2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kaşık ağrısı aşağı baskı yaptığı için olabilir geçmezse o zaman belki enfeksiyondan olabilir ama öyle bi şikayetiniz yoksa baskılandır
Dün aşşağı tarafta bebekte çok hareket etti aslında ona tedirgin oldum napıyo çıkmaya mı çalışıyor diye yok enfeksiyon şikayetim canım inşallah öyle değildir yani

Benim de son zamanlarda hem hareketleri daha belirgin hemde sanki elini ayagini daha net secebiliyorum gibi ne buyuk mucizeler minicikken simdi kocaman oldular masallah senin bebiste donmus olabilir ben ilk boyle hissettigim zaman bikac gun sonra doktora gittim bebis dönmüştü

Bebekler zaten sürekli dönmüyor mu? Bir gün mideme vuruyor bir gün sağa bir gün sola bir gün ortaya. Ya da sağlı sollu, aşağı yukarı olarak da hareket ediyor.
Kafa veya popo artık hangisiyse bilmiyorum
pozisyonu hep değişiyor.
Sanırım son haftalarda hareket etmesi ve dönüşleri zorlaşacak

Benim kastettiğim bu az önce oldu hemen çektim elimi koyduğum yer karnımın sol tarafı tamamen inik ve yumuşak, sağ taraf şişmiş şekilde gergin yani bi 10 20 sn sürecinde her gün en az 3 kez özellikle sırt üstü yarım uzanırsam çok oluyor. Bu ben de hemen hemen 20. haftama girdiğimden beridir oluyor. Doktoruma da söylemiştim geriniyor olabileceğini söylemişti. Böyle olduğunda çok fena sıkışıyorum bir de

Ben bu durumu anlamıyordum önce. Hiç dikkat de etmiyordum. Annem gösterdi. Bak bi tarafı inik diğer tarafta kafası ya da poposu var diye çıkıntılı. sonra hep dikkat ettim.
O zaman dönüşlerini de hissetmeye başladım. Eşim de dışardan görmüş oluyor yer değiştirdiğini.

Zaten böyle olunca şişen o kısım inerken tekme atarak iniyo geriniyo sonra tekmeleyerek normale dönüyor. Ben sırtı diye tahmin ediyorum. Bi keresinde doktordayken aynı pozisyonda sırtı olduğunu görmüştük çünkü

Doğruu o da olabilir. Sırtını da yerim ayy ne şekerler ya şükürler olsun ki bu mucizevi anlara tanıklık ediyoruz

ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde dönmüştü zaten kuzum baş aşağıydı ya ama baya dönüyor hala içerde 3 gündür böyle
eveet bende görüyorum solum daha şişik oluyor benim sağ kasık tarafımda da aynı anda baskı oluyor çapraz vuruyor benimki de

Dün aşşağı tarafta bebekte çok hareket etti aslında ona tedirgin oldum napıyo çıkmaya mı çalışıyor diye yok enfeksiyon şikayetim canım inşallah öyle değildir yani
Minik ayaklarıyla annesini tekmelemiş o zaman canım bazen öyle güçlüler ki acıtıyorlar bile

Evet surekli pozisyon degistiriyolar zaten ama bas asagi sekilde donmek benim bahsettigim dogum pozisyonu yani ama tabi bu pozisyona gelip tekrar geri donen bebisler de var

Benim de çok yorgun, stresli olduğum bir dönemdi ama öncelik vitaminler. Vitaminlerinize baktırın mutlaka. Bir de evde manevra yapmıyoruz, biz evde yapınca ben daha kötü oldum

Gülce ismi nasil kizlar off bi isim bulamadik hala
Yeğenimin ismi. Maşallah öyle tatlı ki... Bence konulabilir

Bende de yaklaşık 3-4 haftadır olan bir durum. Hatta önceki kontrolümde doktora sorup buraya da yazmıştım.
Bebek poposunu ya da ellerini ayaklarını o kısma yaslıyor, keşke o an burda olsan ultrasondan baksak demişti
Bu durum beraberinde ağrı da yapabiliyor hafifçe o bölgeyi ovaladığım zaman dağılıyor
Birkaç defa da ayak boğumlarını yakaladık çok bariz hissettiriyorlar artık.

Yaa Allahım ama bu cok güzel bi an benimkilerin en çok sırtını anlayabiliyorum ben biri arada sırtıma doğru gitmeye çalışıyor. Bazen de geriniyorlar o an çok canımı acıtıyolar dayanınca ama ayağını yakalayabilsem yerim heralde

Gülce bi tanıdığımız koymuştu sıcacık insanın içini ısıtan bi isim bence
Gülce ismi nasil kizlar off bi isim bulamadik hala

Kasık ağrısı demişsiniz kızlar 2-3 gündür hafif hafif vardı bende de bugün sol bacağım vücudumdan ayrılıp özgürlüğünü ilan etmek istiyor gibi.

Evet surekli pozisyon degistiriyolar zaten ama bas asagi sekilde donmek benim bahsettigim dogum pozisyonu yani ama tabi bu pozisyona gelip tekrar geri donen bebisler de var

benimki öyle başı aşağıdaydı en son muayenede ama doktorum şu an böyle sonra yine değişebilir. Alanı geniş çünkü dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…