- 7 Kasım 2014
- 7.515
- 13.719
- 448
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.781
Aynısını yaşadım 2 hafta sürdü nerdeyse, geçti çok şükür...Kızlar yardım edin bana sabah tuvalete çıkamadım çok rahatsızım şuan karnım çok kötü ağrıyor. Bu sıkıntıyı yaşayanlar nasıl çözdünüz akıl verin bana. Erik komposto yedim cennet hurması kurusuna ceviz doldurdum yedim banamısın demiyor daha etkili bi çözüm var mı?
Benim dudaklarım morarmıştı, onun için gittiğimde aile hekimi sordu ödem var mı, çok mu kilo aldın, az mı su içiyorsun, çok ekmek mi yiyorsun diye hepsine hayır dedim. Bi sürü kan tahlili istemiş romatizma faktörüne bile bakmış bişey çıkmadı. Bi de sen kan ver müsaitsen, tuzu azaltıp suyu artırsan iyi gelir sanırım.
Tüket cnm bisey olmaz biraz belki tuzu azaltmani ister doktorun
Tansiyona baktınız mı? Geçmiş olsun. Bol su içmek önemli.
Unsallah canim mideye ragziyim safta falan olmasinda bakalim bikac gun daha takip edecegim agri durumunuumarım değildir canım normal mide ağrısı da olabilir ben gaviscon içiyorum gün içinde ne zamanağrısa gece yatarken daha çok oluyor.. ama taş varsa da bebek hareket ederken ila ittiriyor bende de böbrekte düşürmüştüm hala sağlı sollu var umarım düşürmem diyorum ama inşallah olmaz
canım öncelikle Allah yardımcın olsun sakin ol panik yapıp strese sokma kendini. ve hepimize söylüyorum Rabbim ol derse olur biliyorsun ki eğer yaşayacak canı varsa bebeklerimizin ne olursa olsun Rabbim yaşatır onları. sen sakin ol dinlen kalkma doktorun ne dediyse onu yap biraz daha doktor araştır bir kişiye daha git bence. ve ilginç birşey söylicem benim yan odamdaki iş arkadaşımın eşi 6 aylıkken doğurmuş bebeği 900 gr doğmuş 3 ay küvezde kalmış tam bir avuç içi kadardı diyor ve bu yaz sünnetini yaptılar çocuk 6 yaşında :) yani imkansız diye birşey yok sadece metanetli kal ve dua et belki olmicaak öyle birşey kurma kendi kendine.Kızlar berbat durumdayımdün kontrolüm vardı ve doktor bebek çok aşağıda şuan çok erken böyle aşağıda olması için erken doğum riski görüyorum dedi. Magnezyum takviyesi verdi haftaya taftaya tekrar bakacağım dedi. 830 gr yavrum doğarsa ne yaparım yaşar mı korkusu sardı çok üzgünüm
Hareketle ilgili birşey söylemedi mi? Rapor verdi mi? Ayaklarını hafif yüksekte tutup uzan sonraki kontrole kadar. Wc dışında ayakta durma. Aşağıya doğru olan baskı süresini azaltmaya çalış. Benim de yatarak geçiyor artık. Rahim ağzı yetmezliğinden. Kolay birşey değil, bir engel hissetmiyorum ama kendimi kalkmaktan alıkoyup herşeyi etrafımdakilerden istemek zorunda kalıyorum. Magnezyum ve progestan fitil verdi doktor. Bunlar kasılmayı ve çıkışa doğru olan baskıyı azaltıyormuş. Hepimizinki en az 38e kadar bekleyecek inşallah ama artık 25. Haftada doğanları da yaşatabiliyor doktorlar. Olumlu örnekleri düşünüp moralini yüksek tutmaya çalış. Sağlıkla en doğru vaktinde gelsinKızlar berbat durumdayımdün kontrolüm vardı ve doktor bebek çok aşağıda şuan çok erken böyle aşağıda olması için erken doğum riski görüyorum dedi. Magnezyum takviyesi verdi haftaya taftaya tekrar bakacağım dedi. 830 gr yavrum doğarsa ne yaparım yaşar mı korkusu sardı çok üzgünüm
Allah razı olsun canım böyle umut veren şeyler duymak iyi geliyor inşallah dediğin gibi olur inşallah bekler biraz daha kuzumcanım öncelikle Allah yardımcın olsun sakin ol panik yapıp strese sokma kendini. ve hepimize söylüyorum Rabbim ol derse olur biliyorsun ki eğer yaşayacak canı varsa bebeklerimizin ne olursa olsun Rabbim yaşatır onları. sen sakin ol dinlen kalkma doktorun ne dediyse onu yap biraz daha doktor araştır bir kişiye daha git bence. ve ilginç birşey söylicem benim yan odamdaki iş arkadaşımın eşi 6 aylıkken doğurmuş bebeği 900 gr doğmuş 3 ay küvezde kalmış tam bir avuç içi kadardı diyor ve bu yaz sünnetini yaptılar çocuk 6 yaşında :) yani imkansız diye birşey yok sadece metanetli kal ve dua et belki olmicaak öyle birşey kurma kendi kendine.
