- 13 Mart 2019
- 1.731
- 7.413
- 158
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #25.141
çok tatlısınız, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, bebişiniz bugünlere kadar gelmiş, inşallah gününe kadar bekler uslucaherşeyi çok güzel olmuş Gökçe kızın şansı bahtı da hep açık olsun zor bir süreç olmuş sizinki endişeden böyle hissetmeniz çok doğal, insallah doğum sonrası herşey bugünleri unutturacak kadar güzel geçer. Doğumdan sonra çamaşırları yıkayıp ütülemek için bol bol fırsat olacak nasıl olsa hiç üzülmeyin, sağlıklı günler
Yalnız olmadığıma sevindim. Sanki sadece ben böyle hissediyormuş gibi düşünüyordum. Yazdıklarınız beni çok rahatlattı. Doğru söylüyorsunuz ona bir şey olmasın diye endişelenmek, hayatımı kısıtlamak bile onu görmeden sevdiğimi gösterir.Üzülmeyin. Üzülecek bir şey değil gerçekten.
Ben de o şekilde hissetmiyorum. Riskli bir durumum da yok şu an için üstelik.
Çok seviyorum ve koruma içgüdüsü aşırı boyutlarda. Sizde de öyle çünkü bebek için aylardır yerinizden kalkmıyorsunuz. Kendinize çoook dikkat ediyorsunuz.
Ben de normalde yapmayacağım şeyleri bebeğin iyiliği için yapıyorum bu süreçte.
Bu da onu ne kadar çok sevdiğinizi önemsediğinizi sahiplendiğinizi gösterir. Bu bile başlı başına muazzam.
Ama öteki boyuta geçmek için benim de bi görüp dokunmam gerekiyor. O başka bir aşama olacak bence. Şimdiki daha farklı. Ve ikisi de harika
Çok yakın bir arkadaşım söylemişti. Sakın kendini suçlu hissetme. Ben de aynıydım. Bebeğimle en yakın olduğum an emzirdiğim zamanlardı. O süreçte ona bağlandım hayran oldum aşırı sevdim diyordu.hepsini yaşayacağız biz de
Üzülmeyin. Ben de bebekle çok bağ kuramıyorum açıkçası.Yaa ne kadar güzel. Ben hiç öyle hissetmiyorum ve cok üzülüyorum. Hep korkarak bu haftalara geldim sanırım o yüzden. Çok istedim, çok bekledim bu bebeği böyle olmak üzüyor beni. Tüp bebekle hamile kaldım kalbi atacak mı? Ya düşerse? Diye diye geçti ilk zamanlarım. 21. haftada açılmam oldu rahim ağzıma dikiş atıldı ve yine korkuyla geçiriyorum süreci. Belki de bu yüzden böyleyimdir.
Kızım 9 yaşında nasıl bir sürpriz yapmalı hediye olarak canım sen ne almıştınDoğum çantaları da hazırlanıyor olleyypeki abi ablası olacak yavrulara hediye düşündünüz mü annem 2. Çocuğumda oğluma yapmıştı yaşı küçük tü ama okadar mutlu olmutu ki halen hatriliyorum.3. bebeğimde de ben yaptım bugün 3 unede ayrladim bayağı masraf oldu ama olsun mutluluklarını görmeye değer.Denemediyeniz tavsiye ederim ufakliklari unutmayın
Ben oğluma kardeşin gelirken hediyeyle gelicek en çok ne isterdin dedim. Anneee senin karnında oyuncakçı mı varki bana getirsin öyle birşey olamaz sen alıp vericen dimi kandırma dediDoğum çantaları da hazırlanıyor olleyypeki abi ablası olacak yavrulara hediye düşündünüz mü annem 2. Çocuğumda oğluma yapmıştı yaşı küçük tü ama okadar mutlu olmutu ki halen hatriliyorum.3. bebeğimde de ben yaptım bugün 3 unede ayrladim bayağı masraf oldu ama olsun mutluluklarını görmeye değer.Denemediyeniz tavsiye ederim ufakliklari unutmayın
