- 30 Temmuz 2022
- 414
- 1.277
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.921
GünaydınGünaydın kızlar gun içinde nasıl besleniyorsunuz
Bende genelde oglenleri sebze akşamları protein ağırlıklı besleniyorum günde 2 kase yoğurt kefir tüketmeye çalışıyorumGünaydın
Kahvaltı; yarım dilim tam buğday, haşlanmış yumurta, peynir çeşitleri, salatalık, avokado
Öğle; genelde unsuz herhangi bir çorba(kırmızı mercimek/et-tavuk suyu(tam buğday unu ile)
Akşam; Kırmızı beyaz etler, yanında bulgur pilavı ya da tam buğday makarna, ya da zeytinyağlı sebze yanına yine bulgur pilav ya da t.b makarna. Protein menü yeşil salata, sebze menü ise yoğurt ile.
Aralarda; Hurma, ceviz, çiğ badem/fındık/kabak çekirdeği içi, yeşil elma, nadiren de 3-5 çilek
Günaydın
Kahvaltı; yarım dilim tam buğday, haşlanmış yumurta, peynir çeşitleri, salatalık, avokado
Öğle; genelde unsuz herhangi bir çorba(kırmızı mercimek/et-tavuk suyu(tam buğday unu ile)
Akşam; Kırmızı beyaz etler, yanında bulgur pilavı ya da tam buğday makarna, ya da zeytinyağlı sebze yanına yine bulgur pilav ya da t.b makarna. Protein menü yeşil salata, sebze menü ise yoğurt ile.
Aralarda; Hurma, ceviz, çiğ badem/fındık/kabak çekirdeği içi, yeşil elma, nadiren de 3-5 çilek
Canım bugün kontrole gittim. 27+3 . 1200 Gr olmuşlar çok şükür iyilermisOyy maşallah en güzelitek yumurta ikizi benimkiler ikisi de erkek. Allah kolaylık versin zor gerçekten ama çok eğlenceli akşam olunca bir bi taraftan geriniyor öbürü diğer taraftan dürtüyor
Baya eski rutinimdeyim ben onceden yaptigim gibi stabil bi kahvalti isyerinde ogle yemegi aksamda ne kolayima giderse onu pisiriyorum. Yalnizca ara ogun olarak kuruyemis(badem ceviz ve antep fistigi ) ve meyveyi( muz elma mandalina portakal) surekli tuketmeye calisiyorum. Aksamlari salata ve yogurtsuz yemek yemiyorum genellikle.Günaydın kızlar gun içinde nasıl besleniyorsunuz
Günaydın. Ben kahvaltı da zeytin peynir haşlanmış yumurta bazen yeşillik tüketiyorum. Öğle ve akşamda doğaçlama açıkçası. Çok şunu yemeliyim bunu yemeliyim yapmadım hiç. Su içmeye gayret ediyorum. İlk zamanlar daha temkinli ve hassastım sanırım ama şu an organları herseyi oluştu bebeğe kilo aldıracak besinleri almaya çalışıyorum onun dışında özellikle şunu yerim diyemem. Ben mi çok rahatım bilemedimGünaydın kızlar gun içinde nasıl besleniyorsunuz
Bende aldım onlardan makinada 30 derece yıkarım herhaldeKizlar bisey soracagim hani bu valiz ici veya cekmece ici organizerler varya ben onlardan aldim baya bi ama bunlarin temizligi nasil yapilacak musamba kumas arasi bisey makinayami atiliyor eldemi yikanacak bilemedim kullanan varmi daha once aranizda
Bende aldım onlardan makinada 30 derece yıkarım herhalde
İlginç öyle olması aslında bu yazdığım şeyler normal/sağlıklı bir insan için de gayet yeterli belki birkaç çeşit meyve daha eklenebilir. Şeker ölçüm cihazlarının birçoğu çok dandik yanlış ölçüm yapmış olabilir misin? Tek bir sefer öyle çıkması şekerinin çok düşük seyrettiği manasına gelmez.Bendeki şeker olayı nedir anlamadım.
Bu tarz bir menüyü uyguladığımda şekerim 46 olmuştu. Çok hızlı düşüyor.
