2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bı ara bahsetmiştim burada bende bu kovadan var okadar rahatlatıyor ki içine bıraktığınız da kovanın ağzı elips eğimli olduğu için içine girmiyor tam görülmüyor yani ben yıkarken bazen bırakıyordum yavaşça kontrollü bir şekilde cenin seklinde gibi oluyordu dinlenecek şeyler açıyordum birde yanında bende çok videosu var böyle rahatlatıyor bebisleri.Ama nerede satılıyor hatırlamıyorum yabancılarda gördüm hep.Video veya bağlantı paylaşamıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-01-11-03-49-62_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 88
Arama yerine bunu yazın 8. Videoya bakın nasilda sakinlesiyor anne karnında gibi hissediyor herhalde

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-01-11-07-42-14_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 87
Koyacak yerin varsa neden olmasinki canim sonucta hepsi ayni amaca yonelik, benim yerim yok o yuzden katlananlardan aldim
Yerim olduğundan değil de katlanabilir olanı kullanmaktan korkuyorum diye alamadım. Sakarlık yaparım bi şey olur bi anda katlanır falan endişe yaptım. O yüzden o seçeneği eledim

Pofuduk dediğim bu. Yorumları da çok güzel.
Böyle mi senin dediğin de
Hatta diğer file sert kalıyor bunda tek başına yıkamak daha kolay demişler. O yüzden tercih ettim. Bilmiyorum ben de

Eklentiler

• CEFE64EA-6342-452C-B2D3-81A008F6F579.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 68
Yerim olduğundan değil de katlanabilir olanı kullanmaktan korkuyorum diye alamadım. Sakarlık yaparım bi şey olur bi anda katlanır falan endişe yaptım. O yüzden o seçeneği eledim
Ayakları var diye biliyorum

Eklentiler

• images (17).webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 72

Ben de gördüm kovanın çocuğu çok rahatlattığı videoları. Evde kovam var. Videolarda gördüğüm şekilde denerim diye düşündüm ben de. Çok faydası oluyormuş bebeğe. Huzur veriyormuş

Ebebekte sevibebe indirimini kullanmış oldum küvet ve file ile. normalde beğenmiyordum markayı ama banyo ürünleri güzelmiş. Babyjem daha iyi diye düşünüyordum. Ama o marka da başka kategorilerde daha iyi. Mesela reflü yatakları sevibebeye göre daha kaliteli görünüyor.

Yalnız iyi ki bazı şeyleri bu zamana saklamamışım.
Evet diğer sitelere göre çok güzel bi indirim oluyor %28 oranla ama birkaç ay önceki fiyatlara göre baktığımızda yine hepsi çok yükselmiş. İyi ki çoğu ihtiyacı erken almışım diye düşündüm

Evet benimki de böyleydi. Benim kızım sabitte daha rahat etti seninki bunu cok sever umarım Çok değişiyor annelerin de bebeklerin de tercihleri.

Ben de eşimi darlamak üzereydim ki dün kendisi artık anakucağını alayım işten dönerken dedi o mağazada ben evde fotoğraftı görüntülü konuşmaydı derken anakucağı, pazen battaniye, banyo havlusu, müslin, kalın polar triko battaniye aldı geldi. Babymall mağazada ekstra %10 indirm varmış dün Baby björn uyguna gelmiş baya insallah sever beyler kızım her türlü bağlanmalı oturağa karşıydı. Bugün de next ten yaptığım alışveriş gelecek gözüm kulağım kapıda gönlüme göre penye battaniye bulamadım yalnız ya erkek bebekler için seçenek az ve saçma geldi bana sizler nerden aldınız, bi de trendyoldan aldığınız 4 katlı müslinler geldi mi beğendiniz mi?

Bende de kasik ağrıları başladı bu sebepten nst bile çekildi doktor dinlenmemi cok şiddetli olmadığı ya da kasılma ile beraber olmadığı sürece korkmamam gerektiğini söyledi
Bu kasık ağrıları dediğiniz iki bacağın birleştiği noktadaki ağrılar mı oluyor, hani geçene kadar insan istemsizce penguen gibi yürüyor o ağrılar mı acaba ? Eğer onlarsa birkaç gündür bende de oluyor özellikle sabahları yeni kalktığımda. Yaklaşık 2 hafta spor yapamadım yürüyüşleri de ihmal ettim ondan dolayı oldu sanmıştım ama demek ki bu haftalarda zaten artıyormuş.

Hayir oralar değil kasik bölgesi göbeğin altında sagli sollu yerler

Ben de öyle düşünmüştüm de doğuma hazırlayan kasılmalardan da olabilirmiş. Süresine çok dikkat etmedim, bundan sonra olursa daha kontrollü olurum, akşam oldu biraz sık. Ama kanama ya da su gibi başka eşlikçisi olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…