- 11 Ocak 2015
- 699
- 690
- 303
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.721
Muhtemelen başlanacak çünkü öyle bir konu geçti yarın kendi doktorumla konuşacağızKan sulandirici başlandı mi
Gözünüz aydınİyi akşamlar herkese. Detaylı ultrason güzel geçti herşey yolunda çok şükür. Sadece karın çevresi bi hafta önde gidiyor diye şeker yüklemesini önerdi doktor. Ailede de var şeker hastaları çünkü onu da yaptıracağım bakalım. Bi hareketli bi durgun meselesini söyledim hiç problem değil dedi. Doktor yüzünü göstersin diye karnıma eliyle öyle bastırdı ki zar zor gösterdi yüzünü bebek yoksa hep eliyle yüzünü kapatıyorduşu an düşünüyorum doktorun bastırmalarından sonra (eşim elini karnıma koyduğunda bastırma diye uyarıyordum ya da mutfakta karnım tezgaha çok değmesin baskı olmasın diye çabalıyordum) ne kadar hassasız aslında rahim bebeği öyle koruyor ki. Ufak şeylerde vücudumuzu dinleyip stres yapmasak daha güzel geçireceğiz bu dönemleri sanki
Dualarımız sizinle, sola yatmaya gayret edin yada kan sulandırıcı verelim dediler mi? Bir de bildiğim kadarıyla sorun olmayabiliyormuş iyi düşünün umarım herşey yolunda olurbugün detaylı ultrasonda kordonda 3 damar olması gerekirken 2 damar göründü. Gelişim geriliğine neden olabiliyormuş. Bebeğimin sağlıkla doğup büyümesi için dua beklerim
Gözünüz aydınİyi akşamlar herkese. Detaylı ultrason güzel geçti herşey yolunda çok şükür. Sadece karın çevresi bi hafta önde gidiyor diye şeker yüklemesini önerdi doktor. Ailede de var şeker hastaları çünkü onu da yaptıracağım bakalım. Bi hareketli bi durgun meselesini söyledim hiç problem değil dedi. Doktor yüzünü göstersin diye karnıma eliyle öyle bastırdı ki zar zor gösterdi yüzünü bebek yoksa hep eliyle yüzünü kapatıyorduşu an düşünüyorum doktorun bastırmalarından sonra (eşim elini karnıma koyduğunda bastırma diye uyarıyordum ya da mutfakta karnım tezgaha çok değmesin baskı olmasın diye çabalıyordum) ne kadar hassasız aslında rahim bebeği öyle koruyor ki. Ufak şeylerde vücudumuzu dinleyip stres yapmasak daha güzel geçireceğiz bu dönemleri sanki
Gerekli tedbirler alınacaktır mutlaka. İyi düşününbugün detaylı ultrasonda kordonda 3 damar olması gerekirken 2 damar göründü. Gelişim geriliğine neden olabiliyormuş. Bebeğimin sağlıkla doğup büyümesi için dua beklerim
Teşekkür ederimGözünüz aydıngüzel haberler almışsınız, hep de alırsınız umarım
Cok iyi olur bol bol sol tarafınıza yatın dinlenirkenMuhtemelen başlanacak çünkü öyle bir konu geçti yarın kendi doktorumla konuşacağız
Dikkat etmeye başladım inşaallah faydalı olurCok iyi olur bol bol sol tarafınıza yatın dinlenirken
Baktım ama hiçbiri içime sinmedi nedense. Şu anda indirim de var ama çoğu kabin boy gibi. Ben daha korunaklı ve büyük bir model olmalı diye düşünüyorum. En aklıma yatan inglesina aptica oldu şimdilikKızlar cybex bebek arabası alan var mı?
Acil çıkış seti aldık bir tane ama bağlanandan attım sepete ondan da alacağım inşaallahMerhaba, yenidoğan dönemi için iç zıbın aldınız mı acaba? İnce pamuk kumaştan, uzun kollu gömlek gibi giydirilen ama bağsız/çıtçıtsız olanlardan bahsediyorum. Eskiden özellikle göbek bağları düşene kadar kıyafet içine böyle bir şey giydiriliyor diye aklımda kalmış hayal meyal ama pek de bilgim yok.
Kefir yardımcı olabilirKızlar yardım edin bana sabah tuvalete çıkamadım çok rahatsızım şuan karnım çok kötü ağrıyor. Bu sıkıntıyı yaşayanlar nasıl çözdünüz akıl verin bana. Erik komposto yedim cennet hurması kurusuna ceviz doldurdum yedim banamısın demiyor daha etkili bi çözüm var mı?
