- 19 Ekim 2022
- 424
- 308
- 18
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #25.481
Bende de var canım bende bu soruyu düşünüyordum. Sen ne yapınca ağrın oluyor kıyasla benceAranızda bel fıtığı olan var mı gün içinde iş yaptığımda belime vuruyor ama eski ağrılarımdan fark yok sanki yorgunluktan bebek yapıyor yoksa fıtık ağrısı mi acaba?
Hayır canım özel ama dediğim gibi o an duyunca aklım gitti soramadımCanım devlete mi gittin açıklama yapmadı mı bende 32+2 yim bugün cuma kontrolüm vardı hiç birşey söylenmedi Doğumla ilgili normal dedi gönderdi ilk kez bi devlete gitmiştim
Canım senin yerinde olsam bi yere daha giderim yaHayır canım özel ama dediğim gibi o an duyunca aklım gitti soramadım
Zaten herhangi bi sorun olsa doktorun söylerdi canım 2 hafta sonra gittiğinde sorarsın benceHayır canım özel ama dediğim gibi o an duyunca aklım gitti soramadım
Yoğun iş tempom var evde yani sabah 7,8 akşam 10,11 ona bağlıyorum genelde çamaşırlar ve ev süpürmek ağrıya sebep oluyor sanırım geçenlerde ev temizledim aynı gün hastalandım ve belim tutuldu çocuklarda mağdur oldu benim yüzümden üzüldüm ertesi gün yavaş yavaş az az iş yapmaya çalıştım.Ama korkuyorum haliyle tutulunca ağrısı bir yandan evin biriken işleri bir yanda üzüyor.Temizlemiyecegim evi doğuma kadarBende de var canım bende bu soruyu düşünüyordum. Sen ne yapınca ağrın oluyor kıyasla bence
Eve makine atınca belim mahvoluyor ağlıyorum geneldeYoğun iş tempom var evde yani sabah 7,8 akşam 10,11 ona bağlıyorum genelde çamaşırlar ve ev süpürmek ağrıya sebep oluyor sanırım geçenlerde ev temizledim aynı gün hastalandım ve belim tutuldu çocuklarda mağdur oldu benim yüzümden üzüldüm ertesi gün yavaş yavaş az az iş yapmaya çalıştım.Ama korkuyorum haliyle tutulunca ağrısı bir yandan evin biriken işleri bir yanda üzüyor.Temizlemiyecegim evi doğuma kadarBir süpürge açıp bir silerim arada doğum ayında temizlikçi çağırmayı düşünüyorum bal dök yala kocama getirsinler evi hiç uğraşmam.
Canım geçmiş olsun ortam ısınınca hava kuruyor. Buhar makinesi kullanıp dengeleyrbilirsin varsa. Bu ileride bebek için de önemli olacak %40ın altına inmesin %60 üstüne çıkmasın nem .Serum fizyolojikte yapabilrisin.Kızlar burun içi kuruluğu yaşıyor musunuz ? Dün gece benim uyurken burnum kanamış yastıktan anladım. İnternette okuduğum kadarıyla gayet normalmiş ama acaba gene de ne yardımcı olur? Bilen var mı ?
Rica ederim keşke aynı kalitede devam etse de işteYorumlarda inceldiğini yazan çok olmuş. Teşekkürler yorumunuz için.
Yaşıyorum, her gün deniz suyu spreyi kullanıyorum, çok iyi geliyor. Odanın nemli olması önemli, o engelleyebilir.Kızlar burun içi kuruluğu yaşıyor musunuz ? Dün gece benim uyurken burnum kanamış yastıktan anladım. İnternette okuduğum kadarıyla gayet normalmiş ama acaba gene de ne yardımcı olur? Bilen var mı ?
Her şey normalken birden mi çıktı bu risk? Çok ayakta kalmamaya kendinizi yormamaya çalışın. Zamanında gelsin inşallahHayır canım özel ama dediğim gibi o an duyunca aklım gitti soramadım
Mesajınızı görünce yazmak istedim, eğer doğum sırasında spinal anestezi almanız gerekirse bel fıtığınızın olduğunu mutlaka anestezi uzmanına söyleyin. Bir arkadaşım aklına gelmediği için bunu belirtmemiş ve doğumdan sonra sıkıntılı bir süreç geçirmişti.Aranızda bel fıtığı olan var mı gün içinde iş yaptığımda belime vuruyor ama eski ağrılarımdan fark yok sanki yorgunluktan bebek yapıyor yoksa fıtık ağrısı mi acaba?
Teşekkür ederimYaşıyorum, her gün deniz suyu spreyi kullanıyorum, çok iyi geliyor. Odanın nemli olması önemli, o engelleyebilir.
