- 20 Şubat 2010
- 33.269
- 6.537
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #25.401
Bu harika muamele sonucu yaşadığın şokla unutmuşsundur demir hapınıBilkent canım, kaba fln değillerdi ortam flnda tertemiz gerçekten mesela herkesin tansiyonu ölçülüyor vs. Doktorda kibardı ama çok hızlı ya bide perinatologa gidince detaylı kalbine 20 dk baktığı oluyordu benim doktorunne bebeği gördüm ne kilosunu öğrendim başına poposuna baktı o kadar ben bide izinde çıksın diye satı da kafamdan güncelleyip söyledim bebek hep önde benim gene önde çıktı Allahtan izne ayrılmış oldum neyse demir yazdıracaktım onu bile unuttum
Aynen canım ben önden zaten 20 gün yıllık izin alıp gelmiştim eşimin yanına şimdide doğum izniyle bağladımBu harika muamele sonucu yaşadığın şokla unutmuşsundur demir hapınıyazıklar olsun cidden ya. Devlete mecbur kalanlar napsın
Doğum iznine ayrıldın yani bugün öyle mi
GünaydınGünaydın kızlar, bebeğin hareketleri artık öyle bi seviyeye geldi ki tekmeyi filan aştı. Artık sanki aynı anda hm eliyle hem ayağıyla hem kafasıyla vuruyor içerde akrobatik hareketler yapıyor gibi. Dün gece uykumdan uyandırdı sizde de oluyor mu öyle? Hiperaktik olmasın bu çocuk, kız bi de :)
31 hafta içindeyim 7 kg ı geçtim bile ama doktorum bugün göbeğin yine çıkmamış çok az diyip durdukızlar
32 haftalığım başlangıca göre 5,5 kg almışım
sizde durumlar nasıl
ödemler başladı mı
iştah durumunuz nasıl
Bende dün baktim buraya yazarken değerlerim iki hafta önde ama sata göre elimde son ultrason kağıdı var mesela 24 haftalık ama 26 çıkmışBen de bunları araştırmıştım doktorun verdiği çıktı ile. ultrason sonrasında. Kafa ve uzunluk olarak öndeydi. diğer kısımlar hafta ile uyumluydu.
Hatta beklenen doğum 13 değil 7 nisan görünüyordu. Geriye çekilmişti.
Bebeğin sadece kilosu değil başka bir şeyi de önde görününce beklenen doğum tarihi erkene alınıyor herhalde
Ama benim salaklığım o an kağıdı incelemedim eve gelince inceledim. Yoksa bunları bilip sonuçlara bakıp soru sorardım. Bir dahaki gidişimde yapıcam bunu. Değerleri kontrol etmek lazım. Değişiyorlar zaten sürekli. Sorun yok dese de doktor ben merak etmiştim.
bende 8 kilo almışım ama herkes karnın çok büyük sanki doğuma gidicen diyor. zaten erken çıkmıştı göbeğim.kızlar
sizde durumlar nasıl
ödemler başladı mı
iştah durumunuz nasıl
Geceleri ozellikle boyle benim kizimda genelde 2 den sonra basliyor akrobatik hareketler, diyorum bu cocik kesin geceleri daha aktif olucakGünaydın kızlar, bebeğin hareketleri artık öyle bi seviyeye geldi ki tekmeyi filan aştı. Artık sanki aynı anda hm eliyle hem ayağıyla hem kafasıyla vuruyor içerde akrobatik hareketler yapıyor gibi. Dün gece uykumdan uyandırdı sizde de oluyor mu öyle? Hiperaktik olmasın bu çocuk, kız bi de :)
Masallah canim ben 54 le basladim suan 66,5kızlar
sizde durumlar nasıl
ödemler başladı mı
iştah durumunuz nasıl
58 le başladım şuan 70 im 12 kg da takılı kaldımMasallah canim ben 54 le basladim suan 66,5sabahlari odem oluyo sanki biraz boyle ellerimde falan
Maşallah canım boyu da gelişimi de cok güzel bebegin benim de 31 de 1950 gr dı biraz önden gidiyo31 hafta içindeyim 7 kg ı geçtim bile ama doktorum bugün göbeğin yine çıkmamış çok az diyip durdualdığım hamile salopeti hala bol oluyor bir türlü dolduramadım içini
Ödem uzun zamandır var, yüzüğümü çıkardım çoktan. Tansiyona bakıyorlar sürekli, bu hafta da yine tansiyon takibi verdi
İştah normal. Ama bunara waffle, kabak tatlısı, alman pastası falan sardım. Biraz frenlesem iyi olur
32. Hafta için bebek iyi durumdaysa 5,5 kg çok iyi bence. Önemli olan bizim kilo almamızın haricinde bebeğin sağlıklı kilo alması aslında. Kendi kilomuzdan çok onu takip etmek lazım. Ben covid sürecinde 10 günde sadece 100 gr aldım diye biraz strese girer gibi olmuştum ama bebek 1300 den 1900 e çıkmış, boyu da 48cm civarındaymış. Üzülecek bir durum yokmuş şükür
kaçıncı haftadasın canımKan uyuşmazlığı iğnesini yaptırdım bugun devlette. Herhangi bi ücret vermedim. Konuştuğumuz arkadaşlar vardı bilgi olsun diye söylüyorum.
kilolu başlamadıysan gayet ideal canımbende 8 kilo almışım ama herkes karnın çok büyük sanki doğuma gidicen diyor. zaten erken çıkmıştı göbeğim.
ilk hamileliğimde erken çıkıp çabuk büyümüştü göbeğim. dışardan bakınca sanki 15 kilo almış gibiyim
28. Haftadayım.bana da indirect coombs testi yapıldı negatif çıktı ancak yapılsın istedi doktorum. bu benim üçüncü gebeliğim. Üçünde de yapıldı bana . Yapmayan doktorlar varmış evet ama benim doktorum yapılmasından yana. Doğumdan sonra tekrar bakılacak. Pozitif olma durumunda tekrarlanacakkaçıncı haftadasın canım
ben 24 te yaptırdım test negatif cıktı,
yapılmasa da oluyor, bebek pozitif cıkarsa dogumda yaparız dediler
Şehirden şehire hatta doktordan doktora değişiyor bu hastaneler. Önceki gebeliğimde 28. Haftaya kadar özele gittim, ilgi alaka ultrason fotoğrafları maximum seviyedeydi. Doğumu bulunduğum ildeki şehir hastanesinde yapmaya karar verince ilk muayenem aynen anlattığın gibi oldu.Kızlar ben bugün hem doğum izni için hem de bi görmüş olayım diye, şehir hastanesine gittim, muayene 3 dk fln sürdüne kilo ne boy ne bebek resmî ne bebeği gördüm, raporu verdi normal dedi yolladı, ben bundan önce perinatologa gidiyordum doğu görevindeyken doktor 20 dk kalbine bakıyordu bende anlamadım noldu çıktım öyle yani özele giderim gibi şehir hastanesi maceram kısa sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?