- 15 Ağustos 2022
- 312
- 606
- 23
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #25.161
Canım geçmiş olsun. Aynı şeyleri yaşıyorum doktorumla konuştuğumda bunların braxton-hicks yalancı kasılmalar olduğunu ve bu haftalardan sonra çoklukla ortaya çıkabileceğini ama yinede yorulma ve stresi azaltıp. Eğer düzenli kasılma, kanama , su gelişi gibi bir şeyler eşlik ederse derhal iletişime geçmemi söylemişti.Bugün karnımda sertlik var. Bebek büzülüyor diye düşündüm ama internette bakınca kasılma diye de geçiyor, korkuyorum biraz
Bu yaşlarda erkekler NERF,elektrikli slot yarışı veya koleksiyona merak dalıyorlar canım yada zeka oyunları var çok güzel hobi eğitim dünyasına bakabilrsin onun için çoğunu zamanı gelince denemiştik hepsinde olumlu tepki aldım.
Korkmayın lütfen kasılmaları ben ilk gebeliğimde de yaşamıştım endişelenecek bir durum yok o zaman keşke böyle bilen birileri beni yönlendirseydi korkumdan doktora gittim maalesef yanlış teşhisle erken Doğum riski olduğunu söylediler bir sorun oldunu söylediler bebeğin ciğer gelişimi için iğne yapacağız dediler ben tek doktora güvenemedim devlete gittim başka özele gittim derken herşeyin yolunda olduğunu öğrendim 25 haftalıktım bir şey bilmiyorum o hafta doğsa yaşarmı allahım ne korkular yaşamıştım şimdi ikinci gebeliğim ve yine aynı kasılmaları yaşıyorum bunlar yalancı kasılmalar Doğuma hazırlık endişelenmeyin başka olumsuz belirti eşlik etmediği sürece ve yorulmaya gelmiyor dinlenin kendinizi yormayın çok fazla bugün mesela kendimi biraz fazla yordum iş güç yaptım hemen fark ediyor yorulunca da kasılıyorum karnım sertleşiyor dinlemiyorum daha iyi hissediyorumBugün karnımda sertlik var. Bebek büzülüyor diye düşündüm ama internette bakınca kasılma diye de geçiyor, korkuyorum biraz
Slot yarışı deneyinNerf geçti gibi bir de silah konusunda asla almam dedimzeka oyunlarının da birçoğu var. Diğerlerine bakayım. Teşekkür ederim
Ya dün gece başıma geldi kızlar benim de yattım resmen adet olacakmış gibi ağrım var aniden girdi ve bi tık şiddetliydi korktum kıpırdayamadım bile sonra belimde de ağrı vardı eyvah dedim doğum bu sonra biraz sakinleştim biraz zaman geçti ve geçti tamamen ama bu normal mi neden olduKorkmayın lütfen kasılmaları ben ilk gebeliğimde de yaşamıştım endişelenecek bir durum yok o zaman keşke böyle bilen birileri beni yönlendirseydi korkumdan doktora gittim maalesef yanlış teşhisle erken Doğum riski olduğunu söylediler bir sorun oldunu söylediler bebeğin ciğer gelişimi için iğne yapacağız dediler ben tek doktora güvenemedim devlete gittim başka özele gittim derken herşeyin yolunda olduğunu öğrendim 25 haftalıktım bir şey bilmiyorum o hafta doğsa yaşarmı allahım ne korkular yaşamıştım şimdi ikinci gebeliğim ve yine aynı kasılmaları yaşıyorum bunlar yalancı kasılmalar Doğuma hazırlık endişelenmeyin başka olumsuz belirti eşlik etmediği sürece ve yorulmaya gelmiyor dinlenin kendinizi yormayın çok fazla bugün mesela kendimi biraz fazla yordum iş güç yaptım hemen fark ediyor yorulunca da kasılıyorum karnım sertleşiyor dinlemiyorum daha iyi hissediyorum
