- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.924
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #25.381
Teşekkür ederim canım.Minik büyümüş baya, maşallah onaben 50 lik yüklemeden sonra şeker işini bıraktım, rahatlık geldi ama geçen hafta yine Hba1c ye bakıldı, normal. Bir dahaki kontrolün ne zaman?
Canım çok teşekkür ederim. Başlarda güzelce hepsini not alıp iletiyordum normal ilerlediği için bir gün belirle ve o gün ü sadece ölç bana at ama aradada kendin bak demişti. Çok üstüne düşmesemde ara ara ölçtüm. Yazmadım. Sadece iyi mi diye baktım. Doktoruma da öyle ilettim. Çünkü değerlerim hep normal şimdi tam emin olmak için bir kez daha bakacak. Sende çok yüksek ya da düşük çıkan ölçülerini söylersin olmadı. Yani senden aylık tablo istememiştir umarımMaşallah canım bebeğine.
sen şekerini ölçtüğünde yazıyor musun sonuçları?
benim sonuçlarım hep aynı değerlerde diye yazmıyorum.doktor not al demişti sanırım ama almadım. Bir şey demez herhalde.
Kızlar ya size dünkü komik maceramı anlatayım da biraz gülün. Dün eşimle ailesine ziyarete gittik, her şey güzel ama bebek baya hareketliydi oradayken. Değişik noktalara baskı yapıyor filan. Neyse eve döndük, arabayı park ettik, asansöre bindik. Ay benim bi an da çişim geldi ama nasıl askshhs Ev de bizim 11. kat yol bitmiyo o an, saniyeler seneler gibi sjdhdj. Eşime dedim ben tutamicam ama bi yandan da nasıl gülüyorum çünkü beni ciddiye almıyor, şaka yaptığımı düşünüyor. Ve o an yaşanmaması gereken bi şey yaşandı, altıma kaçırdım agsggsgs. Ama eve girerken biz şok, eşim diyo suyun gelmiş olamaz di mi, çişini tutarsın bence filan sjdhdj. Böyle bi yandan hayretler, bir yandan hızlı duş, asansörü çağırıp kimseye yakalanmadan temizleme telaşı ay inanılmaz komikti. Gerçekten şu an bile gülerek yazıyorum kahkahalarla. Bizim evde de kedimiz var, evde kedisi olan bilir kediler böyle idrar kokusuna filan çok hassas. Gelip beni koklamaya çalışıyor. Eşim diyor şimdi hayvanı da tetikleyeceksin iki sidikliyle uğraşamam djdhdjjd. Bundan sonra bana ders oldu hem yanıma yedek iç çamaşırı hem de mesane pedi alayım ya. Son ay evden çıkmam herhalde kdhdjd. Doktoruma yazdım da doktor dedi son aylarda genelde yaşanan bi şeymiş aman dikkat edin çiçeklerim ben yandım siz yanmayın, hayırlısıyla kalan son gururumla şu doğum gerçekleşir inşallah sjhdhdj
Canım çok teşekkür ederim. Başlarda güzelce hepsini not alıp iletiyordum normal ilerlediği için bir gün belirle ve o gün ü sadece ölç bana at ama aradada kendin bak demişti. Çok üstüne düşmesemde ara ara ölçtüm. Yazmadım. Sadece iyi mi diye baktım. Doktoruma da öyle ilettim. Çünkü değerlerim hep normal şimdi tam emin olmak için bir kez daha bakacak. Sende çok yüksek ya da düşük çıkan ölçülerini söylersin olmadı. Yani senden aylık tablo istememiştir umarım
Merhaba canım, nasılsın ?Kizlar sabahtan beri bebek hareketleri çok azdı yok gibi doktora geldim nst girdim hoca yemek ye bi daha gel dedi inşallah bir problem yoktur
Yaaa deme öyle bende çok gerekmedikçe aramam kendisi istemişti tabloyu ilk hafta düzenli sonrasında haftada bir gün belirle bana at demesine rağmen rahatsız etmeyeyim dedim kendim kontrol ettim gittiğimde söyledim. Çok acil bi durum olmadıkça rahatsız etmem bu şeker piyangodan çıkınca mecburiyi o zaman ya. Abartmaya gerek yok. Düzene soktuk bence.
