2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Oğlumun adı Ege. Koyarken herkes egeler ele avuca sığmaz asi olur derlerdi oğlum gerçekten de öyle şimdi oyuzden bi aklımdaki isimlere bakayım dedim nasıl oluyorlar. Hala tam içime sinen bir isim bulamadım bebeğime

Doğum sancısı da böyle bir şey mi? Bunun daha acılısı mı?
Bu kasılmalar doğuma hazırlık kasılmaları olması gerekiyor zaten. Ama doğum sancıları nişan gelmesinden filan sonra oluyor bazen su gelmesinden sonra başlıyor . Yani her türlü anlarsınız doğumun başladığını

Günlük her gğn farklı şeylerde oluyır

Evet gün gün indirimler. Hepsi sitesinde yazıyor. Uygulamadan giriyorum ben. Orda görüyorum.

Bu şekilde her ginü pylaşmışlar
Eki Görüntüle 3200924
Evet öyleymiş not aldım bende doğum sonrası için külot bezden biberon birde bakım malzemesi alacağım bayağı uyguna geliyor.Az önce elektrikli pompa ile süt saklama poşeti birde göğüs pedini aldım onlarda aradan çıktı şükür.

Ben de mochi süt saklama poşetlerini
Müslin emzirme önlüğü
Termal süt saklama ve taşıma çantasını aldımEmzirme konusundaki her şey tamamlandı sanırım bu şekilde benim için

Kızlar bir de kanguru olarak ne aldınız? Sling ya da?
Wrap sling ve yan sling biraz büyüyünce kanguru alırım bı ihtimal.Bu yan slingi yurt dışından getirtmistim kızımda okadar rahat ki hem çocuk hem benim için sonra birisine hediye etmiştim.Simdi yine aldım.Turkiyede babasling diye de geçiyor

Eklentiler

• images (18).webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2023-02-02-00-23-44-23_61c811fe86d4d2e21097a5d1ccc779b7.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 88
Bebeğim erkek olsaydı aklımda bir isim vardı, kızım olacak ve isim konusunda ben de çok kararsızım. Oğlumun ismi içime sinmişti hala da çok seviyorum. Kızımda da içime sinen bir isim olsun istiyorum. İnşallah hepimiz içimize sinen, onları her anlamda olumlu etkileyecek isimler buluruz.

Ev içinde kullanırsak bunlara çok alışırsa sonra nasıl bırakacağız kafam karışık
Birçok marka model var, yorumları okuyarak alırım artık

Çok teşekkür ederim hemen bi bakayım

Yelek gibi olan derken mermerşahiyi kastediyosun heralde onu hemşireler giydirmemişti kızıma yarım kollu atlet üstüne kıyafet, penye battaniyeye sarmışlardı. O mermerşahiyi hep belli yaş üstü öneriyor ama ben daha kullanana rastlamadım ya.

Ay ben de tam sepete attım, dur poşet de alayım dedim ve çat stok tükendi çok iyiydi fiyatı yoksa. İade et istersen stok yenilerse yarın olmazsa 20 şubatta tekrar indirime girecek görünüyor yine 19 undan baslatırlarsa o zaman alırsın. Poşetlerinde de indirim var çünkü.
Aldığım şeylerin fiyatı düşünce çok sinir oluyorum ben de Hiç düşmüyordu bu kova, dedim alayım çıksın aradan. Neredeyse 100 liraya yakın düşüyor

Benim hastane çıkışım bunun gibi alt üst takım şeklinde. Ama bir de çıtçıtlı zıbını var bir de ince bir şey var. sanırım senin mermerşahi dediğin o Bu kadar şey giydirilir mi

Trendyoldada mı bitti stok ordan da kontrol edin ya da hepsi buradadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…