- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.661
Bir örme, bir pazen, bir penye bir de lcw dan aldığım pofuduk battaniye var daha almalı mıyım acaba? Müslin örtüler de olacak tabi
benim annem saklamış bana yaptıklarını giymediğim bile varmış o yüzden onları kullanıcam
Teşekkür ederim cevaplarınız için, ben de alayım o halde. Mağazalarda hiç gözüme çarpmadığı için ben almamışım hep çıtçıtlı zıbın almışım ama onlar sanırım göbek bağı düştükten sonrası için uygun oluyor.Evet aldım, annem kayınvalidem birçok kişi almam gerektiğini söyledi. Ben de aldım
10’lu takımların içinde olabiliyor. Benim aldığım bir tanesinde var o şekilde gömlek zıbın.Teşekkür ederim cevaplarınız için, ben de alayım o halde. Mağazalarda hiç gözüme çarpmadığı için ben almamışım hep çıtçıtlı zıbın almışım ama onlar sanırım göbek bağı düştükten sonrası için uygun oluyor.
Canım benim yıllardır 2 ev idare ediyorum eşimin kaldığı eşyaların olduğu eve mecbur temizlikçi alıyorum 140 m2 fln erkekte ne kadar temizlerse işte buraya küçük diye idare ediyorum ama küçük evde yaşamaya alışınca burada hoşuma gidiyor çünkü gerçekten işi az çıkıyor, bizim millet ama büyük ev seviyorBen de bu kafadayım.ev küçük zaten kendim yapayım diyorum ama küçük dediğim 110m2 aslında. Seninki gerçekten minnacıkmış. Ben bile kendi evimi minik buluyorum çünkü ailemin evi büyüktü.
Biraz daha ağırlaşınca mutlaka kadın alacağım ben. Başında da annem durup takip edecek. O şekilde daha iyi olur. Camlar dolaplar silinir banyo yıkanır. Detaylı dip köşe temizlik ancak öyle olur. Biz yapamayız gibi
Allah Allah beyaz/sarı renkli akıntı hamilelik boyunca hep olan birşey aslında. Doktorun iyi farketmişSu gibi aynı progestan fitil kullandığım zamana benzeyen bir akıntı oldu ama progestanı 13. Hafta bırakmıştım o zamandan beri akıntım olmuyordu. Öyle farkettim bir farklılık olduğunu. Normalde bu durumda ağrı vajinada basınç hissi oluyormuş belirti olarak. Ben hissetmedim bu nadir birşeydi galiba, doktor da şaşırdı ağrım yok diyince.
Ben hiç müslin almadım canım eltim çok güzel dikiş biliyor. Müslin battaniye örtüler ağız mendilleri ve puset örtüsü vs hepsini yapacak sağ olsunAnnemden gelecek bi örme battaniyem var benim de. 4 tane penye battaniye var. 2’si hastane çıkışı seti içinde.
Bir tane ben de çok açık sarı lcw’den almıştım pofuduk. Bir de hamur marka pufpuf bir battaniye var.
Müslin de 3 taneydi sanırım. Bella maison ve ebebekten almıştım.
Battaniye ve müslin önemli cidden.
Penyeler çok kullanışlıymış özellikle. Ben de çevremdeki yeni doğum yapmışlardan görünce hamileliğin ilk zamanlarında alıp attım kenara.
Hastane çıkışı setlerinde oluyor canım bir de e bebek ve civilde görmüştümTeşekkür ederim cevaplarınız için, ben de alayım o halde. Mağazalarda hiç gözüme çarpmadığı için ben almamışım hep çıtçıtlı zıbın almışım ama onlar sanırım göbek bağı düştükten sonrası için uygun oluyor.