Maşaallahkızlar 31+0 da bebek boyu 42 cm kilosu 1950 gr
bir de n s. t ye girdim bugün ilk defa
kilosu 2 hafta önde şekere baktırdın mı dedi
yok dedim bence sorun olmamalı ya şekerim hep normal çıkıyor ne zaman ölçsem
sizde durumlar nasıl :)
Güzel yüreğinSen çok tatlı bir kadınsın
Bu hep böyle zayıfsan zayıf derler kiloluysan kilolu el alemi memnun edemeyiz bende hep zayıftım gençken çocukken aşırı derecede of duymadığım söz kalmazdı şimdi kızımı benim yaşadığım sıkıntıları yaşamasın diye tembihliyorum öğretiyorum umursamaz öğretiyorum başarıyor da çok şükür sağlıklı olalım yeter annem diyorum.ilk karşılaştığımızda da nasılsın demeyen kilo almışsın diyen bi milletiz ve en çok bunu kadın kadına yapanSize fazlasıyla katılıyorum. Benim ilk doğumum olacak ama ben kendim kilolu bi bebek olarak doğmuşum 4500 gr’a yakın.Annem hep der büyütmek çok kolay oldu seni, hiç korkmazdım taşırken, giydirirken, yedirirken ama siz bir de bana sorun. Ergenliğe kadar hep tombiktim. Ergenlikten sonra 89dan 56ya düştüm (azmin zaferi) hdhdhd. Kilo sağlık demek değil ne yazık ki. Küçükken yaşanılan akran zorbalığı, sağlık problemleri, psikolojik hissedilen baskı çok oluyor kilolu bir çocuk olunca. Şu an öğretmen olanlar var aramızda sınıfındaki çocukları düşünseler bile ne demek istediğimi anlarlar. Benim de bebiş şu an grupta yazılanlara göre biraz düşük gramajlı sjdhdj ama sağlıklı olduğu sürece boy, kilo doktor için normal aralıkta olduğu sürece asla sallamıyorum, ben dombik doğmuşum da nolmuş o kilolar gidene kadar canım çıkmıştı djdhjd. Sakın böyle şeyler için üzmeyin kendinizi. Daha doğacaklar o zaman milletin ağzı susmayacak, herkesi takarsak ömür geçmez.
Ben bu günün çok özel olduğunu ve onlari da mutlu etmek istediğimizi demiştim.Ben oğluma kardeşin gelirken hediyeyle gelicek en çok ne isterdin dedim. Anneee senin karnında oyuncakçı mı varki bana getirsin öyle birşey olamaz sen alıp vericen dimi kandırma dedi
Zamane çocuklarına sürpriz de yapılmıyor
Üzülmeyin. Ben de bebekle çok bağ kuramıyorum açıkçası.hala bebek diyorum mesela etrafımda arkadaşlarım ablalarım kardeşlerim ismiyle hitap ediyor benim için hala bebek şu an bu bağı kuramıyor olmamız asla onları sevmediğimiz anlamına gelmiyor kendinizi asla üzmeyin
Benim de oğlum 7 yaşında... Kardeşn getirmiş desem inanmazKızım 9 yaşında nasıl bir sürpriz yapmalı hediye olarak canım sen ne almıştın
Ah canım ya ne zor ama ne büyük fedakarlık 5. haftadan beri yatıyorum diyosun Allah selametle kucağına almak nasip etsinbernisko canım çok şanslısın öncelikle. 5 yıl önce bugün 21 haftalık oğluma hamileyken aniden kanama oldu. normal doğum yaptım. Tüp bebekti. Rahim ağzı yetmezliği olabilir dendi. Senin ne güzel fark edilmiş.
Şimdiki hamileliğim de tüp bebek. 5. Haftadan beri yatıyorum. 14. haftada önlem amaçlı serklaj atıldı. Bana da kalkmak yasak. İnşallah bu sefer sağlıkla hayırla kavuşurum kızıma.
