- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.741
Bence de çok pahalı ben de almazdım bundan hediye geldi, daha uygun wi-fi sız bi modelini tercih ederdim ama. Sadece ses iletme özelliği olanlarda bazen telsiz kapanıyor falan almışken görüntü olsa iyi olur bence maksat takipse. İlla koca ekran çok iyi çözünürlüğe gerek yok bebek kabaca ne yapıyor görsen yeter. Bi de ben en baştan beri kardeş düşünüyordum sonra da kullanılır demiştim. Zaten gece görüşü çok korkunç bebeler uyanınca gözler beyaz beyaz töbe yarabbim çok komik görüntükuzum bunlar iyi de baya pahalı ben sonra napıcaam diyorum daha uygun birşey istiyorum ya
Ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel insallahGünaydın tatlış anneler ve kuzulariherkes için çok güzel bir gün olsun bol tekmeli benim bugün 11de ayrıntılı ultrasonun var heyecan ve korku sardi duanıza talibim canlar
aynen canım ben başka çocuk istemediğim için Rabbim sağlık versin kucaağıma sağ salim alayım ömrü uzun olsun bir tane yeter diyorum :) ya bende de kamera var gece görüşlü karşı tarafa sesi iletebilenden ve mi uygulamasıyla telefondan izleyebiliyorum evde köpek beslediğimiz zamanlarda almıştım aslında o da iş görmez mi? beşiğin oraya koyucam ve uygulamayı tabletime yüklerim sürekli açık kalır o da hallolur diye düşünüyorum sizce mantıklı mı ?Bence de çok pahalı ben de almazdım bundan hediye geldi, daha uygun wi-fi sız bi modelini tercih ederdim ama. Sadece ses iletme özelliği olanlarda bazen telsiz kapanıyor falan almışken görüntü olsa iyi olur bence maksat takipse. İlla koca ekran çok iyi çözünürlüğe gerek yok bebek kabaca ne yapıyor görsen yeter. Bi de ben en baştan beri kardeş düşünüyordum sonra da kullanılır demiştim. Zaten gece görüşü çok korkunç bebeler uyanınca gözler beyaz beyaz töbe yarabbim çok komik görüntüWee nin daha uygun modelleri vardı o zaman şimdi nasıl bilmiyorum onlar değerlendirilebilir.
Ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel insallahgüzel güzel dursun heryerini rahatça görün bi iki de güzel poz verirse tadından yenmez
bende çok özenmiş istemiştim ama birçok kadında pişmanlık gördüm çok yer kaplıyor keşke almasaydım onun yerine normal yastık koysaydım flan diye ben almaktan vazgeçtim. şimdilik belimi desteklemesi için kocamın poposunu kullanıyorum sağolsun güzel bir dayanak oluyor banaKızlaar günaydııın, ben size bişey sormak istiyorum aranızda hamile yastığı kullanan var mı? Memnun musunuz? Ben önceki gebeliğimde hiç kullanmadım çünkü kızımda göbeğim çok kibardı. Bu sefer gazdan falan çok şiş oluyor gece dün hiç rahat edemedim güzel bir destek şart oldu bebeler yatağa yapışıyormuş gibi hissediyorum böyle
canım günayydınnn musmutlu güzel haberlerle gel inşallah bekliyoruzGünaydın tatlış anneler ve kuzulariherkes için çok güzel bir gün olsun bol tekmeli benim bugün 11de ayrıntılı ultrasonun var heyecan ve korku sardi duanıza talibim canlar
Bi tane minik bebek yastigi var evde onu suan karnima destek yapmadan asla uyuyamiyorum bende ozellike almayacagim hamile yastigi ama boyle idare ederim gibi duruyorKızlaar günaydııın, ben size bişey sormak istiyorum aranızda hamile yastığı kullanan var mı? Memnun musunuz? Ben önceki gebeliğimde hiç kullanmadım çünkü kızımda göbeğim çok kibardı. Bu sefer gazdan falan çok şiş oluyor gece dün hiç rahat edemedim güzel bir destek şart oldu bebeler yatağa yapışıyormuş gibi hissediyorum böyle
İş görür tabi neden görmesin aynı mantık. Boşa tekrar para vermeye ne gerek var başka ihtiyaç karşılanır. Ben en çok misafirliğe gidip bebeği uyutunca ya da eve misafir geldiğinde kullandım. Evi dubleks olanlar için kullanışlı olur bi de belki. Sürekli açık olmasına da gerek yok inan. Zaten normalde uyurken gidip gidip seviyo insan başına, bazen abartıp uyandırabiliyor falan hattaaynen canım ben başka çocuk istemediğim için Rabbim sağlık versin kucaağıma sağ salim alayım ömrü uzun olsun bir tane yeter diyorum :) ya bende de kamera var gece görüşlü karşı tarafa sesi iletebilenden ve mi uygulamasıyla telefondan izleyebiliyorum evde köpek beslediğimiz zamanlarda almıştım aslında o da iş görmez mi? beşiğin oraya koyucam ve uygulamayı tabletime yüklerim sürekli açık kalır o da hallolur diye düşünüyorum sizce mantıklı mı ?
