela dün doğru düzgün hiç hissetmedim son bir saattir falan pıtırdıyor :)Ben detaylı da perinatologuma sorduğumda 28r kadar hareket takibi yapma dedi ama annelik delilik işte insan hep iyi mi diye merak ediyo umarım hersey yolunda gider mutlu şekilde ayrılırsiniz muayeneden
Benimde mecburi sezeryan 38 görürsem ancak 23 mart ama 37den sonra beklemek istemitorum ben Allahim büyük inşallah saglikla gelsinlerAmin canım o günleri bir görelim de
Benimki koç burcu olmayabilir eyvah eyvahmecburi sezaryen olacak 38.hafta tam 21 Mart
Battaniye şart cnm kundak yapıp veriyorlar battaniyeyleDeğil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?