- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.941
çıktı mı şeker yükleme sonucunuzGece 12den sonra yeme içmeyi kestim. Ama 2 gibiydi su içtim onu söyledim sorun değil yemek olmasn tamamdır dedi. 8.45 te kan aldı sonra içeceği verdi iç başka birşey yiyip içme 9.50 de yine kan verdim ve bitti. Sonuç 2 saate çıkar e nabzda doktorun bakar Artk dedi.
Hayırlı haberler alın inşallah öyle öyle tek iyi olsunlar da görmemekte olurCumartesiyi iple cekiyorum bende saglikli olsunda varsin yuzunu gostermesin icim icime sigmiyor vallahi
Hiç bakmadm 2 saatte çıkar e.nabzdq bak dediler. Bakayım bi iyiki hatırlattınzçıktı mı şeker yükleme sonucunuz
Vereceğin kararda Allah yardımcın olacaktır canım. En doğru kararı vereceksindir. Çok iç yakan bir durum, hele bir anne için hangi kararı verirsen ver çok zor bir karar. Allahım yardımcın olsun inşallah.İlk 15 haftamda ozel bi hastanede bi doktor demişti, kendi ayrıntılı ultrason yapan doktoruna götürdü oda aynısını dedi bebek küçük olduğu icjn emin olamislardi. Zaten hep aklımdaydı. Bu gittiğim doktor şehirde tek dalında perinatolog. Bu 3. Doktor yani. Birsey değişecegini sanmıyorum. Başka bi doktora daha gidicem bu işlem için oda zaten bakmadan yapmaz. Korktuğum şey cana kiymak ne derece doğru hangisi olması gereken resmen araftayım. Her kafadan bir ses geliyor bilmiyorum ne yapicam ne düşüncem
Rabb'im en doğru kararı verdirsin inşallah çok üzüldümGünaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin
Teşekkür ederim çok inşallah güzel sonuçlar alırızGece 12den sonra yeme içmeyi kestim. Ama 2 gibiydi su içtim onu söyledim sorun değil yemek olmasn tamamdır dedi. 8.45 te kan aldı sonra içeceği verdi iç başka birşey yiyip içme 9.50 de yine kan verdim ve bitti. Sonuç 2 saate çıkar e nabzda doktorun bakar Artk dedi.
Benim de CumartesiCumartesiyi iple cekiyorum bende saglikli olsunda varsin yuzunu gostermesin icim icime sigmiyor vallahi
Açlık mı? Normal, 1. ve 2. saat kaç çıkmış ???Şeker yüklemesi sonucum. 82.8 çıkmış hiç anlamıyorum anlayan var mı ? Haftaya doktora gitcem
Bide el uyuşması için sordum bana B12 eksikliği sebeb olur dedi. İlaç verdi.
Ben son zamanlarda tartılmaya korkuyorum. Feci bir iştahım var benim de ama 5 kilo aldım sanırım24+4 e 5.6 kg almış olarak giriyorum. Sizlerde durum nedir kızlar? İştahım çok açıldı son zamanlardakendimi durduramıyorum, ne yapıcam böyle
Çok çok üzüldüm. Rabbim büyük. İnşallah sizler için en doğru kararı yüreğinize verir. Ama başka doktorlar başka ayrıntılı vs mutlaka düşünmüşsünüzdür.Günaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin
B12 için ne verdi. Benim de son tahlillere düşük çıktı. İlaca başladık ama daha almadım. Eczanede yoktu ilaç.Şeker yüklemesi sonucum. 82.8 çıkmış hiç anlamıyorum anlayan var mı ? Haftaya doktora gitcem
Bide el uyuşması için sordum bana B12 eksikliği sebeb olur dedi. İlaç verdi.
Bu şekilde görünüyorAçlık mı? Normal, 1. ve 2. saat kaç çıkmış ???
Hiç bilmiyorum bende daha almadım yarın alcam o zaman yazarm sizeB12 için ne verdi. Benim de son tahlillere düşük çıktı. İlaca başladık ama daha almadım. Eczanede yoktu ilaç.
82 normal sanırım.
Türküm ama çok şirin geliyor bir yandan bu isim deİkisi arasından seçmem gerekirse Fatma zehra.
Hanne maria neden düşünüyorsunuz, nerden esinlendiniz? T.c de yaşıyorsanız ve yabancı değilseniz bence direk elemeniz gereken bir isim gibi geldi. Tabii bu benim nacizane fikrim. Kız senin
İkili olarak seçtik arasında kaldık sadece.Yani ikisi de cok sevimliİkisi çok farklı canım neye göre bu isimler arasında kaldınız belki o şekilde yardımcı olabiliriz
Normal hatırladığım kadarıyla açlık 90 ın altındaysa sıkıntı yok.Bu şekilde görünüyor
Orda sonuç pembe olmadığına göre norml galiba evet. TeşekkürlerNormal hatırladığım kadarıyla açlık 90 ın altındaysa sıkıntı yok.
Evet normal açlık çünkü, 1. ve 2. Saatte önemli onlar da düşer sistemeBu şekilde görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?