Benim ilk hamileliğim hiç kullanmadım ama bi yastık kullanmak mantıklı sanki. Sırt üstü yatınca bebek rahat edemiyor sanki çok tekmeliyor sol tarafıma yatınca da sol tarafımda toplanıyor kalktığımda bildiğin karnımın sol tarafı şiş sağ tarafı inik duruyor ve çok geriliyor böyle olunca. Dün gece ben de yorganı sol tarafımın altına toplayıp koydum daha rahat yattım. Sol tarafta da toplanmadı.Kızlaar günaydııın, ben size bişey sormak istiyorum aranızda hamile yastığı kullanan var mı? Memnun musunuz? Ben önceki gebeliğimde hiç kullanmadım çünkü kızımda göbeğim çok kibardı. Bu sefer gazdan falan çok şiş oluyor gece dün hiç rahat edemedim güzel bir destek şart oldu bebeler yatağa yapışıyormuş gibi hissediyorum böyle
Ben tercih ettimKızlar cybex bebek arabası alan var mı?
GünaydınGünaydın tatlış anneler ve kuzulariherkes için çok güzel bir gün olsun bol tekmeli benim bugün 11de ayrıntılı ultrasonun var heyecan ve korku sardi duanıza talibim canlar
Ahahahaha benim belimde değil göbeğim yatağa yapışıyormuş gibi geliyor. Normal yastıklar da durmuyor bende en son sinirlenip atmışım gece birini kayıncabende çok özenmiş istemiştim ama birçok kadında pişmanlık gördüm çok yer kaplıyor keşke almasaydım onun yerine normal yastık koysaydım flan diye ben almaktan vazgeçtim. şimdilik belimi desteklemesi için kocamın poposunu kullanıyorum sağolsun güzel bir dayanak oluyor bana
Bende yine iyi bir güncelleme yoo sanırım oglum hasta el ayak hastaligi olmuş sanırım inşa öyle değildir ve umarım bana geçmez25+0 dan selamlar kızlar
Bir süredir buraya bakamıyordum, çok birikmişti sayfalar. Nihayet hepsini bitirebildimbir çok kişi son durumlarında iyi görünüyor, çok sevindim onlar adına hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza
Benim evham perilerim ayda 1 muayeneye izin vermiyor resmen. 2 haftada 1 muayene, 2 hafta sonra da kontrol olacak şekilde ayarlamayı konuştuk doktorumla. Çünkü ben kendisine gitmesem de 2 hafta sonra civardaki başka hastaneye gidiyordumne gerek var yani değil mi
Bu arada çok kilo almadan gelmiştim bugünlere; dün tartıldım ve gördüm ki hamileliğin başından beri toplamda 5,3 kg almışım. İnşallah normaldirgöbeğim bir çıktı peşine hemen 1 kg aldım. 2 hafta öncesine kadar iyiydim yoksa tabi bunda künefe yememin, evde tatlı yapmaya başlamış olmamım etkisi büyük olabilir şeker yüklemem iyi çıkınca şekere saldırdım gibi oldu hahahah
B Birdurumvar sen nasıl oldun? Senden bir güncelleme göremedim sanırım. Bir türlü kurtulup da düzlüğe çıkamadın yaAllah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun değildir insallah safra kesesi. Gecenin 3 ünde burda okunan pek çok şey hayra alamet olmaz en iyisi doktora danış canını hiç sıkma boşuna.Kizlar bende 2 gecedir mide agrisi sikayetiyle uyaniyorum bu gece bi renee aldim dayanamadim biraz hafifledi gogus altindan baslayip sirta vuran bi agri gecenin 3 unde buradan okudum biseyler herkes safra kesesi falan yazmis nasil korktum insallah degildir cunku hamilelikten once safra kesemde minik taslar vardi doktor hamilelikte bazi insanlara sorun cikartabiliyor falan demisti
Benim de böyle göbeğim ağrıyor resmen sabah, derim geriliyor.Benim ilk hamileliğim hiç kullanmadım ama bi yastık kullanmak mantıklı sanki. Sırt üstü yatınca bebek rahat edemiyor sanki çok tekmeliyor sol tarafıma yatınca da sol tarafımda toplanıyor kalktığımda bildiğin karnımın sol tarafı şiş sağ tarafı inik duruyor ve çok geriliyor böyle olunca. Dün gece ben de yorganı sol tarafımın altına toplayıp koydum daha rahat yattım. Sol tarafta da toplanmadı.
