2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Aa ne demek fikir verebildiysem ne mutlu Evet pratik olur diye dusundum boyle eger sezeryan olursa biz pek kalkinamayiz zaten refakatciye kalir bu isler kolaylik olur insallah orta boy bu kilitli posetler buyuk boyu da alabilirsin

Bu yöntem çok mantıklı. Diğer anne gruplarında da görmüştüm. Kullanılmayanlar temiz kalıyor bu şekilde, eve dönünce hemen yerine yerleştirilebilir demişlerdi
Evet ne kadar kullanicagimiz da belli degil hem daginiklik da olmuyo cantanin icinde hayirlisiyla kullandigimiz gunler de gelir insallah, cok heyecanli her asamasiii

Aa ne demek fikir verebildiysem ne mutlu Evet pratik olur diye dusundum boyle eger sezeryan olursa biz pek kalkinamayiz zaten refakatciye kalir bu isler kolaylik olur insallah orta boy bu kilitli posetler buyuk boyu da alabilirsin
teşekkür ederiz :) bebişlerin kyafetleri çok yer kaplamıyor zaten, bizimkiler belki büyük boy kilitli poşete olur. Bu şekilde farklı pratik fikirleri olan arkadaslar lütfen paylaşsın , pratik olan her şeyin hastasıyız :) Bize fikir oluyor

tamam canım bakacağım teşekkür ederim :)
bende bunu düşününce çok duygulanıyorum var yaa ay biz keseleri görmeyi konuşuyorduk, cinsiyet tahminleri yaptık sonra detaylı ultrasonlar aman fetal dna lar şimdi çanta hazırlıyoruz da sonzamanlar diye Allahım ya şükürler olsun rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah bu güzel duyguları ❤❤

Arkadaşlar herkese merhaba. İzmir Çiğli eğitim araştırma hastanesinde tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğum uzmanı varmı? Nuray Alır hanımefendiyi önerdiler daha önce randevu almadan size de sormak istedim.

Kızlar puset minderi ve örtüsü aldınız mı? Gerek var mı sizce
minder iyi oluyor. yenidoğanken zaten pusetin içinde iki büklüm oluyorlar eğer pusette kendi minderi yoksa. terletmeyen müslin kumaştan minder alabilirisniz. örtü almazsanız üstüne battaniye yada müslin atmanız gerekir. direk kendi örtüsü olursa daha pratik olur

Kızlar puset minderi ve örtüsü aldınız mı? Gerek var mı sizce
Kaliteli bir tane buldum ama en sonda yani param fazla gelirse alırım diye düşündüm çünkü küçücük bebekle sık dışarı çıkmam herhalde evdede gerekli değil.Ama sık cikiyorsaniz ilk 3 ay iyi olur sanırım.Sonra çok kullanılabileceğini zannetmiyorum birde çok pahalı değil tabii 150 den başlıyor.

Doğum çantaları da hazırlanıyor olleyypeki abi ablası olacak yavrulara hediye düşündünüz mü annem 2. Çocuğumda oğluma yapmıştı yaşı küçük tü ama okadar mutlu olmutu ki halen hatriliyorum.3. bebeğimde de ben yaptım bugün 3 unede ayrladim bayağı masraf oldu ama olsun mutluluklarını görmeye değer.Denemediyeniz tavsiye ederim ufakliklari unutmayın

Kızımin en sevdiği renk kırmızıdır küçük abi de tak çıkar oyuncaklar büyük oglumada metal model arbaa koleksiyon parçası Tavsiye için sizinde fikirleriniz varsa bakalim

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-31-17-05-41-62_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2023-01-31-17-05-25-12_8e92da805446de3460a04639a669955c.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2023-01-31-17-05-19-38_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba uzun zamandır takip edip yazmıyordum. En son serklaj olacağım zaman yazmıştım. Şimdi tüm konuşmaları okudum ve yazmak istedim. 21+3 serklaj oldum suan 29+4 oldu bebişim çok şükür
21. haftadan itibaren yattığım için iyi ki bazı şeyleri erkenden tamamlamısım. Geri kalanını internetten tamamladım. Annemde kaldığım için bütün kargoları burada geriye halı, perde, avize kaldı. Onlarıda doğumdan sonra odasını yaparken alacağım. Doğuma annemden gideceğim gibi görünüyor çünkü oturmam bile yasak. Ben çikolatasını, kapı süsünü ve hediyeliğini sizinle paylaşmak istiyorum belki fikir olur. Hastane çantasını, yıkma ve ütüleme işlerini annem yapacak. Çok istemiştim ama maalesef durumum izin vermiyor. Sürecinizin keyfini çıkarın lütfen. Böyle yatarak hicbir şey yapmadan günlerin dolmasını beklemek çok zor. Tabii birde doktor ne zaman gelir bilemeyiz dedi onun korkusu var. Kilolarınızı kafanıza takmayın dogumdan sonra verirsiniz. Ben serklajlı oldugum icin doktorum kilo almamı istemiyor ve diyetisyen ile devam ediyorum. Bebeğim çok sağlıklı ama diyet beni zorluyor. Canınız ne çekiyorsa birde benim için yeyin lütfen

