2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Evet arkadaş da öyle önerdi bende onlara bakıcam. Peki böyle doğal şeyler bir süre sonra bakteri üretiyor ya acaba öyle bi durum olur mu aklıma o geldi
Biraz kendine gelince lif kullanmaya başladım el örgüsü.Yinede sirke ve sıcak su ile temizlenebilir.

Kizlar indirimden Philipsin sut sagma makinesini aldim tekli pembe renk gibi olan ama arastirmadim acikcasi cok yorumlari okudum biraz daha once kullanan yada arastiran var mi aranizda

Eklentiler

• DD550ADA-7104-4442-A7DB-3D6B70E8695B.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 59
Sırt üstü uzanma artık canım, doktorum geçen kontrolde sırt üstü yatmak senin nefesini keser bebeğe giden oksijeni de azaltır dedi. Oyüzden en çok solu, bazen de sağ olacak şekilde öneriyorum dedi.
Benim bebeğim solu asla sevmiyor sağ da da aynı durum var ama sola yattığımda bildiğin içerde kavga var çok rahatsız oluyor anlıyorum çünkü durmadan tekme atıyor durmadan ama gerçekten. Sırt üstüne yatıyorum mecburen doktoruma sormak hiç aklıma gelmedi

Ay ben de alamadım 20 şubatı bekleyeceğim artık stoğu da güncellemiyorlar hayır bi de sepete attım tam çöp poşeti de alayım derken bitiverdi
Korbeli bitirmisler hemen ya alamadim gidip magazaya bakacagim artik belki kalmistir

Bende losyonu vardı onu kullanmıştım masaj yaparken ya da saf zeytinyağı arada. İkisine birden gerek yok ama hangisi daha iyi olur onu da bilmiyorum açıkçası o zaman losyon almıştım ben.
Tecrubeli annelerim size bi sorum olacak ben mustelanin bebek yagini almistim ama birde bebek losyonu varmis hangisini ne zaman kullaniyoruz yada sadece biri yeterlimi losyonda alayimmi

Ben de bu sabah onu düşünüyodum ben de iki ana öğün, 2 de ara öğün gibi besleniyorum acaba kötü mü yapıyorum diye, sizler de böyle yazınca rahatladım.

Eğer izin verirlerse ben de yapmayı düşünüyorum yarım kundak. Bebek kendisini anne karnındaki gibi sıkışık ortamda hissediyor, kendi kendini uyandırması daha az oluyor diye.

Aa ne cabuk şansına istediğin renk de denk gelmiş ne güzel, bayılırım böyle tesadüflere küçük hanım keyifli banyolar yapsın içinde

hahahahahaha ayy çok güldüm bir an ben kendimi hayal ettim çünkü bende aşırı sıkışıyorum hafta sonu eşimle asansörde bunu konuştuk zıpayıp duruyorum o bana çişş diyo gülüyo sus yoksa buraya işerim gelir temizlersin elinle dedim koşarak ayakkabılarla eve girdim aşırı baskı bende hissediyorum umarım kazasız bitiririz şu dönemi

Dr. Banu Çiftçi bebeğin hareketli oluşunu keyfinin yerinde olmasına bağlıyor. Yani pozisyon olarak hangisinde daha hareketliyse orada rahattır demiş.

Hareket etmesini rahatsız oldu diye yorumlamamak gerekir diyor. Gebelik kitabında belirtmiş bunları

Kizlar indirimden Philipsin sut sagma makinesini aldim tekli pembe renk gibi olan ama arastirmadim acikcasi cok yorumlari okudum biraz daha once kullanan yada arastiran var mi aranizda

Ben de yeşil olanı almıştım birkaç ay önce. O ebebekte tükenmiş.
Philips yorumları gayet iyi genelde.
Ama anneye göre de değişiyordur bu durum. Yaşayıp göreceğiz sanırım.
Bizler de güzelce sağarız gerektiğinde umarım.

Bu arada DALİN sıvı bebek deterjanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Kokusuna bayıldım. İçeriğini incelemedim.
Alınır mı sizce? Bilen var mı?

Sıvı deterjan ve leke çıkarıcıyı da halletmem lazım artık. Bugün bi markette green clean kokladım çok kötüydü. O markadan vazgeçtim.

Ayrıca yumuşatıcı kullanmama taraftarıyım ama sizce kullanmak lazım mı? Çok zararlı diyorlar diye söyledim.

Yakında e bebek varsa mağazada korbell vardı. Ben bugün kartal dan pendik e giderken hemen e5 kenarındaki e bebek ten korbell poşetlerinden almak için uğradım orada gördüm bolca.
Hatta çalışanlardan biriyle süt sağma mak üzerine konuştuk. Zaten ben onları doğumdan önce almayı düşünmüyordum, o da beni doğruladı. Süt akış hızınızı bilmeden satınalma yapmanız doğru olmaz dedi. Gittiğim eğitimde de benzer bir şey söylemişlerdi. Aslında bunu duyunca markaların bazı insanlar tarafından çok sevilip bazıları tarafından da kesinlikle alınmayacaklar listesine konulmasının sebebini öğrenmiş oldum diyebiliriz

Pazar günü de oyuncak ve kitaplarda indirim olacakmış. Bir sürü oyuncak ve kitap toplamayı düşünüyorum oradan

Kizlar sabahtan beri bebek hareketleri çok azdı yok gibi doktora geldim nst girdim hoca yemek ye bi daha gel dedi inşallah bir problem yoktur

Bende indirimden mochi pompa sut saklama poseti ve gogus pedi aldim bugunluk. Aventin sut sagma makinasi vardi ama cevremdeki herkes siddetle mochiyi onerdi pompa noyetine degilde bebek bi memeyi emerken digerindende sut akiyormus istemsiz onu toplamak icin mochi baya iyiymis

Ay o kadar guldumki isyerindeyim ve cok sıkışmıstım suan burda boyle bisey yasasam rezil olurum diye yaziyi bitirmeden tuvalete kostum ben normaldede oyleyimdir birisi cok guldurse hic tutamam kaciririm hemen ama daha hamilelikte olmadi bakalim bi kazaya kurban gitmem insallah

Aynen fiyati cok uyguna geldii bidaha bu fiyata bulamam diye aldim valla illaki bi noktada lazim olacak ve sagicam is gorur umarim

Canim domolun renk ayirici mendilleri varya ben ondan kullandim hic bisey olmadi aklinda olsun

Aman tut kendini sonrası hüzün sjhdjdjd Hamile kadın asansörde güldürülür mü işte beyler çiş temizlemek istiyor bence de jdhdhhd Ben yandım siz yanmayın

Haha bende gülüyorum hala, yaşayan bilir djdhjd Bugün yemin ederim dedim ki eşime iyi ki işe gitmiyorum şu dönemde, şirkette adım sidikliye çıkardı bu böyle kaçacaksa alttan. Aman kazasız bitirin şu çalışma dönemlerinizi, kalmış son haftalarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…