- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #25.081
Ayy ne güzel heyecanlar bunlarUfaktan basladim bu sekilde yedek kiyafetlerin icine citcitli zibini sapkasi corabi bide bez koydum
Canm selam sakın canını sıkma aynısı bana 2 hafta önce oldu 27+4 olmasj gerekirken 26+ 6 falan cıktı. İlk duydugumda moldugnu anlayamadım ama cok uzulupa ağladım 2 haft sonra gittik doktora yakalamış… doktor zaten onemlı bısı degıldı 2 haftaya kadar normal nıye endıse ettın ki diyor … bazen doktorlar empatiden yoksun oluyor gerçekten o zaman söyleme normalse yani .. neyse bısı değil yani hıcccc canını sıkma toparlar
30. Haftadayım bu akşam regl ağrısı gibş agrı cekıyorm girip cıkıyor dayanılmıcak bu agrı değil uyumama engelde degıl ama regl agrısı oluyor devamlı normal mı kızlar ?
Bir de marka söylersen adrese teslim giderizEvet cok kolaylık oluyor. Bi de benim memişler küçük ama uçları çok çıkık penye gibi sütyenlerde yapışıyor falan saçma sapan bi görüntü oluyor. Bir de küçük alınan, sıkan çamaşırlar mastit oluşmasına sebep oluyor o yüzden sütyen bedenini de seçmek önemli. Bunların push-up ları yoktu o zaman şimdi onu da yapmışlar ondan almayı düşünüyorum ben de.
Canım bu kilolar zaten tahmini mesela bebek 4 üstü doğacak diye sezeryana alınıp 4 ün altında doğanda var, hiç o kadar takılacak birşey değil anne karnı kapalı kutuBu mesajı görünce paylaşayım dedim. Mart anneleri grubuna biri yazmış.
“Bugün üç doktora gittim biri 1622 gr dedi
Biri 1650 gr dedi, biri de 1800 gr dedi 32+4 düm bende.”
Söylenen ve aslolan farklı da olabilir.
Şubat anneleri grubunda da şunu gördüm. Biri 38+2’de 2500 küsur gr çocuk doğuruyor ama bebek yanında. Sağlığı yerinde.
Başka biri 3400 gr doğurmuş ama yoğun bakımda.
O sebeple sağlık sorunu olmayan bebekte kilosu azsa da çoksa da sıkıntı yok. Gramlara çok takmamak gerek anladığım kadarıyla.hepsi toparlar.
Push-up kırmızı çizgimBir de marka söylersen adrese teslim giderizpush up da candır
Ben daha önceki hamileliklerimde özelde yaptırdım. Eczaneden kendimiz aldık ücretli. Hastanede yaptılar iğneyi. Perşembe günü devlette kontrolüm var bakalım yine biz mi alacağız yoksa devlet mi karşılayacak.Ben özele gidiyorum doktor da detayli bilgi vermeyince merak ettim bir de iğneden ölesiye korkuyorum da, teşekkür ederim bilgilendirme için
Bakalım ben de haftaya öğreneceğim, doğum paketi icindedir umarımBen daha önceki hamileliklerimde özelde yaptırdım. Eczaneden kendimiz aldık ücretli. Hastanede yaptılar iğneyi. Perşembe günü devlette kontrolüm var bakalım yine biz mi alacağız yoksa devlet mi karşılayacak.
Özelde yaptıranlar ne kadar ödediniz acaba?
