- 21 Mart 2014
- 1.824
- 1.949
- 333
- 29
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #25.341
Biraz kendine gelince lif kullanmaya başladım el örgüsü.Yinede sirke ve sıcak su ile temizlenebilir.Evet arkadaş da öyle önerdi bende onlara bakıcam. Peki böyle doğal şeyler bir süre sonra bakteri üretiyor ya acaba öyle bi durum olur mu aklıma o geldi
Benim bebeğim solu asla sevmiyorSırt üstü uzanma artık canım, doktorum geçen kontrolde sırt üstü yatmak senin nefesini keser bebeğe giden oksijeni de azaltır dedi. Oyüzden en çok solu, bazen de sağ olacak şekilde öneriyorum dedi.
Korbeli bitirmisler hemen ya alamadim gidip magazaya bakacagim artik belki kalmistir
Tecrubeli annelerim size bi sorum olacak ben mustelanin bebek yagini almistim ama birde bebek losyonu varmis hangisini ne zaman kullaniyoruz yada sadece biri yeterlimi losyonda alayimmi
Kızlar ya ben iki ana öğün besleniyorum az mı acaba ama 10 gibi kalkıyorum zaten 5te de eşim geliyo yemek yiyoruz 3 ana öğün yapamam ki. İkisinin arasında yoğurt falan yiyorum akşam da meyve kuru yemiş falan. Kötü mü besleniyoeum acaba
Kızlar günaydın. Sanırım grubun en geride kalanı benim çünkü daha bi kaç bişey dışında hiçbir şey hazırlamadım.siz böyle hazırladığınızda hafiften panik olmuyor da değilim. daha yeni yeni lohusa eşyalarını alıyorum. Anne yanı beşik bakıyorum. Bi arkadaşım iki çocuğunu da hemen hemen 1 yaşına kadar sepet beşikte büyüttü sonra yatağa geçti ben de öyle yapacağım. Şu an ona bakıyorum. Bir de kundak konusundaki görüşlerinizi merak ediyorum. Nisan ayı çok sıcak geçmiyor ben kundak yapmayı düşünüyorum ilk zamanlar için siz düşünüyor musunuz?
Ebebek küvet ve file siparişim geldi. Çok güzeller.
Küvet mavi renkti aslında sitede. Onu satın almıştım. Başka seçenek yok diye.
Ama şeffaf renk göndermişler.
Ben de keşke şeffaf rengi olsaydı da alsaydım diyordum. Nette stok yok görünüyordu aldığımda.
Görünce çok sevindim o yüzden.
Yani ebebek siparişlerinde renk farklılıkları olabiliyor. Ellerinde hangisi varsa ona göre gönderiliyor demek ki. Size de öyle gönderim olursa şaşırmayın.
hahahahahaha ayy çok güldüm bir an ben kendimi hayal ettim çünkü bende aşırı sıkışıyorum hafta sonu eşimle asansörde bunu konuştuk zıpayıp duruyorum o bana çişş diyo gülüyo sus yoksa buraya işerim gelir temizlersin elinle dedim koşarak ayakkabılarla eve girdimKızlar ya size dünkü komik maceramı anlatayım da biraz gülün. Dün eşimle ailesine ziyarete gittik, her şey güzel ama bebek baya hareketliydi oradayken. Değişik noktalara baskı yapıyor filan. Neyse eve döndük, arabayı park ettik, asansöre bindik. Ay benim bi an da çişim geldi ama nasıl askshhs Ev de bizim 11. kat yol bitmiyo o an, saniyeler seneler gibi sjdhdj. Eşime dedim ben tutamicam ama bi yandan da nasıl gülüyorum çünkü beni ciddiye almıyor, şaka yaptığımı düşünüyor. Ve o an yaşanmaması gereken bi şey yaşandı, altıma kaçırdım agsggsgs. Ama eve girerken biz şok, eşim diyo suyun gelmiş olamaz di mi, çişini tutarsın bence filan sjdhdj. Böyle bi yandan hayretler, bir yandan hızlı duş, asansörü çağırıp kimseye yakalanmadan temizleme telaşı ay inanılmaz komikti. Gerçekten şu an bile gülerek yazıyorum kahkahalarla. Bizim evde de kedimiz var, evde kedisi olan bilir kediler böyle idrar kokusuna filan çok hassas. Gelip beni koklamaya çalışıyor. Eşim diyor şimdi hayvanı da tetikleyeceksin iki sidikliyle uğraşamam djdhdjjd. Bundan sonra bana ders oldu hem yanıma yedek iç çamaşırı hem de mesane pedi alayım ya. Son ay evden çıkmam herhalde kdhdjd. Doktoruma yazdım da doktor dedi son aylarda genelde yaşanan bi şeymiş aman dikkat edin çiçeklerim ben yandım siz yanmayın, hayırlısıyla kalan son gururumla şu doğum gerçekleşir inşallah sjhdhdj
Benim bebeğim solu asla sevmiyorsağ da da aynı durum var ama sola yattığımda bildiğin içerde kavga var çok rahatsız oluyor anlıyorum çünkü durmadan tekme atıyor durmadan ama gerçekten. Sırt üstüne yatıyorum mecburen doktoruma sormak hiç aklıma gelmedi
Kizlar indirimden Philipsin sut sagma makinesini aldim tekli pembe renk gibi olan ama arastirmadim acikcasi cok yorumlari okudum biraz daha once kullanan yada arastiran var mi aranizda
Yakında e bebek varsa mağazada korbell vardı. Ben bugün kartal dan pendik e giderken hemen e5 kenarındaki e bebek ten korbell poşetlerinden almak için uğradım orada gördüm bolca.Ay ben de alamadım 20 şubatı bekleyeceğim artık stoğu da güncellemiyorlarhayır bi de sepete attım tam çöp poşeti de alayım derken bitiverdi
Bende losyonu vardı onu kullanmıştım masaj yaparken ya da saf zeytinyağı arada. İkisine birden gerek yok ama hangisi daha iyi olur onu da bilmiyorum açıkçası o zaman losyon almıştım ben.
