- 14 Aralık 2021
- 2.477
- 2.789
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.901
Bende mevlut icin sukulent dusunuyorum nerden alicaksiniz acaba aklinizda biyer var midoğum ayı almayı düşünüyorum zaten gelmesi bir haftayı bulur herhalde 3 hafta kalır bende birşey olurmu acaba.Üzerine isimlik yapıcaktım ama cinsiyet süpriz inşaallah sadece hazır yapışkanlı fiyonk çiçeklerden dşünüyorum.
Çok tatlıymış gerçektenSu mumlardan yaptirmayi dusunuyorum canim asetatli kutu icine koyuyorlar isim etiketiyle birlikte 35-40 adet falan yaptiracagim fazlasi beni asiyor cunku fiyat olarak
Bende mevlut icin sukulent dusunuyorum nerden alicaksiniz acaba aklinizda biyer var mi
Sagol canim bende ekledim favorilereSerra Gardens 20 Adet Sedum Sukulent Mix 20 Set Teraryum Ve Hediyelik Canlı Bitki - Fiyatı, Yorumları
Serra Gardens 20 Adet Sedum Sukulent Mix 20 Set Teraryum Ve Hediyelik Canlı Bitki yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Favorime ekledim bunlarifoliumbotanik 20 Adet Birbirinden Farklı Kaktüs Sukulent Set - Fiyatı, Yorumları
foliumbotanik 20 Adet Birbirinden Farklı Kaktüs Sukulent Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim aldığım yerde hem bu görseldeki gibi kartpostalı vardı kaleme tutturulmuş oraya istediğiniz mesajı yazdırabiliyordunuz hem de kalem üzerine isim , tarih, emoji ve kısa mesaj yazdırılabiliyordu. İnternet sitesinin adını hatırlamıyorum ama bulursam paylaşacağım hemen.Söyle birşey buldum acaba özel baskı yapıyorlar mı.Yada sadece kalemler vardı 50 tanesi 160 TL olan ama sadeydi .Bu daha iyi bı fikir gibi geldiPLASTANKA Balon Karne Hediyesi Dogum Günü Söz Nişan Hediyelik Tohumlu Kalem 30 Adet - Fiyatı, Yorumları
PLASTANKA Balon Karne Hediyesi Dogum Günü Söz Nişan Hediyelik Tohumlu Kalem 30 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok şirinlerYaa kızlar ne güzel herkeste tatlı bir telaş çeşitli hazırlıklarMalumunuz ben alışveriş işini kontrol manyaklığım yüzünden en erken bitirenlerdenim dolayısıyla sıkılıyorum boşluktan o yüzden sırf zaman geçsin diye çikolata hazır yaptırmak yerine kendim süslemeye karar verdim, eh fena olmadı sanki. Kapı süslerinde punch işlerine bayılıyorum ne var ki ben de yaparım diye düşünüp set aldım hem takı yastığı hem kapı süsü için sonuç şimdilik hayaller hayatlar ama denemeye devam edeceğim.
Ne kadar güzel el emeği göz nuruYaa kızlar ne güzel herkeste tatlı bir telaş çeşitli hazırlıklarMalumunuz ben alışveriş işini kontrol manyaklığım yüzünden en erken bitirenlerdenim dolayısıyla sıkılıyorum boşluktan o yüzden sırf zaman geçsin diye çikolata hazır yaptırmak yerine kendim süslemeye karar verdim, eh fena olmadı sanki. Kapı süslerinde punch işlerine bayılıyorum ne var ki ben de yaparım diye düşünüp set aldım hem takı yastığı hem kapı süsü için sonuç şimdilik hayaller hayatlar ama denemeye devam edeceğim. Bu arada ben mevlüt salonunu bile tuttum dağıtılacakları bile aldım 7 aylık da değilim ki ama engel olamıyorum bu huyuma
Teşekkür ederim canım@destinaa88Rprnn kızlar bebişlerinize maşAllah
Benim de kontrolüm cumartesi günü, uzun zaman sonra net bir şekilde göreceğim bakalım poz verecek mi küçük adamım
Sömestr tatili için kayınvalidemlere geldik. Battaniyeler, müslinler, örme yelekler neler neler karşıladı beni aşırı duygusalımBu kadar güzelini ben bile hayal edemezdim, Rabbim sağlıcakla kavuştursun bizleri yavrularımıza
Aminn canım AminnTeşekkür ederim canım
