2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar kuşburnu çayı demleyip içtim hamileler tüketebilir diyordu başka sitede de doktora danışarak içilmeli diyor acaba riskli gebelikler için mi?

Gözünüz aydın
bugün detaylı ultrasonda kordonda 3 damar olması gerekirken 2 damar göründü. Gelişim geriliğine neden olabiliyormuş. Bebeğimin sağlıkla doğup büyümesi için dua beklerim
Dualarımız sizinle, sola yatmaya gayret edin yada kan sulandırıcı verelim dediler mi? Bir de bildiğim kadarıyla sorun olmayabiliyormuş iyi düşünün umarım herşey yolunda olur

Gözünüz aydın güzel haberler almışsınız, hep de alırsınız umarım
bugün detaylı ultrasonda kordonda 3 damar olması gerekirken 2 damar göründü. Gelişim geriliğine neden olabiliyormuş. Bebeğimin sağlıkla doğup büyümesi için dua beklerim
Gerekli tedbirler alınacaktır mutlaka. İyi düşünün

Kızlar ben bu aralar sakarlaştım. Sizde de oluyor mu? Bugün maşa ile parmağımı yaktım, akşam da lenslerimi kutusuna koyarken elim çarptı yere döküldü. Geçen de ayağımın altına taş takıldı diye sendeledim düşüyordum, Allah korudu. Hamilelikte sakarlık olağan biliyorum ama bu aylarda oluyor mu?

Acil çıkış seti aldık bir tane ama bağlanandan attım sepete ondan da alacağım inşaallah

Kefir yardımcı olabilir

Ben daha almadım ama alacağım. Çok güzelmiş bu da. Benim baktıklarım daha ucuzdu ama keçe. Keçe olması beni düşündürüyor acaba nasıl olur diye. Bu kumaş gibi herhalde
Evet kumaş gibi görünüyor. Ben direk arkadaşımın evine kargoladığım için henüz görmedim. Keçeler herkeste var diye onlardan almak istemedim. Bundan çok memnun kalmış arkadaşım çok beğendiğini söyledi

Bu kameraları alınca ekstra bir telefon mu gerekiyor? Benim de aklımı bu kurcalıyor. Kullananlar bilgi verebilirse daha iyi olur

babyisloading Evet biz yorgunken onlar da yoruluyormuş, kıyamisuuu bir defasında yiğenimin geldiği gün onunla oynaşmıştık bayaa, sonrasında 1 saat koltukta uzanıp hiç hareket hissetmeyince evham perileri beni de korkutmuştu, cumartesi akşam 6da nöbetçi kadın doğum poliklinik aradım, bir tek Medipol Hastanesi’nde buldum. Orada söylemişti doktor. Siz yorulmuşsunuz, o da yorulmuş diye

Valla siftah geldi. Benim gibiler vardı burada azınlık da olsa ben o gruptan çıktım artık, alışverişe başlayacağım yavaştan. Bu çantadan sonra da korbell aldım. Trendyol da falan çok pahalı. E bebek te ucuz. Oradan aldım. Hatta benim ev dubleks, acaba 1 tane daha mı alsam diye düşünüyorum

Aaa bu şey değil mi ya? Ben!
Ben de çok sakarlaştım. Geçen kahvaltımı kaldırırken bal kavanozunu kırdım. Hala nasıl olduğunu anlamış değilim durduk yere hem de. Takıldıklarımı söylemiyorum bile. Henüz hiç düşmedim ama çok düşeyazdım. Hareketlerimi yavaşlatmaya çalışıyorum artık. Yolda yürürken falan adımlarımı eskisine göre daha yavaş atıyorum mesela. Dikkatli olmak lazım maazallah. Bir de göbeğim çıktı 2 haftadır. O da beni kendime getirip yavaşlatıyor artık

25+0 dan selamlar kızlar
Bir süredir buraya bakamıyordum, çok birikmişti sayfalar. Nihayet hepsini bitirebildim bir çok kişi son durumlarında iyi görünüyor, çok sevindim onlar adına hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza

Benim evham perilerim ayda 1 muayeneye izin vermiyor resmen. 2 haftada 1 muayene, 2 hafta sonra da kontrol olacak şekilde ayarlamayı konuştuk doktorumla. Çünkü ben kendisine gitmesem de 2 hafta sonra civardaki başka hastaneye gidiyordum ne gerek var yani değil mi

Bu arada çok kilo almadan gelmiştim bugünlere; dün tartıldım ve gördüm ki hamileliğin başından beri toplamda 5,3 kg almışım. İnşallah normaldir göbeğim bir çıktı peşine hemen 1 kg aldım. 2 hafta öncesine kadar iyiydim yoksa tabi bunda künefe yememin, evde tatlı yapmaya başlamış olmamım etkisi büyük olabilir şeker yüklemem iyi çıkınca şekere saldırdım gibi oldu hahahah

B Birdurumvar sen nasıl oldun? Senden bir güncelleme göremedim sanırım. Bir türlü kurtulup da düzlüğe çıkamadın ya Allah beterinden korusun

kuzum bunlar iyi de baya pahalı ben sonra napıcaam diyorum daha uygun birşey istiyorum ya

Motorololar için gerekmiyor, kendi ekranı yeterli diğerlerini hiç bilmiyorum ama benzerdir heralde. Wi-fi bağlantılı olanlarla telefondan da ikinci bir ekran olarak bağlanabiliyorsun uygulamasıyla. Bana hediye gelmese daha uygununu alırdım heralde ama yine wi-fi sız tercih ederdim ben bebekler için kimyasal ve manyetik kirlilik konularını biraz fazla takıyorum çünkü. Bebeğe bakıcı bakmayacaksa dışarıdan bağlanmaya gerek yok bence ben işe girsem bile cocuga annem bakacağından içim rahattı.

Siftahtan sonra da insanın aldıkça alası geliyor değil mii bugün ben de çıkacağım tekrardan ufak bi alışverişe çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…