2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
30. Haftadayım bu akşam regl ağrısı gibş agrı cekıyorm girip cıkıyor dayanılmıcak bu agrı değil uyumama engelde degıl ama regl agrısı oluyor devamlı normal mı kızlar ?

Bu mesajı görünce paylaşayım dedim. Mart anneleri grubuna biri yazmış.

“Bugün üç doktora gittim biri 1622 gr dedi
Biri 1650 gr dedi, biri de 1800 gr dedi 32+4 düm bende.”

Söylenen ve aslolan farklı da olabilir.

Şubat anneleri grubunda da şunu gördüm. Biri 38+2’de 2500 küsur gr çocuk doğuruyor ama bebek yanında. Sağlığı yerinde.
Başka biri 3400 gr doğurmuş ama yoğun bakımda.

O sebeple sağlık sorunu olmayan bebekte kilosu azsa da çoksa da sıkıntı yok. Gramlara çok takmamak gerek anladığım kadarıyla. hepsi toparlar.

30. Haftadayım bu akşam regl ağrısı gibş agrı cekıyorm girip cıkıyor dayanılmıcak bu agrı değil uyumama engelde degıl ama regl agrısı oluyor devamlı normal mı kızlar ?

Kendini çok yorduğun bir gün mü yaşadın?
Ya da tam tersi hareketsiz miydin gün boyu?

İkisi de değilse hamilelik sürecine özgü standart bir ağrıdır büyük ihtimalle.

Bir de marka söylersen adrese teslim gideriz push up da candır

Canım bu kilolar zaten tahmini mesela bebek 4 üstü doğacak diye sezeryana alınıp 4 ün altında doğanda var, hiç o kadar takılacak birşey değil anne karnı kapalı kutu

Ben özele gidiyorum doktor da detayli bilgi vermeyince merak ettim bir de iğneden ölesiye korkuyorum da, teşekkür ederim bilgilendirme için
Ben daha önceki hamileliklerimde özelde yaptırdım. Eczaneden kendimiz aldık ücretli. Hastanede yaptılar iğneyi. Perşembe günü devlette kontrolüm var bakalım yine biz mi alacağız yoksa devlet mi karşılayacak.
Özelde yaptıranlar ne kadar ödediniz acaba?

Bakalım ben de haftaya öğreneceğim, doğum paketi icindedir umarım

yaa hangi model seninki bende aşırı kararsızım bakacağım bugün buhar makinesini halledeyim de canım. dün akşamda biberonları değiştirdim e bebekte plastiği vardı dr browns un anti kolik baya övüyorlardı 270 ml ve 150 ml aldım ben.
evet canım ama nereye baksam yine eksik çıkıyor sanki yaa tamamlanamıyor bir türlü :))

Push-up kırmızı çizgim markası NBB idi o zaman aldıklarımın gayet memnun kaldım.

Bu nbb sütyenler harikaydı yılllaaar önce. O kadar kaliteli ve uygun fiyatlıydı ki. Senelerce kullanırdım bi çamaşırı. Standart siyah beyaz ten rengi alırdım hep.
ama Şimdi öyle değiller. eski kalitesi yok
burdan biri h&m önermişti. Onlar da çok iyiymiş.
Ben de şu iki markayı favoriledim. Yorumlaru güzel.
Ama daha bir şey almadım tabii.

Benim de dün kasıklarım ağrıdı biraz. Bebek hareket ettikçe de ağrıyor. Normal sanırım çok hızlı büyüyorlar artık içimizde. Kaslarda geriliyor haliyle

Ne demek bana da o zamanlar arkadaşım önermişti. Yalnız askıları geniş yakalı tshirtlerin yakasından görünebiliyor biraz beni rahatsız etmemişti. ev içi kullanım içinse muhteşem direk memeler fora
Tiny love markası e bebekten almıştık nette hala çıkıyor mağazasında var mı bilmiyorum ama bi bak istersen elektrikli ve kademeli o zamanlar herşey gibi bu da çok uygundu tabi ayırabileceğin bütçen varsa denemeye değer ama daha çok şey alacağım önceliklerim var dersen ona göre karar verirsin bakalım ben oğluma da nasip olursa alıştırmak istiyorum bahsettiğin marka biberon on yıl önce bile vardı ve hep tavsiye edilendi ben şimdilik biberon almadım ilerde gerekirse alırım diye düşünüyorum

Güzel anneler herkese merhaba bebeklerin kilo konusuyla ilgili size tecrübelerimden aldığım dersleri aktarmak istiyorum anne karnında başlıyor doğduktan sonrada devam ediyor bu psikolojik baskı ,normal kiloda doğan , zayıf ilerleyen bi bebekti kızım ,emdi çok şükür ama kilosu hep alt sınırda ilerledi başlarda sütün yetmiyormu neden kilo almıyor baskılarından sonra doktora sorarken buldum kendimi doktor sen nesin bebek ne olsun diye kzıdı bana genetik başka sorun yoktu ,çok şükür zayıf diye öyle sağlıksız bi bebekte değildi aslında önemli olan buydu ama toplumumuz kilolu bebek sever ya sürekli laf söz ek gıdaya başladık altı aylıkken 1 yaşındakilerle yarışır kadar güzel besleniyordu kızım ama yine kilo almıyordu sonra çok şükür akıllandım sağlıklı mı canı sağ olsun da gerisinin ne önemi var dedim , takmayın genetiği neyse o olacak herkes herşeyi söyleyecek ama umursamayın ve en önemlisi kendinize şunu söyleyin yavrum sağlıklı gerisinin önemi yok.

Sen çok tatlı bir kadınsın

Selammm kızlarr. Ay 30. Haftaları görmek beni çok heyecanlandırdı. Ne güzel büyüdük beraber böyle. Betaydı keseydi cinsiyetti derken sonlara yaklaşıyoruz. Zaman çabuk geçiyor. Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Benim de dün kasıklarım ağrıdı biraz. Bebek hareket ettikçe de ağrıyor. Normal sanırım çok hızlı büyüyorlar artık içimizde. Kaslarda geriliyor haliyle

Benim de gece uyandım. Sağda uyuyormuşum dola döneyim derken bir acı oldu, ağrı gibi... Sonra karnıma dokundum yavaş yavaş masaj yapar gibi tamam kızım filan dedim sonra geçti

yaa ben her uyandığımda bu kız da uyanık sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…