2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ben de benzer bir şeyi hem kendime hem arkadaşıma aldım. Daha bebeğe bi çöp bile almamıştım ama yeni doğum yapan arkadaşıma bundan lazımdı. Ona almışken kendime de aldım. İlk eşyası bu oldu yani hahahha. Aşağıda fotoyu da koyayım

Ben daha almadım ama alacağım. Çok güzelmiş bu da. Benim baktıklarım daha ucuzdu ama keçe. Keçe olması beni düşündürüyor acaba nasıl olur diye. Bu kumaş gibi herhalde

Eger normal sartlarda noktorun doguma kadar yat demediyse birsey olacagini sanmam cunku ben laboratuvar sefiyim sabah 8 den aksam 5 e kadar iki katli yeri tek tek gezip surekli kontrol ediyorum calisanlari ne kadar ayakta kalip hatta ne kadar agir isler yaptigimi bir gorseniz allahin izniyle hic birseyde olmadi bu zamana kadar o yuzden kendi kendine boyle dusunup uzulme canim hic

Çok işe yarıyor kesin alın

kızlar ya şu bebek kamerası işini nasıl yapacağız alan var mı? marka model belirleyen var mı benim hiçbir fikrim yok çünküü
Ben oğlum doğduğunda almıştım 5 yaşında şuan hala kullanıyorum. Bunlardan bendeki gayet iş görüyor. Birsürü marka var bu modelde fiyatlarıda uygun

Eklentiler

• AB2970F1-EFF8-43BE-AA6C-433C1A00CD62.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 69
Canım çok çok geçmiş olsun, böyle olması çok sevindirici ama işte Rabbim onu yaşatacaksa bir şekilde vesileler ile tedavisini oluyorsun çok şükür, Alışverişi fln boşver ztn önemli olan sizsiniz hepsi olur onların merak etme

İyi akşamlar herkese. Detaylı ultrason güzel geçti herşey yolunda çok şükür. Sadece karın çevresi bi hafta önde gidiyor diye şeker yüklemesini önerdi doktor. Ailede de var şeker hastaları çünkü onu da yaptıracağım bakalım. Bi hareketli bi durgun meselesini söyledim hiç problem değil dedi. Doktor yüzünü göstersin diye karnıma eliyle öyle bastırdı ki zar zor gösterdi yüzünü bebek yoksa hep eliyle yüzünü kapatıyordu şu an düşünüyorum doktorun bastırmalarından sonra (eşim elini karnıma koyduğunda bastırma diye uyarıyordum ya da mutfakta karnım tezgaha çok değmesin baskı olmasın diye çabalıyordum) ne kadar hassasız aslında rahim bebeği öyle koruyor ki. Ufak şeylerde vücudumuzu dinleyip stres yapmasak daha güzel geçireceğiz bu dönemleri sanki

kızlar ya şu bebek kamerası işini nasıl yapacağız alan var mı? marka model belirleyen var mı benim hiçbir fikrim yok çünküü
Bana abim kızımda hediye olarak almıştı 5 sene oldu, bütçe çok rahatsa alınabilir işe yarıyor baya, sadece ses değil görüntü olması çok iyi. Bendekini aşağı ekliyorum alırken ben wi-fi sız olmasını tercih ettim çünkü biz 2 sene falan çocuğun yanına telefon sokmadık, evde modemi de olduğunca kapalı tuttuk. Bir de wi-fi lı olanlarda karışıklık olabiliyor diye okudum araştırmak lazım. Eğer bakıcı bakacaksa bebeğe işten bağlanmak için tercih edilebilir ama.

Evet biz yorgunken onlar da yoruluyor daha durgun oluyorlar cok normal
Oo hadi siftahı yaptın desene çok da minnoşmuş keçeden daha şık görünüyor güle güle kullan

Gözün aydın canım

Hangi hastane

O stres çok fenaa
bugün detaylı ultrasonda kordonda 3 damar olması gerekirken 2 damar göründü. Gelişim geriliğine neden olabiliyormuş. Bebeğimin sağlıkla doğup büyümesi için dua beklerim
Doktorun bir öneride bulundu mu peki? Şuan bebeğin gelişimi nasıl? Bunları o kadar çok duyuyoruz ki ama çoğu anne yavrusunu sağlıcakla alıyor kucağına. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah

Doktorun bir öneride bulundu mu peki? Şuan bebeğin gelişimi nasıl? Bunları o kadar çok duyuyoruz ki ama çoğu anne yavrusunu sağlıcakla alıyor kucağına. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah
Amiiiiin Detaylıyı yapan aynı hastanede başka bir doktordu. Kendi doktorunla görüşürsün seni bilgilendirir dedi. Kendi doktorumla yarın görüşeceğim inşaallah. Başından beri geç döllenme sayılıyordu yani son adet tarihine göre geriden geliyordu. Kordondaki damar meselesi dışında bebeğin tüm organları sağlıklı göründü. Detaylı ultrasondan sonra sitede aynı teşhisi alan var mı diye çok baktım. Gördüğüm kadarıyla çok şükür bebekleri sağlıkla doğmuş. İnşaallah ben de sağlıkla doğup büyüdüğünü görürüm

İnşAllah canım endişelenme hiç çok duyuyoruz bu durumu. Hatta şöyle söyleyeyim doktorum detaylı ultrasonda bebeğe kan akışı ile ilgili bir sıkıntı olmadığını söylediğinde oh çok sevindim hocam çok korktuğum bir şeydi dedim.
Bana dedi ki neden korkacaksın olabilirdi coraspin başlatırdık ki zaten en başından beri pıhtılaşma nedeniyle kullanıyorsun.
İçini ferah tut, doktor bana bunu söyleyene kadar çok tehlikeli bir şey zannediyordum. Sağlıcakla gelecek inşallah bebeğin

Doktorum organlar ilk 3 ayda oluşuyor demişti. Organlar sağlıklı şekilde oluştuysa gerisi de sağlıkla gider sıkmayın canınızı. Zaten hayati bi mesele olsa eminim doktorlar bu konusa çok açık sözlüdür size felaket senaryoları yazarlardı. Benim bi arkadaşımında kordondan kanın az gittiğini farketmişler detaylıda sanırım ilaç kullanmış bi sıkıntı yaşamamış. Şu an 4.5 yaşında kızı. Doktorunuz yönlendirir sizi iyi düşünün iyi olur inşallah

Aynen öyle aminnn insan istemez tedirgin oluyor ama inşaallah sonuç güzel olur sağlıkla gelsin miniklerimiz

Yaa amiiiin inşaallah doğru diyorsunuz neler duyuyoruz ama sonucu genelde güzel oluyor. İnşaallah öyle güzel sonuçlar nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…