2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244

Ben de çok isteksizim genelde. Hiç umrumda değil.
Ama vücudumu çok seviyorum o ayrı konu. Eşim de öyle. Çok beğeniyor. Onunla alakası yoktur yani sizde de. Bu tamamen hamilelerdeki ruh haliyle alakalı sanırım. Erkekler de ona göre davranıyor.

Demek ki öpücükten sonra kendini durduramıyor adamcağız
İş ilerlemesin senin canın yanmasın diye uzak kalıyor, üzülme seni düşünüyor işte

Cinsellik yaşamak için olaya başka şekillerde de dahil olabilirsiniz aslında. O şekilde Enfeksiyon riskinizi ortadan kaldırmış olursunuz. hem o mutlu olur hem siz onu mutlu ettiğiniz için iyi hissedersiniz. Ama öpüşmeye bile yanaşmıyorsa durum vahim, savunmasız bir anını yakalayabilirsiniz

Hımm araştırayım bu markayı da, diğer arkadaş da önerdi.çok teşekkür ederim
Ben de öyle bu grubu hiç almadım, başlamak lazım sanırım

Tecrubeli anneler size bir sorum olacak.Dogumdan sonra annemin benimle kalmasini istemiyorum esim evde olacak zaten ihtiyacim oldugu kadar annem sabah gelir istiyosa aksam gider zaten cok yakin oturuyoruz ama bu benim dusuncem sanirim sadece cunku kendisi 1 ay kalicagindan bahsediyor fakat bende esimde yalniz kalmayi,kendi isini kendi yapmayi seven insanlariz kayinvalidemde 2 dakika mesafemde oturuyoruz zaten.Kesinlikle gece kalmali mi birisi yani yaniniza cok ihtiyac oluyor mu? Yasamadigim icin suan ihtiyacim olmaz gibi geliyor.

Su akinti olaylari falan beni sogutuyor sanirim ne kadar dikkat etsemde bazen kendime bile kokuyo gibi geliyorum doktorumda surekli normal diyor bizdede tam tersi ben kocamdan kaciyorum gibi oluyor oyle yani

Bence kalmalı gece özellikle ilk bir hafta tecrübeli birisi ile ben ilk gebelik use cesaret edemezdim insan yorgun oluyor uyku basıyor uyuya kalırım korkusu oluyo gece annemde emzirmeye benle kalkardı oğlumda lohusalik hali çok başka uyku hafif olsa bile lohusalikta bi halsizlik yorgunluk olduğu için ben cesaret edemezdim şahsen

Canim soyle bir sorun var bizde annemle anlasamiyorum ben malesef cunku ben cok sogukkanliyimdir o ise cok panik.. yani allah korusun bebege bir sey olsa bebegi birakip annemi sakinlestirmem gerekir o yuzden cok istemiyorum zaten 1 dakika aglasa bebek hemen panikleyecek aglatma diye benimle tartisacak ( tek basima ben daha rahat edebilcegimi dusunuyorum suan icin sabah gelsin ama gece tek kalip kafami dinleyeyim

Kizlar bugun kontrolum vardi 26+5 gunluguz 1055 gr olmusuz cok sukur seker yukleme testini yaptirip yaptirmamakta cok kararsizim sizler yaptiricak misiniz
Gözünüz aydın maşallah, yaptırmak da fayda var diye düşünüyorum rutin tahlillerdeki sonuçlar teşhis koyucu olamıyor, doktorum da bu görüşte..

Valla bende annemle anlaşamıyorum ama muhtacım gibi bisey birdr eğer seseryan olursa cidden kalması daha iyi gibi çünkü agri oluyor kucağa almakta zorlaniyorsun filan gece eşinin uykusu hafif ise biseycdiyemem ama benim kocamın o kadar ağır ki yani ben başka birine muhtacım

Hahhaha benim kocamin uyku duzeni yok gece oturur cok hic uyumaz diyorum umarim bebek dogunca da boyle devam edersin aksam 10 da uykun gelivermesin eger oyle olursa ben rahat ederim geceleri insallah

Kizlar bugun kontrolum vardi 26+5 gunluguz 1055 gr olmusuz cok sukur seker yukleme testini yaptirip yaptirmamakta cok kararsizim sizler yaptiricak misiniz

26+ hafta itibariyle bebek ortalama 1000 gr olurmuş. Banu Çiftçi’nin hamilelik kitabından takipteyim. Öyle yazıyor. gayet güzel ve haftasıyla uyumlu diye doktorunuz bir şey demiyor herhalde. Yani ısrarcı olmuyor.
Çünkü arkadaşlarımdan akrabalarımdan biliyorum. Suyun fazla ya da bebek haftasından önde ise hemen yönlendiriyorlar. Ailede şeker hastalığı olunca da öyle. Ya da anne fazla kilolu ise.
Bunlar olmasa dahi önlem amacıyla yapan birçok dr da var tabii ki. Ama sizin doktorunuz da benim doktorum gibi bebeğin durumu ve annenin şikayetlerine göre tavır alıyor demek ki. Ben dr yaptır demediği sürece yaptırmayacağım.

Canim haftasiyla uyumlu hatta biraz onde dedi. Ben kendim yaptirmistim yaptirmani oneririm ama israr etmiyorum fazla kilolu degilsin ailende seker yok dedi bende kararsiz kaldim. Ailemde bildigim kadariyla seker yok ama cok da emin degilim. Bide eger seker cikarsa ne yapilacak onu da tam anlayamadim acikcasi

Ben de senin gibiyim annem baska memlekette kaynanam da cok uzak degil ama şimdiden açıkça dedim yatılı kimseyi istemiyorum kocam var diye çünkü eşim evden çalışıyor benim o yüzden hic ihtiyacim yok simdi lohusa hali her seye takarim ben kesin kocamla basbasa miss gibi oh. İsteyen sever gider o kadar o da doğumdan 1 hafta sonra kabul ederim anca.

Son düzenleme:
Böyle idarecilere zerre iyilik yapmak istemiyorum ki görevimiz olmayan çok şeyi yaptık yapıyoruz. Benim iadereye de diyorum dilekçe mi vericem, öyle mi oluyordu diyor bana, gel de çıldırma
Aynen çevremde bunu yaşayan arkadaşlarım oldu malesef. Allahtan böyle bir sorun yaşamadım şimdiye kadar her türlü desteği oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…