Yaaa ne güzel birşeysevdiklerimizn heyacani bizi düşünmeleri de bi başka hoş geliyor insana annem de neler neler almış gelince getircem dio Rabb'im sevdiklerimizi eksik etmesin hayatımızdan
Bazen oluyor. Ben de otururken sıkıntı yok ama ayağa kalktığımda idrar keseme baskın yapıyor sanırım tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum hep.Kizlar sizde de oluyor mu ben biraz iş yapayim evin içinde ayakta dikileyim alta baskı hissi oliyor va vajina da zonklwma hissi oluşuyor
Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Bebeğim 1137 gr olmuş, boyunu sormayı unuttum, ultrason kağıdında da yazmıyorkiloyu geçtiğini duyunca çok şaşırdım, boy gitti aklımdan ne ara 1 kiloyu geçtik hala inanamıyorum. 50 gr şeker yüklemesi yapıldı, baya gazoz gibi içtim, tadı güzeldi açlık 79, 1. Saat tokluk 101 çıktı. Şükür bunu da atlattık Doktorum gayet normal dedi. İdrar, tam kan sayımı ve tsh bakıldı. Bir dahaki randevu 30. Haftada
Benim dr da şekerden önce tüm kan ve idrara vitamin değerlerime baktı şeker yüklemesi yapmayacağız dedi sonucaa göre ama kan tahlili bu aylarda rutinmiş değerlerine göre ilaç seviyelerine tekrar bakacağım azaltıp yükseltmek gibi dedi şükür hepsi normal çıktı.Maşallah canım bebişe
Şeker olmaması da harika.
Yalnız Benim doktor hiç kan testi falan istemiyor.
Herhalde bir sorun sıkıntı olmasını mı bekliyor neden hiç yapmıyor acaba
Şeker yüklemesinde belirtiye gerek yok yaptırman lazım diyen adam kana baktırmıyor.
Sana genel bir tarama olsun diye baktırıyor değil mi? Kontrol amaçlı yani?
ayy bende annem nevresimini, müslin emzirme örtüsünü, puset örtüsünü falan dikiyor gösteriyor görüntülü arayıp aşırı heyecanlanıyorum ya nasıl güzeller ne ara buralara geldik bilmiyorum kii@destinaa88Rprnn kızlar bebişlerinize maşAllah
Benim de kontrolüm cumartesi günü, uzun zaman sonra net bir şekilde göreceğim bakalım poz verecek mi küçük adamım
Sömestr tatili için kayınvalidemlere geldik. Battaniyeler, müslinler, örme yelekler neler neler karşıladı beni aşırı duygusalımBu kadar güzelini ben bile hayal edemezdim, Rabbim sağlıcakla kavuştursun bizleri yavrularımıza
Kahvaltida peynir zeytin salatalik domates klasik yani yanina tam bugday ekmegine tost yapiyorum.Günaydın kızlar gun içinde nasıl besleniyorsunuz
Afiyet sifa olsun insallahKahvaltida peynir zeytin salatalik domates klasik yani yanina tam bugday ekmegine tost yapiyorum.
Oglen evde ne varsa onu yiyorum buzluga kofte filan atmistim baya genelde kofte yada tavuk yanina ufak bi izgara sebze koyuyorum.
Aksam allah ne verdiyseevde yaptigimda evde yapmazsam disardan yiyoruz fakat son zamanlarda mide yanmalarimdan aksamlari hicbisey yiyemiyorum yogurt salatalik ekmek menusu cok iyi geliyo en azindan yogurt yemis olmak icin yiyorum
Benim dr da şekerden önce tüm kan ve idrara vitamin değerlerime baktı şeker yüklemesi yapmayacağız dedi sonucaa göre ama kan tahlili bu aylarda rutinmiş değerlerine göre ilaç seviyelerine tekrar bakacağım azaltıp yükseltmek gibi dedi şükür hepsi normal çıktı.
yarasın sana da bebişe de :)Kahvaltida peynir zeytin salatalik domates klasik yani yanina tam bugday ekmegine tost yapiyorum.
Oglen evde ne varsa onu yiyorum buzluga kofte filan atmistim baya genelde kofte yada tavuk yanina ufak bi izgara sebze koyuyorum.
Aksam allah ne verdiyseevde yaptigimda evde yapmazsam disardan yiyoruz fakat son zamanlarda mide yanmalarimdan aksamlari hicbisey yiyemiyorum yogurt salatalik ekmek menusu cok iyi geliyo en azindan yogurt yemis olmak icin yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?