2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ya biraz özel bir konu olacak ama eşimi kendimden uzaklaştırdım sanırım benden kaçıyor bahaneler buluyor bi kaç aydır ne yapacağımı bilmiyorum bi fikriniz fln var mı

Evet evet demek istediğim bu, zaten sanıyorum belli bir süre içinde gerçekleşen diğer gebeliklerde tekrarlamamayı tercih ediyorlar, klinik tablosu ve aile öyküsü ile birleşince öyle uygun görülmüştür. Kadın doğumcular bu konuda bilgisizdir demek hiç istemedim yanlış anlaşılmasın zaten gebelik multidisipliner çalışmayı zorunlu hale getiriyor doğası gereği, herhangi bir problemde kadın doğum, dahiliye, ortopedi, çocuk doktoru, fizyoterapi gibi bir sürü alandan uzman sürece dahil olarak ilerliyoruz hepsi birbirine danışıyor karar verirken. Ben de tüm işlemlerimi ve ilaçlarımı kadın doğum doktorumun onayı sonrasında yaptırıyor veya kullanıyorum. Zaten doktor-hasta arasındaki güven tedavi sürecinin en temel bileşeni ☺

Bende senin gibi sadece sifonyer aldim canim ikeadan ama benimki bidaz daha buyuk gecen gun kurulumunu yaptim yeter de artar gibi herseyini aliyor
Ya ben de böyle büyük almayı düşündüm aslında ama bu sefer alan çok küçülüyor yatak odasında. Bence de sizinkinin boyut yeter de artar. Kıyafetleri minicik zaten. Güzel günlerde kullansın bebecikler.

Ben Duru marka sabun tozu aldım bebeklere özel olanından. Bir de unibabynin yendidoğan sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını aldım

Siveno aldim canim bende stok degilde 3 lu satilan daha hesapli oluyordu o sekilde aldim zaten ilk camasirlarini falan yikamada baya bi kullaniriz
Teşekkür ederim kızlar, leke çıkarma potansiyeli nasıl acaba Minoris için? Durunun dönüşümlü mü kullanılacak acaba?

Ya biraz özel bir konu olacak ama eşimi kendimden uzaklaştırdım sanırım benden kaçıyor bahaneler buluyor bi kaç aydır ne yapacağımı bilmiyorum bi fikriniz fln var mı
nasıl uzaklaştırdığını düşünüyorsun canım ve o nasıl kaçıyor yani örneklendirebilir misin anlamamız için?

Cinsel anlamdami ? Oyle ise eger bizdede var biraz oyle bi durum herseyimiz normal ama cinsellik neredeyse yok gibi bi hal aldi. Hic canim istemiyor benim sirf esim icin arada sirada olaya mudahale ediyorum belkide oda bunun farkinda o yuzden istemiyor bilmiyorum. Gittikce azaldi suan 2 haftada bir falan anca oluyor. Vucudum degisti kilo aliyorum beni begenmiyo diye dusunup kendi kendime uzuluyorum bazen. 6. Aydan sonra gebelerde isteksizlik gecer falan diye duydum belki duzeliriz

Cinsel anlamda diyorsanız bunu bebeğe zarar vermekten korktuğu için olabilir. Hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. İsteksizlik normal bir durum kadınlarda ama erkekler de korkudan isteksizleşiyor. En azından eskisi gibi olmuyor. Belki konuşmayı deneyebilirsiniz.

Benim gibi yap bence ben ilk baştan beri hic uzak durmadim zaten doktorum da herhangi bir yasak koymamisti ama eşim aklı çıkıyordu bisey olur diye ben de baktım ikna edemiyorum hep bakımlı takımlı falan gezmeye başladım göbeğime rağmen ve hep ona yardım eder misin giyinemiyorum egilemiyorum yok iste kolum yetişmiyor gibi bahaneler sonucunda o da baktı ki olmuyor böyle en sonunda mutlu son

Senin davranışınla mı uzaklaştığını düşünüyorsun canım tam olarak?
Biraz garip gelebilir ama benim bir arkadaşımın eşi bebeğin kız olduğunu öğrendikten sonra cinsellik anlamında eşine yanaşmadı. Yani kafaları bir garip çalışıyor bizim anlamlandıramadığımız düşünceleri olabiliyor
Bence onlar da bizim gibi bir şey olursa korkusunu yaşıyor.