Ben de bu sabah onu düşünüyodum ben de iki ana öğün, 2 de ara öğün gibi besleniyorum acaba kötü mü yapıyorum diye, sizler de böyle yazınca rahatladım.
Eğer izin verirlerse ben de yapmayı düşünüyorum yarım kundak. Bebek kendisini anne karnındaki gibi sıkışık ortamda hissediyor, kendi kendini uyandırması daha az oluyor diye.
Aa ne cabukşansına istediğin renk de denk gelmiş ne güzel, bayılırım böyle tesadüflere küçük hanım keyifli banyolar yapsın içinde
Ay o kadar guldumki isyerindeyim ve cok sıkışmıstım suan burda boyle bisey yasasam rezil olurum diye yaziyi bitirmeden tuvalete kostumKızlar ya size dünkü komik maceramı anlatayım da biraz gülün. Dün eşimle ailesine ziyarete gittik, her şey güzel ama bebek baya hareketliydi oradayken. Değişik noktalara baskı yapıyor filan. Neyse eve döndük, arabayı park ettik, asansöre bindik. Ay benim bi an da çişim geldi ama nasıl askshhs Ev de bizim 11. kat yol bitmiyo o an, saniyeler seneler gibi sjdhdj. Eşime dedim ben tutamicam ama bi yandan da nasıl gülüyorum çünkü beni ciddiye almıyor, şaka yaptığımı düşünüyor. Ve o an yaşanmaması gereken bi şey yaşandı, altıma kaçırdım agsggsgs. Ama eve girerken biz şok, eşim diyo suyun gelmiş olamaz di mi, çişini tutarsın bence filan sjdhdj. Böyle bi yandan hayretler, bir yandan hızlı duş, asansörü çağırıp kimseye yakalanmadan temizleme telaşı ay inanılmaz komikti. Gerçekten şu an bile gülerek yazıyorum kahkahalarla. Bizim evde de kedimiz var, evde kedisi olan bilir kediler böyle idrar kokusuna filan çok hassas. Gelip beni koklamaya çalışıyor. Eşim diyor şimdi hayvanı da tetikleyeceksin iki sidikliyle uğraşamam djdhdjjd. Bundan sonra bana ders oldu hem yanıma yedek iç çamaşırı hem de mesane pedi alayım ya. Son ay evden çıkmam herhalde kdhdjd. Doktoruma yazdım da doktor dedi son aylarda genelde yaşanan bi şeymiş aman dikkat edin çiçeklerim ben yandım siz yanmayın, hayırlısıyla kalan son gururumla şu doğum gerçekleşir inşallah sjhdhdj
Benim de gunu gunune tutmuyor canim..Ye bidaha bakilsin bakalim haber verKizlar sabahtan beri bebek hareketleri çok azdı yok gibi doktora geldim nst girdim hoca yemek ye bi daha gel dedi inşallah bir problem yoktur
Aynen fiyati cok uyguna geldii bidaha bu fiyata bulamam diye aldim valla illaki bi noktada lazim olacak ve sagicamBen de yeşil olanı almıştım birkaç ay önce. O ebebekte tükenmiş.
Philips yorumları gayet iyi genelde.
Ama anneye göre de değişiyordur bu durum. Yaşayıp göreceğiz sanırım.
Bizler de güzelce sağarız gerektiğinde umarım.
Canim domolun renk ayirici mendilleri varya ben ondan kullandim hic bisey olmadi aklinda olsunKızlar cocopocco diye bi markadan hastane çıkışı almıştım çokta beğendim ama 30 derecede elde yıkama yapmama rağmen lacivert şeritler beyaz kısma solmuş çok değil ama belli, böyle çok renk farkı olan şeyler almamak lazımmış
Aytaç hoca salmadi ya ondan panik yaptimBenim de gunu gunune tutmuyor canim..Ye bidaha bakilsin bakalim haber ver
Bu minnoş seni çok strese soktu annesiKizlar sabahtan beri bebek hareketleri çok azdı yok gibi doktora geldim nst girdim hoca yemek ye bi daha gel dedi inşallah bir problem yoktur
Nstdeyim su an valla kalbim ağzımda psikolojimi bozdu resmen bu minik salmiyorda doktorBu minnoş seni çok strese soktu annesiBakıldın mı tekrar?
Aman tut kendini sonrası hüzün sjhdjdjd Hamile kadın asansörde güldürülür mü işte beyler çiş temizlemek istiyor bence de jdhdhhdhahahahahaha ayy çok güldüm bir an ben kendimi hayal ettim çünkü bende aşırı sıkışıyorum hafta sonu eşimle asansörde bunu konuştuk zıpayıp duruyorum o bana çişş diyo gülüyo sus yoksa buraya işerim gelir temizlersin elinle dedim koşarak ayakkabılarla eve girdimaşırı baskı bende hissediyorum umarım kazasız bitiririz şu dönemi
Haha bende gülüyorum hala, yaşayan bilir djdhjd Bugün yemin ederim dedim ki eşime iyi ki işe gitmiyorum şu dönemde, şirkette adım sidikliye çıkardı bu böyle kaçacaksa alttan.Ay o kadar guldumki isyerindeyim ve cok sıkışmıstım suan burda boyle bisey yasasam rezil olurum diye yaziyi bitirmeden tuvalete kostumben normaldede oyleyimdir birisi cok guldurse hic tutamam kaciririm hemen ama daha hamilelikte olmadi bakalim bi kazaya kurban gitmem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?