2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Çok güzeller ama bebiş rahat eder mi acaba bir takım sade bir takım bu şekilde alsan bununla fotoğraf çeksen mesela içinde kalmamış olur
Kumaslari pamuk yumusaklar aslinda fotograf cekimi icin isim nakisli tulum dusunuyorum ilk kiyafette cok kararsiz kaldimm

Kumaslari pamuk yumusaklar aslinda fotograf cekimi icin isim nakisli tulum dusunuyorum ilk kiyafette cok kararsiz kaldimm
Canım inan hepsi çok güzel. Zaten içinde o kadar masum bir melek olacak kimse dışına bakmaz. Hepsini sırayla giydirirsin. Hiçbirinde hevesin kalmasın

Canım inan hepsi çok güzel. Zaten içinde o kadar masum bir melek olacak kimse dışına bakmaz. Hepsini sırayla giydirirsin. Hiçbirinde hevesin kalmasın
Sagol canim oyle tabi o an gozumuz hic bisey gormeyecek eminim suan dusunup duruyoruz ama bebisi gorunce kimse baska biseye bakmayacak

Ev içinde kullanırsak bunlara çok alışırsa sonra nasıl bırakacağız kafam karışık
Birçok marka model var, yorumları okuyarak alırım artık
Ev içinde tavsiye etmiyorum yani ilk zamanalr belki ama duzeli değil kısa sürede alisiyorlar çünkü tekrar düzeltmek çok zor oluyor.Aglasa da mizmizlansada almamak gerekli çoğu zaman.

Günaydın kızlar bebeği neyle yıkamayı düşünüyorsunuz aldınız mı lif tarzı bişey ciltleri çok hassas olduğu için yumuşak acıtmayacak bişey istiyorum ama bulamadım da

Tecrubeli annelerim size bi sorum olacak ben mustelanin bebek yagini almistim ama birde bebek losyonu varmis hangisini ne zaman kullaniyoruz yada sadece biri yeterlimi losyonda alayimmi

Tecrubeli annelerim size bi sorum olacak ben mustelanin bebek yagini almistim ama birde bebek losyonu varmis hangisini ne zaman kullaniyoruz yada sadece biri yeterlimi losyonda alayimmi
Ben sadece mustelanın kremini kullanmıştım. Banyo sonrası onunla masaj yapardım. Bu rutine dönüşünce uykuya geçişte de kolaylık oluyordu gevşemesi için. Bana krem losyonu yeterli gelmişti. Düzenli nemlendirince bebek yağı na gerek kalmamıştı.

Kızlar ya ben iki ana öğün besleniyorum az mı acaba ama 10 gibi kalkıyorum zaten 5te de eşim geliyo yemek yiyoruz 3 ana öğün yapamam ki. İkisinin arasında yoğurt falan yiyorum akşam da meyve kuru yemiş falan. Kötü mü besleniyoeum acaba

Canım kahvaltını yapıyor musun? O 2 öğünün içi çok önemli nelerle beslendiğin. Sana yetiyorsa yetiyordur elbette.

Kızlar günaydın. Sanırım grubun en geride kalanı benim çünkü daha bi kaç bişey dışında hiçbir şey hazırlamadım. siz böyle hazırladığınızda hafiften panik olmuyor da değilim. daha yeni yeni lohusa eşyalarını alıyorum. Anne yanı beşik bakıyorum. Bi arkadaşım iki çocuğunu da hemen hemen 1 yaşına kadar sepet beşikte büyüttü sonra yatağa geçti ben de öyle yapacağım. Şu an ona bakıyorum. Bir de kundak konusundaki görüşlerinizi merak ediyorum. Nisan ayı çok sıcak geçmiyor ben kundak yapmayı düşünüyorum ilk zamanlar için siz düşünüyor musunuz?

Canım kahvaltını yapıyor musun? O 2 öğünün içi çok önemli nelerle beslendiğin. Sana yetiyorsa yetiyordur elbette.
Evet kahvaltı hiç atlamıyorum kalkar kalkmaz yapıyorum. Arada da yoğurdun için kuru kayısı kuru incir falan doğrayıp yiyorum bazen sütle muzu çekip içeçek yapıp içiyorum genelde sütlü yoğurtlu şeyler yiyorum

Sırt üstü yattığım zaman yaşıyorum ben. Yan yattığımda sorun yok.
Sırt üstü uzanma artık canım, doktorum geçen kontrolde sırt üstü yatmak senin nefesini keser bebeğe giden oksijeni de azaltır dedi. Oyüzden en çok solu, bazen de sağ olacak şekilde öneriyorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…