- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.761
Aaaaa çok geçmiş olsun. İnstagram da gördüm okullarda yaygınlaşmış bu aralar sanırım. İnşallah değildirBende yine iyi bir güncelleme yoo sanırım oglum hasta el ayak hastaligi olmuş sanırım inşa öyle değildir ve umarım bana geçmez
Evet sakarlık neyse de kendine yetememek kötü bir duygu. Geçenlerde “benim gibi bir insanın başkasına muhtaç olması ne demek sen anlayabiliyor musun” diye ağlıyordum eşimeYa döktüğüm suları, ekimin çarptığı şeyleri saymıyorum bile. Ama moralimi bozuyor kendine yetememek. Umarım daha fazla ilerlemeden kendimize zarar vermeden atlatırız
İnşallah değildir temas halindeyim çünkü ikisi içinde korkuyorumAaaaa çok geçmiş olsun. İnstagram da gördüm okullarda yaygınlaşmış bu aralar sanırım. İnşallah değildir
Hamile yastığını hamilelik bittikten sonra ne yapacağım diyerek almadım ama birkaç yastıkla destekliyorum yoksa sanki bebeğin üstüne yatmışım gibi hissediyorumKızlaar günaydııın, ben size bişey sormak istiyorum aranızda hamile yastığı kullanan var mı? Memnun musunuz? Ben önceki gebeliğimde hiç kullanmadım çünkü kızımda göbeğim çok kibardı. Bu sefer gazdan falan çok şiş oluyor gece dün hiç rahat edemedim güzel bir destek şart oldu bebeler yatağa yapışıyormuş gibi hissediyorum böyle
Okullarda öğretmenler, öğrenciler hep raporluBende yine iyi bir güncelleme yoo sanırım oglum hasta el ayak hastaligi olmuş sanırım inşa öyle değildir ve umarım bana geçmez
Ödem için baya erken bol su iç kontrolünü öne çek için rahat etsin cnmGünaydınlar kızlarumarım herkes iyidir.
Bu son haftalarda kilo dan ziyade ödem toplamış gibiym yüzüm ellerim baya şişmiş. Özellikle ellerim bide uyuşuyor çok fena örgü yaparım boş zamanlarmda şuan yapmak eziyet resmen. Avucum kapanmıyor diyebilirim.
Ödem için doktorlarınz birşey dedi mi benim muaneye daha var da gidince sorarm anca
İnşallahHamile yastığını hamilelik bittikten sonra ne yapacağım diyerek almadım ama birkaç yastıkla destekliyorum yoksa sanki bebeğin üstüne yatmışım gibi hissediyorumHatta dün doktora sordum bu durumu, bebek bir akvaryumun içinde bir yerden baskı alsa diğer tarafa gider ona bir şey olmaz dedi
Okullarda öğretmenler, öğrenciler hep raporlueşim dikkat ediyor kendine ama nereye kadar. Çok geçmiş olsun kuzuya, şimdi senden bol bol ilgi bekleyecek. İnşAllah sana geçmez
Çok geçmiş olsun umarım sıkıntı yokturKizlar bende 2 gecedir mide agrisi sikayetiyle uyaniyorum bu gece bi renee aldim dayanamadim biraz hafifledi gogus altindan baslayip sirta vuran bi agri gecenin 3 unde buradan okudum biseyler herkes safra kesesi falan yazmis nasil korktum insallah degildir cunku hamilelikten once safra kesemde minik taslar vardi doktor hamilelikte bazi insanlara sorun cikartabiliyor falan demisti
Çok geçmiş olsun, büyüklere gelmiyor sanırım genelde geçirmiş oluyormuşuz diye okumuştum isterseniz bir çocuk dr danışınBende yine iyi bir güncelleme yoo sanırım oglum hasta el ayak hastaligi olmuş sanırım inşa öyle değildir ve umarım bana geçmez
Dun götürdük doktoruna boğazları şişmiş boğaz kültürü verdik cok sukur negatif geldi ama akşam da ağzının kenarları kızardı gebeliğin başında da olmuştu bulasmamisti umarım yine bulaşmazÇok geçmiş olsun umarım sıkıntı yoktur
Çok geçmiş olsun, büyüklere gelmiyor sanırım genelde geçirmiş oluyormuşuz diye okumuştum isterseniz bir çocuk dr danışın
Şey düşündüm suyu limonlu tüketsem olur mu acaba.Ödem için baya erken bol su iç kontrolünü öne çek için rahat etsin cnm
Ben de öyleyim ya eve temizlik için yardımcı bile çağırmazdım benim için birinden yardım istemek çok zor ama yemek için buzdolabını açmak bile hala işkence. Bugünümüze şükür yine Allah aratmasın.Evet sakarlık neyse de kendine yetememek kötü bir duygu. Geçenlerde “benim gibi bir insanın başkasına muhtaç olması ne demek sen anlayabiliyor musun” diye ağlıyordum eşimebu yaşıma kadar kimseden bişi istemeyen ben; şu anda babama/anneme/kocama ayakkabımı bağlatıyorum yemekten hemen sonra eğilince midem ağzıma geliyor çünkü
Benim dudaklarım morarmıştı, onun için gittiğimde aile hekimi sordu ödem var mı, çok mu kilo aldın, az mı su içiyorsun, çok ekmek mi yiyorsun diye hepsine hayır dedim. Bi sürü kan tahlili istemiş romatizma faktörüne bile bakmış bişey çıkmadı. Bi de sen kan ver müsaitsen, tuzu azaltıp suyu artırsan iyi gelir sanırım.Günaydınlar kızlarumarım herkes iyidir.
