2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
çıktı mı şeker yükleme sonucunuz

Vereceğin kararda Allah yardımcın olacaktır canım. En doğru kararı vereceksindir. Çok iç yakan bir durum, hele bir anne için hangi kararı verirsen ver çok zor bir karar. Allahım yardımcın olsun inşallah.

Şeker yüklemesi sonucum. 82.8 çıkmış hiç anlamıyorum anlayan var mı ? Haftaya doktora gitcem

Bide el uyuşması için sordum bana B12 eksikliği sebeb olur dedi. İlaç verdi.

Rabb'im en doğru kararı verdirsin inşallah çok üzüldüm

Teşekkür ederim çok inşallah güzel sonuçlar alırız

24+4 e 5.6 kg almış olarak giriyorum. Sizlerde durum nedir kızlar? İştahım çok açıldı son zamanlarda kendimi durduramıyorum, ne yapıcam böyle
Ben son zamanlarda tartılmaya korkuyorum. Feci bir iştahım var benim de ama 5 kilo aldım sanırım bebek bunun 700 Gr almış sadece

Çok çok üzüldüm. Rabbim büyük. İnşallah sizler için en doğru kararı yüreğinize verir. Ama başka doktorlar başka ayrıntılı vs mutlaka düşünmüşsünüzdür.

Şeker yüklemesi sonucum. 82.8 çıkmış hiç anlamıyorum anlayan var mı ? Haftaya doktora gitcem

Bide el uyuşması için sordum bana B12 eksikliği sebeb olur dedi. İlaç verdi.
B12 için ne verdi. Benim de son tahlillere düşük çıktı. İlaca başladık ama daha almadım. Eczanede yoktu ilaç.

82 normal sanırım.

Türküm ama çok şirin geliyor bir yandan bu isim de

Şu anı defterini 105 liraya aldım. Kargolandığı gibi fiyatı indirime girdi. iptal etme şansım da kalmadı. şansa bakın.
Almayı düşünen varsa değerlendirebilir. Çok iyi indirimde. Harika bir defter. Bebeğim için anı olsun istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…