2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yok direk Google de giriş yaptım. İndirip bakayım bi.
civil indirdim dün güzel uygun şeyler vardı

Bende eşimle yaklaşmak istemiyorum çünkü hamikeyim diye birşey kullanmıyor ve sonrasında öyle fena akıntı oluyor ki sanki altıma kaçırıyorum zaten yapamayacağız diyor sonra onu da anlıyorum ama ben ne olucam diye de deliriyorum

Doktorlar gebeyken cinsel ilişkide prezervatif kullanılmasını istiyor. Enfeksiyona çok açık olduğumuz bir dönem. Bana doktorum öyle önermişti. Eşiniz ikna olmuyorsa onun yanında doktora sorabilirsiniz, ondan duyarsa daha etkili olabilir.

Doktora hiç gelmişliği yok 4. Hamilelik 3. Çocuk 1 kere bile gelmedi

Burada devletten randevu bulanlar vardı sanki. Bence hastaneye gidip sormak da lazım nasıl oluyor diye.
Daha önceki gebelikte gitmiştim hatta bana göre erkende gittim yine de randevu vermemişlerdi doluymuş diye bu sefer hiç düşünmedim bile çünkü çok kalabalık bir hastane daracık bir koridor ve insanlar üst üste bekliyor tabiri caizse ve şu an gitsem çok geç gelmişsin demeleri de çok muhtemel neyse artık ben şişli de ki şehir hastanesine gidiyorum Beylikdüzü şişli uzak oluyor belki buralarda bulurum diyordum ama kısmet

Doktora hiç gelmişliği yok 4. Hamilelik 3. Çocuk 1 kere bile gelmedi
O zaman düşük riskim varmış doktor ilişkiyi yasakladı diyin, kimsenin zevki sizin ve çocuğunuzun sağlığından daha önemli değil. Böyle akıl vermiş gibi olmak istemiyorum kusura bakmayın ama Allah yardımcınız olsun böyle bir eşle.

Kızlar böyle bir şeyi ilk zamanlar giyemezler değil mi? Ben bebeğime bayramlık bakmaya başladım Tahminen 1 aylık olacağı için bunlardan giyemez ama içim gidiyor bunlara Eki Görüntüle 3197005
Yaaaaa aşırı tatlılar bende de bu seçenekler var bu kadar olmasa kesinlikle bunu da alırdım en kötü bayramda giydiririz

Eklentiler

• 8F03DDEC-B822-46E8-AFE9-36E904DD16DD.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 67
  • 3B05C370-D96F-4D2D-AD04-9901AF63B42E.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 7770DD04-6E7D-4ADC-A508-969B7F7BCB50.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 67
Bende video da ki doktordan dinledim. Özellikle son 3 ay prezervatif kullanılmalı akan menisinde ki bi hormon erken doğumu tetikliyor diye söylemişti.

Canım benimde bazen kısa süreli oluyor.dinlenince geçiyor. benimde 11. Haftada kanama olmuştu. Seninle günümüz aynıymış. İkiz gebelik benimki

Benim hipoglisemi ile mücadele ettiğim bir dönem oldu yıllar önce, 46, 52 gibi değerler de yanlış hatırlamıyorsam hipoglisemi aralıklarında sayılan değerler. Benim şekerim çok düştüğünde aniden gelen göz kararması, mide bulantısı ve kusma gibi belirtilerim oluyordu. Çok geçmiş olsun ben o zaman bile çok zorlanıyordum bir de gebelikle birlikte düşünemiyorum gerçekten çok zor. O süreçte öğrendiğim en önemli şey benim şekerimin düştüğünü veya düşeceğini hissettiğimde şekerimi yükseltmek için şekerli bir şey tükettiğimde o gün bir daha şekeri dengeleyememek olmuştu, şekerli bir şey yediğimde kısa süre içinde tekrar düşüyordu. Hatta gebelikteki şeker yüklemesinde de yüksek şekerden daha çok reaktif hipoglisemi çıkmasından korkmuştum. Size önerim şekeriniz bu kadar düştüğünde yoğurt tüketin, gerçekten sonrasında şekeri dengelemede daha yardımcı oluyor. En azından benim için böyle olmuştu.

Baby & me nin deterjan ve şampuanın içeriğinin tertemiz olduğunu oğlum 2 yaşlarındayken öğrenmiştim bende. ozman alıp deneyip memnun kalmıştım. şampuanına da tekrar bi r bakmak lazım
ozaman kadar hep green clean kullanmıştım bende

Bende belirti olarak sadece Şekerim düşünce yorgun olma hali var onu hissettim.
Bi kez de 40lara düşmüştü. Özellikle o zaman çok garipti. Kafam bi tuhaftı.
Gerçekten ne yapacağımı bilemez haldeyim. Sabah kahvaltımı biraz geç ettim.
biraz tahin helvası yedim tatlı olarak. Geri kalan her şey normaldi. Omlet peynir zeytin.

Ama 66 çıktı 2 saat sonra ölçtüğümde. Yine çok düşük.
Kahvaltıdan 2 saat sonra kahve yanında çikolata yedim drajelerden. 3 tane de kepekli grisini. 1 saat sonra ölçtüm 108 oldu.

O kadar tecrübesizim ki kendi kendime 2 haftadır denemelere devam ediyorum. diyetisyen umarım bu kez yardımcı olur bana.

Yoğurdu da deneyeyim o şekilde o zaman. çok teşekkür ederim

Merhabalar, puset için örtü siparişi vereceğim ama doğru kumaşı seçmede çok kararsız kaldım. Sadece müslin olanlar çok ince olur gibi geldi, çocuğun uyuyabilmesi için biraz da karanlık olması gerekiyormuş gibi hissediyorum ayrıca. Pike/battaniye + müslin şeklinde olanlar var onlar da acaba çok mu kalın olur yaz günü diye düşünüyorum. Çift kat müslin veya pazen kumaştan olanlar mı daha ideal olur diye düşünürken bir şeye karar verip bir arpa boyu yol gidemiyorum bazen alışveriş yaparken sağ olsun Ankara’nın belirsiz hava durumu da kararsızlığıma kararsızlık ekliyor. Puset örtüsü alanlar veya almayı düşünenler neye karar verdiniz acaba?

Çok iyi anlıyorum sizi ne yazık ki o kadar düşünce tekrar dengeye oturtması çok zor oluyor gün içinde. O kadar düşmesine izin vermemek lazım en sağlıklısı, uyandığınızda kahvaltıyı hazırlayana kadar çok şeker içermeyen bir şey atmak iyi gelebilir bu kadar düşmesine izin vermemek için. Vücut şekerin çok düşük olduğu anda şeker aldığında garip şekilde daha fazla insülin salgılıyor bazen, o da şekeri düşürüyor. Bir de ben bu yüzden meyveleri, öncesinde veya sonrasında yoğurt, süt, kefir ile birlikte tüketmeye çalışıyorum. Ama şeker değeriniz düştüğünde halsizlik harici bir belirtiniz yoksa iyi bir şey bu en azından vücut direnç koyabiliyor, belki de ölçüm aleti olması gerekenden daha düşük ölçüyordur genelde evdeki aletler öyle oluyormuş Diyetisyeninizi bu durum hakkında mutlaka haberdar edin siz yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…