- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.701
Ben de benzer bir şeyi hem kendime hem arkadaşıma aldım. Daha bebeğe bi çöp bile almamıştım ama yeni doğum yapan arkadaşıma bundan lazımdı. Ona almışken kendime de aldım. İlk eşyası bu oldu yani hahahha. Aşağıda fotoyu da koyayımEvet digerlerinden daha farkli duruyor canim linkini paylasayim trendyolda e-bebesepeti diye biryer satiyor
Babysi Keçe Çok Amaçlı Organizer Anne Bebek Bakım Çantası Lacivert Deri Taba - Fiyatı, Yorumları
Babysi Keçe Çok Amaçlı Organizer Anne Bebek Bakım Çantası Lacivert Deri Taba yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de benzer bir şeyi hem kendime hem arkadaşıma aldım. Daha bebeğe bi çöp bile almamıştım ama yeni doğum yapan arkadaşıma bundan lazımdı. Ona almışken kendime de aldım. İlk eşyası bu oldu yani hahahha. Aşağıda fotoyu da koyayım
Eki Görüntüle 3178988
Eger normal sartlarda noktorun doguma kadar yat demediyse birsey olacagini sanmam cunku ben laboratuvar sefiyim sabah 8 den aksam 5 e kadar iki katli yeri tek tek gezip surekli kontrol ediyorum calisanlari ne kadar ayakta kalip hatta ne kadar agir isler yaptigimi bir gorseniz allahin izniyle hic birseyde olmadi bu zamana kadar o yuzden kendi kendine boyle dusunup uzulme canim hicKızlar ya size bir şey sorucamhaftasonu bebişin mobilyaları geldi onlarla uğraş derken çok ayakta kaldım iş yaptım ettim. Öyle bir şeyler kaldırıp etmedim ama. Dünden beri bebeğin hareketleri o kadar az ki yok denecek kadar yorgunluktan azalor mı hareketleri bebeğin
Çok işe yarıyor kesin alınMerhaba, yenidoğan dönemi için iç zıbın aldınız mı acaba? İnce pamuk kumaştan, uzun kollu gömlek gibi giydirilen ama bağsız/çıtçıtsız olanlardan bahsediyorum. Eskiden özellikle göbek bağları düşene kadar kıyafet içine böyle bir şey giydiriliyor diye aklımda kalmış hayal meyal ama pek de bilgim yok.
Ben oğlum doğduğunda almıştım 5 yaşında şuan hala kullanıyorum. Bunlardan bendeki gayet iş görüyor. Birsürü marka var bu modelde fiyatlarıda uygunkızlar ya şu bebek kamerası işini nasıl yapacağız alan var mı? marka model belirleyen var mı benim hiçbir fikrim yok çünküü
Canım çok çok geçmiş olsun, böyle olması çok sevindirici ama işte Rabbim onu yaşatacaksa bir şekilde vesileler ile tedavisini oluyorsun çok şükür, Alışverişi fln boşver ztn önemli olan sizsiniz hepsi olur onların merak etmeYok beyaz sarı değildi su gibiydi ve fazla miktardaydı. Doktor koku renk yok diyince gel dedi. Bebek neredeyse dışarı çıkacakmış. Amniyon zarı çok şeffaf birşey bebeğin ayaklarını bile gördük dedilerAllah korusun Yırtılmaması çok şans olmuş. Ameliyathanedekiler de baya sevinmişti zaten zarar görmeden kapanabilince. Ben o zaman anladım durumun ciddiyetini. Serklaja yetişince risk çok azaldı. Dikkat edersen sonuna kadar durur dedi doktor ama yine de hayati ihtiyaçlar dışında yatacakmışım işe gitmiyorum. Bebek alışverişi de internetten olacak bu durumda daha pek birşey almamıştım.
Bana abim kızımda hediye olarak almıştı 5 sene oldu, bütçe çok rahatsa alınabilir işe yarıyor baya, sadece ses değil görüntü olması çok iyi. Bendekini aşağı ekliyorum alırken ben wi-fi sız olmasını tercih ettim çünkü biz 2 sene falan çocuğun yanına telefon sokmadık, evde modemi de olduğunca kapalı tuttuk. Bir de wi-fi lı olanlarda karışıklık olabiliyor diye okudum araştırmak lazım. Eğer bakıcı bakacaksa bebeğe işten bağlanmak için tercih edilebilir ama.kızlar ya şu bebek kamerası işini nasıl yapacağız alan var mı? marka model belirleyen var mı benim hiçbir fikrim yok çünküü
Evet biz yorgunken onlar da yoruluyor daha durgun oluyorlar cok normalKızlar ya size bir şey sorucamhaftasonu bebişin mobilyaları geldi onlarla uğraş derken çok ayakta kaldım iş yaptım ettim. Öyle bir şeyler kaldırıp etmedim ama. Dünden beri bebeğin hareketleri o kadar az ki yok denecek kadar yorgunluktan azalor mı hareketleri bebeğin
Oo hadi siftahı yaptın deseneBen de benzer bir şeyi hem kendime hem arkadaşıma aldım. Daha bebeğe bi çöp bile almamıştım ama yeni doğum yapan arkadaşıma bundan lazımdı. Ona almışken kendime de aldım. İlk eşyası bu oldu yani hahahha. Aşağıda fotoyu da koyayım
Eki Görüntüle 3178988
Gözün aydın canımİyi akşamlar herkese. Detaylı ultrason güzel geçti herşey yolunda çok şükür. Sadece karın çevresi bi hafta önde gidiyor diye şeker yüklemesini önerdi doktor. Ailede de var şeker hastaları çünkü onu da yaptıracağım bakalım. Bi hareketli bi durgun meselesini söyledim hiç problem değil dedi. Doktor yüzünü göstersin diye karnıma eliyle öyle bastırdı ki zar zor gösterdi yüzünü bebek yoksa hep eliyle yüzünü kapatıyorduşu an düşünüyorum doktorun bastırmalarından sonra (eşim elini karnıma koyduğunda bastırma diye uyarıyordum ya da mutfakta karnım tezgaha çok değmesin baskı olmasın diye çabalıyordum) ne kadar hassasız aslında rahim bebeği öyle koruyor ki. Ufak şeylerde vücudumuzu dinleyip stres yapmasak daha güzel geçireceğiz bu dönemleri sanki
Teşekkür ederimGözün aydın canım
Hangi hastanebu cumartesi benim hastane de gebe okulu var 9-14 arası psikolog diyetisyen, ebeler ve benim doktorum görevli anlatıcı olarak çok merak ediyorum eşli gidilecek doğumhaneyi flan gezdirceklermişsizinde vardır mutlaka ücretsiz oluyor sizde katılsanıza özellikle benim gibi ilk anneler
O stres çok fenaaTeşekkür ederimbulunduğum il dışında bi yere gittim gidene kadar eşim arabada konuşturmaya çalıştı diyo ağzını bıçak açmadı içim içimi yedi ama çok şükür güzel sonuçlandı.
