2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Yarın doktora gideceğim tedirgin oldum endol fitil koydum şimdi, sancı ise kesilsin diye

Bende hafta sayıyorum surekli wz kaldı dayan son 14 hafta sık dişini diye ama çok zor her hafta bi yerimde bir enfeksiyon çıkıyor delircem

Benim bir akşam o kadar hareket etti ki doktora sordum düşün yani, ertesi gün tık yok

Üç gün mü inşAllah o kadar kalmam ya bana hastane odaları yetti bu sene
Ben kızımda pazartesi sabaha karşı doğum yaptım çarşamba öğleyin çıktım, bir ay önce de arkadaşım yaptı oda çarşamba sabah yaptı cuma öğleyin cikti, normalde bir gece yatiriyorlar galiba

Bana kimse evham yapma diyemiyor bugun acile gittim doktor önce başından savcak gibi yaptı sonra hikayemi duyunca çok haklısın gel bakalım dedi ben evham da 1.sirami kimseye veremem Allah korktugumuza uğratmasın insallah
2. Ben olurum galiba dün feci negatiftim ağladım falan, bugün bi pozitif im salı günü ayrıntılı randevum var onunda stresi var galiba İnşallah hayırlı haberlerle geliriz

Yok cnm yeterli

2. Ben olurum galiba dün feci negatiftim ağladım falan, bugün bi pozitif im salı günü ayrıntılı randevum var onunda stresi var galiba İnşallah hayırlı haberlerle geliriz
Sabah bende asiri negstiftim ağladım zirladim sonra da acilde buldum kendimi kendime çok kızıyorum ama elimizde olan birsey degil detayli öncesi de aşırı mutsuz gergin ve tedirgindim inşallah guzel haberler ile dön

Kızlar 4 moms alan yada almayı düşünen varmı? Yada bu ayarda sallanan anakucağı alan? Ben oğlumda chicconun bir modelini kullanmıştım arkadaşım vermişti sağolsun oladar işime yaramıştıki. Onsuz uyutamıyordum. Şimdide almak istiyorum 4 momslar sıfırları çok pahalı dolaptan alabilirim bu yüzden

Bende hafta sayıyorum surekli wz kaldı dayan son 14 hafta sık dişini diye ama çok zor her hafta bi yerimde bir enfeksiyon çıkıyor delircem
Allah korktuğuna uğratmasın kimseyi, hamilelere de gönül ferahlığı versin zamanında sağlıkla gelsin yavrucaklar bu evhamları hep unuttururlar o zaman

B
Ben aldim canim 4moms la babybjorn arasinda kaldim bazi bebekler 4momsa alisamiyormus ama risk aldim bu konuda hatta bugun geldi eve suan kutusunda garantisi baslamasin diye actirmadik dogduktan sonra kurulum yaptiracagim umarim fayda gorurum. Fiyat konusu tabi biraz fazla ama bende kullandiktan sonra ikinci el satarim en azindan yarisindan fazla paraya diye dusunuyorum

Hangi modelini aldınız acaba 3.0 ve 4.0 var sanırım aralarında cok bir fark yokmus. Ben dolaptan alırım büyük ihtimalle istanbul içinde elden teslim bulabilirsem bakıp görerek. Birde içine yenidoğan pedini aldınızmı. İlk aylarda onsuz olmuyormus sanırım

İnşallah herşey yolundadır. Huzursuzluk hissediyorsanız mutlaka doktora gidin ya teşhis koyar ya da psikolojik olarak rahatır ikisi de iyi olur. Doktora kadar da uzanıp dinlenin bence, serklajla ilgiliyse zorlanmasın. Birkaç gündür durmadan serklaj tecrübeleri okuyorum son haftalara kadar dayanıyormuş çoğunlukla bu içimi rahatlattı benim ama tedirginliğe söz geçirmek zor tabi.

4.0 aldik canim evet iki farkli renkte yenidogan kiti var onuda aldik birini hediye verdiler daha dogrusu turkiye distributorunden aldik biz

Maşallah kuzuna en küçükte benim ki galiba, sat a göre 20+1 olduk bugün sabahları acıktığı icjn çok hareketli olabilir benimkide öyle çünkü kızımda öyleydi acıkınca tepiniyorlar

M
Evet bir yerde toplanıp karnda elini koyunca sertlik hissediyorsan. Benim ağrıli değil ama o sertlik kasılma hissi üç beş saniye oluyor.

Biz en küçüğünüz teyzesi 20+1 bende bir kaç gündür oturarak yada sandalyede kılıyorum Allah'ım kabul ederse 30 zorsa biz ölelim 36 dogurana kadar 37 yi bulucam imkanı olan 30dan önce doğursun onu bilir onu derim feci tecrube oldu yinede Allah'ımin bu gününe bin şükür

Ewet gerçekten 36.5 yaşındaysanız hamilelik çok zor

Sabah bende asiri negstiftim ağladım zirladim sonra da acilde buldum kendimi kendime çok kızıyorum ama elimizde olan birsey degil detayli öncesi de aşırı mutsuz gergin ve tedirgindim inşallah guzel haberler ile dön
İnşallah cnm sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…