Bu son haftalarda kilo dan ziyade ödem toplamış gibiym yüzüm ellerim baya şişmiş. Özellikle ellerim bide uyuşuyor çok fena örgü yaparım boş zamanlarmda şuan yapmak eziyet resmen. Avucum kapanmıyor diyebilirim.
Ödem için doktorlarınz birşey dedi mi benim muaneye daha var da gidince sorarm anca
İnsallah değildir, bir an önce atlatır oğlun da.İnşallah değildir temas halindeyim çünkü ikisi içinde korkuyorum
Bizde de xiaomi 360 var, sanırım aynı kameradan bahsediyoruz. Biz de dışarıdayken kedimizi gözlemlemek için almıştık 2 senedir kullanıyoruz. Hareket algıladığında telefona bildirim de gönderiyor sürekli ekrana bakmak gerekmiyor. Gece görüşünden de memnunum ben. Ben de onu kullanmayı düşünüyorum, harici monitörü olmadığı için sorun olur mu diye düşünmüştüm ama tablete indirmek çok mantıklıymışaynen canım ben başka çocuk istemediğim için Rabbim sağlık versin kucaağıma sağ salim alayım ömrü uzun olsun bir tane yeter diyorum :) ya bende de kamera var gece görüşlü karşı tarafa sesi iletebilenden ve mi uygulamasıyla telefondan izleyebiliyorum evde köpek beslediğimiz zamanlarda almıştım aslında o da iş görmez mi? beşiğin oraya koyucam ve uygulamayı tabletime yüklerim sürekli açık kalır o da hallolur diye düşünüyorum sizce mantıklı mı ?
Tüket cnm bisey olmaz biraz belki tuzu azaltmani ister doktorunŞey düşündüm suyu limonlu tüketsem olur mu acaba.
Yarın şeker yüklemesi için gideceğim orda doktor bakarsa sorcam bakmasa da diğer randevumu öne cekcem Artk
İnşallahBen de öyleyim ya eve temizlik için yardımcı bile çağırmazdım benim için birinden yardım istemek çok zor ama yemek için buzdolabını açmak bile hala işkence. Bugünümüze şükür yine Allah aratmasın.
Benim dudaklarım morarmıştı, onun için gittiğimde aile hekimi sordu ödem var mı, çok mu kilo aldın, az mı su içiyorsun, çok ekmek mi yiyorsun diye hepsine hayır dedim. Bi sürü kan tahlili istemiş romatizma faktörüne bile bakmış bişey çıkmadı. Bi de sen kan ver müsaitsen, tuzu azaltıp suyu artırsan iyi gelir sanırım.
İnsallah değildir, bir an önce atlatır oğlun da.
aynen canım aynısından bahsediyoruz hareket algılaması da var daha ne olsunn. bir şarj aleti kayıptı onu halletmemiz lazım telefondan sürekli şarj gitmesin meşgul etmesin diye tablete indirdik mi uygulamayı tamamdır.Bizde de xiaomi 360 var, sanırım aynı kameradan bahsediyoruz. Biz de dışarıdayken kedimizi gözlemlemek için almıştık 2 senedir kullanıyoruz. Hareket algıladığında telefona bildirim de gönderiyor sürekli ekrana bakmak gerekmiyor. Gece görüşünden de memnunum ben. Ben de onu kullanmayı düşünüyorum, harici monitörü olmadığı için sorun olur mu diye düşünmüştüm ama tablete indirmek çok mantıklıymış
Ben aldım ama çok dolgulu geldi çok yüksekte yatamadığım için boynum ağrıdı gece kaldırdım kendi yastığıma geçtim iki üç gündür oturma odasına koydum otururken yatarken kullanıyorum biraz insin ezilsin diye daha rahat olmaya başladı bi kaç güne yatağa alırım herhalde ama konforlu birşey ileriki aylarda çok daha rahatlatır diye düşünüyorumKızlaar günaydııın, ben size bişey sormak istiyorum aranızda hamile yastığı kullanan var mı? Memnun musunuz? Ben önceki gebeliğimde hiç kullanmadım çünkü kızımda göbeğim çok kibardı. Bu sefer gazdan falan çok şiş oluyor gece dün hiç rahat edemedim güzel bir destek şart oldu bebeler yatağa yapışıyormuş gibi hissediyorum böyle
Canım hangi modeli ne kadara nerdenBen tercih ettim
Çok iyi anlıyorum. Ben de şimdiye kadar kimseden bir şey istememişimdir. Dün sakarlıklarım yüzünden iki defa oturup ağladım. Yoldaki küçücük taşa bile yenilmek üzücüEvet sakarlık neyse de kendine yetememek kötü bir duygu. Geçenlerde “benim gibi bir insanın başkasına muhtaç olması ne demek sen anlayabiliyor musun” diye ağlıyordum eşimebu yaşıma kadar kimseden bişi istemeyen ben; şu anda babama/anneme/kocama ayakkabımı bağlatıyorum yemekten hemen sonra eğilince midem ağzıma geliyor çünkü
Tansiyona baktınız mı? Geçmiş olsun. Bol su içmek önemli.Günaydınlar kızlarumarım herkes iyidir.
Telefona bağlanıyor. benim ek bir telim var hep ondan bakıyorum. wifi ile bağlanıyor. dediğim gibi ben 5 yıldır kullanıyorum memnunum :)aa bunun fiyatı baya iyiymiş bakayım iş görüyor diyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?