2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Minik büyümüş baya, maşallah ona ben 50 lik yüklemeden sonra şeker işini bıraktım, rahatlık geldi ama geçen hafta yine Hba1c ye bakıldı, normal. Bir dahaki kontrolün ne zaman?
Teşekkür ederim canım. Açıkçası bende bıraktım sayılır ara ara kontroldeyim bir şey yok normal gibi ama tabi başta açlık farklı çıkınca doktor tedbiri yinede elden bırakmak istemiyor. Ben kanı vereceğim o yorumlayacak bir sonraki rutin için 3 hafta sonra gel dedi. O kontrolden sonra ki kontrollerim 2 haftada bir sonra haftada bir 3-2-1

Canım çok teşekkür ederim. Başlarda güzelce hepsini not alıp iletiyordum normal ilerlediği için bir gün belirle ve o gün ü sadece ölç bana at ama aradada kendin bak demişti. Çok üstüne düşmesemde ara ara ölçtüm. Yazmadım. Sadece iyi mi diye baktım. Doktoruma da öyle ilettim. Çünkü değerlerim hep normal şimdi tam emin olmak için bir kez daha bakacak. Sende çok yüksek ya da düşük çıkan ölçülerini söylersin olmadı. Yani senden aylık tablo istememiştir umarım

Kalan son gururumla çok kafa kızsın keşke tanışsak seninle çok güleriz birlikte geçmiş olsun kardeş ilerde hatırlayıp hatırlayıp güleceğin bi hamilelik anın olmuş

iyi o zaman ya. Abartmaya gerek yok. Düzene soktuk bence.

İstememiştir aylık tablo. 15 gün takip et dedi. Adama hiçbir şey demedim. Zaten ben doktorla iletişim de kurmuyorum. Birkez bile whatsapptan yazmadım. Bu ne biçim hamile diyordur belki de daha kaba sıfatlar da kullanabilir hatta.

Kendimi mal gibi hissettim düşününce
Çok rahat takılıyorum.

Ama diyorum ki bu kez gidişimde bari doğru düzgün birkaç soru sorayım adama. Soru hazırlıyorum kafamda. 32+0da gidicem. Düşüneyim

Sen ne güzel iletişimdesin. Bende hiç iş yok. Bir de çok okuyup öğreniyorum. Çevremde bebekli küçük çocuklu anne çok. Onlar bana yetiyor. Soracak bir şeyim mi kalmıyor nedir. Ya da ben anormalim. Doğum konusunu da hiç açmadım. Zamanı gelene kadar bekliyorum.

Yaaa deme öyle bende çok gerekmedikçe aramam kendisi istemişti tabloyu ilk hafta düzenli sonrasında haftada bir gün belirle bana at demesine rağmen rahatsız etmeyeyim dedim kendim kontrol ettim gittiğimde söyledim. Çok acil bi durum olmadıkça rahatsız etmem bu şeker piyangodan çıkınca mecbur Bazı doktorlar sana hiç soru kalmayacak şekilde haftanla beraber açıklamasını yaparlar belki sizinde kontroller öyle geçiyordur. 32 diyince duygulandım vallahi sen şu an kaçsın?

Yaa dogumumdan sonra yaşamıştım kaslarım yorulduğu için üstümü değiştirirken bı an tutamamıştim çok utandım hâlbuki çok normal

Mart anneleri paylaşmis birkaçını bilmiyordum iyi oldu.

Eklentiler

• 9C522C32-4EBD-4078-BC24-86E28671F556.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 118
  • DE67A27E-C240-4E3C-87ED-59DFADB14CA3 (1).webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 114
günaydın kısslar ❤ dün akşam bizim burdaki e bebek e yolladım eşimi korbell in çöp kovası son 1 adet kalmış onuda eşim almış birde 1485 adetlik çöp poşetini almımş ikisi birlikte 330 tl ye denk geldi ay nasıl hoşuma gitti trendyolda flan sadece çöp kovası 480 tl şuan. almak isteyen alsın 20 şubatta

Günaydın kızlar, bebeğin hareketleri artık öyle bi seviyeye geldi ki tekmeyi filan aştı. Artık sanki aynı anda hm eliyle hem ayağıyla hem kafasıyla vuruyor içerde akrobatik hareketler yapıyor gibi. Dün gece uykumdan uyandırdı sizde de oluyor mu öyle? Hiperaktik olmasın bu çocuk, kız bi de :)

