- 12 Ekim 2022
- 842
- 1.558
- 43
- 36
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #25.201
Kaşık ağrısı aşağı baskı yaptığı için olabilir geçmezse o zaman belki enfeksiyondan olabilir ama öyle bi şikayetiniz yoksa baskılandırÖyle değil çok şükür ama bu kaşık ağrıları yeni başladı hiç yoktu
Dün aşşağı tarafta bebekte çok hareket etti aslında ona tedirgin oldum napıyo çıkmaya mı çalışıyor diyeKaşık ağrısı aşağı baskı yaptığı için olabilir geçmezse o zaman belki enfeksiyondan olabilir ama öyle bi şikayetiniz yoksa baskılandır
Benim de son zamanlarda hem hareketleri daha belirgin hemde sanki elini ayagini daha net secebiliyorum gibikızlarr günaydınnya dün akşam çok ilginç bişey oldu. bebk zaten tekme flan atıyordu baya hissediliyordu videoya çekip arkadaşlarıma gönderiyordum falan ama dün akşam odada yalnızken yine vurmalara devam etti zaten 2 gündür hiç durmadan hareket halindeydi özellikle sağ kasığıma doğru baskı yapıyordu. bir baktım dışarıya doğru iyice çıkmaya başladı elledim sanki poposunu elledim gibi hissettim böyle döndü elimin içinde kollarını sırtını flan hissettim ve konuşmaya başladım Karan annecim seni çok merak ediyorum falan dedim böyle ilk kez sesim titredi daha önce hiç böyle bana ait hissetmemiştim sanırım ya çok garipti çok heyecanlandım
Benim de son zamanlarda hem hareketleri daha belirgin hemde sanki elini ayagini daha net secebiliyorum gibine buyuk mucizeler minicikken simdi kocaman oldular masallah senin bebiste donmus olabilir ben ilk boyle hissettigim zaman bikac gun sonra doktora gittim bebis dönmüştü
Benim kastettiğim bu az önce oldu hemen çektimelimi koyduğum yer karnımın sol tarafı tamamen inik ve yumuşak, sağ taraf şişmiş şekilde gergin yani bi 10 20 sn sürecinde her gün en az 3 kez özellikle sırt üstü yarım uzanırsam çok oluyor. Bu ben de hemen hemen 20. haftama girdiğimden beridir oluyor. Doktoruma da söylemiştim geriniyor olabileceğini söylemişti. Böyle olduğunda çok fena sıkışıyorum bir de Eki Görüntüle 3200680
Zaten böyle olunca şişen o kısım inerken tekme atarak iniyoBen bu durumu anlamıyordum önce. Hiç dikkat de etmiyordum. Annem gösterdi. Bak bi tarafı inik diğer tarafta kafası ya da poposu var diye çıkıntılı.sonra hep dikkat ettim.
O zaman dönüşlerini de hissetmeye başladım. Eşim de dışardan görmüş oluyor yer değiştirdiğini.
Zaten böyle olunca şişen o kısım inerken tekme atarak iniyogeriniyo sonra tekmeleyerek normale dönüyor. Ben sırtı diye tahmin ediyorum. Bi keresinde doktordayken aynı pozisyonda sırtı olduğunu görmüştük çünkü
ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde dönmüştü zaten kuzum baş aşağıydı ya ama baya dönüyor hala içerde 3 gündür böyleBenim de son zamanlarda hem hareketleri daha belirgin hemde sanki elini ayagini daha net secebiliyorum gibine buyuk mucizeler minicikken simdi kocaman oldular masallah senin bebiste donmus olabilir ben ilk boyle hissettigim zaman bikac gun sonra doktora gittim bebis dönmüştü
eveet bende görüyorum solum daha şişik oluyor benim sağ kasık tarafımda da aynı anda baskı oluyor çapraz vuruyor benimki deZaten böyle olunca şişen o kısım inerken tekme atarak iniyogeriniyo sonra tekmeleyerek normale dönüyor. Ben sırtı diye tahmin ediyorum. Bi keresinde doktordayken aynı pozisyonda sırtı olduğunu görmüştük çünkü
Minik ayaklarıyla annesini tekmelemiş o zaman canımDün aşşağı tarafta bebekte çok hareket etti aslında ona tedirgin oldum napıyo çıkmaya mı çalışıyor diyeyok enfeksiyon şikayetim canım inşallah öyle değildir yani
Evet surekli pozisyon degistiriyolar zaten ama bas asagi sekilde donmek benim bahsettigim dogum pozisyonu yani ama tabi bu pozisyona gelip tekrar geri donen bebisler de varBebekler zaten sürekli dönmüyor mu? Bir gün mideme vuruyor bir gün sağa bir gün sola bir gün ortaya. Ya da sağlı sollu, aşağı yukarı olarak da hareket ediyor.