gelişimi ile ilgili her şey yolunda dedi doktor sadece bu kadar aşağıda olmaması gerekiyormuş. evet ofiste çalışıyorum mümkün olduğunca yerimden kalkmamaya çalışıyorum eve gidince de direk yatıyorum zaten bende inşallah geçikir bu şekilde. bana progestan vermedi neden acaba kontrolde soracağımHareketle ilgili birşey söylemedi mi? Rapor verdi mi? Ayaklarını hafif yüksekte tutup uzan sonraki kontrole kadar. Wc dışında ayakta durma. Aşağıya doğru olan baskı süresini azaltmaya çalış. Benim de yatarak geçiyor artık. Rahim ağzı yetmezliğinden. Kolay birşey değil, bir engel hissetmiyorum ama kendimi kalkmaktan alıkoyup herşeyi etrafımdakilerden istemek zorunda kalıyorum. Magnezyum ve progestan fitil verdi doktor. Bunlar kasılmayı ve çıkışa doğru olan baskıyı azaltıyormuş. Hepimizinki en az 38e kadar bekleyecek inşallah ama artık 25. Haftada doğanları da yaşatabiliyor doktorlar. Olumlu örnekleri düşünüp moralini yüksek tutmaya çalış. Sağlıkla en doğru vaktinde gelsin
Kacinci haftadasiniz acabaKızlar berbat durumdayımdün kontrolüm vardı ve doktor bebek çok aşağıda şuan çok erken böyle aşağıda olması için erken doğum riski görüyorum dedi. Magnezyum takviyesi verdi haftaya taftaya tekrar bakacağım dedi. 830 gr yavrum doğarsa ne yaparım yaşar mı korkusu sardı çok üzgünüm
25. haftadayımKacinci haftadasiniz acaba
canım öncelikle Allah yardımcın olsun sakin ol panik yapıp strese sokma kendini. ve hepimize söylüyorum Rabbim ol derse olur biliyorsun ki eğer yaşayacak canı varsa bebeklerimizin ne olursa olsun Rabbim yaşatır onları. sen sakin ol dinlen kalkma doktorun ne dediyse onu yap biraz daha doktor araştır bir kişiye daha git bence. ve ilginç birşey söylicem benim yan odamdaki iş arkadaşımın eşi 6 aylıkken doğurmuş bebeği 900 gr doğmuş 3 ay küvezde kalmış tam bir avuç içi kadardı diyor ve bu yaz sünnetini yaptılar çocuk 6 yaşında :) yani imkansız diye birşey yok sadece metanetli kal ve dua et belki olmicaak öyle birşey kurma kendi kendine.