Yaaa iste bende gecen gun oyle hissettim sonra resmen oyun oynamaya basladi benimle karnimin hangi bolgesine parmagimla dokunup pit pit vurursam oda oraya vuruyokızlarr günaydınnya dün akşam çok ilginç bişey oldu. bebk zaten tekme flan atıyordu baya hissediliyordu videoya çekip arkadaşlarıma gönderiyordum falan ama dün akşam odada yalnızken yine vurmalara devam etti zaten 2 gündür hiç durmadan hareket halindeydi özellikle sağ kasığıma doğru baskı yapıyordu. bir baktım dışarıya doğru iyice çıkmaya başladı elledim sanki poposunu elledim gibi hissettim böyle döndü elimin içinde kollarını sırtını flan hissettim ve konuşmaya başladım Karan annecim seni çok merak ediyorum falan dedim böyle ilk kez sesim titredi daha önce hiç böyle bana ait hissetmemiştim sanırım ya çok garipti çok heyecanlandım
Uzulme canim sakin cunku ben o kadar soguktumki karnimda bebek oldugunu bile unutuyordum bazen ama iste hareketleri fazlalasinca falan birden geldi o duygu herkeste farklidir eminim belki dogdugunda olacak belki daha once eminim zamani vardirYaa ne kadar güzel. Ben hiç öyle hissetmiyorum ve cok üzülüyorum. Hep korkarak bu haftalara geldim sanırım o yüzden. Çok istedim, çok bekledim bu bebeği böyle olmak üzüyor beni. Tüp bebekle hamile kaldım kalbi atacak mı? Ya düşerse? Diye diye geçti ilk zamanlarım. 21. haftada açılmam oldu rahim ağzıma dikiş atıldı ve yine korkuyla geçiriyorum süreci. Belki de bu yüzden böyleyimdir.
kesinlikle ben de en başından beri hiç heveslendirmek istemedim kendimi herşey olabilir diye zaten 8 ay denedim olmadı tam korunmaya başladığım 3. ayında oldu tek seferde hemde o yüzden ben hiç inanamadım daha yeni alışıyor gibiyim ama tam anlamıyla doğunca anlıcam sanırımYaaa iste bende gecen gun oyle hissettim sonra resmen oyun oynamaya basladi benimle karnimin hangi bolgesine parmagimla dokunup pit pit vurursam oda oraya vuruyoiste o zaman asiri bi sevgi patlamasi yasadim dedim annelik yuklendi bana
kızlarr günaydınnya dün akşam çok ilginç bişey oldu. bebk zaten tekme flan atıyordu baya hissediliyordu videoya çekip arkadaşlarıma gönderiyordum falan ama dün akşam odada yalnızken yine vurmalara devam etti zaten 2 gündür hiç durmadan hareket halindeydi özellikle sağ kasığıma doğru baskı yapıyordu. bir baktım dışarıya doğru iyice çıkmaya başladı elledim sanki poposunu elledim gibi hissettim böyle döndü elimin içinde kollarını sırtını flan hissettim ve konuşmaya başladım Karan annecim seni çok merak ediyorum falan dedim böyle ilk kez sesim titredi daha önce hiç böyle bana ait hissetmemiştim sanırım ya çok garipti çok heyecanlandım
Koyacak yerin varsa neden olmasinki canim sonucta hepsi ayni amaca yonelik, benim yerim yok o yuzden katlananlardan aldimBöyle bir küvet nasıl olur? Giderli küvet diyor
Kullanan oldu mu?
Bir de file alıcam içine pofuduklardan
Eki Görüntüle 3200541
eveet zaman çabuk geçsin doğsunlar da yiyelim ya ellerini ayaklarınıBiz de eşimle onun dönüşlerini hissetmeye bayıldık. Çok güzel oluyor. Bir anda başı mıdır poposu mudur dışarı doğru çıkıyor. o kısım dikleşiyor; sonra dönüyor diklik kayboluyorçook tatlılar
Kızımda bunun pembesini kullanmıştım gayet kullanışlı Canım şimdi yine arkadasım verecek böyle birşey sen alma dedi oda öyle birşeyBöyle bir küvet nasıl olur? Giderli küvet diyor
Kullanan oldu mu?
