2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
64 le başladım şuan 72 yim. ilk hamileliğime göre daha kilolu hamile kalmış oldum
ilkinde 58 le başayıp 72 yle doğuma gitmiştim. bacaklarım hep incedir zaten sadece şimdi ödemden şiştiği günler oluyor.
ama göbeğim genel olarak büyük gibi. arkadaşımın 6. aydan sonra yeni yeni hamileliği belli olmaya başlamıştı. dün beni görünce bi şaşırdı ben doğuma giderken böyleydim falan diye :/

Ben özelde ki gibi ilgi alaka zaten ummadım da bebeği bari bi göreydim kilosu bari denseydi dedim, eşi doktor olan bi arkadaşım çok önermişti bana devleti ama sanırım öyle olunca o doktorunu fln da seçebilmiş burda bide hangi doktora denk geleceğin şans, o iki arada doktora şey bile dedim çok zor bi soru hocam ama doğumu nerede tavsiye edersiniz dedim, biliyorum kesin bi cevabı yok ama sormak istedim, herkes kendi doğumundan kendisi mesul dedi ben tabi hastanemi derim zaten bi sıkıntı olunca bize sevk ediyorlar dedi bide gıcık bi hemşire vardı kendinizi soydurmak istiyorsanız özele gidin dedi

kızlar
32 haftalığım başlangıca göre 5,5 kg almışım
sizde durumlar nasıl
ödemler başladı mı
iştah durumunuz nasıl
Hafif ödem başladı çok oturunca ayaklar şişiyor, kilo ben hızlı aldım ama bu hafta 200 gr almışım çok sevindim bunuda izne ayrıldım işte çok oturuyordum ona bağlıyorum, iştah güzel ama abartmamaya çalışıyorum

Ahahaha sen bunu söyleyince benim de doğum sonrası maceram geldi aklıma. Annemle eşim ikisi de yanımdaydı benim, telefonla konustum sonra anne tuvaletim geldi dedim ayağa kalkmamla tüm karın içeriğimin yavaşça süzülmesi bir olmuştu, sonra ben gülmeye başladım güldükçe depend gazlı bez falan tutmaz oldu bacaklarımdan aşağı aktı gitti ne varsa eşim de uyuyo garibim bi uyandı oraya temizlikçiler gelmiş leş gibi koku ortalığı götürüyo ay ne utanmıştım ya.
Yaa dogumumdan sonra yaşamıştım kaslarım yorulduğu için üstümü değiştirirken bı an tutamamıştim çok utandım hâlbuki çok normal

karbonhidrat ödemi cok etkiliyor canım ekmek hamurişi yemeyince olmadı bende bu hamilelikte

Kızlar enfeksiyonum vardı sonuçlarımda lökosit pozitif yazıyor hala mı var demek acaba
Benim de son verdiğim testte lökosit çıktı. Sanırım enfeksiyon demek oluyor bi öncekinde bakteri ve eritrosit çıkmıştı. Kültür testinde üreme yoktu iyi demişti doktor. Bol bol su içeceğiz artık

Karbonhidratı kesemicem valla. Tuzu kes dedi bana sadece, ki uzun zamandır tuzsuz yiyorum zaten ama ödemde değişiklik olmuyor. Trigliseridim falan çok aşırı yüksek çıkınca günde 3 şarkılık yürüyüş verdi belki ödeme iyi gelir bilemedim

Benim göbeğim acayip büyüdü bir haftadır 9 aylık gibi geziyorum sanki ağırlaştım bir de iyice çok çabuk yoruluyorum

Bilkent şehir hastanesi kadın doğum acile 2 kere gittim, daha derdimi bile anlatamadım malesef oraya hasta mı geliyor çuval mı konuluyor hiç umursamıyorlar. Bi seferinde 12 saattir sürekli kusmuştum ve ishalim vardı su bile içememiştim Allah aşkına bi serum takın dedim öyle susuz kalmıştım ki. idrar yolu enfeksiyonu var deyip yolladılar oysa virütik bi enfeksiyonmuş. Çocuk acilinden de bir o kadar memnunum ama ne zaman gitsem doktorlar can kulağıyla dinliyor, ilgileniyor, tedaviyi ayrıntılı anlatıyor kısa sürede işimizi halledip eve dönüyoruz. Özelde hiç de soyulduğumu hiissetmiyorum valla, doktoruma son kuruşuna kadar helali hoş olsun. Hem gebelik sürecindeki ilgisi, hem doğumdaki o hali insan yiğeni olsa böyle ilgilenir. Allah böyle doktorların sayısını artırsın işini gücünü rast getirsin.

