2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
kızlar çevrenizde Rüzgar , Kaan , Aslan isimli birileri varsa çocuk yada büyük huyu suyu karakterleri nasıl oluyor? İsim seçmeye çalışıyorum da Rüzgar Kaan olabilir mesela yada direk Aslan
Çevremde gördüğüm kadarıyla Kaan'lar biraz hareketli çocuklar. Rüzgar ise daha sakin yapılı, çekingen

Bende 2 öğün besleniyorum canım.

11 gibi yumurtalı peynirli zeytinli tahin pekmezli cevizli içeriği kaliteli güzel bir kahvaltı yapıyorum.

Öğlen ara öğün yapıyorum muz+ süt + badem gibi yada bazen daha farklı şeyler de oluyor.

Akşam 5.30 gibi eşim geliyor. 6 gibi de ne yapmışsam onu yiyoruz yanına yoğurt ve salata eklemeye çalışıyorum.

Akşam çayının yanına yine ceviz kuru üzüm badem gibi ürünler

Aynen ben de sizin gibi besleniyorum

Sırt üstü uzanma artık canım, doktorum geçen kontrolde sırt üstü yatmak senin nefesini keser bebeğe giden oksijeni de azaltır dedi. Oyüzden en çok solu, bazen de sağ olacak şekilde öneriyorum dedi.
Zaten vücut artık izin vermiyor az kaldı Allah’ın izniyle sağ salim kavuşalım yavrularımıza

Şu son iki ay tahin yememiz önemliymiş iyi yapıyorsun canım ben de doğal pekmez ve tahin karışımı yiyorum

Ben de düşünüyorum canım. Eltim çok güzel tavşan kulaklı bir kundak dikti bayıla bayıla kullanırım Bazen de müslin ile kundaklarım. Ama bazı bebekler izin vermiyormuş artık bebeğin keyfine göre hareket edeceğiz

Ben de bu şekilde besleniyorum ama sürekli tam sayımında hct parametresi düşük çıkıyor öğlenlere çorba koydum ben artık. Umarım işe yarar

Tecrubeli annelerim size bi sorum olacak ben mustelanin bebek yagini almistim ama birde bebek losyonu varmis hangisini ne zaman kullaniyoruz yada sadece biri yeterlimi losyonda alayimmi
Yağ formunda olanlar gözenekleri tıkadığı için daha çok losyon formunda olan nemlendiriciler öneriliyor bebeklerde diye biliyorum, bir yerde okumuştum ama kaynağını net hatırlamıyorum. Hatta kendi cildim için de bir dönem doktorum benzer bir şey söylemişti. O sebeple, ben içeriği temiz losyon formunda olan nemlendiricilerden tercih etmeyi düşünüyorum.

Korbeli bitirmisler hemen ya alamadim gidip magazaya bakacagim artik belki kalmistir
Korbell çok kısa zamanda tükenmişti canım. Ben dikkat ettim ona. Belki de stoğu çok azdı.
Ama 20 şubatta yeniden indirimi var. Bakarsın. Mağazadaki indirimi bitmiş olabilir. 1 şubat indirimleri şu anda yok mesela. Herhalde 1-2 güne bitiyor.

Ben de öyleyim yiyemiyorum. Ama ara öğün çok önemli. Orada da işte yoğurt ayran kefir kuruyemiş meyve falan yiyip kan şekerini dengede tutmak önemli. Normalde ara öğün de yapmam ben pek ama hamilelikte yavrum için mecbur dikkat ediyorum. Onu zaten yapıyormuşsun sen de. O yüzden sıkıntı olmaz. Benim diyetisyen öğlene sebze yemeği ve salata öneriyor. Ama onu genelde atlamak zorunda kalıyorum. Vücudum kabul etmiyor.

Daha ne olsun. Belki öğlene sağlıklı bir çorba eklemek iyi olabilir aslında. Yani akşam öncesi herhangi bir öğünde.

Şu son iki ay tahin yememiz önemliymiş iyi yapıyorsun canım ben de doğal pekmez ve tahin karışımı yiyorum

Ben de yiyorum doğal. Bir de altınkılıç kefiri çok beğendim. Niye daha önce almamışım diye kendime kızdım. Eskiden böyle içmemin imkanı yoktu.

Ben başlarda yiyordum sonra şeker çıkar vs korkusuyla bıraktım. Bu hafta tekrar başladım, bebeğe de iyiymiş

Kaşık kaşık yemediğimiz sürece tahin pekmez çok sağlıklı. Bir şey olmaz. Çok da lezzetli geliyor bana.

Son düzenleme:
Ebebek küvet ve file siparişim geldi. Çok güzeller.
Küvet mavi renkti aslında sitede. Onu satın almıştım. Başka seçenek yok diye.

Ama şeffaf renk göndermişler.
Ben de keşke şeffaf rengi olsaydı da alsaydım diyordum. Nette stok yok görünüyordu aldığımda.
Görünce çok sevindim o yüzden.

Yani ebebek siparişlerinde renk farklılıkları olabiliyor. Ellerinde hangisi varsa ona göre gönderiliyor demek ki. Size de öyle gönderim olursa şaşırmayın.

Günaydın kızlar bebeği neyle yıkamayı düşünüyorsunuz aldınız mı lif tarzı bişey ciltleri çok hassas olduğu için yumuşak acıtmayacak bişey istiyorum ama bulamadım da
Deniz süngeri diye birşey almıştım eczaneden hem yumuşak hem doğal

Kızlar ya size dünkü komik maceramı anlatayım da biraz gülün. Dün eşimle ailesine ziyarete gittik, her şey güzel ama bebek baya hareketliydi oradayken. Değişik noktalara baskı yapıyor filan. Neyse eve döndük, arabayı park ettik, asansöre bindik. Ay benim bi an da çişim geldi ama nasıl askshhs Ev de bizim 11. kat yol bitmiyo o an, saniyeler seneler gibi sjdhdj. Eşime dedim ben tutamicam ama bi yandan da nasıl gülüyorum çünkü beni ciddiye almıyor, şaka yaptığımı düşünüyor. Ve o an yaşanmaması gereken bi şey yaşandı, altıma kaçırdım agsggsgs. Ama eve girerken biz şok, eşim diyo suyun gelmiş olamaz di mi, çişini tutarsın bence filan sjdhdj. Böyle bi yandan hayretler, bir yandan hızlı duş, asansörü çağırıp kimseye yakalanmadan temizleme telaşı ay inanılmaz komikti. Gerçekten şu an bile gülerek yazıyorum kahkahalarla. Bizim evde de kedimiz var, evde kedisi olan bilir kediler böyle idrar kokusuna filan çok hassas. Gelip beni koklamaya çalışıyor. Eşim diyor şimdi hayvanı da tetikleyeceksin iki sidikliyle uğraşamam djdhdjjd. Bundan sonra bana ders oldu hem yanıma yedek iç çamaşırı hem de mesane pedi alayım ya. Son ay evden çıkmam herhalde kdhdjd. Doktoruma yazdım da doktor dedi son aylarda genelde yaşanan bi şeymiş aman dikkat edin çiçeklerim ben yandım siz yanmayın, hayırlısıyla kalan son gururumla şu doğum gerçekleşir inşallah sjhdhdj

Kızlar cocopocco diye bi markadan hastane çıkışı almıştım çokta beğendim ama 30 derecede elde yıkama yapmama rağmen lacivert şeritler beyaz kısma solmuş çok değil ama belli, böyle çok renk farkı olan şeyler almamak lazımmış

Eklentiler

• EC40AD0C-DF33-45E8-A9CC-A4FFB87243A0.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…