- 7 Kasım 2014
- 7.518
- 13.746
- 448
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #25.321
Çevremde gördüğüm kadarıyla Kaan'lar biraz hareketli çocuklar. Rüzgar ise daha sakin yapılı, çekingenkızlar çevrenizde Rüzgar , Kaan , Aslan isimli birileri varsa çocuk yada büyük huyu suyu karakterleri nasıl oluyor? İsim seçmeye çalışıyorum daRüzgar Kaan olabilir mesela yada direk Aslan
Çok tatlılar, bende beyaz olandan 10 lu hastane çıkışı aldımKizlar ilk kiyafet icin fazla mi kokoslarbi yanim sade bisey olsun diyo bi yanim da boyleli seyler
Kalmadıysa da üzülme 20 sinde tekrar indirime girecekmişKorbeli bitirmisler hemen ya alamadim gidip magazaya bakacagim artik belki kalmistir
Bende 2 öğün besleniyorum canım.Kızlar ya ben iki ana öğün besleniyorum az mı acaba ama 10 gibi kalkıyorum zaten 5te de eşim geliyo yemek yiyoruz 3 ana öğün yapamam ki. İkisinin arasında yoğurt falan yiyorum akşam da meyve kuru yemiş falan. Kötü mü besleniyoeum acaba
Aynen ben de sizin gibi besleniyorumBende 2 öğün besleniyorum canım.
11 gibi yumurtalı peynirli zeytinli tahin pekmezli cevizli içeriği kaliteli güzel bir kahvaltı yapıyorum.
Öğlen ara öğün yapıyorum muz+ süt + badem gibi yada bazen daha farklı şeyler de oluyor.
Akşam 5.30 gibi eşim geliyor. 6 gibi de ne yapmışsam onu yiyoruz yanına yoğurt ve salata eklemeye çalışıyorum.
Akşam çayının yanına yine ceviz kuru üzüm badem gibi ürünler
Zaten vücut artık izin vermiyorSırt üstü uzanma artık canım, doktorum geçen kontrolde sırt üstü yatmak senin nefesini keser bebeğe giden oksijeni de azaltır dedi. Oyüzden en çok solu, bazen de sağ olacak şekilde öneriyorum dedi.
Şu son iki ay tahin yememiz önemliymiş iyi yapıyorsun canım ben de doğal pekmez ve tahin karışımı yiyorumBende 2 öğün besleniyorum canım.
11 gibi yumurtalı peynirli zeytinli tahin pekmezli cevizli içeriği kaliteli güzel bir kahvaltı yapıyorum.
Öğlen ara öğün yapıyorum muz+ süt + badem gibi yada bazen daha farklı şeyler de oluyor.
Akşam 5.30 gibi eşim geliyor. 6 gibi de ne yapmışsam onu yiyoruz yanına yoğurt ve salata eklemeye çalışıyorum.
Akşam çayının yanına yine ceviz kuru üzüm badem gibi ürünler
Ben de düşünüyorum canım. Eltim çok güzel tavşan kulaklı bir kundak dikti bayıla bayıla kullanırımKızlar günaydın. Sanırım grubun en geride kalanı benim çünkü daha bi kaç bişey dışında hiçbir şey hazırlamadım.siz böyle hazırladığınızda hafiften panik olmuyor da değilim. daha yeni yeni lohusa eşyalarını alıyorum. Anne yanı beşik bakıyorum. Bi arkadaşım iki çocuğunu da hemen hemen 1 yaşına kadar sepet beşikte büyüttü sonra yatağa geçti ben de öyle yapacağım. Şu an ona bakıyorum. Bir de kundak konusundaki görüşlerinizi merak ediyorum. Nisan ayı çok sıcak geçmiyor ben kundak yapmayı düşünüyorum ilk zamanlar için siz düşünüyor musunuz?
Ben de bu şekilde besleniyorum ama sürekli tam sayımında hct parametresi düşük çıkıyorKızlar ya ben iki ana öğün besleniyorum az mı acaba ama 10 gibi kalkıyorum zaten 5te de eşim geliyo yemek yiyoruz 3 ana öğün yapamam ki. İkisinin arasında yoğurt falan yiyorum akşam da meyve kuru yemiş falan. Kötü mü besleniyoeum acaba
Ben başlarda yiyordum sonra şeker çıkar vs korkusuyla bıraktım. Bu hafta tekrar başladım, bebeğe de iyiymişŞu son iki ay tahin yememiz önemliymiş iyi yapıyorsun canım ben de doğal pekmez ve tahin karışımı yiyorum
Yağ formunda olanlar gözenekleri tıkadığı için daha çok losyon formunda olan nemlendiriciler öneriliyor bebeklerde diye biliyorum, bir yerde okumuştum ama kaynağını net hatırlamıyorum. Hatta kendi cildim için de bir dönem doktorum benzer bir şey söylemişti. O sebeple, ben içeriği temiz losyon formunda olan nemlendiricilerden tercih etmeyi düşünüyorum.Tecrubeli annelerim size bi sorum olacak ben mustelanin bebek yagini almistim ama birde bebek losyonu varmis hangisini ne zaman kullaniyoruz yada sadece biri yeterlimi losyonda alayimmi
Korbell çok kısa zamanda tükenmişti canım. Ben dikkat ettim ona. Belki de stoğu çok azdı.Korbeli bitirmisler hemen ya alamadim gidip magazaya bakacagim artik belki kalmistir
Kızlar ya ben iki ana öğün besleniyorum az mı acaba ama 10 gibi kalkıyorum zaten 5te de eşim geliyo yemek yiyoruz 3 ana öğün yapamam ki. İkisinin arasında yoğurt falan yiyorum akşam da meyve kuru yemiş falan. Kötü mü besleniyoeum acaba
Evet kahvaltı hiç atlamıyorum kalkar kalkmaz yapıyorum. Arada da yoğurdun için kuru kayısı kuru incir falan doğrayıp yiyorum bazen sütle muzu çekip içeçek yapıp içiyorum genelde sütlü yoğurtlu şeyler yiyorum
Şu son iki ay tahin yememiz önemliymiş iyi yapıyorsun canım ben de doğal pekmez ve tahin karışımı yiyorum
Ben başlarda yiyordum sonra şeker çıkar vs korkusuyla bıraktım. Bu hafta tekrar başladım, bebeğe de iyiymiş
Evet cok ciciler bende hos begendim peki ilk kiyafet olarak mi vericeksin canimÇok tatlılar, bende beyaz olandan 10 lu hastane çıkışı aldımçok hoşuma gitmişti gördüğümde
Evet canım, ilk bunu giyinecek prensesimEvet cok ciciler bende hos begendim peki ilk kiyafet olarak mi vericeksin canim
Deniz süngeri diye birşey almıştım eczaneden hem yumuşak hem doğalGünaydın kızlar bebeği neyle yıkamayı düşünüyorsunuz aldınız mı lif tarzı bişey ciltleri çok hassas olduğu için yumuşak acıtmayacak bişey istiyorum ama bulamadım da
Cok guzel canim insallah az kaldi o gunlereEvet canım, ilk bunu giyinecek prensesim
Evet arkadaş da öyle önerdi bende onlara bakıcam. Peki böyle doğal şeyler bir süre sonra bakteri üretiyor ya acaba öyle bi durum olur mu aklıma o geldiDeniz süngeri diye birşey almıştım eczaneden hem yumuşak hem doğal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?