Eveet cok tatli telaselerAyy ne güzel heyecanlar bunlarherşey iyice ciddiye biniyor bunları görünce değil mi
yaa hangi model seninki bende aşırı kararsızım bakacağım bugün buhar makinesini halledeyim de canım. dün akşamda biberonları değiştirdim e bebekte plastiği vardı dr browns un anti kolik baya övüyorlardı 270 ml ve 150 ml aldım ben.Gerçekten bebeğe bağlı kızımda çok uzun süre kullandım ilk zamanlar her yanımda gündüz uykularında bile yada uyanıkken ben mutfakta iş yaparken,onda duruyordu 4 Aydan sonra daha eğik pozisyonda yine evde her an yanımda onda duruyordu ek gıdaya ilk başladığımız da bile ondan faydalandım ben çok memnundum elektrikliydi ama benim kızım sakin bi bebekti bakalım oğlum nasip olursa nasıl kullanır tecrübe edeceğizşans işi biraz
evet canım ama nereye baksam yine eksik çıkıyor sanki yaa tamamlanamıyor bir türlü :))Ayy ne güzel ya ben de eşimi darlayım yarın götürsün beni alışverişimizi halledelimçok sevindim baya eksik gidermişsin
Benim çok kanamam olmuştu ama ona rağmen bir paket bitmemişti. Kanamanın yoğun olduğu günler dependin içine bebek bezinin kenarlarını kesip koymuştum baya işe yaramıştı. Emzirme sütyeni için ben şu eklediğimden çok memnun kaldım önden pıt aç emzir çok büyük kolaylıktı bence.
Oy maşallah çok iyi olmuş kafan baya rahattır senin artık
Push-up kırmızı çizgimmarkası NBB idi o zaman aldıklarımın gayet memnun kaldım.
Benim de dün kasıklarım ağrıdı biraz. Bebek hareket ettikçe de ağrıyor. Normal sanırım çok hızlı büyüyorlar artık içimizde. Kaslarda geriliyor haliyle30. Haftadayım bu akşam regl ağrısı gibş agrı cekıyorm girip cıkıyor dayanılmıcak bu agrı değil uyumama engelde degıl ama regl agrısı oluyor devamlı normal mı kızlar ?
Ne demek bana da o zamanlar arkadaşım önermişti. Yalnız askıları geniş yakalı tshirtlerin yakasından görünebiliyor biraz beni rahatsız etmemişti. ev içi kullanım içinse muhteşem direk memeler fora
Tiny love markası e bebekten almıştık nette hala çıkıyor mağazasında var mı bilmiyorum ama bi bak istersen elektrikli ve kademeli o zamanlar herşey gibi bu da çok uygundu tabi ayırabileceğin bütçen varsa denemeye değer ama daha çok şey alacağım önceliklerim var dersen ona göre karar verirsin bakalım ben oğluma da nasip olursa alıştırmak istiyorumyaa hangi model seninki bende aşırı kararsızım bakacağım bugün buhar makinesini halledeyim de canım. dün akşamda biberonları değiştirdim e bebekte plastiği vardı dr browns un anti kolik baya övüyorlardı 270 ml ve 150 ml aldım ben.
evet canım ama nereye baksam yine eksik çıkıyor sanki yaa tamamlanamıyor bir türlü :))
Sen çok tatlı bir kadınsınGüzel anneler herkese merhababebeklerin kilo konusuyla ilgili size tecrübelerimden aldığım dersleri aktarmak istiyorum anne karnında başlıyor doğduktan sonrada devam ediyor bu psikolojik baskı ,normal kiloda doğan , zayıf ilerleyen bi bebekti kızım ,emdi çok şükür ama kilosu hep alt sınırda ilerledi başlarda sütün yetmiyormu neden kilo almıyor baskılarından sonra doktora sorarken buldum kendimi doktor sen nesin bebek ne olsun diye kzıdı bana genetik başka sorun yoktu ,çok şükür zayıf diye öyle sağlıksız bi bebekte değildi aslında önemli olan buydu ama toplumumuz kilolu bebek sever ya sürekli laf söz ek gıdaya başladık altı aylıkken 1 yaşındakilerle yarışır kadar güzel besleniyordu kızım ama yine kilo almıyordu sonra çok şükür akıllandım sağlıklı mı canı sağ olsun da gerisinin ne önemi var dedim , takmayın genetiği neyse o olacak herkes herşeyi söyleyecek ama umursamayın ve en önemlisi kendinize şunu söyleyin yavrum sağlıklı gerisinin önemi yok.
Benim de dün kasıklarım ağrıdı biraz. Bebek hareket ettikçe de ağrıyor. Normal sanırım çok hızlı büyüyorlar artık içimizde. Kaslarda geriliyor haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?