2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

bir akrabam baby turco kullanıyor. Çok memnunum dedi.
Onun öncesinde sleepy kullanıyordu ama baby turcoya geçiş yaptı. Sleepy için de iyi yorumlar yapardı. Bio natural olanı daha iyiymiş galiba.
Arkadaşlarım hep prima premium care önerdiği için ben onu aldım. 1-2 numara. Başka da almadım. Bebeğin durumuna göre devamını getirim diye düşündüm. Aylar öncesinde almıştım tabii ben primaları. Şu anda nasıldır bakmadım. Fiyatları çok artıyor maalesef.

Son düzenleme:
Prima primium çare çok memnundum kızıma iki yaşına kadar kullandım tabi on yıl önce her şey gibi bence oda uygundu ama prima kullansak yine onu alırım sanırım şimdilerde slepyy çok övüyorlar bakalım deneyimleceğiz bende ondan aldım

Bende sleepy bio natural aldim hepsini hatta dunku indirimdende 3 numaralari bile aldim herkes cok memnun cevremdeki

Yesilcayda da kafein var kuzum ben kahve dunyasindan kafeinsiz esspresso cektiriyorum kahvelerimi onla hazirliyorum hep.Kafeinsiz filtre de vardir muhakkak bir bak

Çalışıyorum canım gün içinde vaktim olmuyor çocuklarla evle ilgileniyorum onlar 8,9 da yatış yapıyor arkalarından son ev işlerimi yapıp çalışmam gerekiyor.Yillardir aynı düzen sadece hamilelikte çözemiyorum

İstanbul yolunda büyük bebek mağazaları var araç varsa hepsi yakın sayılır, babymall en cok modelin olduğu yer ordan her türlü ihtiyacını da bulabilirsin, sonra civil ve minicity de var yakınlarda fiyatları daha makul diye biliyorum. Babymall e gelmeden gimart diye outlet avm si var orda da e bebek var bakacaksan daha küçük.
Kızlar Ankara da bebek arabası çeşitlerine bakabileceğim büyük bebek mağazası nereler var???

Gerci sen uyanik durmak istiyormussun yahu orayi kacirmisim ben uyanik tutmaz belki ama ruhuna iyi gelir kahve hahshs

Kahveye ben de bayılırım ama kafeinsiz olunca eksikmiş gibi geliyor. İlla ki canlandırması lazım beni kafeinsiz içemiyorum.
her gün 1 fincan türk kahvesi içiyorum sadece kafein miktarı çok olmasın diye diğer kahvelere pek yanaşmadım.

Kahve kafein içerdiğinden düşük doğum ağırlığına sebep oluyor. Bunla ilgili bir kaç makale okumuştum. Dikkatli içmek lazım. Bitki çaylarından da serbestçe içebileceğimiz pek bir şey yok diye biliyorum. Bütün bitki çaylarını kontrollü içmek gerekiyor.

Beni kafeinli de canlandirmiyor ya uykum varsa eger ben sadece bi keyif yapayim kafasindayim tad olarak farketmedigi icinde hosuma gidiyor

Yeşilçay, bitki çayları hepsi doktora sormalısınız. İçlerinde sıkıntılı olabilecek olanlar var. Hasta olduğumda ıhlamur için bile doktor 2 bardağı geçme demişti sanırım.

Ben de normalde kahvenin tadını pek sevmezdim, yanımda birisi yanımda içsin ben koklayım derdim ama hamilelikte çok canım çekiyor. Normalde ne yapıyorsam hepsi tersine döndü

Regl benzeri ağrılar ne kadar sürüyor sizde gün içinde.Dun çok stresli bir gün geçirdim gece 5 e kadar çok gergindim.Hareketi var ama az birde 3. Kez regl sancısı girdi sanırım benim yüzümden mu etkilendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…