- 20 Ağustos 2020
- 599
- 803
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #25.121
Evet var özellikle doktora gittiğimizde hastane ortamında örtü cok iyi oluyor minderde aynı şekilde pusEt minderlerinin kumaşı terletiyoKızlar puset minderi ve örtüsü aldınız mı? Gerek var mı sizce
E bebek uygulamasina guncelleme gelmis kizlar guncelleyincr subat indirimleri gozukuyor
Aa ne demek fikir verebildiysem ne mutluah bayıldım bu sistemine çaldım haberin olsun :) instada örneklerde hep böyle hurçlar falan yapıyorlar öyle ufak hurçlarım yok sadece bunun için de almak istemiyordum, üstüne yazabiliyor olman da mükemmel olmuş ki o gün sen harici herkes çantaya girebilir karışıklık olmadan gayet anlasılır olmuş:)
bende de ara ara oluyor canım ama önemsemiyorum, şimdiye kadar bi idrar enfeksiyonu falan filan da yasamadım, bu bizden gelen bazı akıntılar oluyor ya onun idrara denk gelmesiyle birleşmesiyle oldugunu düşünüp önemsemedm hiç, ama senin normalden cok farklı bi durumsa bilemiycem, sen baya mantar enfeksiyon yönünden sınandığın için bu hamilelik döneminde, inş sorun yoktur
Evet ne kadar kullanicagimiz da belli degil hem daginiklik da olmuyo cantanin icinde hayirlisiyla kullandigimiz gunler de gelir insallah, cok heyecanli her asamasiiiBu yöntem çok mantıklı. Diğer anne gruplarında da görmüştüm. Kullanılmayanlar temiz kalıyor bu şekilde, eve dönünce hemen yerine yerleştirilebilir demişlerdi
teşekkür ederiz :) bebişlerin kyafetleri çok yer kaplamıyor zaten, bizimkiler belki büyük boy kilitli poşete olur. Bu şekilde farklı pratik fikirleri olan arkadaslar lütfen paylaşsın , pratik olan her şeyin hastasıyız :) Bize fikir oluyorAa ne demek fikir verebildiysem ne mutluEvet pratik olur diye dusundum boyle eger sezeryan olursa biz pek kalkinamayiz zaten refakatciye kalir bu isler kolaylik olur insallah orta boy bu kilitli posetler buyuk boyu da alabilirsin
tamam canım bakacağım teşekkür ederim :)Tiny love markası e bebekten almıştık nette hala çıkıyor mağazasında var mı bilmiyorum ama bi bak istersen elektrikli ve kademeli o zamanlar herşey gibi bu da çok uygundu tabi ayırabileceğin bütçen varsa denemeye değer ama daha çok şey alacağım önceliklerim var dersen ona göre karar verirsin bakalım ben oğluma da nasip olursa alıştırmak istiyorumbahsettiğin marka biberon on yıl önce bile vardı ve hep tavsiye edilendi ben şimdilik biberon almadım ilerde gerekirse alırım diye düşünüyorum
bende bunu düşününce çok duygulanıyorum var yaa ay biz keseleri görmeyi konuşuyorduk, cinsiyet tahminleri yaptık sonra detaylı ultrasonlar aman fetal dna lar şimdi çanta hazırlıyoruz da sonzamanlar diye Allahım ya şükürler olsunSelammm kızlarr. Ay 30. Haftaları görmek beni çok heyecanlandırdı. Ne güzel büyüdük beraber böyle. Betaydı keseydi cinsiyetti derken sonlara yaklaşıyoruz. Zaman çabuk geçiyor. Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bende ilk doğumumda hem atlet hem sütyen almıştım ama atleti daha çok kullandım. evde daha rahat oluyordu.bu emzirme sütyeni yerine lcw nin destekli atletleri kullanıslı olmaz mı ki, var mı kullanan bilen