Ben de 27+5 im en son doktora göre 4 evdeki tartıya göre 3 kilo almıştım geçen ptesi, geçen hafta yüklendim biraz kilo alayım diye hamur işine ağırlık verdim ve direk el ayakta ödem oldu hiç yoktu önceden. Midem sürekli rahatsızlandığı için iştahım olsa da bişeyi yediğime değmeyeceğini hissediyorum. Önüme gelirse yiyorum ama o ayrı
kızlar
32 haftalığım başlangıca göre 5,5 kg almışım
sizde durumlar nasıl
ödemler başladı mı
iştah durumunuz nasıl

Ayni bende o sekilde bulantim falan yoktu ilk zamanlar ozellikle geceleri cok acikip yemek yiyodum hatta gece yarisi pizza yapmisligim var ben de 70 i bulurum gibi duruyor bi de ben boydan da kaybediyorum 158 boyum hayatimda en fazla 58 olmustum. Bakalim en son kacla doguma gidecegiz bebisler saglikli olsun da veririz eminim

Hamile ruhundan anlayan doktora denk gelmek devlette şans demektir haklısınız.
Devlette kesinlikle iyi doktoru bulmak ve ona özellikle randevu almak şart. Mecbur kalan olursa diye tecrübemi de paylaşayım. O da burada kalsın. e-nabız uygulamasını indirdim ve sürekli kullanıyorum. Uygulamadan seçtiğim doktora randevu alıyorum. Randevu yoksa talep oluşturup oradan bildirim için 7/24 ü seçiyorum. Genelde 2 gün içinde randevu buluyorum bu yolla. Aksi takdirde saat 09 da muayene olmak için 06 da gidip sıra almam gerekebilir.
Şehir hastanesi sekreter ya da hemşirelerinin bazılarının o özgüveni zaten takdire şayan.
Ankara'da nasıldır bilmiyorum ama ildeki özel hastane sayısı bi elin parmaklarını geçmiyorsa ve sorun yaşadıkları bi hasta varsa kendi hastane adı ve itibarlarını düşünerek doğrudan devlete yönlendiriyorlar burada. Maalesef o konuda haklı olabilir doktor.
Şu hassas ve nadir hislerin bir arada olduğu dönemlerimizde ilgilenen bi doktorla çalışmanın soygun olduğunu da düşünmüyorum.
Buradaki doktorum bu özelliklere sahip olmasaydı ve ilk doğumumda olumlu izlenimlerim olmasaydı ben de devleti tercih etmezdim.

Benim oğlum çok hareketliydi anne karnında da ama gece uyurdu doğunca çok hareketli ve gece uyuyan bir çocuk oldu.

Şimdi kızım ondan daha da hareketli ve ben uyuduğunu düşünmüyorum hep çok hareketli eğer abisi gibi aynısı olursa sabahlara kadar otururum ben

Sağlıklı olsunlar da ama zaman yaklaştıkça insan daha çok merak ediyor.

Özelde hangi doktora gidiyorsunuz? Ankara'da özele gidip önerisi olan varsa yazabilir mi

Suwen pijamaları dan almıştım, normal zamanda giyilecek maskülen yazanlardan. Hamile pijamaları içime sinmeyince. Hem sitesinde hem h.burada indirimde, aldığım fiyatın altında düşmüş

Bez için Molfix alayım diye karar verdim, değişir kararım daha mustela setini mi alsam şampuan vs için hala karar veremedim.

Suwen pijamaları dan almıştım, normal zamanda giyilecek maskülen yazanlardan. Hamile pijamaları içime sinmeyince. Hem sitesinde hem h.burada indirimde, aldığım fiyatın altında düşmüş
Ben de hem pijama takımı hem gecelik olarak suweni tercih ettim. Şimdi bir tane daha aldım geldiğinde beğenirsem kendim için olan alışverişi de bitirmiş olacağım. Karşılaştırma yaptım trendyolda hepsiburadadan daha çok çeşit ve indirim var. Beğenenler değerlendirebilir.

Günaydın herkese. Sleppy be baby turco bizlerde bugun ebebekte indirim var aramızda kullananlar fikirlerini yazabilir mi almayı düşünüyorum ama ikisiyle de ilgili hem iyi hem kötü çok yorum var kararsız kaldım. Ben iki çocugumda da prima kullandım daha önce ama çok kimyasal olduğu söyleniyor değiştirmek istiyorum

Antibiyotik kullandım canım ve yeni bitti acaba fayda etmedi mi ona canım sıkıldı şansıma da doktor yarın bakayım dedi dün izinli bakalım ne diyecek bırakmadı peşimizi bu enfeksiyon

Tanıdığım kullanıyor gayet memnun bende o yüzden sleppy aldım koydum canım biraz bez işi riskli abartmadan aldım eğer memnun kalırsam devam ederim kızımda prima primium care kullandım çok memnundum ama çok pahalı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…