- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.601
Bana kimse evham yapma diyemiyor bugun acile gittim doktor önce başından savcak gibi yaptı sonra hikayemi duyunca çok haklısın gel bakalım dedi ben evham da 1.sirami kimseye verememEvham yapma diyeceğim de sen ve ben evham ve drama queenler olarak başı çekiyoruz sanırım hele ben son iki kontrolümde maalesef ki suyum fazla çıktı şekerden, 3 gündür sağ tarafımda korkunç bir sancı var fitile başladım geceleri sıfır uykuyum. Ama bebek hareketlerini evham yapmıyorum ben hala ufak pıtırtılar olarak hissediyorum diğer arkadaşlar gibi tekme ya da dışarıdan hissetme gibi şeyler yok kasıklarımda ya da göbeğimin biraz altında kalp çarpıntıları gibi kıpırtılar mesela dün doğru düzgün hiç hissetmedim son bir saattir falan pıtırdıyor :)
Yok cnm dün çok hareketlendi mesela bugün gün içinde çok yoktu şimdi oturdum yeni başladı. İşte çok dikkat etmiyorum ediyor ama çok değil. Bnm lki gece ben yatınca atağa geçiyor sabah da genelde o uyandırıyor bu araKizlar bebek hareketlerini gün içinde sürekli mi hissediyorsunuz
Geçmiş olsun canım. Normalin dışında bir akıntı derken normal beyaz/sarımsı akıntın miktar olarak mı fazlaydı yoksa renk olarak mı normalin dışındaydı?20.haftadayım. Rahim ağzı yetmezliği varmış ama kaç cm açılma, nedir, nasıl olacak konuşmaya bile fırsat kalmadı. Normalin dışında bir akıntı oldu, tesadüfen de doktor müsaitti hem de muayenehaneye çok yakındaydık. Arayayım dedim o da hadi gelin bakalım dedi. Bakınca hemen operasyon planlamaya geçti 10 dakika falan durmuşuzdur muayenehanede hemen hastaneye geçtik. Allahtan çok hızlı davrandı hastane yoksa yetişemezmişiz çok ileri seviyedeymiş. Hatta bir ara bıraksak mı peşini gibi bir düşünceye kapıldı doktor öyle hissettim. Hastaneye gidene kadarki yol öyle zor geldi ki. Şimdi yatıp kaldım. Pzt muayene olacak o zamana kadar tuvalete gidiyorum sadece. Size bir hareket kısıtlaması önerdi mi doktorunuz operasyona bağlı olarak?
Bak canımÇok tatlıymış bende bakayım oğluşumaa
Gelişimi yerindeyse neden olmasın canımBenimde mecburi sezeryan 38 görürsem ancak 23 mart ama 37den sonra beklemek istemitorum ben Allahim büyük inşallah saglikla gelsinler
Bir örme, bir pazen, bir penye bir de lcw dan aldığım pofuduk battaniye var daha almalı mıyım acaba? Müslin örtüler de olacak tabiBattaniye şart cnm kundak yapıp veriyorlar battaniyeyle
Canım sanırım en büyük benim bebek 25+3 flnm bugün sürekli değil hareketi hatta geçen nerdeyse doktora gidecektim az da olsa hareket ediyorsa korkma dedi annem gitmedim, ertesi gün hareketlendi, kesinlikle hala bi rutini yok en çok sabah namazı vakti hareketli ama o zaman da hareketsiz olduğu oluyor.ama dışardan hareketi belli olan bi video bile çekebildim ama bida yakalayamadım , 20 -21 de bu kadar olmuyordu sanki 24 ten sonra hareket sıklığı değil ama şiddeti arttı.Bana kimse evham yapma diyemiyor bugun acile gittim doktor önce başından savcak gibi yaptı sonra hikayemi duyunca çok haklısın gel bakalım dedi ben evham da 1.sirami kimseye verememAllah korktugumuza uğratmasın insallah
Canım sen kaç haftadasın bende yavaştan oturararak mı kılsam demeye başladım, benim için artık çömelip kalkmak çok zorlaştı ya erken değil mi bugün bi yürüyüm dedim kaşığıma ağrı girdi valla doktorlar 35 dio ama 30 bile gebelik için zormuş 18 de evlenip doğuracan bitecekKendimizi yormamamiz gerekiyor bu bir gerçek. Ben hiç bir şey yapmıyorum işe gidip geliyorum bi çamaşır atıyorum makinaya birde mutfak topla ama o bile yetiyor. Sabahları kuş gibi kalkıyorum hiç ağrı sızı olmuyor ama öğlene doğru başlıyor ağrılar sizilar gerilmeler, akşam resmen elimi kaldıracak halim kalmiyor, namazı bile artık oturarak kılıyorum. Öncekiler annelerimizin hiç mi canı yokmus bizmi çürüğüz anlamış değilim
Cok sağol kuzum yorumun için aramızda 2 hafta vsr bir rutin yok ve böyle surekli kıpırtı da yok insan panik yapiyor inşallah sıklığı da şiddeti de tez zamanda hepimizin artarCanım sanırım en büyük benim bebek 25+3 flnm bugün sürekli değil hareketi hatta geçen nerdeyse doktora gidecektim az da olsa hareket ediyorsa korkma dedi annem gitmedim, ertesi gün hareketlendi, kesinlikle hala bi rutini yok en çok sabah namazı vakti hareketli ama o zaman da hareketsiz olduğu oluyor.ama dışardan hareketi belli olan bi video bile çekebildim ama bida yakalayamadım , 20 -21 de bu kadar olmuyordu sanki 24 ten sonra hareket sıklığı değil ama şiddeti arttı.
