2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Size fazlasıyla katılıyorum. Benim ilk doğumum olacak ama ben kendim kilolu bi bebek olarak doğmuşum 4500 gr’a yakın. Annem hep der büyütmek çok kolay oldu seni, hiç korkmazdım taşırken, giydirirken, yedirirken ama siz bir de bana sorun. Ergenliğe kadar hep tombiktim. Ergenlikten sonra 89dan 56ya düştüm (azmin zaferi) hdhdhd. Kilo sağlık demek değil ne yazık ki. Küçükken yaşanılan akran zorbalığı, sağlık problemleri, psikolojik hissedilen baskı çok oluyor kilolu bir çocuk olunca. Şu an öğretmen olanlar var aramızda sınıfındaki çocukları düşünseler bile ne demek istediğimi anlarlar. Benim de bebiş şu an grupta yazılanlara göre biraz düşük gramajlı sjdhdj ama sağlıklı olduğu sürece boy, kilo doktor için normal aralıkta olduğu sürece asla sallamıyorum, ben dombik doğmuşum da nolmuş o kilolar gidene kadar canım çıkmıştı djdhjd. Sakın böyle şeyler için üzmeyin kendinizi. Daha doğacaklar o zaman milletin ağzı susmayacak, herkesi takarsak ömür geçmez.

Kızlar 32de İzin alacaklara bi sorum var. 32+0 ile 32+ nın bi farkı yokmuş sanırım ben de bir cuma günü 32+0 oluyorum cuma günü çalışmayıp rapor götüreceğim değil mi ptesiyi beklemenin anlamı yok farkı yoksa. Boşa bi gün daha çalışmayım

Ben 32+0 olduğum gün alıcam direkt, o gün çalışmayı düşünmüyorum.

32+0 dada alsan 32+6 dada alsan sgk sistemi 32. Hafta olarak goruyormus canim bosu bosuna calisma bende tam 32+0 da gidip alcagim

Kizlar bikac gundur biseyler oldu bana inanilmaz sekilde bi sevgi patlamasi yasiyorum daha dogmamis cocuga onceden boyle degildi suan icimde kalbime sigmayan bi sevgi mevcut nasi anlatsam bilemiyorum normaldr dogunca falan boyle olur saniyordum ama yeni yeni annelik resmen yuklendi sanirim bana yuzunu bile gormedim nasi bisey bilmiyorum ama cok seviyorum kalbim isiniyo aklima geldikce diye agliyorum ay bunudami hormonlar yapiyo napiyo valla garip duygular. Dogurunca kimseye vermem sanirim ben bu cocugu ellemeyin benim diye sarilip otururum gibime geliyor

Heh işte bir de onun estetik boyutu var. Benim en takıntılı olduğum konulardan. Ve dediğin gibi bir öğretmen olarak çocukları gözlemleyip yaptığım çıkarımlar var.
Ben de hayatımda sadece 1 kez biraz kilo aldım lisede. Öğretmenim dalga geçmişti. O günden sonra dedim ben bir daha asla öyle bi kiloya çıkmayacağım. Ve çıkmadım da.
Kızımın da sağlıklı ve normal kiloda olmasını istiyorum. Tombul çocuk da sevmiyorum. Bazısı tatlı buluyor ama benim hoşuma gitmiyor.
Ben de eşim de zayıfız zaten. Tek sıkıntı eşim ve tarafının vücut yapısı çirkin. ben ve anneminki çok iyidir. Bana benzese süper olacak.
Bu arada ben de 2900 gr doğmuşum ama uzun boyluymuşum. Bebeğim hep haftasında gidiyor.

bu 32. hafta raporu konusunda bir şey sormak istiyorum. Benim gittiğim klinik beni başka bir hastaneye yönlendiriyor. Neden olduğunu anlamadım. Klinik verdiğinde rapor olarak sayılmıyor mu? Tam teşekküllü hastane raporu mu lazım?

