2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Bu lazım mı değil mi kızlar şimdi bende almadım bunlardan sadece 1 tane var

Merhaba kızlar,
Doktordan geldim, çok şükür dikişler çok iyi dedi, rahim ağzında da sorun yokmuş, vajinal muayenede biraz akıntı gördü, sızı ve ağrının nedeni olabilir flora bozulmuş gibi dedi, idrar yolu enfeksiyonu geçirip antibiyotik kullanmıştım belki o bozdu bilmiyorum, yarın yine test vereceğim... motiflor gyno diye vajinal probiyotik verdi, 5 gün kullanacağım, inşallah iyi olacak herşey, haftasonu da perinatolog olan doktorumda randevum var, ayrıntılı ultrasona gireceğiz, umarım iyi haberlerle gelirim... sapphire_silk ve B Birdurumvar sizde de akıntı var mı? Bu arada akıntıyı ben farketmedim çamaşıra gelmiyor, muayenede görüldü...

Bu lazım mı değil mi kızlar şimdi bende almadım bunlardan sadece 1 tane var

Bana hiçbir şekilde kullanılmıyor dediler. Hem de kime sorsam öyle dedi. Herkes hemfikir gibi.
Çok gereksiz bir parçaymış. önü açılıp duruyormuş falan. Hani bağlamalı bi yeri olsa tamam da bendeki takımlarda bu şekilde sade.

Merhaba ben aldım, e bebekten almıştım

Öyle iyi anlıyorum ki seni, herşey çok güzel olacak, ben kızımda da ne sıkıntılar, kanamalar yaşadım, güzel düşünmek lazım, bir şekilde herşey düzene girmiş sende de, tekrar çok büyük geçmiş olsun, bolca dinlen

benimde evim 10 m2 2+1 eşimin zoruyla artık kadın almayı kabul ettim 7 ocak cumartesiye sözleştik bakalım inşallah memnun kalırım

Kızlar yardım edin bana sabah tuvalete çıkamadım çok rahatsızım şuan karnım çok kötü ağrıyor. Bu sıkıntıyı yaşayanlar nasıl çözdünüz akıl verin bana. Erik komposto yedim cennet hurması kurusuna ceviz doldurdum yedim banamısın demiyor daha etkili bi çözüm var mı?

Ben chia tohumunda buldum careyi artik hic oyle dertlerim kalmadi canim yogurgun ustune 1 tatli kasigi dok ye bikac saate cikarsin

yani benim 2 gün bile çıkamadığım oluyor gazım oluyor falan sonra kendiliğinden geliyor ama beni demir sıvısı içiyorum o ishal yapıyor da iyi geliyor. sen kayısıyı azcık kaynat tam erimeden öyle ye bakalım

Gerçekten Allah kurtarmış. Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun benim de akıntım vardı antibiyotik sonrası enfeksiyon oluştu. Fitil kullandım, şimdilik yok gibi ama emin olamıyorum. Doktora gidince söylicem tekrar.

Nasip işte alacağı nefes varmış bebişin

Çok sevindim canım akıntı problemi de çabucak geçer inşallah

Geçmiş olsun. Ben her gün 2 litreye yakın su tüketmeye özen gösteriyorum diğer türlü tuvalete çıkma problemi olabiliyor. Bir de sabah kayısı yiyip üzerine su içmeyi deneyin. Probiyotik yoğurtlar da bağırsakları daha hareketli yapıyor bence. Bir de benim doktorumun verdiği vitamin probiyotik içeriyordu. Eğer çok sık bu tarz problem yaşıyorsanız belki doktorunuz ilaçlarda değişime gider. Yeniden çok geçmiş olsun.

Verilmiş sadakan varmış resmen Allahın sevdiği kuluymuşsun, bununla geçmiş gitmiş olsun. Allahtan internet var ordan alınır herşey, sonra bebişle de çıkar bakarsınız bişey gerekirse hem değişiklik olur.
Benim normalde de olan akıntım var normal herhangi bir farklılık yok, geçen hafta tahlil de yaptırdım enfeksiyon da yoktu ama hayırdır insallah.

Ben de tam bu görseldekini kastediyordum. Bugün çevremdekilerle küçük bir anket yaptım, yaşı büyük olan kişiler çok kullanışlı bundan almalısın diyor; yeni çocuk büyütmüş gençler genelde ben hiç kullanamadım hiç kullanışlı değil diyor. Benim hastane çıkışlarımda bu formda zıbın yok fiyatları zaten uygunmuş bunların 2 tane alayım kullanamazsam ağız mendiline dönüştürürüm diye düşündüm.

Kızlar ya size bir şey sorucam haftasonu bebişin mobilyaları geldi onlarla uğraş derken çok ayakta kaldım iş yaptım ettim. Öyle bir şeyler kaldırıp etmedim ama. Dünden beri bebeğin hareketleri o kadar az ki yok denecek kadar yorgunluktan azalor mı hareketleri bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…