Benimkide oyle canim bide baslayinca asla durmuyor 1 saat falan surekli vuruyor yorulmadan. Annem cok yoruldun yeter artik falan diyorum doktorum ne kadar hareketliyse o kadar iyi demisti o yuzden merak etme bence gayet sagliklilar

Evet kendisi de gereken açıklamayı yapıyor zaten.o da etken
Bugün 30+1 oldu

Dün gece sayesinde hiç uyumadım desem Akşam eşimle bakıyoruz diyor ki Meksika dalgası yapıyor bu çocuk
Karnımın her yerini değerlendiriyor, babanın çiftliği mi orası diyorum

Benim de öyle. Artık sert ve güçlü hareketler yapıyor birkaç haftadır şimdi daha da belirginleşti. 30+ olunca
Ama anne karnındaki harekete göre gerçek hayattaki hareketlilik arasında bir bağ yok sanırım ben çok hareketliymişim anne karnında. annem hala net hatırlıyor. Ama doğduktan sonra sakin bir bebek olmuşum. Hala da hareketli değilim yani. Ağır bir yapım var.
Erkek kardeşim çok az hareket edermiş anne karnında. Hatta annem endişe duyarmış ama düz duvara tırmanan hiç yerinde durmayan bir çocuktu o benim tersime.

Mart anneleri paylaşmis birkaçını bilmiyordum iyi oldu.

Ben de bunları araştırmıştım doktorun verdiği çıktı ile. ultrason sonrasında. Kafa ve uzunluk olarak öndeydi. diğer kısımlar hafta ile uyumluydu.
Hatta beklenen doğum 13 değil 7 nisan görünüyordu. Geriye çekilmişti.
Bebeğin sadece kilosu değil başka bir şeyi de önde görününce beklenen doğum tarihi erkene alınıyor herhalde
Ama benim salaklığım o an kağıdı incelemedim eve gelince inceledim. Yoksa bunları bilip sonuçlara bakıp soru sorardım. Bir dahaki gidişimde yapıcam bunu. Değerleri kontrol etmek lazım. Değişiyorlar zaten sürekli. Sorun yok dese de doktor ben merak etmiştim.

ayy hepimizinki aynı durumda demekki bu haftalarda tam boylar iyice büyümeden böylr yapıyorlar heralde 48 cm den sonra böyle yapamazlar diye düşünüyorum benimde içimde meksika dalgası yapıyor MelodiminEsi akşam evde tv izlerken vallahi tv den çok onu izliyorum hemende yanımdakilere gösteriyorum herkes şok, şuan işteykende öyle ayrıca annemde bana der ki ablan o kadar hareketliydi ki karnımda ama sen değildin sakindin der , doğunca tabiki tam tersi olmuş şimdi diyorum ki inşallah Karan da sakin bir çocuk olur anasına çekmez

Kızlar ben bugün hem doğum izni için hem de bi görmüş olayım diye, şehir hastanesine gittim, muayene 3 dk fln sürdü ne kilo ne boy ne bebek resmî ne bebeği gördüm, raporu verdi normal dedi yolladı, ben bundan önce perinatologa gidiyordum doğu görevindeyken doktor 20 dk kalbine bakıyordu bende anlamadım noldu çıktım öyle yani özele giderim gibi şehir hastanesi maceram kısa sürdü

Nerdekine gittin canim ? Daha onceki konusmalarda bahsetmistik ya kendinde gormus oldun gercekten ozelin verdigi ilgiyi gorunce bide insan noluyo burasi kasap dukkanimi diyosun. Verecek durumu olabilen herkes bi sekilde ozele gitmeli dogum icin zaten ozellerde sinif sinif cok ust seviye olanda var normal olanda bi tik alt olanda ama sehir hastanesi beni cok ama cok korkutuyor. Allah durumu olmayip mecbur olanlara yardim etsin karsilarina vicdanli kisileri cikarsin

Bilkent canım, kaba fln değillerdi ortam flnda tertemiz gerçekten mesela herkesin tansiyonu ölçülüyor vs. Doktorda kibardı ama çok hızlı ya bide perinatologa gidince detaylı kalbine 20 dk baktığı oluyordu benim doktorun ne bebeği gördüm ne kilosunu öğrendim başına poposuna baktı o kadar ben bide izinde çıksın diye satı da kafamdan güncelleyip söyledim bebek hep önde benim gene önde çıktı Allahtan izne ayrılmış oldum neyse demir yazdıracaktım onu bile unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…