2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Aynen fiyati cok uyguna geldii bidaha bu fiyata bulamam diye aldim valla illaki bi noktada lazim olacak ve sagicam is gorur umarim

Etrafımda bu sene anne olup da süt sağma makinesi kullanmayan yoktu.
Yoksa bu kadar gerekli olduğunu hiç bilmiyordum. o yüzden ilk aldıklarımdan biri oldu.

Kanz, wee, lansinoh kullananlar vardı. Hepsi memnundu.
ali expressten hiç duyulmamış bir marka alan arkadaşım da oldu. ucuz fiyatlı ama çok iyi demişti.
Elektrikli olmasına dikkat et dediler sadece. Bunlar iyiyse philips de iyidir.
Sadece sütü sağıp saklama amaçlı da değil göğsümüzü rahatlatmak mastiti önlemek gibi etkenler de var. Güzel bir buluş olduğu kesin

Aytaç hoca salmadi ya ondan panik yaptim
O detaycidir ama hep riskli gebeler gordugu icin nolur nolmaz diye dusunuyor bence
evett kesinlikle sagip vermesen bile bebegin emememe durumu olabilir her ihtimale karsi bulunmali bence dee

Tecrubeli annelerim size bi sorum olacak ben mustelanin bebek yagini almistim ama birde bebek losyonu varmis hangisini ne zaman kullaniyoruz yada sadece biri yeterlimi losyonda alayimmi

Ben ilk bebeğimde hakiki zeytin yağı kullanmıştım Canım hazır olanlardan düşünmüyorum ne yağ ne losyon zeytinyağı faydaların çok araştırıp isterseniz kullanırsınız banyodan sonra vücuduna masaj yaparak kullandım

Merhaba Kızlar bugün tetanoz aşımın ikinci dozu için sağlık ocağına gittim, ebem çok ilgilidir her şeyi konusur bilgilendirir sağ olsun ,artık bu haftalarda ben gebelerime rica ediyorum çantalarını hazır bulundursunlar diye sonra ağırlaşıyorsunuz zorlaşır herşey her şeyi yıka ütüle hazır beklesin dedi ilk etapta lazım olacak her şey tam olsun diğerleri nasılsa olur dedi.keğel egzersizleri yapmamı önerdi Doğum sonrasında da yaşam kalitesini arttırmak adına ben ilk bebeğimde çanta hazırlamamıştım ama erkenden her şeyi hevesle yıkayıp ütülemem sonradan çok işime yaradı malum bi anda hastaneye gidince sezeryan olursa elbise tarzı sabahlık koy defi çantana pijama da olsun dedi aklıma gelenler Bunlar kızlar

Şöyle bir hareket ama gece uyurken soluma döndüğümde hiç hareket etmezken birden tekmelemeye başlıyor. Hareketliyken daha hareketli değil yani. Sanki uyurken uykusunu bölmüşüm gibi.

Şöyle bir hareket ama gece uyurken soluma döndüğümde hiç hareket etmezken birden tekmelemeye başlıyor. Hareketliyken daha hareketli değil yani. Sanki uyurken uykusunu bölmüşüm gibi.

Kitapta tam da onu söylüyor. Pozisyon değiştirince bir anda hareket etmesinden bahsediyor. Anneler endişe ediyor rahatsız mı diye ama aksine bebeğin gayet iyi ve rahat olduğunu gösterir yazmış.
Yani annelerin bu durumu olumsuz yorumladığını biliyor ve ona göre yazmış.
Çünkü ben de aynı şeyi düşünüyordum acaba bir şey mi oldu, yerini mi sevmedi gibi fikirlere kapılıyordum; hemen başka yöne dönüyordum. okuyunca rahatladım.
Hamileliğim süresince başucu kitabım oldu. Çok şey öğrenip dinginleştim kitap sayesinde. o yüzden yazayım dedim sana da.

Yaa ayy o zaman iyiymiş ya. Ben de çocuk tepiniyo içerde sıkıştı mı ters mi oldu diye tedirgin oluyordum.

Size kitap tavsiyesinde bulunabilirim okumaya baslayinca bilgilerin ne kadar pratik ve akılda kalıcı olduğunu anlayacaksınız okudukça istifade edilen bir kitap, bende okumaya devam ediyorum hatta not alarak okuyorum;İçsel doğum

Eklentiler

• images (20).webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 51
Kızlaaaar bugün kontrol günümdü 4 hafta sonra hanımefendi oldukça büyümüş 28+5 te 1310 gr 37 cm olmuş. Şekerle ilgili düzenli kontrol ettiğim halde bir sıkıntım gözükmesede doktor açlık tokluk ve son 3 aya bi daha bakalım dedi. Ona göre bakıcaz dedi. Benim şeker durumum çok ilginçti ve oldukçada ilginç devam edince hem garantiye almak istedi doktor hem de emin olmak sanırım

Canım hiç kullanmadığım birşey bilseydim alırdım ama onsuz da akmaması lazım bence üreten düşünmeli bunu 450 lira vermiştim ya
Ya hiç sevmiyorum böyle açık ve koyu renklerin karışık olduğu tekstil ürünlerini. Mutlaka böyle bir problem çıkıyor. Eşimin siyah kollarında sarı şeritleri olan sweati var mesela. Siyah renk sarıyı soldurdu hemen. Sonra asla eski haline dönmedi. Sen bir daha o mendillerden alıp yıkamayı denesene, işe yarayabilir

Minik büyümüş baya, maşallah ona ben 50 lik yüklemeden sonra şeker işini bıraktım, rahatlık geldi ama geçen hafta yine Hba1c ye bakıldı, normal. Bir dahaki kontrolün ne zaman?

Maşallah canım bebeğine.
sen şekerini ölçtüğünde yazıyor musun sonuçları?
benim sonuçlarım hep aynı değerlerde diye yazmıyorum. doktor not al demişti sanırım ama almadım. Bir şey demez herhalde.

Sen paylaştığında ben de çok sevmiştim bu takımı, üzüldüm ucuz da değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…