İstememiştir aylık tablo.15 gün takip et dedi. Adama hiçbir şey demedim. Zaten ben doktorla iletişim de kurmuyorum. Birkez bile whatsapptan yazmadım. Bu ne biçim hamile diyordur belki de daha kaba sıfatlar da kullanabilir hatta.
Kendimi mal gibi hissettim düşününce
Çok rahat takılıyorum.
Ama diyorum ki bu kez gidişimde bari doğru düzgün birkaç soru sorayım adama. Soru hazırlıyorum kafamda. 32+0da gidicem. Düşüneyim
Sen ne güzel iletişimdesin. Bende hiç iş yok. Bir de çok okuyup öğreniyorum. Çevremde bebekli küçük çocuklu anne çok. Onlar bana yetiyor. Soracak bir şeyim mi kalmıyor nedir. Ya da ben anormalim. Doğum konusunu da hiç açmadım. Zamanı gelene kadar bekliyorum.
Yaa dogumumdan sonra yaşamıştım kaslarım yorulduğu için üstümü değiştirirken bı an tutamamıştim çok utandım hâlbuki çok normalKızlar ya size dünkü komik maceramı anlatayım da biraz gülün. Dün eşimle ailesine ziyarete gittik, her şey güzel ama bebek baya hareketliydi oradayken. Değişik noktalara baskı yapıyor filan. Neyse eve döndük, arabayı park ettik, asansöre bindik. Ay benim bi an da çişim geldi ama nasıl askshhs Ev de bizim 11. kat yol bitmiyo o an, saniyeler seneler gibi sjdhdj. Eşime dedim ben tutamicam ama bi yandan da nasıl gülüyorum çünkü beni ciddiye almıyor, şaka yaptığımı düşünüyor. Ve o an yaşanmaması gereken bi şey yaşandı, altıma kaçırdım agsggsgs. Ama eve girerken biz şok, eşim diyo suyun gelmiş olamaz di mi, çişini tutarsın bence filan sjdhdj. Böyle bi yandan hayretler, bir yandan hızlı duş, asansörü çağırıp kimseye yakalanmadan temizleme telaşı ay inanılmaz komikti. Gerçekten şu an bile gülerek yazıyorum kahkahalarla. Bizim evde de kedimiz var, evde kedisi olan bilir kediler böyle idrar kokusuna filan çok hassas. Gelip beni koklamaya çalışıyor. Eşim diyor şimdi hayvanı da tetikleyeceksin iki sidikliyle uğraşamam djdhdjjd. Bundan sonra bana ders oldu hem yanıma yedek iç çamaşırı hem de mesane pedi alayım ya. Son ay evden çıkmam herhalde kdhdjd. Doktoruma yazdım da doktor dedi son aylarda genelde yaşanan bi şeymiş aman dikkat edin çiçeklerim ben yandım siz yanmayın, hayırlısıyla kalan son gururumla şu doğum gerçekleşir inşallah sjhdhdj
Benimkide oyle canim bide baslayinca asla durmuyor 1 saat falan surekli vuruyor yorulmadan. Annem cok yoruldun yeter artik falan diyorumGünaydın kızlar, bebeğin hareketleri artık öyle bi seviyeye geldi ki tekmeyi filan aştı. Artık sanki aynı anda hm eliyle hem ayağıyla hem kafasıyla vuruyor içerde akrobatik hareketler yapıyor gibi. Dün gece uykumdan uyandırdı sizde de oluyor mu öyle? Hiperaktik olmasın bu çocuk, kız bi de :)
Yaaa deme öyle bende çok gerekmedikçe aramam kendisi istemişti tabloyu ilk hafta düzenli sonrasında haftada bir gün belirle bana at demesine rağmen rahatsız etmeyeyim dedim kendim kontrol ettim gittiğimde söyledim. Çok acil bi durum olmadıkça rahatsız etmem bu şeker piyangodan çıkınca mecburBazı doktorlar sana hiç soru kalmayacak şekilde haftanla beraber açıklamasını yaparlar belki sizinde kontroller öyle geçiyordur. 32 diyince duygulandım vallahi sen şu an kaçsın?