Ben de küçük eve alıştım, bir de az eşya arıyor artık gözlerim. Evime geldim her şey gözüme batmaya başladıCanım benim yıllardır 2 ev idare ediyorum eşimin kaldığı eşyaların olduğu eve mecbur temizlikçi alıyorum 140 m2 fln erkekte ne kadar temizlerse işte buraya küçük diye idare ediyorum ama küçük evde yaşamaya alışınca burada hoşuma gidiyor çünkü gerçekten işi az çıkıyor, bizim millet ama büyük ev seviyor
Ay ben bile alamadan arttirdilar fiyatiKizlaar pierre cardinin su 10 lu hastane cikisi baya dusmus bi bakin isterseniz 3 saatliik indirimde
Pierre Cardin Organik Yenidoğan Hastane Çıkışı Seti 300214 - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Organik Yenidoğan Hastane Çıkışı Seti 300214 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben hiç dikkat etmemişim benim aldığımda çıtçıtlı olanlardan varmış. Ama ayrıca da satılıyormuş buldum birkaç sitede onlardan alacağım :)10’lu takımların içinde olabiliyor. Benim aldığım bir tanesinde var o şekilde gömlek zıbın.
Yok beyaz sarı değildi su gibiydi ve fazla miktardaydı. Doktor koku renk yok diyince gel dedi. Bebek neredeyse dışarı çıkacakmış. Amniyon zarı çok şeffaf birşey bebeğin ayaklarını bile gördük dedilerAllah Allah beyaz/sarı renkli akıntı hamilelik boyunca hep olan birşey aslında. Doktorun iyi farketmiş
Allah kurtarmış mucizevi bir bebek olacak bolca dinlen çok dikkat et lütfen, çok geçmiş olsunYok beyaz sarı değildi su gibiydi ve fazla miktardaydı. Doktor koku renk yok diyince gel dedi. Bebek neredeyse dışarı çıkacakmış. Amniyon zarı çok şeffaf birşey bebeğin ayaklarını bile gördük dedilerAllah korusun Yırtılmaması çok şans olmuş. Ameliyathanedekiler de baya sevinmişti zaten zarar görmeden kapanabilince. Ben o zaman anladım durumun ciddiyetini. Serklaja yetişince risk çok azaldı. Dikkat edersen sonuna kadar durur dedi doktor ama yine de hayati ihtiyaçlar dışında yatacakmışım işe gitmiyorum. Bebek alışverişi de internetten olacak bu durumda daha pek birşey almamıştım.
Evet küçük evin avantajı da var tabii ben de seviyorum o açıdan. Benim de ailemin evi 160m2 ve çok geliyor. Bu evi gören de ne büyük evmiş diyor. Her şeye bi lafı var bu milletin zatenCanım benim yıllardır 2 ev idare ediyorum eşimin kaldığı eşyaların olduğu eve mecbur temizlikçi alıyorum 140 m2 fln erkekte ne kadar temizlerse işte buraya küçük diye idare ediyorum ama küçük evde yaşamaya alışınca burada hoşuma gidiyor çünkü gerçekten işi az çıkıyor, bizim millet ama büyük ev seviyor
Teşekkür ederim cevaplarınız için, ben de alayım o halde. Mağazalarda hiç gözüme çarpmadığı için ben almamışım hep çıtçıtlı zıbın almışım ama onlar sanırım göbek bağı düştükten sonrası için uygun oluyor.
TeşekkürlerAllah kurtarmış mucizevi bir bebek olacak bolca dinlen çok dikkat et lütfen, çok geçmiş olsun
Zıpır bebeyi gördüm son zamanlarda. 10’lu takımları uygun. Hem de kumaşı çok güzel. Instagramda da çok rastladım doğum videolarında.Ay ben bile alamadan arttirdilar fiyati400 tl di
Teşekkürlero kadar tesadüfler oldu ki nasıl şükredeceğimi bilemedim. Biz bu olaydan 1 gün önce şehir dışına yola çıkıyorduk eşyalarımızı bile hazırlamıştık. Eşimin uzun zamandır görüşmediği bir arkadaşının süpriz şekilde yolu buraya düşmüş aynı gün. Sırf o yüzden vazgeçtik gitmekten. Doktoru aradığımda da işe gidiyordum gel diyince yolumu değiştirdim 5 dakikada doktorda oldum. Onun da müsait oluşu yerinde oluşu herşey denk geldi çok şükür
DeFacto Kız Bebek Çilek Desenli Kolsuz Pamuklu Tulum Takım DeFacto Kız Bebek Çilek Desenli Kolsuz Pamuklu Tulum Takım : Amazon.com.tr: Moda
Kızlar yetişen şunu alsın kız bebek anneleri. Prime ile 62 tl görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?