Kızının ismi de süsleri de çok güzel. Sağlıkla kavuş evladına. Hep güzel günlerini gör Gökçe’nin
Canım emzirme döneminde memeler zaten süt dolup aşırı büyüdüğü için sütyen takılmazsa iyice sarkıyormuş biri sağa biri sola sonra saçma sapan bi şekle giriyomuş. Rahatlık evet önemli ama ben evin içinde bile olsa sütyeni hep takmaya karar verdim bunu duyunca. Bi de sonrasında meme düzelttiricem diye estetik cerrah peşinde koşmayalımbu emzirme sütyeni yerine lcw nin destekli atletleri kullanıslı olmaz mı ki, var mı kullanan bilen
Amin canım. Çok sağol. Allah hepimize selametle kavuşmayı nasip etsin.Ah canım ya ne zor ama ne büyük fedakarlık 5. haftadan beri yatıyorum diyosun Allah selametle kucağına almak nasip etsin
İşte yaşlar büyükBen de maalesef istediğim bağı kuramadım. Yeni yeni kabulleniuorum. İstediğim bir bebekti ama 7 sene boyunca artık düşünmüyorum bebek demiştim. Ve istediğim zaman çok şükür Rabbim nasip etti. Ama ilk zamanlar çok kendimde değildim gibiydi... Bir de riskliydi sanıırm bağlanmaktan ve kaybetmekten korktum... Şükür daha iyiyim artık
Benim de oğlum 7 yaşında... Kardeşn getirmiş desem inanmazne alsam bilmiyorum bakalım
İndirimler başladı bikaç saat önceKızlar e-bebekte şubat ayı boyunca her gün belli bi markanın indirim günü olacakmış instagramdan filan takip edin bez, biberon, emzik, şampuan vs gibi şeyler için iyi fırsat sanki
Aynen öyle ilk haftalar öyle geçti zaten bir kimyasalım vardı uzun süre olmadı ve tam içim rahatlayacak derken detaylı ultrasonda kordonda iki damar ve sağ damarımda çentik görüldü. Tekrar kuşkular geri döndü. Bir kaç parça kıyafet almıştım. Almayı kestim. Bir anda yine tedirginlik… Hala tam bağlandım denemez çünkü korkuyorum. Şimdi de göbek çevresi 4-5 gün geride. Yani sağlıkla kucağımıza alıp vakit geçirmeden içimiz rahat etmeyecek sanırım. İnşaallah sağlıkla doğar büyürler.Yaa ne kadar güzel. Ben hiç öyle hissetmiyorum ve cok üzülüyorum. Hep korkarak bu haftalara geldim sanırım o yüzden. Çok istedim, çok bekledim bu bebeği böyle olmak üzüyor beni. Tüp bebekle hamile kaldım kalbi atacak mı? Ya düşerse? Diye diye geçti ilk zamanlarım. 21. haftada açılmam oldu rahim ağzıma dikiş atıldı ve yine korkuyla geçiriyorum süreci. Belki de bu yüzden böyleyimdir.
Aklıma tek lego geliyor şuandaİşte yaşlar büyükbir fikir bulursak bir birimizle paylaşalım
İnşallah bindirip indirmezler canım bende indirdim uygulamayı takip edeceğimKızlar e-bebekte şubat ayı boyunca her gün belli bi markanın indirim günü olacakmış instagramdan filan takip edin bez, biberon, emzik, şampuan vs gibi şeyler için iyi fırsat sanki
Bu yaşlarda erkekler NERF,elektrikli slot yarışı veya koleksiyona merak dalıyorlar canım yada zeka oyunları var çok güzel hobi eğitim dünyasına bakabilrsin onun için çoğunu zamanı gelince denemiştik hepsinde olumlu tepki aldım.Ben de maalesef istediğim bağı kuramadım. Yeni yeni kabulleniuorum. İstediğim bir bebekti ama 7 sene boyunca artık düşünmüyorum bebek demiştim. Ve istediğim zaman çok şükür Rabbim nasip etti. Ama ilk zamanlar çok kendimde değildim gibiydi... Bir de riskliydi sanıırm bağlanmaktan ve kaybetmekten korktum... Şükür daha iyiyim artık
Benim de oğlum 7 yaşında... Kardeşn getirmiş desem inanmazne alsam bilmiyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?