- 24 Kasım 2021
- 5.224
- 6.428
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.681
Bu lazım mı değil mi kızlar şimdi bende almadım bunlardan sadece 1 tane varBana da aksine o çıtçıtlı olmayan gömlek gibi olanın hiç kullanılmadığı söylendihiçbir işe yaramıyor dediler. Hastane çıkışlarımın içinde var sadece. Ekstra almadım.
Ama benim hastane çıkışları içinde olan bağlamalı değil. Düz. Bu şekilde.
Eki Görüntüle 3178909
Bu lazım mı değil mi kızlar şimdi bende almadım bunlardan sadece 1 tane var
Merhaba ben aldım, e bebekten almıştımMerhaba, yenidoğan dönemi için iç zıbın aldınız mı acaba? İnce pamuk kumaştan, uzun kollu gömlek gibi giydirilen ama bağsız/çıtçıtsız olanlardan bahsediyorum. Eskiden özellikle göbek bağları düşene kadar kıyafet içine böyle bir şey giydiriliyor diye aklımda kalmış hayal meyal ama pek de bilgim yok.
Öyle iyi anlıyorum ki seni, herşey çok güzel olacak, ben kızımda da ne sıkıntılar, kanamalar yaşadım, güzel düşünmek lazım, bir şekilde herşey düzene girmiş sende de, tekrar çok büyük geçmiş olsun, bolca dinlenYok beyaz sarı değildi su gibiydi ve fazla miktardaydı. Doktor koku renk yok diyince gel dedi. Bebek neredeyse dışarı çıkacakmış. Amniyon zarı çok şeffaf birşey bebeğin ayaklarını bile gördük dedilerAllah korusun Yırtılmaması çok şans olmuş. Ameliyathanedekiler de baya sevinmişti zaten zarar görmeden kapanabilince. Ben o zaman anladım durumun ciddiyetini. Serklaja yetişince risk çok azaldı. Dikkat edersen sonuna kadar durur dedi doktor ama yine de hayati ihtiyaçlar dışında yatacakmışım işe gitmiyorum. Bebek alışverişi de internetten olacak bu durumda daha pek birşey almamıştım.
Aynen öyle canımmBen de yağ ve kremlerimi sürerken ovalamış oluyorum. Hem göğüslerimi hem de karnımı.
O kadardan bir şey olmaz.
abartı hareket yapıp bastıra bastıra sürekli sıvazlamaya gerek yok tabi.
benimde evim 10 m2 2+1 eşimin zoruyla artık kadın almayı kabul ettim 7 ocak cumartesiye sözleştik bakalım inşallah memnun kalırımBen de bu kafadayım.ev küçük zaten kendim yapayım diyorum ama küçük dediğim 110m2 aslında. Seninki gerçekten minnacıkmış. Ben bile kendi evimi minik buluyorum çünkü ailemin evi büyüktü.
Biraz daha ağırlaşınca mutlaka kadın alacağım ben. Başında da annem durup takip edecek. O şekilde daha iyi olur. Camlar dolaplar silinir banyo yıkanır. Detaylı dip köşe temizlik ancak öyle olur. Biz yapamayız gibi
Ben chia tohumunda buldum careyi artik hic oyle dertlerim kalmadi canim yogurgun ustune 1 tatli kasigi dok ye bikac saate cikarsinKızlar yardım edin bana sabah tuvalete çıkamadım çok rahatsızım şuan karnım çok kötü ağrıyor. Bu sıkıntıyı yaşayanlar nasıl çözdünüz akıl verin bana. Erik komposto yedim cennet hurması kurusuna ceviz doldurdum yedim banamısın demiyor daha etkili bi çözüm var mı?
yani benim 2 gün bile çıkamadığım oluyor gazım oluyor falan sonra kendiliğinden geliyor ama beni demir sıvısı içiyorum o ishal yapıyor da iyi geliyor. sen kayısıyı azcık kaynat tam erimeden öyle ye bakalımKızlar yardım edin bana sabah tuvalete çıkamadım çok rahatsızım şuan karnım çok kötü ağrıyor. Bu sıkıntıyı yaşayanlar nasıl çözdünüz akıl verin bana. Erik komposto yedim cennet hurması kurusuna ceviz doldurdum yedim banamısın demiyor daha etkili bi çözüm var mı?
Gerçekten Allah kurtarmış. Çok geçmiş olsunTeşekkürlero kadar tesadüfler oldu ki nasıl şükredeceğimi bilemedim. Biz bu olaydan 1 gün önce şehir dışına yola çıkıyorduk eşyalarımızı bile hazırlamıştık. Eşimin uzun zamandır görüşmediği bir arkadaşının süpriz şekilde yolu buraya düşmüş aynı gün. Sırf o yüzden vazgeçtik gitmekten. Doktoru aradığımda da işe gidiyordum gel diyince yolumu değiştirdim 5 dakikada doktorda oldum. Onun da müsait oluşu yerinde oluşu herşey denk geldi çok şükür
Geçmiş olsunMerhaba kızlar,
Doktordan geldim, çok şükür dikişler çok iyi dedi, rahim ağzında da sorun yokmuş, vajinal muayenede biraz akıntı gördü, sızı ve ağrının nedeni olabilir flora bozulmuş gibi dedi, idrar yolu enfeksiyonu geçirip antibiyotik kullanmıştım belki o bozdu bilmiyorum, yarın yine test vereceğim... motiflor gyno diye vajinal probiyotik verdi, 5 gün kullanacağım, inşallah iyi olacak herşey, haftasonu da perinatolog olan doktorumda randevum var, ayrıntılı ultrasona gireceğiz, umarım iyi haberlerle gelirim...sapphire_silk ve B Birdurumvar sizde de akıntı var mı? Bu arada akıntıyı ben farketmedim çamaşıra gelmiyor, muayenede görüldü...