minder iyi oluyor. yenidoğanken zaten pusetin içinde iki büklüm oluyorlar eğer pusette kendi minderi yoksa. terletmeyen müslin kumaştan minder alabilirisniz. örtü almazsanız üstüne battaniye yada müslin atmanız gerekir. direk kendi örtüsü olursa daha pratik olurKızlar puset minderi ve örtüsü aldınız mı? Gerek var mı sizce
Kaliteli bir tane buldum ama en sonda yani param fazla gelirse alırım diye düşündüm çünkü küçücük bebekle sık dışarı çıkmam herhalde evdede gerekli değil.Ama sık cikiyorsaniz ilk 3 ay iyi olur sanırım.Sonra çok kullanılabileceğini zannetmiyorum birde çok pahalı değil tabii 150 den başlıyor.Kızlar puset minderi ve örtüsü aldınız mı? Gerek var mı sizce
Arkadaşım ana kucağı bel desteği mi ne demişti. Hastaneden eve getirirken pusetin içine koymak için. Ben onu alacağım. Ayrıca bir puset örtüsü almayacağım.Kızlar puset minderi ve örtüsü aldınız mı? Gerek var mı sizce
Kizlar bikac gundur biseyler oldu bana inanilmaz sekilde bi sevgi patlamasi yasiyorum daha dogmamis cocuga onceden boyle degildi suan icimde kalbime sigmayan bi sevgi mevcut nasi anlatsam bilemiyorum normaldr dogunca falan boyle olur saniyordum ama yeni yeni annelik resmen yuklendi sanirim banayuzunu bile gormedim nasi bisey bilmiyorum ama cok seviyorum kalbim isiniyo aklima geldikce diye agliyorum ay bunudami hormonlar yapiyo napiyo valla garip duygular. Dogurunca kimseye vermem sanirim ben bu cocugu ellemeyin benim diye sarilip otururum gibime geliyor
kızlar bu bebek kiloları bu ara epey gündemimize girdi keşke benimde ilk doğumumdan önce girseydi ve bunları okumuş olsaydım, size anlataym, ilk doğum yaptgmda oglum 3500 gr doğmuştu, o zaman ah cok kilolu bu muhabbeti yaptı çevremdekiler ona bi taktım zaten lohusa psklojisi, daha sonra 5. gün kontrolü oluyor bebek doğduktan sonra hastanede, gittiğimizde oğlum 3050 gr cıktı nerdeyse 5 günde yarım kilo vermişti, bu sefer doktor beni o kadar korkuttu ki yarına kadar mama ver cocuga eger alamassa hastaneye yatırcam falan ben o bi kaç saatte isilik geçirdim sıkıntıdan, halbuki düşünüyorum o kadar basit konulardı ki sebeplerini bilseydim veya biri bana anlatsaydı, birinci konu sezeryanla doğum yaptgm için sütüm inmemiş ve çocuk emince süt geliyor sanıyordum, aslnda bildiğin oğlum aç kalmıs kimse bana sütün kontrolünün nası sağlandıgını bile söylememişikinci mesele doktorun o korkutması hiç unutamıyorum travma olmustu bana oğlum büyüyene kadar, niye kimse sakinleştirmedi beni yada fikir vermedi bilmiyorum. Yani kızlar şunu diyeceğim doğum sırasında ve sonrasında gerçekten yanınıza tecrübeli ve destek olabilecek birini alın ve dili gerçekten sert korkutucu doktorlardan uzaklasın hızla, iyiki şuan bu forum var ve birbirimize destek oluyoruz, ve gerçekten cok şey öğreniyoruz burada
Ben emzirme sütyeni almadım. Dagi’nin şöyle bi emzirme atleti vardı ondan aldım iki renk. Gebeliğim boyunca üst çamaşır hiç kullanmadım tesettürlüyüm az bol giyince sıkıntı olmadı. Eminim sütyen rahatsız edecek beni doğumdan sonra o yüzden giymeyi düşünmüyorum. Bu hoşuma gitti yorumları da güzel.bu emzirme sütyeni yerine lcw nin destekli atletleri kullanıslı olmaz mı ki, var mı kullanan bilen
