- 7 Aralık 2021
- 252
- 815
- 53
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #25.101
Size fazlasıyla katılıyorum. Benim ilk doğumum olacak ama ben kendim kilolu bi bebek olarak doğmuşum 4500 gr’a yakın.Güzel anneler herkese merhababebeklerin kilo konusuyla ilgili size tecrübelerimden aldığım dersleri aktarmak istiyorum anne karnında başlıyor doğduktan sonrada devam ediyor bu psikolojik baskı ,normal kiloda doğan , zayıf ilerleyen bi bebekti kızım ,emdi çok şükür ama kilosu hep alt sınırda ilerledi başlarda sütün yetmiyormu neden kilo almıyor baskılarından sonra doktora sorarken buldum kendimi doktor sen nesin bebek ne olsun diye kzıdı bana genetik başka sorun yoktu ,çok şükür zayıf diye öyle sağlıksız bi bebekte değildi aslında önemli olan buydu ama toplumumuz kilolu bebek sever ya sürekli laf söz ek gıdaya başladık altı aylıkken 1 yaşındakilerle yarışır kadar güzel besleniyordu kızım ama yine kilo almıyordu sonra çok şükür akıllandım sağlıklı mı canı sağ olsun da gerisinin ne önemi var dedim , takmayın genetiği neyse o olacak herkes herşeyi söyleyecek ama umursamayın ve en önemlisi kendinize şunu söyleyin yavrum sağlıklı gerisinin önemi yok.
Ben 32+0 olduğum gün alıcam direkt, o gün çalışmayı düşünmüyorum.Kızlar 32de İzin alacaklara bi sorum var. 32+0 ile 32+ nın bi farkı yokmuş sanırım ben de bir cuma günü 32+0 oluyorum cuma günü çalışmayıp rapor götüreceğim değil mi ptesiyi beklemenin anlamı yok farkı yoksa. Boşa bi gün daha çalışmayım
32+0 dada alsan 32+6 dada alsan sgk sistemi 32. Hafta olarak goruyormus canim bosu bosuna calisma bende tam 32+0 da gidip alcagimKızlar 32de İzin alacaklara bi sorum var. 32+0 ile 32+ nın bi farkı yokmuş sanırım ben de bir cuma günü 32+0 oluyorum cuma günü çalışmayıp rapor götüreceğim değil mi ptesiyi beklemenin anlamı yok farkı yoksa. Boşa bi gün daha çalışmayım
Size fazlasıyla katılıyorum. Benim ilk doğumum olacak ama ben kendim kilolu bi bebek olarak doğmuşum 4500 gr’a yakın.Annem hep der büyütmek çok kolay oldu seni, hiç korkmazdım taşırken, giydirirken, yedirirken ama siz bir de bana sorun. Ergenliğe kadar hep tombiktim. Ergenlikten sonra 89dan 56ya düştüm (azmin zaferi) hdhdhd. Kilo sağlık demek değil ne yazık ki. Küçükken yaşanılan akran zorbalığı, sağlık problemleri, psikolojik hissedilen baskı çok oluyor kilolu bir çocuk olunca. Şu an öğretmen olanlar var aramızda sınıfındaki çocukları düşünseler bile ne demek istediğimi anlarlar. Benim de bebiş şu an grupta yazılanlara göre biraz düşük gramajlı sjdhdj ama sağlıklı olduğu sürece boy, kilo doktor için normal aralıkta olduğu sürece asla sallamıyorum, ben dombik doğmuşum da nolmuş o kilolar gidene kadar canım çıkmıştı djdhjd. Sakın böyle şeyler için üzmeyin kendinizi. Daha doğacaklar o zaman milletin ağzı susmayacak, herkesi takarsak ömür geçmez.
Kızlar 32de İzin alacaklara bi sorum var. 32+0 ile 32+ nın bi farkı yokmuş sanırım ben de bir cuma günü 32+0 oluyorum cuma günü çalışmayıp rapor götüreceğim değil mi ptesiyi beklemenin anlamı yok farkı yoksa. Boşa bi gün daha çalışmayım
Evet canim calisabilir raporu alinca sonrasinda ne zaman izne ayrilcaksan (5 haftadan once icin gecerli) tekrar calisamaz alman gerekiyor.Evet fark yok. Yapabilirsin.
Ben de 16 Şubatta çalışabilir raporu alacağım.