Nasip işte alacağı nefes varmış bebişinTeşekkürlero kadar tesadüfler oldu ki nasıl şükredeceğimi bilemedim. Biz bu olaydan 1 gün önce şehir dışına yola çıkıyorduk eşyalarımızı bile hazırlamıştık. Eşimin uzun zamandır görüşmediği bir arkadaşının süpriz şekilde yolu buraya düşmüş aynı gün. Sırf o yüzden vazgeçtik gitmekten. Doktoru aradığımda da işe gidiyordum gel diyince yolumu değiştirdim 5 dakikada doktorda oldum. Onun da müsait oluşu yerinde oluşu herşey denk geldi çok şükür
Çok sevindim canımMerhaba kızlar,
Doktordan geldim, çok şükür dikişler çok iyi dedi, rahim ağzında da sorun yokmuş, vajinal muayenede biraz akıntı gördü, sızı ve ağrının nedeni olabilir flora bozulmuş gibi dedi, idrar yolu enfeksiyonu geçirip antibiyotik kullanmıştım belki o bozdu bilmiyorum, yarın yine test vereceğim... motiflor gyno diye vajinal probiyotik verdi, 5 gün kullanacağım, inşallah iyi olacak herşey, haftasonu da perinatolog olan doktorumda randevum var, ayrıntılı ultrasona gireceğiz, umarım iyi haberlerle gelirim...sapphire_silk ve B Birdurumvar sizde de akıntı var mı? Bu arada akıntıyı ben farketmedim çamaşıra gelmiyor, muayenede görüldü...
Gerçekten Allah kurtarmış. Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsunbenim de akıntım vardı antibiyotik sonrası enfeksiyon oluştu. Fitil kullandım, şimdilik yok gibi ama emin olamıyorum. Doktora gidince söylicem tekrar.
Çok teşekkür ederim kızlarÇok sevindim canımakıntı problemi de çabucak geçer inşallah
Geçmiş olsun.Kızlar yardım edin bana sabah tuvalete çıkamadım çok rahatsızım şuan karnım çok kötü ağrıyor. Bu sıkıntıyı yaşayanlar nasıl çözdünüz akıl verin bana. Erik komposto yedim cennet hurması kurusuna ceviz doldurdum yedim banamısın demiyor daha etkili bi çözüm var mı?
Merhaba kızlar,
Doktordan geldim, çok şükür dikişler çok iyi dedi, rahim ağzında da sorun yokmuş, vajinal muayenede biraz akıntı gördü, sızı ve ağrının nedeni olabilir flora bozulmuş gibi dedi, idrar yolu enfeksiyonu geçirip antibiyotik kullanmıştım belki o bozdu bilmiyorum, yarın yine test vereceğim... motiflor gyno diye vajinal probiyotik verdi, 5 gün kullanacağım, inşallah iyi olacak herşey, haftasonu da perinatolog olan doktorumda randevum var, ayrıntılı ultrasona gireceğiz, umarım iyi haberlerle gelirim...sapphire_silk
Çok sevindim iyi haberinebana da serklaj dikişleri yabancı bir malzeme olduğu için enfeksiyonu daha iyi takip etmek gerekiyor dendi. Ağızdan alınanlar yerine fitil formunda olanları önerdiler aynı şekilde. Enfeksiyon belirtisi olmasa da 3 hafta aralıklarla fitil kullandıracakmış. Ayrıntılıdan da güzel haberler alırsın umarım
Verilmiş sadakan varmış resmen Allahın sevdiği kuluymuşsun, bununla geçmiş gitmiş olsun. Allahtan internet var ordan alınır herşey, sonra bebişle de çıkar bakarsınız bişey gerekirse hem değişiklik olur.Yok beyaz sarı değildi su gibiydi ve fazla miktardaydı. Doktor koku renk yok diyince gel dedi. Bebek neredeyse dışarı çıkacakmış. Amniyon zarı çok şeffaf birşey bebeğin ayaklarını bile gördük dedilerAllah korusun Yırtılmaması çok şans olmuş. Ameliyathanedekiler de baya sevinmişti zaten zarar görmeden kapanabilince. Ben o zaman anladım durumun ciddiyetini. Serklaja yetişince risk çok azaldı. Dikkat edersen sonuna kadar durur dedi doktor ama yine de hayati ihtiyaçlar dışında yatacakmışım işe gitmiyorum. Bebek alışverişi de internetten olacak bu durumda daha pek birşey almamıştım.
Benim normalde de olan akıntım var normal herhangi bir farklılık yok, geçen hafta tahlil de yaptırdım enfeksiyon da yoktu ama hayırdır insallah.Merhaba kızlar,
Ben de tam bu görseldekini kastediyordum. Bugün çevremdekilerle küçük bir anket yaptım, yaşı büyük olan kişiler çok kullanışlı bundan almalısın diyor; yeni çocuk büyütmüş gençler genelde ben hiç kullanamadım hiç kullanışlı değil diyor. Benim hastane çıkışlarımda bu formda zıbın yok fiyatları zaten uygunmuş bunların 2 tane alayım kullanamazsam ağız mendiline dönüştürürüm diye düşündüm.Bana da aksine o çıtçıtlı olmayan gömlek gibi olanın hiç kullanılmadığı söylendihiçbir işe yaramıyor dediler. Hastane çıkışlarımın içinde var sadece. Ekstra almadım.
Ama benim hastane çıkışları içinde olan bağlamalı değil. Düz. Bu şekilde.
Eki Görüntüle 3178909
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?