bence böyle bir durumda rapor almalısın oturarak durma madem çok aşağıda flan diyor o zman yatmalısın bacakların yukarda falan heralde ne bileyim ama oturunca da olmazgelişimi ile ilgili her şey yolunda dedi doktor sadece bu kadar aşağıda olmaması gerekiyormuş. evet ofiste çalışıyorum mümkün olduğunca yerimden kalkmamaya çalışıyorum eve gidince de direk yatıyorum zaten bende inşallah geçikir bu şekilde. bana progestan vermedi neden acaba kontrolde soracağım
Eezy twist 360 ama yurt dışından alındı kuzumCanım hangi modeli ne kadara nerden
20+0 benimde geçen hafta sancım olduğu için gittim aynı dediğin gibi bende de durumlar rahim ağzında duruyor dedi.Firsat buldukca ayaklarımı yasliyorum yattığım yerde çok önemli dikkat et lütfen zamanında gelsin.İmkanin varsa ev işleri için birini çağır.Kızlar berbat durumdayımdün kontrolüm vardı ve doktor bebek çok aşağıda şuan çok erken böyle aşağıda olması için erken doğum riski görüyorum dedi. Magnezyum takviyesi verdi haftaya taftaya tekrar bakacağım dedi. 830 gr yavrum doğarsa ne yaparım yaşar mı korkusu sardı çok üzgünüm
benimkide 20-25 dk flan sürdü 1200 tl para verdim kendi doktorumu daha açıklayıcı buluyorum mesela keşke kendi doktorum bakabilseydi. ama beyinden başlayıp aşağıya kadar iniyor onları ekrandan seninde görmüş olman lazım. sesli söylüyor birsürü şey yanında asistan var ona not ettiriyor bir sürü şeyi ekrandan görmedin mi sen kalbini kafasını el ayak parmaklarını flan sayıyo benimkid eçok hızlı yaptı ama herşeyine bakması lazım yaniKızlar detaylıdan çıktım. Boy kilo kafa karın vs ölçtü sağlıklı bi sıkıntı yok dedi 10dk falan sürdü organları falan hiçbir şey söylemedi acaba sıkıntı görmedği için mi söylemedi yoksa bakmadı mı anlamadım. Ama bakmadıysa bu nasıl detaylı bunları kendi doktorumda her seferinde söylüyor.
Bir de plesenta sağ anterior dedi ön tarafta olması bi sıkıntı değil sanırım hareketleri hep solda hissediyoeum o yüzden mi acaba
Evet asistana söyledi ama farklı olarak bi plesenta anterior dedi fundal dedi bir de tree li birşey dedi anlamadım ekran yukarda kalıyodu biraz bakmaya çalıştım ama anlayamadım siyah beyaz görüntüden çok birşey anlamıyorum ben. Ben tek tek söylüyolar diye düşünmüştüm işte böbrek mide bilmem ne yapmayınca bakmadı mı diye düşündümbenimkide 20-25 dk flan sürdü 1200 tl para verdim kendi doktorumu daha açıklayıcı buluyorum mesela keşke kendi doktorum bakabilseydi. ama beyinden başlayıp aşağıya kadar iniyor onları ekrandan seninde görmüş olman lazım. sesli söylüyor birsürü şey yanında asistan var ona not ettiriyor bir sürü şeyi ekrandan görmedin mi sen kalbini kafasını el ayak parmaklarını flan sayıyo benimkid eçok hızlı yaptı ama herşeyine bakması lazım yani
Canım bi sıkıntı olsa söylerdi merak etme gittiğin doktorun tavrı odurKızlar detaylıdan çıktım. Boy kilo kafa karın vs ölçtü sağlıklı bi sıkıntı yok dedi 10dk falan sürdü organları falan hiçbir şey söylemedi acaba sıkıntı görmedği için mi söylemedi yoksa bakmadı mı anlamadım. Ama bakmadıysa bu nasıl detaylı bunları kendi doktorumda her seferinde söylüyor.
Bir de plesenta sağ anterior dedi ön tarafta olması bi sıkıntı değil sanırım hareketleri hep solda hissediyoeum o yüzden mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?