Yaa ne kadar güzel. Ben hiç öyle hissetmiyorum ve cok üzülüyorum. Hep korkarak bu haftalara geldim sanırım o yüzden. Çok istedim, çok bekledim bu bebeği böyle olmak üzüyor beni. Tüp bebekle hamile kaldım kalbi atacak mı? Ya düşerse? Diye diye geçti ilk zamanlarım. 21. haftada açılmam oldu rahim ağzıma dikiş atıldı ve yine korkuyla geçiriyorum süreci. Belki de bu yüzden böyleyimdir.Kizlar bikac gundur biseyler oldu bana inanilmaz sekilde bi sevgi patlamasi yasiyorum daha dogmamis cocuga onceden boyle degildi suan icimde kalbime sigmayan bi sevgi mevcut nasi anlatsam bilemiyorum normaldr dogunca falan boyle olur saniyordum ama yeni yeni annelik resmen yuklendi sanirim banayuzunu bile gormedim nasi bisey bilmiyorum ama cok seviyorum kalbim isiniyo aklima geldikce diye agliyorum ay bunudami hormonlar yapiyo napiyo valla garip duygular. Dogurunca kimseye vermem sanirim ben bu cocugu ellemeyin benim diye sarilip otururum gibime geliyor
Doğum çantaları da hazırlanıyor olleyypeki abi ablası olacak yavrulara hediye düşündünüz mü annem 2. Çocuğumda oğluma yapmıştı yaşı küçük tü ama okadar mutlu olmutu ki halen hatriliyorum.3. bebeğimde de ben yaptım bugün 3 unede ayrladim bayağı masraf oldu ama olsun mutluluklarını görmeye değer.Denemediyeniz tavsiye ederim ufakliklari unutmayın
Merhaba uzun zamandır takip edip yazmıyordum. En son serklaj olacağım zaman yazmıştım. Şimdi tüm konuşmaları okudum ve yazmak istedim. 21+3 serklaj oldum suan 29+4 oldu bebişim çok şükür
21. haftadan itibaren yattığım için iyi ki bazı şeyleri erkenden tamamlamısım. Geri kalanını internetten tamamladım. Annemde kaldığım için bütün kargoları buradageriye halı, perde, avize kaldı. Onlarıda doğumdan sonra odasını yaparken alacağım. Doğuma annemden gideceğim gibi görünüyor çünkü oturmam bile yasak. Ben çikolatasını, kapı süsünü ve hediyeliğini sizinle paylaşmak istiyorum belki fikir olur. Hastane çantasını, yıkma ve ütüleme işlerini annem yapacak. Çok istemiştim ama maalesef durumum izin vermiyor. Sürecinizin keyfini çıkarın lütfen. Böyle yatarak hicbir şey yapmadan günlerin dolmasını beklemek çok zor. Tabii birde doktor ne zaman gelir bilemeyiz dedi onun korkusu var. Kilolarınızı kafanıza takmayın dogumdan sonra verirsiniz. Ben serklajlı oldugum icin doktorum kilo almamı istemiyor ve diyetisyen ile devam ediyorum. Bebeğim çok sağlıklı ama diyet beni zorluyor. Canınız ne çekiyorsa birde benim için yeyin lütfen
Yaa ne kadar güzel. Ben hiç öyle hissetmiyorum ve cok üzülüyorum. Hep korkarak bu haftalara geldim sanırım o yüzden. Çok istedim, çok bekledim bu bebeği böyle olmak üzüyor beni. Tüp bebekle hamile kaldım kalbi atacak mı? Ya düşerse? Diye diye geçti ilk zamanlarım. 21. haftada açılmam oldu rahim ağzıma dikiş atıldı ve yine korkuyla geçiriyorum süreci. Belki de bu yüzden böyleyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?