Ertesi hafta cuma ayrılıcam 24 şubatta son çalışma günüm. Benim de merak ettiğim 1 hafta sonra yine rapor almam gerekecek mi izin içinonu da okul açılınca sorayım artık. Bilen varsa yorum alabilirim burada da
kliniklerde olmuyormus canim sgk sistemine girilmesi icin hastane olmasi gerekiyormusbu 32. hafta raporu konusunda bir şey sormak istiyorum. Benim gittiğim klinik beni başka bir hastaneye yönlendiriyor. Neden olduğunu anlamadım. Klinik verdiğinde rapor olarak sayılmıyor mu? Tam teşekküllü hastane raporu mu lazım?
O zaman devlet hastanesinden herhangi birine de gitsem alabilirim heralde? Bakayım randevu bulursam bir kadın doğumdan alayım mademEvet canim calisabilir raporu alinca sonrasinda ne zaman izne ayrilcaksan (5 haftadan once icin gecerli) tekrar calisamaz alman gerekiyor.
kliniklerde olmuyormus canim sgk sistemine girilmesi icin hastane olmasi gerekiyormus
Pierre Cardin bilmiyorum ama normalde de benim bütün sutyenlerim dagi, yikarsin bozulmaz tüy yapmaz rahat mi rahat yani ben çok memnunum. Ürünleri epey kaliteliBu nbb sütyenler harikaydı yılllaaar önce. O kadar kaliteli ve uygun fiyatlıydı ki. Senelerce kullanırdım bi çamaşırı. Standart siyah beyaz ten rengi alırdım hep.
ama Şimdi öyle değiller.eski kalitesi yok
burdan biri h&m önermişti. Onlar da çok iyiymiş.
Ben de şu iki markayı favoriledim. Yorumlaru güzel.
Ama daha bir şey almadım tabii.
Eki Görüntüle 3199906 Eki Görüntüle 3199907
ah bayıldım bu sistemine çaldım haberin olsun :) instada örneklerde hep böyle hurçlar falan yapıyorlar öyle ufak hurçlarım yok sadece bunun için de almak istemiyordum, üstüne yazabiliyor olman da mükemmel olmuş ki o gün sen harici herkes çantaya girebilir karışıklık olmadan gayet anlasılır olmuş:)Ufaktan basladim bu sekilde yedek kiyafetlerin icine citcitli zibini sapkasi corabi bide bez koydum
bende de ara ara oluyor canım ama önemsemiyorum, şimdiye kadar bi idrar enfeksiyonu falan filan da yasamadım, bu bizden gelen bazı akıntılar oluyor ya onun idrara denk gelmesiyle birleşmesiyle oldugunu düşünüp önemsemedm hiç, ama senin normalden cok farklı bi durumsa bilemiycem, sen baya mantar enfeksiyon yönünden sınandığın için bu hamilelik döneminde, inş sorun yokturKizlar 2 gündür bazen idrarda beyaz tortular görüyorum hic yaşadınız mı
Bu yöntem çok mantıklı. Diğer anne gruplarında da görmüştüm. Kullanılmayanlar temiz kalıyor bu şekilde, eve dönünce hemen yerine yerleştirilebilir demişlerdiUfaktan basladim bu sekilde yedek kiyafetlerin icine citcitli zibini sapkasi corabi bide bez koydum
Ay mantarla alakası olabilir mi yaah bayıldım bu sistemine çaldım haberin olsun :) instada örneklerde hep böyle hurçlar falan yapıyorlar öyle ufak hurçlarım yok sadece bunun için de almak istemiyordum, üstüne yazabiliyor olman da mükemmel olmuş ki o gün sen harici herkes çantaya girebilir karışıklık olmadan gayet anlasılır olmuş:)
bende de ara ara oluyor canım ama önemsemiyorum, şimdiye kadar bi idrar enfeksiyonu falan filan da yasamadım, bu bizden gelen bazı akıntılar oluyor ya onun idrara denk gelmesiyle birleşmesiyle oldugunu düşünüp önemsemedm hiç, ama senin normalden cok farklı bi durumsa bilemiycem, sen baya mantar enfeksiyon yönünden sınandığın için bu hamilelik döneminde, inş sorun yoktur
Çok fazla oluyorsa idrar tahlili falan versen rahatlarsın için rahatlar en azndan, ama sanmıyorum oldugunuAy mantarla alakası olabilir mi ya
Düzenli veriyorum yine vericem yarın bakalım ne olcakÇok fazla oluyorsa idrar tahlili falan versen rahatlarsın için rahatlar en azndan, ama sanmıyorum oldugunu
Pierre Cardin bilmiyorum ama normalde de benim bütün sutyenlerim dagi, yikarsin bozulmaz tüy yapmaz rahat mi rahat yani ben çok memnunum. Ürünleri epey kaliteli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?