Evet fark yok. Yapabilirsin.
Ben de 16 Şubatta çalışabilir raporu alacağım.
Ertesi hafta cuma ayrılıcam 24 şubatta son çalışma günüm. Benim de merak ettiğim 1 hafta sonra yine rapor almam gerekecek mi izin için onu da okul açılınca sorayım artık. Bilen varsa yorum alabilirim burada da

Evet canim calisabilir raporu alinca sonrasinda ne zaman izne ayrilcaksan (5 haftadan once icin gecerli) tekrar calisamaz alman gerekiyor.
kliniklerde olmuyormus canim sgk sistemine girilmesi icin hastane olmasi gerekiyormus

Evet canim calisabilir raporu alinca sonrasinda ne zaman izne ayrilcaksan (5 haftadan once icin gecerli) tekrar calisamaz alman gerekiyor.

kliniklerde olmuyormus canim sgk sistemine girilmesi icin hastane olmasi gerekiyormus
O zaman devlet hastanesinden herhangi birine de gitsem alabilirim heralde? Bakayım randevu bulursam bir kadın doğumdan alayım madem
Teşekkürler

Pierre Cardin bilmiyorum ama normalde de benim bütün sutyenlerim dagi, yikarsin bozulmaz tüy yapmaz rahat mi rahat yani ben çok memnunum. Ürünleri epey kaliteli

Ufaktan basladim bu sekilde yedek kiyafetlerin icine citcitli zibini sapkasi corabi bide bez koydum
ah bayıldım bu sistemine çaldım haberin olsun :) instada örneklerde hep böyle hurçlar falan yapıyorlar öyle ufak hurçlarım yok sadece bunun için de almak istemiyordum, üstüne yazabiliyor olman da mükemmel olmuş ki o gün sen harici herkes çantaya girebilir karışıklık olmadan gayet anlasılır olmuş:)
Kizlar 2 gündür bazen idrarda beyaz tortular görüyorum hic yaşadınız mı
bende de ara ara oluyor canım ama önemsemiyorum, şimdiye kadar bi idrar enfeksiyonu falan filan da yasamadım, bu bizden gelen bazı akıntılar oluyor ya onun idrara denk gelmesiyle birleşmesiyle oldugunu düşünüp önemsemedm hiç, ama senin normalden cok farklı bi durumsa bilemiycem, sen baya mantar enfeksiyon yönünden sınandığın için bu hamilelik döneminde, inş sorun yoktur

kızlar bu bebek kiloları bu ara epey gündemimize girdi keşke benimde ilk doğumumdan önce girseydi ve bunları okumuş olsaydım, size anlataym, ilk doğum yaptgmda oglum 3500 gr doğmuştu, o zaman ah cok kilolu bu muhabbeti yaptı çevremdekiler ona bi taktım zaten lohusa psklojisi, daha sonra 5. gün kontrolü oluyor bebek doğduktan sonra hastanede, gittiğimizde oğlum 3050 gr cıktı nerdeyse 5 günde yarım kilo vermişti, bu sefer doktor beni o kadar korkuttu ki yarına kadar mama ver cocuga eger alamassa hastaneye yatırcam falan ben o bi kaç saatte isilik geçirdim sıkıntıdan, halbuki düşünüyorum o kadar basit konulardı ki sebeplerini bilseydim veya biri bana anlatsaydı, birinci konu sezeryanla doğum yaptgm için sütüm inmemiş ve çocuk emince süt geliyor sanıyordum, aslnda bildiğin oğlum aç kalmıs kimse bana sütün kontrolünün nası sağlandıgını bile söylememiş ikinci mesele doktorun o korkutması hiç unutamıyorum travma olmustu bana oğlum büyüyene kadar, niye kimse sakinleştirmedi beni yada fikir vermedi bilmiyorum. Yani kızlar şunu diyeceğim doğum sırasında ve sonrasında gerçekten yanınıza tecrübeli ve destek olabilecek birini alın ve dili gerçekten sert korkutucu doktorlardan uzaklasın hızla, iyiki şuan bu forum var ve birbirimize destek oluyoruz, ve gerçekten cok şey öğreniyoruz burada

Ay mantarla alakası olabilir mi ya

bu emzirme sütyeni yerine lcw nin destekli atletleri kullanıslı olmaz mı ki, var mı kullanan bilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…