Her şey normalken birden mi çıktı bu risk? Çok ayakta kalmamaya kendinizi yormamaya çalışın. Zamanında gelsin inşallah
Doğumum eve olacak inşaallah özel ebeyle bir aksilik çıkmazsa benim 4. Diğerlerini de normal yaptım ama doğum öncesi veya sonrası herhangi bir ağrı kesiciye gerek duymadım açıkcasi tercihim farklı tecrübeli deneyimlemek oldu.Tesekkur ederimMesajınızı görünce yazmak istedim, eğer doğum sırasında spinal anestezi almanız gerekirse bel fıtığınızın olduğunu mutlaka anestezi uzmanına söyleyin. Bir arkadaşım aklına gelmediği için bunu belirtmemiş ve doğumdan sonra sıkıntılı bir süreç geçirmişti.
Benim 3 çocuğumda erken gelir dedikleri için ciğer geliştirici iğne yapıldı 38+2/38+1/36+7 civarı oldular ama bu iğneyi doğum sonrasında herşeyin normal olmasına bağlıyorum.Bunda da istedim drum erken gelmesi normal dedi inşaallah zamaninda sağlıkla gelir dediler bu iğne mevzusunu konuş istersen.Birde doğum başlayınca kapsül ve serumlarla erteleyebiliyorlar 4,5 ay civarı gelmeye kalkıştı oğlum öyle yaptık 38 i doldurdu elhamdülillah sağlıkla geldi.Hayır canım özel ama dediğim gibi o an duyunca aklım gitti soramadım
İnşallah sorunsuz, güzel anıların birlikte geldiği kolay bir doğum olsunDoğumum eve olacak inşaallah özel ebeyle bir aksilik çıkmazsa benim 4. Diğerlerini de normal yaptık ama doğum öncesi veya sonrası herhangi bir ağrı kesiciye gerek duymadım açıkcasi tercihim farklı tecrübeli deneyimlemek oldu.Tesekkur ederimtabiiki acil doğum planına not alacağım bunu herkesin haberi olsun.
Aynen iyi oldu bunun için doğum planı ve acil doğum planım var.Bu zamanlarda eşler veya çevrenizdeki insanların heyecandan aklına gelmeyebilir bende bu bebeğimde çok tecrübe edindim ilk kez yapıyorum.Ozellikle eşinize ne yapacağını öğrenebileceği bir not hazırlamasıni tavsiye ederim tüm bebek bekleyen annelere.İnşallah sorunsuz, güzel anıların birlikte geldiği kolay bir doğum olsunBen sizin vesilenizle bir hatırlatmış olayım istedim, anesteziden önce kronik hastalıklar mutlaka soruluyor zaten ama bel fıtığı gibi sürekli ilacın kullanılmadığı hastalıklar unutulabiliyor. Şimdiden dediğiniz gibi hepsini not alıp en ufak bir ayrıntıyı belirtmekte fayda var.
Gebelikte yeşil çay yasakKızlar ben filtre kahveyi çok seviyorum yazılımcı olduğumdan sanırım alışkanlıgim var günde 3,4 bardak rahat içerim fakat kalp atışımi çok yüksektigi için drum yasakladı bitki çayı iç dedi gece 12 den 03 e kadar beni ayakta tutacakbir bitki çayı varmı ve bebeğime etki etmeycek.En yakın yeşil çay düşündüm o da çarpıntı yapıyormuş kalbi etkiliyormus.
Bu hafta kontrol randevum var yine mutlaka iğneyi sorucam hatta not alayımBenim 3 çocuğumda erken gelir dedikleri için ciğer geliştirici iğne yapıldı 38+2/38+1/36+7 civarı oldular ama bu iğneyi doğum sonrasında herşeyin normal olmasına bağlıyorum.Bunda da istedim drum erken gelmesi normal dedi inşaallah zamaninda sağlıkla gelir dediler bu iğne mevzusunu konuş istersen.Birde doğum başlayınca kapsül ve serumlarla erteleyebiliyorlar 4,5 ay civarı gelmeye kalkıştı oğlum öyle yaptık 38 i doldurdu elhamdülillah sağlıkla geldi.
Çok Zor gerçektenacile gittim ultrason da bakti. Nst çektiler. herşey Yolunda imiş. skntu yokmuş çok şükür
Maalesef zaten duyunca ben şok geçirdim hiç soramadım direk kanala girmiş doğum pozisyonu almış hemen progestan başlatıyorum 38 İ beklemez ama inşallah 37 ye kadar bekler dedi
Kızlar ben filtre kahveyi çok seviyorum yazılımcı olduğumdan sanırım alışkanlıgim var günde 3,4 bardak rahat içerim fakat kalp atışımi çok yüksektigi için drum yasakladı bitki çayı iç dedi gece 12 den 03 e kadar beni ayakta tutacakbir bitki çayı varmı ve bebeğime etki etmeycek.En yakın yeşil çay düşündüm o da çarpıntı yapıyormuş kalbi etkiliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?