Ben en bastan beri oturarak kılıyorum tup bebek olunca evham yaptım eğer zorlanıyorlar oturarak kıl canım zorlama kendiniCanım sen kaç haftadasın bende yavaştan oturararak mı kılsam demeye başladım, benim için artık çömelip kalkmak çok zorlaştı ya erken değil mi bugün bi yürüyüm dedim kaşığıma ağrı girdi valla doktorlar 35 dio ama 30 bile gebelik için zormuş 18 de evlenip doğuracan bitecek
Haklısın yavaştan geçeceğim bendeBen en bastan beri oturarak kılıyorum tup bebek olunca evham yaptım eğer zorlanıyorlar oturarak kıl canım zorlama kendini
En iyisi. Benim zaten gidip geldiğim pek kimse yoktu. Bi ablama gidiyorum, onları çağırırdım normalde ama bu durumda hep ben gidiyorum. 2 haftada bir balık yapıp çağırıyor bana bir faydası olsun diye. Hizmet bekleyen hiç kusura bakmasınBen hiç kimseyi kabul etmiyorum gitmiyorum da daha yeni yeni kendime geliyorum, valla kusura bakan baksin hiç umursamiyorumda
Kız kardeş candırEn iyisi. Benim zaten gidip geldiğim pek kimse yoktu. Bi ablama gidiyorum, onları çağırırdım normalde ama bu durumda hep ben gidiyorum. 2 haftada bir balık yapıp çağırıyor bana bir faydası olsun diye. Hizmet bekleyen hiç kusura bakmasın
Ya sorma, bugün avm de eşime Alışveriş yapalım dedik. 3 mağaza gezdik, benim belim pert oldu, oturmak zorunda kaldım. Sonra internet alışverişine şükredip ve interneti icat edene teşekkür ettimKızlar bide ben tekim ya mecbur yemek temizlik yapıyorum valla içime sinmiyor bugünde sil süpür yaptım ama ben de 32 yi beklemeden önden de 20 gün yıllık izin akıp ayrılış yapacağım eşimin çalıştığı şehre geçeceğim çünkü bel ağrılarım arttı en azından yardımcı olur eşim napayım valla gene iyi bile dayandım
Evim çok küçük canım burda geçici eşyalı bir evdeyim 60 m2 fln ama bi hafta temizlikçi aldım sonra da diyorum ev küçük yaparım gerek yok, resmen sanki bebek kalçamda oturuyor, kalça ağrısı da var bendeYa sorma, bugün avm de eşime Alışveriş yapalım dedik. 3 mağaza gezdik, benim belim pert oldu, oturmak zorunda kaldım. Sonra internet alışverişine şükredip ve interneti icat edene teşekkür ettimrobot süpürgelerden olsa süpürmezsin o kadar sık aslında. Süpürge normal zamanda bile beni çok zorluyor, şimdi hiç ellemiyorum. Teksin bi de bırak kirlensin, yorma kendini. Ben hafta sonu ancak yatıyorum yoksa hafta içi çok yorgun oluyorum
Evet epey küçükmüş. 32 ye çok kalmadı zaten. Dinlene dinlene yap bariEvim çok küçük canım burda geçici eşyalı bir evdeyim 60 m2 fln ama bi hafta temizlikçi aldım sonra da diyorum ev küçük yaparım gerek yok, resmen sanki bebek kalçamda oturuyor, kalça ağrısı da var bende
Ben hiç yaşamadım canım.İyi geceler kızlar, bir sorum olacak, dış genital bölgede vajina dudaklarında bazen üzerinde sızlama ince ince batma gibi ağrı oluyor, serklajlı olduğum için endişe ediyorum. Sizler böyle birşey yaşıyor musunuz?
Su gibi aynı progestan fitil kullandığım zamana benzeyen bir akıntı oldu ama progestanı 13. Hafta bırakmıştım o zamandan beri akıntım olmuyordu. Öyle farkettim bir farklılık olduğunu. Normalde bu durumda ağrı vajinada basınç hissi oluyormuş belirti olarak. Ben hissetmedim bu nadir birşeydi galiba, doktor da şaşırdı ağrım yok diyince.Geçmiş olsun canım. Normalin dışında bir akıntı derken normal beyaz/sarımsı akıntın miktar olarak mı fazlaydı yoksa renk olarak mı normalin dışındaydı?
Bu takımı civilden 180'e aldım, fitilli kumaşı çok güzel kızlar renk renk var. Kız bebekler için uçları dantelliler var bayıldım onlara
Ben en çok yemek sonrası hissediyorum gün içinde çok çok nadir. Biraz sıkışık oturduysam dürtüyorlar alttan sadece düzgün otur kadın diyeKizlar bebek hareketlerini gün içinde sürekli mi hissediyorsunuz
Bu bende de var, biraz da şişlikle birlikte. Ben de anlam veremedim nedir acaba?İyi geceler kızlar, bir sorum olacak, dış genital bölgede vajina dudaklarında bazen üzerinde sızlama ince ince batma gibi ağrı oluyor, serklajlı olduğum için endişe ediyorum. Sizler böyle birşey yaşıyor musunuz?
İnan ben de çok farklı değilim bir riski eliyorum diğeri başıma bela oluyor 37 yaşındaysan ve hamileysen hayat gerçekten çok zorBana kimse evham yapma diyemiyor bugun acile gittim doktor önce başından savcak gibi yaptı sonra hikayemi duyunca çok haklısın gel bakalım dedi ben evham da 1.sirami kimseye verememAllah korktugumuza uğratmasın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?