2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Gülce ismi nasil kizlar off bi isim bulamadik hala

Bence çok hoş bir isim ama isim analistleri oluyor ya, onlardan hep şöyle duydum
Adında gül olan insanların yüzü gülmez genelde. Bu yüzden gül ismini kullanmayın, ismin içinde geçirmeyin diyorlardı. Tvde duydum ben de.
Sonra etrafımdaki gül geçen isimleri düşündüm ve çok zor sıkıntılı hayatları olduğunu fark ettim.
Ama saçma da olabilir. Bilmiyorum. Beni etkilemişti nedense bu yorumlar ve gözlemlerim.
Yoksa Gülse, gülce gibi isimleri severim ben de

Ya ben de arkadaşa bu tarz bir yorum yapacaktım da çekindim açıkçası. Benim de hem duyum olarak hem gözlemlerim bu yönde. Üstelik çevremde isminde gül geçip hasta olmayan da yok. Yani bu şekilde inanışlarım da yoktur ama deneyimler böyle Bir yandan da peygamberimizin Ümmü Gülsüm isminde kızı var diye düşünüyorum
Bilemedim

Karakterini etkiliyordu belki analizlerde ama Ümmü Gülsüm isminin karaktere yansıyan tarafının bunu korelttigini düşünüyorum.Tecrubeme göre isimler analiz ve anlam açısından karakteri şekillendiriyor.Esimin yeğeni var mesela Sudenaz 8,9 yaşını geçtiği halde çok nazlı içine kapanık anında gözü dolabilen bı çocuk.

Doktorum magnezyum olarak magvital verdi ama şase şeklinde ve nefret ettim. Kullanmak istemiyorum. Suyun içinde içmek istemiyorum.

Tekrar ocean extramag aldım kendime.
Doktoru ocean extramag veren var mı aranızda?

Kesinlikle isimlerin etkisi büyük, buna katılıyorum. Mesela arkadaşımın eşinin üç ismi var. Hep dertlenir üç farklı insanla yaşıyorum sanki diye

Ay ben de geçen gün soluma yatıyodum sol aşağıdan pıt pıt vuruyo diye elim orda duruyodu birden değişik bir şey hissettim ay diye bağırdım eşim noluyo ya dedi elime bişey geldi sanki dedim çok tuhaftı normal tekmeler gibi vurup çekme değil de sanki el ayak gibi bişey hissettim çok değişik bi his ya

Yaa bunu hic duymamistim cok kullanilmayan bi isim oldugu icin biraz icime sinmisti biraz arastirayim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…