2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bundan kesinlikle almalısınız ben geç aldım neden daha önce düşünmemişim demiştim en az 2 yıl kullanılıyor.Sadece poşetleri çok pahalı geldi sürekli almak bende orta boy büzgülü poşet kullandım bitince aynı sonucu aldım.

Evet bi ara bunun konusu olmuştu gerekli mi gereksiz mi diye ben tercih edeceğim bir şey değil demiş ve gereksiz buluyorum demiştim ama herkesin tecrübesi ve hayat tarzı farklı gerçekten ihtiyacınız varsa sanırım bu çok güzel bir fiyat oluyor kendisi için değil mi? O sebeple görünce almak isteyenler olursa diye paylaştım

Ben de anlamı içime sinmeyen isme tamam diyemiyorum tek isim koymak istiyorum çocuklara da. İki isim yük gibi geliyor bana nedense
Kesinlikle isimlerin etkisi büyük, buna katılıyorum. Mesela arkadaşımın eşinin üç ismi var. Hep dertlenir üç farklı insanla yaşıyorum sanki diye

Ben ya akşam yemeğinden sonra gitgide artıyor, gece kızıma kitap okurken bile durup durup nefes alıyorum yetmiyor .
Kizlar uzanırken yatarken nefes darlığı çeken var mi

Ellerine sağlık ne güzel olmuş kapı süsü ne şanslı kızın var annesi çok becerikli
Geriye bir tek bebisimin ismi kaldiii

Evet ya benimde oyle resmen şu an bile nefesi zoa alıyorum yazarken

Ayy cok tesekkur ederim

Kızlar hemşireye vereceğimiz takıma ağız mendili koymak gerekir mi?
Hastane çıkışı setlerinde var ama koysam mı koymasam mı bilemedim

Kızlar bebek hareketi ile karın sertleşmesini nasıl ayırt ediyorsunuz benziyor mu birbirine ben ayırt edemiyorum da bebek ittiriyor gibi hissediyorum ben ama bi yandan acaba kasılma dedikleri şey mi diye de şüphedeyim
Bebek bir yerde toparlanıyor gibi sonra sertleşiyor.Sanki bebek değilde çok ağır bir taş varmış gibi baskı ve hissiyat oluyor.

Canım normal ya , bebek var suyu var göğüslerin var, bende 14 aldım , olabilir kiloyu takma ya veririz
Ben 1 ay önce 14 kilo almıştım diyetisyene gönderdi doktorum şimdi ise 66 kiloyum 4 kilo almışım benimde doğuma 2 buçuk 3 aya yakın var sıkıntı yapmayın bence veremeyiz ama almamaya dikkat edicez bende ödemde var aynı zamanda

Doktorum magnezyum olarak magvital verdi ama şase şeklinde ve nefret ettim. Kullanmak istemiyorum. Suyun içinde içmek istemiyorum.

Tekrar ocean extramag aldım kendime.
Doktoru ocean extramag veren var mı aranızda?
Ben extramag kullanıyorum. Çok iyi geliyor bana
Geçen hafta aldım hiç aklıma indirimler gelmemişti. Aldığım fiyattan 100 tl daha düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…