2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende mevlut icin sukulent dusunuyorum nerden alicaksiniz acaba aklinizda biyer var mi

Bende mevlut icin sukulent dusunuyorum nerden alicaksiniz acaba aklinizda biyer var mi
Favorime ekledim bunlari

Sagol canim bende ekledim favorilere

Benim aldığım yerde hem bu görseldeki gibi kartpostalı vardı kaleme tutturulmuş oraya istediğiniz mesajı yazdırabiliyordunuz hem de kalem üzerine isim , tarih, emoji ve kısa mesaj yazdırılabiliyordu. İnternet sitesinin adını hatırlamıyorum ama bulursam paylaşacağım hemen.

Yaa kızlar ne güzel herkeste tatlı bir telaş çeşitli hazırlıklar Malumunuz ben alışveriş işini kontrol manyaklığım yüzünden en erken bitirenlerdenim dolayısıyla sıkılıyorum boşluktan o yüzden sırf zaman geçsin diye çikolata hazır yaptırmak yerine kendim süslemeye karar verdim, eh fena olmadı sanki. Kapı süslerinde punch işlerine bayılıyorum ne var ki ben de yaparım diye düşünüp set aldım hem takı yastığı hem kapı süsü için sonuç şimdilik hayaller hayatlar ama denemeye devam edeceğim. Bu arada ben mevlüt salonunu bile tuttum dağıtılacakları bile aldım 7 aylık da değilim ki ama engel olamıyorum bu huyuma

Eklentiler

• D2B006C4-6FA7-4FCB-B588-1FF864BCD0C8.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 71
Çok şirinler

Ne kadar güzel el emeği göz nuru
Punchı da yaparsın önce küçük küçük parçalarla başka istersen

Teşekkür ederim canım
Yaaa ne güzel birşey sevdiklerimizn heyacani bizi düşünmeleri de bi başka hoş geliyor insana annem de neler neler almış gelince getircem dio Rabb'im sevdiklerimizi eksik etmesin hayatımızdan

Kizlar sizde de oluyor mu ben biraz iş yapayim evin içinde ayakta dikileyim alta baskı hissi oliyor va vajina da zonklwma hissi oluşuyor
Bazen oluyor. Ben de otururken sıkıntı yok ama ayağa kalktığımda idrar keseme baskın yapıyor sanırım tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum hep.

Benim dr da şekerden önce tüm kan ve idrara vitamin değerlerime baktı şeker yüklemesi yapmayacağız dedi sonucaa göre ama kan tahlili bu aylarda rutinmiş değerlerine göre ilaç seviyelerine tekrar bakacağım azaltıp yükseltmek gibi dedi şükür hepsi normal çıktı.
ayy bende annem nevresimini, müslin emzirme örtüsünü, puset örtüsünü falan dikiyor gösteriyor görüntülü arayıp aşırı heyecanlanıyorum ya nasıl güzeller ne ara buralara geldik bilmiyorum kii

ben dün akşam beşik içine yatak siparişimi verdim. şimdi beşik içine örgü korumalıklardan yaptıracağım renk ve model seçmeye çalışıyorum çok zorlanıyorum örgü 3 lü mü olsun 4 lü mü.. kapı süsünü de trendyoldan sipariş vereceğim onu çok beğendim. artık yapmak gerekiyor galibaa benimde bir sonraki kontrolümü 19 şubat a ayarladı 32. haftada olacağım ondan itibaren bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye başlayacağım . bu haftasonu neler aldım serip yatağın üstüne bir eksik listesi oluşturmaylıyım

Günaydın kızlar gun içinde nasıl besleniyorsunuz
Kahvaltida peynir zeytin salatalik domates klasik yani yanina tam bugday ekmegine tost yapiyorum.
Oglen evde ne varsa onu yiyorum buzluga kofte filan atmistim baya genelde kofte yada tavuk yanina ufak bi izgara sebze koyuyorum.
Aksam allah ne verdiyse evde yaptigimda evde yapmazsam disardan yiyoruz fakat son zamanlarda mide yanmalarimdan aksamlari hicbisey yiyemiyorum yogurt salatalik ekmek menusu cok iyi geliyo en azindan yogurt yemis olmak icin yiyorum

Afiyet sifa olsun insallah

Benim yengemin doktoru da mesela kandan bakmış yükleme yaptırmamıştı. Ordan biliyorum.
Ama kendi doktorum en iyi yükleme ile netleşiyo. Olması şart dedi. İyi ki dedi gerçi. garip bir şeker durumum var. Hala gözlem aşamasındayım.
Demir için istiyorum ben baktırmak özellikle. Muayenede söylicem bu kez.

yarasın sana da bebişe de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…