2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar benim de 32+0 bugün ama 31+4 ile uyumlu bebek fakat erken doğum riskim varmış doktor 38 İ beklemez dedi

Bir tarafta toplanma gibi oluyor benim ve ağrı da eşlik ediyor ama maksimum bir dk sürüyordur. Bir saat sürmesi normal mi bilemedim Doktorunuza danışma imkanınız yok mu acaba?

27+6 da iğnemi vuruldum
Ben geç kalmış olmam galiba değilmi
O zmn bende tam 28 hafta 5günlükken vurulmuş oluyorum erken yaptıran da var kafama takılmıştı sağolun

E bebekten geliyorum kizlar ay aman allahimm insanlar aventleri kapisiyor havada ucusuyor biberonlar kucuk magazalara stoklar cok azmis ama ozellikle avmlerde hala stok var zar zor aldim
Bizde bez aldık eşime hemen al dedim ne acele ediyorsun dedi bana sonra baktı aldığı stoklar bitmiş internette

Ben geç kalmış olmam galiba değilmi

O zmn bende tam 28 hafta 5günlükken vurulmuş oluyorum erken yaptıran da var kafama takılmıştı sağolun
Yok canım geç kalmış olmazsın iğnenin pozitifliği bir ay sürüyor dedi doktorum. Duruma göre erken vurulan da var geç vurulan da, doğumdan önce vurulmuş olman önemli. Doğumdan sonra gerekirse indirect coombs testi yapılır yine iğne olursun.

Doğru söylüyorsun canım. Acile gittim nst çektiler ulstrason da bakti doktor bı sknti yokmuş herşey yolunda imiş.

Bir tarafta toplanma gibi oluyor benim ve ağrı da eşlik ediyor ama maksimum bir dk sürüyordur. Bir saat sürmesi normal mi bilemedim Doktorunuza danışma imkanınız yok mu acaba?

27+6 da iğnemi vuruldum
Canım acile gittim ulstrason da bakti doktora. Nst çektiler. Herşey yolunda sknti yokmuş

Çok Zor gerçekten acile gittim ultrason da bakti. Nst çektiler. herşey Yolunda imiş. skntu yokmuş çok şükür

Maalesef zaten duyunca ben şok geçirdim hiç soramadım direk kanala girmiş doğum pozisyonu almış hemen progestan başlatıyorum 38 İ beklemez ama inşallah 37 ye kadar bekler dedi
Yatıp dinlen bolca, inşallah bekler miniğin iğne de verseydi keşke

Maalesef zaten duyunca ben şok geçirdim hiç soramadım direk kanala girmiş doğum pozisyonu almış hemen progestan başlatıyorum 38 İ beklemez ama inşallah 37 ye kadar bekler dedi
37 de Allah’ın izniyle risksiz döneme giriyor inşallah bekler annesi sen bolca dinlen yorma kendini

Kızlar benim de 32+0 bugün ama 31+4 ile uyumlu bebek fakat erken doğum riskim varmış doktor 38 İ beklemez dedi
Canım devlete mi gittin açıklama yapmadı mı bende 32+2 yim bugün cuma kontrolüm vardı hiç birşey söylenmedi Doğumla ilgili normal dedi gönderdi ilk kez bi devlete gitmiştim

Kızlar beşiğimi aldım bende baby mallden aldım , zaten anne yanı özelliği olan park yatak modeli çok azdı, çok fazla park yatak var ama ben anne yanı özelliği istedim, birde size şey soracağım bebek arabasında çift yön olabilme çok gerekli bi özellik mi?

Eklentiler

• 79DFDE7C-9035-48D0-A47A-CC66F4FA68E5.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 77
Geçmiş olsun. Zaten bebeklerin çoğu o aralıklarda doğuyor. 40’ı gören çok fazla değil gördüğüm kadarıyla. Peki senin herhangi bi belirtin veya şikayetin var mıydı ki?

Aranızda bel fıtığı olan var mı gün içinde iş yaptığımda belime vuruyor ama eski ağrılarımdan fark yok sanki yorgunluktan bebek yapıyor yoksa fıtık ağrısı mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…