İçindeki şeker miktarı az geliyor.diyetisyene hiç güvenmiyorum o yüzden artık. Kendim denemeler yapıyorum.
Fiyatlar iyimis herhalde bir tane deneme yaparım ona göre soğuk suda da yikayabiliriz diye düşünüyorum.Kucugum uyuduğu için bu kadar cekebildim askı olan yer orta dolap bebeğim için o bölmeyi ayırdım raflarda da diğer çocuklarımın resimdeki gibi düzenledim daha rahat kullanıyorlar bu şekilde.Doguma yakın tekrar düzeltirim herhalde daha eşya almadım çünkü.Ben bundan almıştım. Sadece hastane çantası için düşündüm. Zaten ucuz bi şey bir de inceymiş. Yıkama olayını akıl etmedim hiç. Acaba bozulur mu yıkasam yaparçalanır mı ki
Daha elime ulaşmadı. Dün sipariş ettim .Normalde böyle setlerimi hep ikeadan aldım. Çekmecelerde kullanıyorum. Onlar silinebilir oluyor. Ama bunda yıkama şart
Eki Görüntüle 3194573
İlginç öyle olması aslında bu yazdığım şeyler normal/sağlıklı bir insan için de gayet yeterli belki birkaç çeşit meyve daha eklenebilir. Şeker ölçüm cihazlarının birçoğu çok dandik yanlış ölçüm yapmış olabilir misin? Tek bir sefer öyle çıkması şekerinin çok düşük seyrettiği manasına gelmez.
Fiyatlar iyimis herhalde bir tane deneme yaparım ona göre soğuk suda da yikayabiliriz diye düşünüyorum.Kucugum uyuduğu için bu kadar cekebildim askı olan yer orta dolap bebeğim için o bölmeyi ayırdım raflarda da diğer çocuklarımın resimdeki gibi düzenledim daha rahat kullanıyorlar bu şekilde.Doguma yakın tekrar düzeltirim herhalde daha eşya almadım çünkü.
Benimkide bundan canim o yuzden makinada bozulurmu diye atmadimda ama deniycem zaten ucuz biseyBen bundan almıştım. Sadece hastane çantası için düşündüm. Zaten ucuz bi şey bir de inceymiş. Yıkama olayını akıl etmedim hiç. Acaba bozulur mu yıkasam yaparçalanır mı ki
Daha elime ulaşmadı. Dün sipariş ettim .Normalde böyle setlerimi hep ikeadan aldım. Çekmecelerde kullanıyorum. Onlar silinebilir oluyor. Ama bunda yıkama şart
Eki Görüntüle 3194573
Canim ben Maslak Acibadem'de dogum planliyorum.Bu sorunun cevabı bana da lazım. Acıbadem ataşehir veya altunizade de yapmayı planlıyorum. Dün bir doğuma hazırlık eğitimine katılmıştım. Orada hastane çantası konuşulurken listelerde bulunan bazı ürünlerin hastane tarafından da verilebileceği söylendi. O yüzden hastane ile görüşüp ona göre hazırlayın ve çok eşya götürmeyin dendi. O yüzden hastanenin vereceklerini iyi bilmek lazım. Sigortanın kapsamına göre de değişiyor. Yoksa en yakın 2 arkadaşımdan biri altunizade de diğeri ataşehir de doğum yaptı 2 ay önce. Ama sigortalarımız farklı
Acıbadem in 2sine de sunduğu ortak şey sabah duş aldırmaları, giydirmeleri, odaya kuaför gönderip saç makyajlarını yaptırmalarıydı
Oda süslemenin ne kadarını yapıyorlar öğrenmek lazım
Evet dediğim gibi bardağın diğer tarafına bakmamıştım hiç. Fikre bayılsam da vazgeçtim şu andaCanım şöyle söyleyeyim ben bitki çok severim, güzel de bakarım ama o minik hediyelikler çok cansız oluyor anlamayan birisinin onu yetiştirmesi çok zor. Zaten hediye edilene kadar toprağı kuruyor, çekiliyor vs vs. Elbette sizin fikriniz en doğrusuna, içinize sinene karar vereceksiniz ama sukkulent hediye almış birisi olarak söylemek istedim naçizane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?