Doktorun bir öneride bulundu mu peki? Şuan bebeğin gelişimi nasıl? Bunları o kadar çok duyuyoruz ki ama çoğu anne yavrusunu sağlıcakla alıyor kucağına. Güzel düşünelim güzel olsun inşallahbugün detaylı ultrasonda kordonda 3 damar olması gerekirken 2 damar göründü. Gelişim geriliğine neden olabiliyormuş. Bebeğimin sağlıkla doğup büyümesi için dua beklerim
AmiiiiinDoktorun bir öneride bulundu mu peki? Şuan bebeğin gelişimi nasıl? Bunları o kadar çok duyuyoruz ki ama çoğu anne yavrusunu sağlıcakla alıyor kucağına. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah
İnşAllah canımAmiiiiinDetaylıyı yapan aynı hastanede başka bir doktordu. Kendi doktorunla görüşürsün seni bilgilendirir dedi. Kendi doktorumla yarın görüşeceğim inşaallah. Başından beri geç döllenme sayılıyordu yani son adet tarihine göre geriden geliyordu. Kordondaki damar meselesi dışında bebeğin tüm organları sağlıklı göründü. Detaylı ultrasondan sonra sitede aynı teşhisi alan var mı diye çok baktım. Gördüğüm kadarıyla çok şükür bebekleri sağlıkla doğmuş. İnşaallah ben de sağlıkla doğup büyüdüğünü görürüm
Doktorum organlar ilk 3 ayda oluşuyor demişti. Organlar sağlıklı şekilde oluştuysa gerisi de sağlıkla gider sıkmayın canınızı. Zaten hayati bi mesele olsa eminim doktorlar bu konusa çok açık sözlüdür size felaket senaryoları yazarlardı. Benim bi arkadaşımında kordondan kanın az gittiğini farketmişler detaylıda sanırım ilaç kullanmış bi sıkıntı yaşamamış. Şu an 4.5 yaşında kızı. Doktorunuz yönlendirir sizi iyi düşünün iyi olur inşallahAmiiiiinDetaylıyı yapan aynı hastanede başka bir doktordu. Kendi doktorunla görüşürsün seni bilgilendirir dedi. Kendi doktorumla yarın görüşeceğim inşaallah. Başından beri geç döllenme sayılıyordu yani son adet tarihine göre geriden geliyordu. Kordondaki damar meselesi dışında bebeğin tüm organları sağlıklı göründü. Detaylı ultrasondan sonra sitede aynı teşhisi alan var mı diye çok baktım. Gördüğüm kadarıyla çok şükür bebekleri sağlıkla doğmuş. İnşaallah ben de sağlıkla doğup büyüdüğünü görürüm
Aynen öyle aminnnDoktorum organlar ilk 3 ayda oluşuyor demişti. Organlar sağlıklı şekilde oluştuysa gerisi de sağlıkla gider sıkmayın canınızı. Zaten hayati bi mesele olsa eminim doktorlar bu konusa çok açık sözlüdür size felaket senaryoları yazarlardı. Benim bi arkadaşımında kordondan kanın az gittiğini farketmişler detaylıda sanırım ilaç kullanmış bi sıkıntı yaşamamış. Şu an 4.5 yaşında kızı. Doktorunuz yönlendirir sizi iyi düşünün iyi olur inşallah
AminAynen öyle aminnninsan istemez tedirgin oluyor ama inşaallah sonuç güzel olur sağlıkla gelsin miniklerimiz
Kan sulandirici başlandı miAynen öyle aminnninsan istemez tedirgin oluyor ama inşaallah sonuç güzel olur sağlıkla gelsin miniklerimiz
Yaa amiiiin inşaallahİnşAllah canımendişelenme hiç çok duyuyoruz bu durumu. Hatta şöyle söyleyeyim doktorum detaylı ultrasonda bebeğe kan akışı ile ilgili bir sıkıntı olmadığını söylediğinde oh çok sevindim hocam çok korktuğum bir şeydi dedim.
Bana dedi ki neden korkacaksın olabilirdi coraspin başlatırdık ki zaten en başından beri pıhtılaşma nedeniyle kullanıyorsun.
İçini ferah tut, doktor bana bunu söyleyene kadar çok tehlikeli bir şey zannediyordum. Sağlıcakla gelecek inşallah bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?