2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Sürekli hissedemeyiz günün çoğunu uyuyarak geçiriyorlar
Bizim hareketlerimiz onlara beşik gibi etki ediyormuş genelde ben dinlenirken hareket ediyor bebeğim
Anladim cnm bende sürekli değil bi iki kere hissediyorum burda kıpır kıpır yaziliyo ya dedim bende mi anormallik var

Kendimizi yormamamiz gerekiyor bu bir gerçek. Ben hiç bir şey yapmıyorum işe gidip geliyorum bi çamaşır atıyorum makinaya birde mutfak topla ama o bile yetiyor. Sabahları kuş gibi kalkıyorum hiç ağrı sızı olmuyor ama öğlene doğru başlıyor ağrılar sizilar gerilmeler, akşam resmen elimi kaldıracak halim kalmiyor, namazı bile artık oturarak kılıyorum. Öncekiler annelerimizin hiç mi canı yokmus bizmi çürüğüz anlamış değilim

Yok cnm çok kanlı falan olmuyor ilk nasıl görmek istiyorsanız onu giydir zaten hastane için en az 3 takım kiyafet gerekir sezeryanda üç gün yatiriyorlar çünkü

Aynıyım ben de. Bugün sözde evi süpürüp sileyim dedim. Hafifçe süpürüyorum. Kendimi yormadan.
Bi de mutfağım dağılmıştı onu halletmeliydim.
Ama ben sadece mutfağı topladım bi de çok basit 2 çeşit yemek yaptım ki bunlardan biri de makarna ama bittim tükendim.

Duşa girdim çıktım. Eşime dedim yarın için giyecek gömleğin de var. Ben bir şey ütüleyemicem bugün.

Sadece mutfak toparlama ve bir nevresimi makineye atmayla günü kapattım. neden bu kadar çabuk etkileniyoruz ben de anlamadım. Artık çevre de eskisi gibi temiz ferah değil. Hava da hava değil. Gıda da içecek de öyle. O yüzden herhalde. Dayanıklılık seviyesi düşük.

Benim de sabah sırtıma ağrı girdi. İlk kez oldu. Sonra geçti. Son 3 aya girince bunlar artıyormuş. Youtubedaki hamileler için uygun egzersizlere bakmak gerek. Önemli ölçüde azaltıyormuş ağrıları.

Yok cnm çok kanlı falan olmuyor ilk nasıl görmek istiyorsanız onu giydir zaten hastane için en az 3 takım kiyafet gerekir sezeryanda üç gün yatiriyorlar çünkü

Evet işte benim akrabalar da bunu diyor. 2-3 takım az. 5-6 tane olsun dendi bana. Hem gün içinde de belki akşama dek aynı kıyafetle kalmaz bir şey olur. Kirlenir falan.

Ayy deme yaa bugün hiç içmedim bebekte çok az hareket etti ben niye su içemiyorum cildiricam ya yutamiyorum içtiğim anda midem bulaniyor bi doğurayim kana kana su doya doya çay icicem

Anladim cnm bende sürekli değil bi iki kere hissediyorum burda kıpır kıpır yaziliyo ya dedim bende mi anormallik var
Benim bir akşam o kadar hareket etti ki doktora sordum düşün yani, ertesi gün tık yok
Üç gün mü inşAllah o kadar kalmam ya bana hastane odaları yetti bu sene

Benim bir akşam o kadar hareket etti ki doktora sordum düşün yani, ertesi gün tık yok

Üç gün mü inşAllah o kadar kalmam ya bana hastane odaları yetti bu sene
Sezryan da aksi bi durum yoksa 2 gün kalınıyor cnm bebeğimiz saglikla yanımizda olsun da ins gecer 2 gün dengesiz oluyor demek ki bu haftalarda bi de koç burcu olunca

Ben hiç kimseyi kabul etmiyorum gitmiyorum da daha yeni yeni kendime geliyorum, valla kusura bakan baksin hiç umursamiyorumda

Sezryan da aksi bi durum yoksa 2 gün kalınıyor cnm bebeğimiz saglikla yanımizda olsun da ins gecer 2 gün dengesiz oluyor demek ki bu haftalarda bi de koç burcu olunca
Amin canım o günleri bir görelim de
Benimki koç burcu olmayabilir eyvah eyvah mecburi sezaryen olacak 38.hafta tam 21 Mart

Ben detaylı da perinatologuma sorduğumda 28r kadar hareket takibi yapma dedi ama annelik delilik işte insan hep iyi mi diye merak ediyo umarım hersey yolunda gider mutlu şekilde ayrılırsiniz muayeneden
Evham yapma diyeceğim de sen ve ben evham ve drama queenler olarak başı çekiyoruz sanırım hele ben son iki kontrolümde maalesef ki suyum fazla çıktı şekerden, 3 gündür sağ tarafımda korkunç bir sancı var fitile başladım geceleri sıfır uykuyum. Ama bebek hareketlerini evham yapmıyorum ben hala ufak pıtırtılar olarak hissediyorum diğer arkadaşlar gibi tekme ya da dışarıdan hissetme gibi şeyler yok kasıklarımda ya da göbeğimin biraz altında kalp çarpıntıları gibi kıpırtılar mesela dün doğru düzgün hiç hissetmedim son bir saattir falan pıtırdıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…