2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben de bugün kontrole gittim. Doktorum özelden devlete geçmişti. 37 olacağım yarın. Günü haftaya verelim dedi. Sonraki hafta da doğum olacak sanki kan , idrar vs verdim. Ağrılarım vardı ama bir şey çıkmadı şükür. Kilo vs normal şuanda. Abisi kilolu bir bebekti, bu da benzer gidiyor sanki. Sağlıklı olsun da kilo vs hepsi oluyor. Oğlum kilolu doğdu ama doğum sonunda çok az kilo alarak ilerledi. 300 Gr filan alırdı başkaları 1kg alırken. O yüzden kilo olayı çok değişken. Zayıf ya da kilolu çok takmayın. Sağlıklı olmaları bizler için önemli , kilolu olunca da şeker mi var mi telaşı oluyor

Kızlar acil yardımmmm süt saklama poşetlerini aldık ya kullanmadan önce yıkamıyoruz değil mi ? Onlar zaten steril tek kullanımlık değil mi? Direkt sütü koyabilir miyim içine.?
Steril onlar canım vakumlu oluyorlar zaten kullanıma hazır

Senin doğumum gelmiş canım herhlade yakında düzene girer bir iki gün suer diye düşünuyorum muhtemelen ağrı eşiğin yüksek dikkat et kan su gelirse git onun haricinde 5 dk ya düşüne kadar gitmemeni

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-16-14-26-34-02_e69cfa26671b1fc7867a450f99bde279.webp
    41 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2023-03-16-14-26-28-93_e69cfa26671b1fc7867a450f99bde279.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2023-03-16-14-26-22-27_e69cfa26671b1fc7867a450f99bde279.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2023-03-16-14-26-13-10_e69cfa26671b1fc7867a450f99bde279.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 56
Benim ağrılar devam evde yürüyorum git gel yapıyorum, şimdilik sıklık düzen yok, takip ediyorum, iyi hissediyorum daha şimdilik doktora gitmeye gerek yok diye düşünüyorum
ben de yaklastıgını düşünüoyrum canım :) evde takibe dinlenemye devam vakti geldi inşallah :)

Ben sadece yenidoğan için Prima aldim. İlk zamanlar daha hassas olur diye. Diğer numaralardan da karışık aldım. Molfix sleepy pure baby gibi birer ikişer. Ebebek bezini bilmiyordum. İlerleyen zamanlarda deneyebilirim.
Mama olarak Aptamil aldım. Her bebekte aynı şeyi yapmaz belki birinde yapmış diye. İnşallah ihtiyacimiz olmaz da.
Doktorum bana göğüs ucu kremi al dedi. Önerdiği markalar çok pahalı. Doğal yöntemi yok mudur bunun acaba?

ay evet bende de var bi tane 2017 dogumlu :) sabah kalk onu kreşe bırak aksam al yemek falan yorucu ama güzel, bi yandan da içim buruluyor, acaba oğlumla doğum yaptıktan sonra ilgilenemem azalır haksızlk edermiyim , son yalnız zamanlarımız diye bi duygulanıyorum, sende de var mı öyle duygular? yoksa ben hormonlardan iyice abarttm mı herşeyi

Papatya0593 hurmaya devam et canım squatada ağrım cogalirsa duş ile hafifletmeye dikkatini dağıtmaya çalış.Sureci hızlandırmak için yer çekiminden destek almalısın.Bedenini yorgun hissediyorsan dinlen ama ne kadar çok dinelnirsen süre o kadar çoğalır.İnsaallah kolay bir doğum olur hızlıca alirisn kucağına bebişini hayırlısıyla

O geçmiyor sanırım anneliğin özünde var bir kaşık fazla tatlı koydum birine diye içim içimi yiyor.Aralarinda 3 yaş var ama içimi rahatlatmak için hepsine aynı porsiyonu koyuyorum en küçük 20 li otanca 17 li en büyük de 14 lü yiyemezsen bırak sonra yersin diyorum ufaklığa.Dogamiz gereği böyleyiz yani merak etme

İnşallah canım doğum mudur bu dersin

Bende var inanılmaz bir vicdan azabı var

Her doğum farklı oluyor gerçekten benim biraz benziyordu ayın 7 sinde sancı gelmişti acaba mi diyecek kadar az di (gece genelde çoğalıyor) ağrılar ertesi gece şiddetlendi biraz ama huzursuz edecek şekilde 9 unda öğleden sonra doğum oldu ama suyum filan da gelmedi hepsinde patlattılar (5 cm de)

Böyle dayanılmayacak bir Ağrı değil o yüzden anlamıyorum annemde başladı bence sanki diyor, bide oturunca rahatlıyorum ayakta iki büklüm ediyor ağrı

yaaa doğduktan sonra katlıycak bu duygular desene , ah analar analarımız hakkı ödenmez cidden, her anımız çocuklar için kaygı endişe dolu, ama iyi ki de varlar, gerçekten çok eşsiz duygular
ah ya dimi, her saniyeyi birlkte dolu geçireym düşüncesi oldu bende, çocuğum bundan sonra benim arta kalan zamanımı bölüşmek zorunda kalacak, deli deli duygular :)

Gelin kardeşler sarılalım aynı kaygılar, vicdan azabı bende de var. Bayadır bazı sorumluluklarını babasına bıraktım, babasıyla uyusun artık ki bebekler gelince ben uyutamam belki gibi onlardan bilmesin diye ama inadına bana bir düştü ki anlatamam. Artık yatağına da yatamıyorum yanına sandalye koyuyorum öyle sırnaşıyoruz uyurken. Allahım insallah hepsine birden yetebiliriz sevgi, ilgi olarak

Ben simdide bisey paylaşamıyorum hep istirahat halindeyim valla nasıl bir ikilemmis bu çok zor inşallah dogum sonrası daha iyi olur diye düşünmek istiyorum

Bende öyle kucağıma gelmek istiyor alamıyorum diyo artık ne zaman çıkacak kardeşim kucağına gelmek istiyorum diyo

BUKITOKI canim hayirli ugurlu olsun bebisim Rabbim yanindan ayirmasin hicbi zaman kilosu boyu gayet iyi masallahh yarina cikar umarim alir evine goturursun bebiskonuu
Benim ağrılar devam evde yürüyorum git gel yapıyorum, şimdilik sıklık düzen yok, takip ediyorum, iyi hissediyorum daha şimdilik doktora gitmeye gerek yok diye düşünüyorum
Canim squat yer silme napabiliyosan aban bu saatten sonra eger yan cizmezse geliyo seninki de hadi hayirlisii

B Birdurumvar gun verdi mi canim naptin gittin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…