Dün gece sayesinde hiç uyumadım desemGünaydın kızlar, bebeğin hareketleri artık öyle bi seviyeye geldi ki tekmeyi filan aştı. Artık sanki aynı anda hm eliyle hem ayağıyla hem kafasıyla vuruyor içerde akrobatik hareketler yapıyor gibi. Dün gece uykumdan uyandırdı sizde de oluyor mu öyle? Hiperaktik olmasın bu çocuk, kız bi de :)
Günaydın kızlar, bebeğin hareketleri artık öyle bi seviyeye geldi ki tekmeyi filan aştı. Artık sanki aynı anda hm eliyle hem ayağıyla hem kafasıyla vuruyor içerde akrobatik hareketler yapıyor gibi. Dün gece uykumdan uyandırdı sizde de oluyor mu öyle? Hiperaktik olmasın bu çocuk, kız bi de :)
Mart anneleri paylaşmis birkaçını bilmiyordum iyi oldu.
Günaydın kızlar, bebeğin hareketleri artık öyle bi seviyeye geldi ki tekmeyi filan aştı. Artık sanki aynı anda hm eliyle hem ayağıyla hem kafasıyla vuruyor içerde akrobatik hareketler yapıyor gibi. Dün gece uykumdan uyandırdı sizde de oluyor mu öyle? Hiperaktik olmasın bu çocuk, kız bi de :)
ayy hepimizinki aynı durumda demekki bu haftalarda tam boylar iyice büyümeden böylr yapıyorlar heralde 48 cm den sonra böyle yapamazlar diye düşünüyorumBenim de öyle. Artık sert ve güçlü hareketler yapıyor birkaç haftadırşimdi daha da belirginleşti. 30+ olunca
Ama anne karnındaki harekete göre gerçek hayattaki hareketlilik arasında bir bağ yok sanırım ben çok hareketliymişim anne karnında. annem hala net hatırlıyor. Ama doğduktan sonra sakin bir bebek olmuşum. Hala da hareketli değilim yani. Ağır bir yapım var.
Erkek kardeşim çok az hareket edermiş anne karnında. Hatta annem endişe duyarmış ama düz duvara tırmanan hiç yerinde durmayan bir çocuktu o benim tersime.
Ay 30 ları gördünnnEvet kendisi de gereken açıklamayı yapıyor zaten.o da etken
Bugün 30+1 oldu
Nerdekine gittin canim ? Daha onceki konusmalarda bahsetmistik ya kendinde gormus oldunKızlar ben bugün hem doğum izni için hem de bi görmüş olayım diye, şehir hastanesine gittim, muayene 3 dk fln sürdüne kilo ne boy ne bebek resmî ne bebeği gördüm, raporu verdi normal dedi yolladı, ben bundan önce perinatologa gidiyordum doğu görevindeyken doktor 20 dk kalbine bakıyordu bende anlamadım noldu çıktım öyle yani özele giderim gibi şehir hastanesi maceram kısa sürdü
Bilkent canım, kaba fln değillerdi ortam flnda tertemiz gerçekten mesela herkesin tansiyonu ölçülüyor vs. Doktorda kibardı ama çok hızlı ya bide perinatologa gidince detaylı kalbine 20 dk baktığı oluyordu benim doktorunNerdekine gittin canim ? Daha onceki konusmalarda bahsetmistik ya kendinde gormus oldungercekten ozelin verdigi ilgiyi gorunce bide insan noluyo burasi kasap dukkanimi diyosun. Verecek durumu olabilen herkes bi sekilde ozele gitmeli dogum icin zaten ozellerde sinif sinif cok ust seviye olanda var normal olanda bi tik alt olanda ama sehir hastanesi beni cok ama cok korkutuyor. Allah durumu olmayip mecbur olanlara yardim etsin karsilarina vicdanli kisileri cikarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?