Eki Görüntüle 3200541
Çok uzun sürmüyor ve belirli sürelerde gelmiyorsa kısa sürede geçiyorsa endişelenmeye gerek yok canım Doğum sancısı belirli sürelerde gelip sürekli tekrar olan bir şeyYa dün gece başıma geldi kızlar benim de yattım resmen adet olacakmış gibi ağrım var aniden girdi ve bi tık şiddetliydi korktum kıpırdayamadım bile sonra belimde de ağrı vardı eyvah dedim doğum bu sonra biraz sakinleştim biraz zaman geçti ve geçti tamamen ama bu normal mi neden oldu
Nasıl bir kasılma ki. Uzun süreli mi. Benim de ara ara oluyor ama çok az sürüp dağılıyor daha önce de yazmıştım hatta. Bebek geriniyor ya da poposunu bacağını bi yerini dayıyor diye düşünüyorum. Karnımın bi tarafı bildiğin yukarıda çıkıntı oluyor.Bugün karnımda sertlik var. Bebek büzülüyor diye düşündüm ama internette bakınca kasılma diye de geçiyor, korkuyorum biraz
Ben oğluma kardeşin gelirken hediyeyle gelicek en çok ne isterdin dedim. Anneee senin karnında oyuncakçı mı varki bana getirsin öyle birşey olamaz sen alıp vericen dimi kandırma dedi
Zamane çocuklarına sürpriz de yapılmıyor
Ben bu günün çok özel olduğunu ve onlari da mutlu etmek istediğimizi demiştim.
Böyle bir küvet nasıl olur? Giderli küvet diyor
Kullanan oldu mu?
Eki Görüntüle 3200541
Teşekkür ederim. Ani kafa travması: kafanızı bir yere çarpmanız, ani sarsıntı geçirmeniz olabilir. Ben 20 yılda 4.cü geçirişim. İlk geçirdiğim zaman dışarıda soğukta tenis oynamıştım ve rüzgar da vardı. Kafam çok üşümüştü. Onun ertesi günü oldu. İkinci seferde belirgin bir şey olmadı ama çocuklar çok küçüktü ve çok yoruluyordum. Bu son seferde de bir gün önce çokstres olmuştum ve gece çok üşümüştüm ama kalkıp kaloriferi yakmaya üşendim. Yani belirli bir kafa travması olmadı bende. Genelde üşütme ve stres ve yorgunluk.Çok çok geçmiş olsun. Siz daha önce geçirmiş miydiniz? Benim B12 düşüktü. İğne vuruluyorum. Magnezyum, d, kalsiyum vs hepsi düşmüş. Vitamin desteğiyle düzeliyorum. KBB manevra yaptı. Biz sonra evde kendimiz yaptık. Ve tekrar çok şiddetli bir atak geçirdim. Tekrar KBB yaptı. Sonra düzelmeye başladım. Hala dikkatli oluyorum ve evde kendimiz asla yapmamaya karar verdik. Dün yeniden başka doktora gittim o da şükür düzelme başlamış dedi.
Siz de mutlaka vitaminlere baktırın. Ben de çok yorgundum. Stresli, yoğum her şeye kızan biri olmaya başlamıştım. Tahammül edemiyordum her şeye... Şükür daha sakinim...
Çok geçmiş olsun. Ani kafa travması ne olabilir?
Bende ultrason fotoğraflarına bakıp ağlıyorum, öpüyorumKizlar bikac gundur biseyler oldu bana inanilmaz sekilde bi sevgi patlamasi yasiyorum daha dogmamis cocuga onceden boyle degildi suan icimde kalbime sigmayan bi sevgi mevcut nasi anlatsam bilemiyorum normaldr dogunca falan boyle olur saniyordum ama yeni yeni annelik resmen yuklendi sanirim banayuzunu bile gormedim nasi bisey bilmiyorum ama cok seviyorum kalbim isiniyo aklima geldikce diye agliyorum ay bunudami hormonlar yapiyo napiyo valla garip duygular. Dogurunca kimseye vermem sanirim ben bu cocugu ellemeyin benim diye sarilip otururum gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?