Ben kullanıyorum onsuz da uyuyamam vallaKızlaar günaydııın, ben size bişey sormak istiyorum aranızda hamile yastığı kullanan var mı? Memnun musunuz? Ben önceki gebeliğimde hiç kullanmadım çünkü kızımda göbeğim çok kibardı. Bu sefer gazdan falan çok şiş oluyor gece dün hiç rahat edemedim güzel bir destek şart oldu bebeler yatağa yapışıyormuş gibi hissediyorum böyle
Ya döktüğüm suları, ekimin çarptığı şeyleri saymıyorum bile. Ama moralimi bozuyor kendine yetememek. Umarım daha fazla ilerlemeden kendimize zarar vermeden atlatırızAaa bu şey değil mi ya? Ben!
Ben de çok sakarlaştım. Geçen kahvaltımı kaldırırken bal kavanozunu kırdım. Hala nasıl olduğunu anlamış değilimdurduk yere hem de. Takıldıklarımı söylemiyorum bile. Henüz hiç düşmedim ama çok düşeyazdım. Hareketlerimi yavaşlatmaya çalışıyorum artık. Yolda yürürken falan adımlarımı eskisine göre daha yavaş atıyorum mesela. Dikkatli olmak lazım maazallah. Bir de göbeğim çıktı 2 haftadır. O da beni kendime getirip yavaşlatıyor artık
umarım değildir canım normal mide ağrısı da olabilir ben gaviscon içiyorum gün içinde ne zamanağrısa gece yatarken daha çok oluyor.. ama taş varsa da bebek hareket ederken ila ittiriyor bende de böbrekte düşürmüştüm hala sağlı sollu var umarım düşürmem diyorum ama inşallah olmazKizlar bende 2 gecedir mide agrisi sikayetiyle uyaniyorum bu gece bi renee aldim dayanamadim biraz hafifledi gogus altindan baslayip sirta vuran bi agri gecenin 3 unde buradan okudum biseyler herkes safra kesesi falan yazmis nasil korktum insallah degildir cunku hamilelikten once safra kesemde minik taslar vardi doktor hamilelikte bazi insanlara sorun cikartabiliyor falan demisti
ayyyy ben yeğenlerime öyle yapardım ablamdan gizli ablam sakın uyandırma uyutmak zor derdi ama durabilmek ne mümkün çok heyecanlandım şuan düşününceİş görür tabi neden görmesin aynı mantık. Boşa tekrar para vermeye ne gerek var başka ihtiyaç karşılanır. Ben en çok misafirliğe gidip bebeği uyutunca ya da eve misafir geldiğinde kullandım. Evi dubleks olanlar için kullanışlı olur bi de belki. Sürekli açık olmasına da gerek yok inan. Zaten normalde uyurken gidip gidip seviyo insan başına, bazen abartıp uyandırabiliyor falan hatta
güzelmiş canım belki ilerde banada lazım olur al bi dene bakalımAhahahaha benim belimde değil göbeğim yatağa yapışıyormuş gibi geliyor. Normal yastıklar da durmuyor bende en son sinirlenip atmışım gece birini kayıncabi de huyum kötü her yastıkla da uyuyamam hem kazulet gibi yatakta ne gerek var bilemedim bana en mantıklı su geldi bunu alcam sanırım
Hmm kamera işine hiç girmemiştim. Fiyatları da bilmiyorum. Biraz eğileyim bu konuya. Çünkü ben artık çalışmıyor da olsam bakıcı tutacağım. Bir de uyurken falan da iyi oluyor görmesi duyması falanMotorololar için gerekmiyor, kendi ekranı yeterli diğerlerini hiç bilmiyorum ama benzerdir heralde. Wi-fi bağlantılı olanlarla telefondan da ikinci bir ekran olarak bağlanabiliyorsun uygulamasıyla. Bana hediye gelmese daha uygununu alırdım heralde ama yine wi-fi sız tercih ederdim ben bebekler için kimyasal ve manyetik kirlilik konularını biraz fazla takıyorum çünkü. Bebeğe bakıcı bakmayacaksa dışarıdan bağlanmaya gerek yok bence ben işe girsem bile cocuga annem bakacağından içim rahattı.
Siftahtan sonra da insanın aldıkça alası geliyor değil miibugün ben de çıkacağım tekrardan ufak bi alışverişe çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?