2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben oğlumda sleepy kullandım 2 sene boyuncagayet memnundum. Çok nadir sıkıntı yaşadım. O da hareketli olduğu dönemde popişten ufak kaymalar oluyordu. Bezden değil bizimkinden kaynaklı içeriğinin temiz olması tercih sebebimdi. Bez bırakmaya yakın her ürün gibi sleepy de eskisi gibi kalın gelmeyeye incelmeye başlamıştı.( o zamanlar ürünlerin gramajından vs çalınıyordu artan maliyetler sebebiyle) Artık bırakmış olduğumuz için önemsemedim. Umarım şimdi biraz daha iyidir.

Kizlar birazdan ebebek e gidecegim su ikisini alacagim varmis hala magazada arayip ogrendimde. Kullananlar memnunmu acaba mavi yesil olan 6 aydan sonra su icin kullaniliyormus digerinide mecbur kalirim emziremem sagdiklarimi vermek icin kullanirim diye dusundum. Siz ne dusunuyorsunuz

Eklentiler

• 277457B3-72BF-44C9-B50D-5CEA6045A9E5.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 5BC9FC8E-A3F4-44D3-A168-B58A917C4FE1.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar 29+4 ikiz gebeyim. Karnım taş gibi sertleşip ağrıyor. Hatta bu gece ağrıdan uyandım. Gün içinde zaman zaman oluyor. Sizdede oluuir mu
Ne sıklıkla oluyor ve ne kadar sürüyor? Eğer sık sık oluyorsa doktorunuza bi danışın isterseniz.

Arkadaşlar aranızda kan uyuşmazlığı olanlar var mı varsa iğneyi tam olarak kaçıncı hafta da yaptırdınız 28 haftamızdayız 5 gün sonra iğne randevum var

Kızlar 29+4 ikiz gebeyim. Karnım taş gibi sertleşip ağrıyor. Hatta bu gece ağrıdan uyandım. Gün içinde zaman zaman oluyor. Sizdede oluuir mu
Benim tek olmasına rağmen benim karnım da artık çok geriliyor ve belli yerleri sertleşiyor. O kısma dokununca heralde kafası burda falan gibi yorumlar yapıyorum ama ne derece doğru bilemiyorum tabi. Bence normal bunlar artık hele bi de iki taneymiş sizin

Ben de 1numaradan 1 adet 2 numaradan da 2 adet alayım diye düşündüm. Prima uçmuş gerçeten
Yorumlarda inceldiğini yazan çok olmuş. Teşekkürler yorumunuz için.
Arkadaşlar aranızda kan uyuşmazlığı olanlar var mı varsa iğneyi tam olarak kaçıncı hafta da yaptırdınız 28 haftamızdayız 5 gün sonra iğne randevum var
Ben dün oldum yazdım hatta buraya. 28+5 günlüktü dün. Bu hafta yapılması tavsiye ediliyor

E bebekten geliyorum kizlar ay aman allahimm insanlar aventleri kapisiyor havada ucusuyor biberonlar kucuk magazalara stoklar cok azmis ama ozellikle avmlerde hala stok var zar zor aldim

Biz 1 numaradan 2 adet almıştık iki numaradan da 2 paket almıştık şimdi eşim 2 numaradan 2paket ve 3 numaradan 2 paket almış tanesi 1.35 geliyor dedi eşim baya uygun

Bir tarafta toplanma gibi oluyor benim ve ağrı da eşlik ediyor ama maksimum bir dk sürüyordur. Bir saat sürmesi normal mi bilemedim Doktorunuza danışma imkanınız yok mu acaba?
27+6 da iğnemi vuruldum

Özelde hangi doktora gidiyorsunuz? Ankara'da özele gidip önerisi olan varsa yazabilir mi
Ümit Korucuoğlu’na gidiyorum kliniğine, sonradan Tobb’da da muayenelere başladı doğumları da orada yaptırıyor. Ben gayet memnunum 2. Gebeliğim ilkinde de ona gitmiştim.

Kızlar merhaba. Bu konu sanırım konuşuldu ama eski mesajları bulamadım. Geçen gece nefes alamayarak uyandım resmen. Burnum kanamış tıkanmıştı. O yüzden hava nemlendirici almak istiyorum. Hem bebek için hem de kendim için. Siz ne aldınız?

Ben de 27+6 ikiz gebeyim bende de bayadır oluyor tüm rahmim sanki semsert. Kasılma yok ama kasılma olsa da periyodik olmadığı sürece normal dedi doktor. Gün içinde de oluyor ama gece bağırsaklar da dolu oluyor, mesane de öyle olunca cok agrıyor benim de ikisi de boşalınca rahatlıyorum biraz. Göbek desteği işe yarıyor biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…