Eklentiler

• BA3602A6-D599-4B6B-94C3-F115179EC5F8.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 95
Otur kız hakkındır göğsüne yatır sen onu kokla o seni koklasın doğumdan sonra bebeğin olduğu gibi annenin de temasa çok ihtiyacı oluyor bence

Evet ya yanımızda yöremizde tecrübeli ve güzel gönlendirecek insanların olması çok büyük şans. Beni de doktor korkutmadı ama “demek ki cocuk yeterli beslenememiş” deyince baya baya bi travma olmuştu bana çok zor atlattım onu. Allah iyilerle karşılaştırsın

bu emzirme sütyeni yerine lcw nin destekli atletleri kullanıslı olmaz mı ki, var mı kullanan bilen
Ben emzirme sütyeni almadım. Dagi’nin şöyle bi emzirme atleti vardı ondan aldım iki renk. Gebeliğim boyunca üst çamaşır hiç kullanmadım tesettürlüyüm az bol giyince sıkıntı olmadı. Eminim sütyen rahatsız edecek beni doğumdan sonra o yüzden giymeyi düşünmüyorum. Bu hoşuma gitti yorumları da güzel.

Yaa ne kadar güzel. Ben hiç öyle hissetmiyorum ve cok üzülüyorum. Hep korkarak bu haftalara geldim sanırım o yüzden. Çok istedim, çok bekledim bu bebeği böyle olmak üzüyor beni. Tüp bebekle hamile kaldım kalbi atacak mı? Ya düşerse? Diye diye geçti ilk zamanlarım. 21. haftada açılmam oldu rahim ağzıma dikiş atıldı ve yine korkuyla geçiriyorum süreci. Belki de bu yüzden böyleyimdir.

Evet ben de kızıma düşünüyorum kardeşinin hediyesi mi deyip verdiniz yoksa sana hediye aldık diye mi nasıl vermek gerekir ki? Çok sevinirler tabi sevinmez mi çocuk kalbi küçücük mutlu etmek çok kolay

Çok geçmiş olsun, bebişiniz bugünlere kadar gelmiş, inşallah gününe kadar bekler usluca herşeyi çok güzel olmuş Gökçe kızın şansı bahtı da hep açık olsun zor bir süreç olmuş sizinki endişeden böyle hissetmeniz çok doğal, insallah doğum sonrası herşey bugünleri unutturacak kadar güzel geçer. Doğumdan sonra çamaşırları yıkayıp ütülemek için bol bol fırsat olacak nasıl olsa hiç üzülmeyin, sağlıklı günler

Üzülmeyin. Üzülecek bir şey değil gerçekten.
Ben de o şekilde hissetmiyorum. Riskli bir durumum da yok şu an için üstelik.
Çok seviyorum ve koruma içgüdüsü aşırı boyutlarda. Sizde de öyle çünkü bebek için aylardır yerinizden kalkmıyorsunuz. Kendinize çoook dikkat ediyorsunuz.
Ben de normalde yapmayacağım şeyleri bebeğin iyiliği için yapıyorum bu süreçte.
Bu da onu ne kadar çok sevdiğinizi önemsediğinizi sahiplendiğinizi gösterir. Bu bile başlı başına muazzam.
Ama öteki boyuta geçmek için benim de bi görüp dokunmam gerekiyor. O başka bir aşama olacak bence. Şimdiki daha farklı. Ve ikisi de harika
Çok yakın bir arkadaşım söylemişti. Sakın kendini suçlu hissetme. Ben de aynıydım. Bebeğimle en yakın olduğum an emzirdiğim zamanlardı. O süreçte ona bağlandım hayran oldum aşırı sevdim diyordu. hepsini yaşayacağız biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…