Evet kumaş gibi görünüyor. Ben direk arkadaşımın evine kargoladığım için henüz görmedim. Keçeler herkeste var diye onlardan almak istemedim. Bundan çok memnun kalmış arkadaşım çok beğendiğini söylediBen daha almadım ama alacağım. Çok güzelmiş bu da. Benim baktıklarım daha ucuzdu ama keçe. Keçe olması beni düşündürüyor acaba nasıl olur diye. Bu kumaş gibi herhalde
Bu kameraları alınca ekstra bir telefon mu gerekiyor? Benim de aklımı bu kurcalıyor. Kullananlar bilgi verebilirse daha iyi olurBana abim kızımda hediye olarak almıştı 5 sene oldu, bütçe çok rahatsa alınabilir işe yarıyor baya, sadece ses değil görüntü olması çok iyi. Bendekini aşağı ekliyorum alırken ben wi-fi sız olmasını tercih ettim çünkü biz 2 sene falan çocuğun yanına telefon sokmadık, evde modemi de olduğunca kapalı tuttuk. Bir de wi-fi lı olanlarda karışıklık olabiliyor diye okudum araştırmak lazım. Eğer bakıcı bakacaksa bebeğe işten bağlanmak için tercih edilebilir ama.
Eki Görüntüle 3179042
Evet biz yorgunken onlar da yoruluyor daha durgun oluyorlar cok normal
Oo hadi siftahı yaptın deseneçok da minnoşmuş keçeden daha şık görünüyor güle güle kullan
Aaa bu şey değil mi ya? Ben!Kızlar ben bu aralar sakarlaştım. Sizde de oluyor mu? Bugün maşa ile parmağımı yaktım, akşam da lenslerimi kutusuna koyarken elim çarptı yere döküldü. Geçen de ayağımın altına taş takıldı diye sendeledim düşüyordum, Allah korudu. Hamilelikte sakarlık olağan biliyorum ama bu aylarda oluyor mu?
aa bunun fiyatı baya iyiymiş bakayım iş görüyor diyorsanBen oğlum doğduğunda almıştım 5 yaşında şuan hala kullanıyorum. Bunlardan bendeki gayet iş görüyor. Birsürü marka var bu modelde fiyatlarıda uygun
kuzum bunlar iyi de baya pahalı ben sonra napıcaam diyorum daha uygun birşey istiyorum yaBana abim kızımda hediye olarak almıştı 5 sene oldu, bütçe çok rahatsa alınabilir işe yarıyor baya, sadece ses değil görüntü olması çok iyi. Bendekini aşağı ekliyorum alırken ben wi-fi sız olmasını tercih ettim çünkü biz 2 sene falan çocuğun yanına telefon sokmadık, evde modemi de olduğunca kapalı tuttuk. Bir de wi-fi lı olanlarda karışıklık olabiliyor diye okudum araştırmak lazım. Eğer bakıcı bakacaksa bebeğe işten bağlanmak için tercih edilebilir ama.
Eki Görüntüle 3179042
Evet biz yorgunken onlar da yoruluyor daha durgun oluyorlar cok normal
Oo hadi siftahı yaptın deseneçok da minnoşmuş keçeden daha şık görünüyor güle güle kullan
ben çerkezköydeyim canım İrmet HastanesiHangi hastane
Motorololar için gerekmiyor, kendi ekranı yeterli diğerlerini hiç bilmiyorum ama benzerdir heralde. Wi-fi bağlantılı olanlarla telefondan da ikinci bir ekran olarak bağlanabiliyorsun uygulamasıyla. Bana hediye gelmese daha uygununu alırdım heralde ama yine wi-fi sız tercih ederdim ben bebekler için kimyasal ve manyetik kirlilik konularını biraz fazla takıyorum çünkü. Bebeğe bakıcı bakmayacaksa dışarıdan bağlanmaya gerek yok bence ben işe girsem bile cocuga annem bakacağından içim rahattı.Bu kameraları alınca ekstra bir telefon mu gerekiyor? Benim de aklımı bu kurcalıyor. Kullananlar bilgi verebilirse daha iyi olur
babyisloading Evet biz yorgunken onlar da yoruluyormuş, kıyamisuuu bir defasında yiğenimin geldiği gün onunla oynaşmıştık bayaa, sonrasında 1 saat koltukta uzanıp hiç hareket hissetmeyince evham perileri beni de korkutmuştu, cumartesi akşam 6da nöbetçi kadın doğum poliklinik aradım, bir tek Medipol Hastanesi’nde buldum. Orada söylemişti doktor. Siz yorulmuşsunuz, o da yorulmuş diye
Valla siftah geldi. Benim gibiler vardı burada azınlık da olsaben o gruptan çıktım artık, alışverişe başlayacağım yavaştan. Bu çantadan sonra da korbell aldım. Trendyol da falan çok pahalı. E bebek te ucuz. Oradan aldım. Hatta benim ev dubleks, acaba 1 tane daha mı alsam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?