Kafa veya popo artık hangisiyse bilmiyorum
pozisyonu hep değişiyor.
Sanırım son haftalarda hareket etmesi ve dönüşleri zorlaşacak
Teşekkür ederim. Ani kafa travması: kafanızı bir yere çarpmanız, ani sarsıntı geçirmeniz olabilir. Ben 20 yılda 4.cü geçirişim. İlk geçirdiğim zaman dışarıda soğukta tenis oynamıştım ve rüzgar da vardı. Kafam çok üşümüştü. Onun ertesi günü oldu. İkinci seferde belirgin bir şey olmadı ama çocuklar çok küçüktü ve çok yoruluyordum. Bu son seferde de bir gün önce çokstres olmuştum ve gece çok üşümüştüm ama kalkıp kaloriferi yakmaya üşendim. Yani belirli bir kafa travması olmadı bende. Genelde üşütme ve stres ve yorgunluk.
Yeğenimin ismi. Maşallah öyle tatlı ki... Bence konulabilirGülce ismi nasil kizlar off bi isim bulamadik hala
Bende de yaklaşık 3-4 haftadır olan bir durum. Hatta önceki kontrolümde doktora sorup buraya da yazmıştım.Benim kastettiğim bu az önce oldu hemen çektimelimi koyduğum yer karnımın sol tarafı tamamen inik ve yumuşak, sağ taraf şişmiş şekilde gergin yani bi 10 20 sn sürecinde her gün en az 3 kez özellikle sırt üstü yarım uzanırsam çok oluyor. Bu ben de hemen hemen 20. haftama girdiğimden beridir oluyor. Doktoruma da söylemiştim geriniyor olabileceğini söylemişti. Böyle olduğunda çok fena sıkışıyorum bir de Eki Görüntüle 3200680
Orda ne işin var çık yukarı diyorum benDün aşşağı tarafta bebekte çok hareket etti aslında ona tedirgin oldum napıyo çıkmaya mı çalışıyor diyeyok enfeksiyon şikayetim canım inşallah öyle değildir yani
Benim kastettiğim bu az önce oldu hemen çektimelimi koyduğum yer karnımın sol tarafı tamamen inik ve yumuşak, sağ taraf şişmiş şekilde gergin yani bi 10 20 sn sürecinde her gün en az 3 kez özellikle sırt üstü yarım uzanırsam çok oluyor. Bu ben de hemen hemen 20. haftama girdiğimden beridir oluyor. Doktoruma da söylemiştim geriniyor olabileceğini söylemişti. Böyle olduğunda çok fena sıkışıyorum bir de Eki Görüntüle 3200680
Gülce ismi nasil kizlar off bi isim bulamadik hala
Orda ne işin var çık yukarı diyorum ben
Yaaa istedikleri gibi takılsınlar biz her türlü razıyız yeter ki iyi olsunlarBiz de geçen gün tatlı bişeyler yiyorduk kafasını kaburgama öyle bi dayadı ki oğlum çıkıp eline mi alacaksın napacaksın dedim
Evet surekli pozisyon degistiriyolar zaten ama bas asagi sekilde donmek benim bahsettigim dogum pozisyonu yani ama tabi bu pozisyona gelip tekrar geri donen bebisler de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?