Günaydın güzel anneler, deterjan vs stok yaptınız mı ? Hangi markaları tercih ettiniz??
Ben de siveno almayı düşünüyorum, evimde birçok ürününü kullanıyorum memnunum; ancak stok yapmaya çok uygun olmayabilir bunun gibi bitkisel markalar çünkü bitkisel bazlı ve koruyucusuz olduğu için çoğu ürününün açıldıktan sonra ömrü 6 ay oluyor ve gerçekten kokusunun değiştiğini fark ettim bir üründe ben. Gerçi kapağı açılmadığı sürece sorun olmaz herhalde ama emin olamıyorum ben deterjan gibi şeylerin kapağını açıyorlar mı açmıyorlar mı

Yaa harikasın biz en başından beri ölümüne kanka modundayız, bize yasak

Benim hic azalmadi hatta arttı yada psikolojik galiba bilmiyorum sürekli karnim meydanda geziyorum, Allahım daha bi güzel oldum falan diye söylenerek geziyorum ay popom nolmus vay be zaten güzel kadindim daha güzel oldum falan diyorum gülüyor o da hoşuna gidiyor hatta gidip bak falan diyip bi dönüyorum espiriyle

Benim eşim de bebeğe bir zararı olur diye korktuğu için uzak durmak istediğini söyledi bana zaten bende de öyle bir tedirginlik olduğundan ben hiç sorun etmedim hatta işime geldi. Canınızı sıkmayın bence sizinki de bu sebeptendir.

Bende hic istek yok esimde bunun farkinda oldugu icin zorlamiyor gibime geliyor bakalim boyle idare ediyoruz simdilik ama bende bu konuyu baya kafaya takiyorum

Evet cinsel anlamda
Enfeksiyon olmuştum canım acıyordu diye sizlandim biraz sonra mantar oldu canımın acimasini fln görünce resmen cinsellikten soğudum demişti gülmüştük ama ciddiymiş
En son da yaparken o kadar yandı ki yarı da bıraktım sonra koptu zaten
Ben isterim diye korkudan öpmuyorda kanepede yanına gitsem ım kım yapıyor yorgunum uzanacam diyor yatakta hemen uyuyor kaçıyor resmen..
Dekolte fln giydim hiç oralı bile olmadı
Cinselligi geçtim opmuyorda korkudan.. eşimle konuştum bi kaç defa kabul ediyor ama sonra yine aynı..

Bende hic istek yok esimde bunun farkinda oldugu icin zorlamiyor gibime geliyor bakalim boyle idare ediyoruz simdilik ama bende bu konuyu baya kafaya takiyorum
Hiç takma niye takiyosun cok normal insanin hali olmuyor zaten hamilelikte insan hemen yoruluyor, ama enerjin artsın istersen düzenli yürüyüş yapmak bana çok iyi geldi daha enerjik oldum ondan böyleyim heralde

Weleda çok iyi bir marka. Doğal. Mustela da harika ama içeriği genel olarak doğal değilmiş.
Çatlak yağı ve birkaç ürün dışında temiz içerikli değil diyorlar.
Ben de kararsız kaldım bunu öğrenince.
Yoksa aklımda şampuan ve yağ olarak sadece mustela vardı. Pişik kremi olarak da bepanthol düşünmüştüm ama o da temiz değil diyorlar.
Çamaşır ürünleri için de sabun tozu almak istemiştim önce. Makineye çok zararlı diye birçok paylaşım gördüm. O sebeple sıvı deterjan almaya karar verdim.
Green clean düşündüm onun için de. Çok temizmiş. Ama bir yandan da kokusuz. Aslında çamaşırda koku çok seviyorum. Bilemedim hala kafam karışık bu konuda yumuşatıcı konusunda da alsam mı almasam mı diyorum. Zararlı dendiği için karar veremedim. Kendim kullanıyorum ama bebek için nasıl olur bilmiyorum. hala havlu ve banyo ürünü de almadım bebeğime.

Ama açıklamasını da yapmış canım kafaya takma hem ağrın varken nasıl olcak ki

Ama sizinki biraz haklıymış ya sizi ne kadar çok seviyor ki kiyamiyor size bisey olmasın diye

Şöyle bi türlü enfeksiyonum geçmiyordu çok yanma yapıyordu canım aciyordu sonra mantar oldum fln beni öyle görünce resmen cinsellikten soğudum dedi o zmn takmadım güldüm geçtim ama şuan fark ediyorum ki beni öpmekten bile kaçıyor(en son yaptığımızda onu yarıda bıraktım çok yanıyordu diye) isterim diye ne yapacağını şaşırdı koltukta yanına gitsem kovuyor resmen yorgunum uzanicam diyor yatak odasında hemen uyuyor ya dudağını öpmek istesem yüzünü çeviriyor.. delirmek üzereyim bı kac defa konuştum hamilesin.. enfeksiyon.. mantar.. fln bahaneler sıraladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…