2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
kızlar çevrenizde Rüzgar , Kaan , Aslan isimli birileri varsa çocuk yada büyük huyu suyu karakterleri nasıl oluyor? İsim seçmeye çalışıyorum da Rüzgar Kaan olabilir mesela yada direk Aslan

Evet geldi harika gerçekten yumuşacık. Bir de trenyypldan juniperus, casadora baby ve luckka , pesca diye aratın harika müslinleri var . Bir de mothercare markanın dinazorlu penye battaniyesi var ben onu almayı düşünüyorum

E Bebek deki indirimler günlük mu ay sonuna kadar devam ediyor mu acba göğüs pompası buhar makinesi ayrı günlerdeymiş.Bilgisi ilan var mi

E Bebek deki indirimler günlük mu ay sonuna kadar devam ediyor mu acba göğüs pompası buhar makinesi ayrı günlerdeymiş.Bilgisi ilan var mi

Evet gün gün indirimler. Hepsi sitesinde yazıyor. Uygulamadan giriyorum ben. Orda görüyorum.

Bu şekilde her ginü pylaşmışlar

Doktor mu vermişti peki?
Bana da çok iyi geldi ama gebelikte magnezyum ihtiyacı 320-360 arasıymış.
Extramagde sadece 200gr. Magnezyum var.
Kramplarım başlayınca yazdım kendisine çoğu kişi bunu önermişti diye direk fotosunu attım kullanabilir miyim diye. Hemen başla dedi başka birşey önermedi. Hergün maden suyu iç dedi birde. Çok içemiyorum ama oradanda destekleyebiliriz. Zaten son aya girince kullanımı bırakıyorduk yanlıs hatırlamıyorsam. Kasılmalara engel olduğu için.

Gerek yok canım giydirip hemen getiriyorlar zaten
Benim takım onlu. İnce iç zıbın, çıtçıtlı zıbın bir de üstüne yelek gibi bir şey var adı ne bilmiyorum çok değil mi üç kat ya bir de battaniyeye sarılacak sonuçta
Hepsini yıkayıp ütülemiştim aradan çıksın istedim

Kızlar merhaba, karnınızda özellikle bir tarafta olan toplanma, tabii yoğun böyle taş gibi sertleşme eşlik ediyorsa kasılma oluyor yani aslında sancı dedikleri bu oluyor benim bildiğim. İlk doğumumda sancı geldiğinde bunu çok yaşamıştım. Şimdi de yaşıyorum ara ara.

Lansinoh göğüs ucu kremi almayan arkadaşlarım joker bebede kargoyla birlikte 156 ya geliyor 40 ml e bebekte ise 168 civarı normal fiyatı 210 civarı almak isteyenler baksın kampanya bitmeden.kızımda kullandım çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim göğüslerim hiç yara olmadı çok iyi geldi

kızlar çevrenizde Rüzgar , Kaan , Aslan isimli birileri varsa çocuk yada büyük huyu suyu karakterleri nasıl oluyor? İsim seçmeye çalışıyorum da Rüzgar Kaan olabilir mesela yada direk Aslan
Oğlumun ismi Kağan, hareketli bir çocuk ama ele avuca sığmaz değil. Tanıdığım birinin ismiydi o da öyleydi. Zaten anlamı da Kükreyen aslan demek. Aslan burcunun özelliklerini de taşıyor.
Kaan'lar da bence benzer özellikli ama ikisinin arasındaki ğ farkı fıtrata azcık daha afacanlık katıyor.
Rüzgâr isminde de bir tanıdığım vardı o da hareketli bir çocuktu ama söz dinleyen tiptendi.
Aslan değil de aynı anlamlı Esat vardı o da hareketli ama akıllı bir çocuktu.
Bu 3 isme de sahip olan tanıdıklarım Koç, Yay ya da Aslan burcuydu yani ateş grubu özellikleri taşıyordu onu da belirteyim.
Bilimsel açıklama gibi uzun uzun yazmışım.

Çak yapmış annesine

Valla bence de çok ama siz yine de koyun onlar birini giydirmez muhtemelen . Ben şapka uzun kol çıtçıtlı body çorap ve tulum koyacağım inşallah

Doğum sancısı da böyle bir şey mi? Bunun daha acılısı mı?

Valla bence de çok ama siz yine de koyun onlar birini giydirmez muhtemelen . Ben şapka uzun kol çıtçıtlı body çorap ve tulum koyacağım inşallah
Çorap da koymalı mıyız? Zaten tulumları kendinden çoraplı oluyor. Bakayım üşenmezsem yenidoğan boyu patik örmek istiyorum
Şuna bayıldım, 140 TL dedi. Örerim bence

Kızlar bir de e bebek emzirme ürünleri indirimde bal mumu kapağı gördüm . Bidğiniz bal mumunda gümüş kapak gibi yapmışlar kullananlar da çok memnun kalmış. Bakın isterseniz doğal ve uygun. Bir de doğuma çok daha yaklaştığınızda ğöğüs uçlarını yeni bir diş fırçasıyla fırçalayın masaj yapar gibi . Yara olmuyor . Ayva çekirdeklerini de yarım bardak suda bekletip jelleştirince o da sürülüyor ve iyi geliyor . Aslında göğüs ucu yaraları bebeği emzirme pozisyonuyla alakalı. Doğru tutuşta göğüs yara olmuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…