2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ya döktüğüm suları, ekimin çarptığı şeyleri saymıyorum bile. Ama moralimi bozuyor kendine yetememek. Umarım daha fazla ilerlemeden kendimize zarar vermeden atlatırız
Evet sakarlık neyse de kendine yetememek kötü bir duygu. Geçenlerde “benim gibi bir insanın başkasına muhtaç olması ne demek sen anlayabiliyor musun” diye ağlıyordum eşime bu yaşıma kadar kimseden bişi istemeyen ben; şu anda babama/anneme/kocama ayakkabımı bağlatıyorum yemekten hemen sonra eğilince midem ağzıma geliyor çünkü

Günaydınlar kızlar umarım herkes iyidir.
Bu son haftalarda kilo dan ziyade ödem toplamış gibiym yüzüm ellerim baya şişmiş. Özellikle ellerim bide uyuşuyor çok fena örgü yaparım boş zamanlarmda şuan yapmak eziyet resmen. Avucum kapanmıyor diyebilirim.
Ödem için doktorlarınz birşey dedi mi benim muaneye daha var da gidince sorarm anca

Hamile yastığını hamilelik bittikten sonra ne yapacağım diyerek almadım ama birkaç yastıkla destekliyorum yoksa sanki bebeğin üstüne yatmışım gibi hissediyorum Hatta dün doktora sordum bu durumu, bebek bir akvaryumun içinde bir yerden baskı alsa diğer tarafa gider ona bir şey olmaz dedi
Bende yine iyi bir güncelleme yoo sanırım oglum hasta el ayak hastaligi olmuş sanırım inşa öyle değildir ve umarım bana geçmez
Okullarda öğretmenler, öğrenciler hep raporlu eşim dikkat ediyor kendine ama nereye kadar. Çok geçmiş olsun kuzuya, şimdi senden bol bol ilgi bekleyecek. İnşAllah sana geçmez

Ödem için baya erken bol su iç kontrolünü öne çek için rahat etsin cnm

İnşallah

Çok geçmiş olsun umarım sıkıntı yoktur
Bende yine iyi bir güncelleme yoo sanırım oglum hasta el ayak hastaligi olmuş sanırım inşa öyle değildir ve umarım bana geçmez
Çok geçmiş olsun, büyüklere gelmiyor sanırım genelde geçirmiş oluyormuşuz diye okumuştum isterseniz bir çocuk dr danışın

Çok geçmiş olsun umarım sıkıntı yoktur

Çok geçmiş olsun, büyüklere gelmiyor sanırım genelde geçirmiş oluyormuşuz diye okumuştum isterseniz bir çocuk dr danışın
Dun götürdük doktoruna boğazları şişmiş boğaz kültürü verdik cok sukur negatif geldi ama akşam da ağzının kenarları kızardı gebeliğin başında da olmuştu bulasmamisti umarım yine bulaşmaz

Ben de öyleyim ya eve temizlik için yardımcı bile çağırmazdım benim için birinden yardım istemek çok zor ama yemek için buzdolabını açmak bile hala işkence. Bugünümüze şükür yine Allah aratmasın.
Benim dudaklarım morarmıştı, onun için gittiğimde aile hekimi sordu ödem var mı, çok mu kilo aldın, az mı su içiyorsun, çok ekmek mi yiyorsun diye hepsine hayır dedim. Bi sürü kan tahlili istemiş romatizma faktörüne bile bakmış bişey çıkmadı. Bi de sen kan ver müsaitsen, tuzu azaltıp suyu artırsan iyi gelir sanırım.
İnşallah değildir temas halindeyim çünkü ikisi içinde korkuyorum
İnsallah değildir, bir an önce atlatır oğlun da.

Bizde de xiaomi 360 var, sanırım aynı kameradan bahsediyoruz. Biz de dışarıdayken kedimizi gözlemlemek için almıştık 2 senedir kullanıyoruz. Hareket algıladığında telefona bildirim de gönderiyor sürekli ekrana bakmak gerekmiyor. Gece görüşünden de memnunum ben. Ben de onu kullanmayı düşünüyorum, harici monitörü olmadığı için sorun olur mu diye düşünmüştüm ama tablete indirmek çok mantıklıymış

İnşallah

aynen canım aynısından bahsediyoruz hareket algılaması da var daha ne olsunn. bir şarj aleti kayıptı onu halletmemiz lazım telefondan sürekli şarj gitmesin meşgul etmesin diye tablete indirdik mi uygulamayı tamamdır.

Ben aldım ama çok dolgulu geldi çok yüksekte yatamadığım için boynum ağrıdı gece kaldırdım kendi yastığıma geçtim iki üç gündür oturma odasına koydum otururken yatarken kullanıyorum biraz insin ezilsin diye daha rahat olmaya başladı bi kaç güne yatağa alırım herhalde ama konforlu birşey ileriki aylarda çok daha rahatlatır diye düşünüyorum

Çok iyi anlıyorum. Ben de şimdiye kadar kimseden bir şey istememişimdir. Dün sakarlıklarım yüzünden iki defa oturup ağladım. Yoldaki küçücük taşa bile yenilmek üzücü neyse buna da şükür diyip devam ediyoruz

Tansiyona baktınız mı? Geçmiş olsun. Bol su içmek önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…