2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Bir örme, bir pazen, bir penye bir de lcw dan aldığım pofuduk battaniye var daha almalı mıyım acaba? Müslin örtüler de olacak tabi

Annemden gelecek bi örme battaniyem var benim de. 4 tane penye battaniye var. 2’si hastane çıkışı seti içinde.
Bir tane ben de çok açık sarı lcw’den almıştım pofuduk. Bir de hamur marka pufpuf bir battaniye var.
Müslin de 3 taneydi sanırım. Bella maison ve ebebekten almıştım.
Battaniye ve müslin önemli cidden.
Penyeler çok kullanışlıymış özellikle. Ben de çevremdeki yeni doğum yapmışlardan görünce hamileliğin ilk zamanlarında alıp attım kenara.

benim annem saklamış bana yaptıklarını giymediğim bile varmış o yüzden onları kullanıcam
Evet aldım, annem kayınvalidem birçok kişi almam gerektiğini söyledi. Ben de aldım
Teşekkür ederim cevaplarınız için, ben de alayım o halde. Mağazalarda hiç gözüme çarpmadığı için ben almamışım hep çıtçıtlı zıbın almışım ama onlar sanırım göbek bağı düştükten sonrası için uygun oluyor.

10’lu takımların içinde olabiliyor. Benim aldığım bir tanesinde var o şekilde gömlek zıbın.

Canım benim yıllardır 2 ev idare ediyorum eşimin kaldığı eşyaların olduğu eve mecbur temizlikçi alıyorum 140 m2 fln erkekte ne kadar temizlerse işte buraya küçük diye idare ediyorum ama küçük evde yaşamaya alışınca burada hoşuma gidiyor çünkü gerçekten işi az çıkıyor, bizim millet ama büyük ev seviyor

Allah Allah beyaz/sarı renkli akıntı hamilelik boyunca hep olan birşey aslında. Doktorun iyi farketmiş

Ben hiç müslin almadım canım eltim çok güzel dikiş biliyor. Müslin battaniye örtüler ağız mendilleri ve puset örtüsü vs hepsini yapacak sağ olsun
Nasipse kendi el emeğim bir battaniye örmek istiyorum inşAllah alerjik bir bebek olmaz

Hastane çıkışı setlerinde oluyor canım bir de e bebek ve civilde görmüştüm

Ben de küçük eve alıştım, bir de az eşya arıyor artık gözlerim. Evime geldim her şey gözüme batmaya başladı tüm süs eşyaları nasılsa bebek doğunca kıracak mantığıyla kolileniyor şuan

Allah Allah beyaz/sarı renkli akıntı hamilelik boyunca hep olan birşey aslında. Doktorun iyi farketmiş
Yok beyaz sarı değildi su gibiydi ve fazla miktardaydı. Doktor koku renk yok diyince gel dedi. Bebek neredeyse dışarı çıkacakmış. Amniyon zarı çok şeffaf birşey bebeğin ayaklarını bile gördük dediler Allah korusunYırtılmaması çok şans olmuş. Ameliyathanedekiler de baya sevinmişti zaten zarar görmeden kapanabilince. Ben o zaman anladım durumun ciddiyetini. Serklaja yetişince risk çok azaldı. Dikkat edersen sonuna kadar durur dedi doktor ama yine de hayati ihtiyaçlar dışında yatacakmışım işe gitmiyorum. Bebek alışverişi de internetten olacak bu durumda daha pek birşey almamıştım.

Allah kurtarmış mucizevi bir bebek olacak bolca dinlen çok dikkat et lütfen, çok geçmiş olsun

Evet küçük evin avantajı da var tabii ben de seviyorum o açıdan. Benim de ailemin evi 160m2 ve çok geliyor. Bu evi gören de ne büyük evmiş diyor. Her şeye bi lafı var bu milletin zaten memnun etmesi güç

Bana da aksine o çıtçıtlı olmayan gömlek gibi olanın hiç kullanılmadığı söylendi hiçbir işe yaramıyor dediler. Hastane çıkışlarımın içinde var sadece. Ekstra almadım.
Ama benim hastane çıkışları içinde olan bağlamalı değil. Düz. Bu şekilde.

Allah kurtarmış mucizevi bir bebek olacak bolca dinlen çok dikkat et lütfen, çok geçmiş olsun
Teşekkürler o kadar tesadüfler oldu ki nasıl şükredeceğimi bilemedim. Biz bu olaydan 1 gün önce şehir dışına yola çıkıyorduk eşyalarımızı bile hazırlamıştık. Eşimin uzun zamandır görüşmediği bir arkadaşının süpriz şekilde yolu buraya düşmüş aynı gün. Sırf o yüzden vazgeçtik gitmekten. Doktoru aradığımda da işe gidiyordum gel diyince yolumu değiştirdim 5 dakikada doktorda oldum. Onun da müsait oluşu yerinde oluşu herşey denk geldi çok şükür

Gerçekten de nasip olacaksa bir şekilde kurtuluyorsun engellerden. Çok geçmiş olsun. Şaşırtıcı bir olay. Bence de mucizevi artık dinlenerek bebeğin gelişini bekleme vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…