- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.001
Steril onlar canım vakumlu oluyorlar zaten kullanıma hazırKızlar acil yardımmmm süt saklama poşetlerini aldık ya kullanmadan önce yıkamıyoruz değil mi ? Onlar zaten steril tek kullanımlık değil mi? Direkt sütü koyabilir miyim içine.?
ben de yaklastıgını düşünüoyrum canım :) evde takibe dinlenemye devam vakti geldi inşallah :)Benim ağrılar devam evde yürüyorum git gel yapıyorum, şimdilik sıklık düzen yok, takip ediyorum, iyi hissediyorum daha şimdilik doktora gitmeye gerek yok diye düşünüyorum
Ben sadece yenidoğan için Prima aldim. İlk zamanlar daha hassas olur diye. Diğer numaralardan da karışık aldım. Molfix sleepy pure baby gibi birer ikişer. Ebebek bezini bilmiyordum. İlerleyen zamanlarda deneyebilirim.Kızlar bebek bezi ve mama olarak hangi markaları tercih ettiniz?
Mama konusunda en iyisi Aptamil diye biliyordum ama gaz yaptığını yazmışlar yorumlarda.
Sanırım ben SMA Comfort tercih edeceğim. Gaz ve kabızlık yapmama konusunda iyi olduğunu yazmışlar.
Bez olarak Prima baktım ama sanırım maddi olarak baya zorlar. Dün ebebekten kendi markasını aldık 1 paket 50'li personel önerisiyle, eğer pişik vs olursa iade alıyorlarmış, garantili ürün yani... Bir de Molfix de kaliteliymiş ama 1 numarası yoktu diye almadım.
ay evet bende de var bi tane 2017 dogumlu :) sabah kalk onu kreşe bırak aksam al yemek falan yorucu ama güzel, bi yandan da içim buruluyor, acaba oğlumla doğum yaptıktan sonra ilgilenemem azalır haksızlk edermiyim , son yalnız zamanlarımız diye bi duygulanıyorum, sende de var mı öyle duygular? yoksa ben hormonlardan iyice abarttm mı herşeyiDinleniyorum ama bi çocuk daha olunca ne kadar olursa canım yemeği aşı derken onu okula götür et işte bende her fırsatta uzanıyorum öyle böyle atlatacağız inşallah
İnşalallah bizde böyle güzel doğumlar yaşarız. Endişelenme canım yalancı sancılar gelsede gerçek sancılar öyle hemen doğuma itmiyor uzun sürüyor
O geçmiyor sanırım anneliğin özünde var bir kaşık fazla tatlı koydum birine diye içim içimi yiyor.Aralarinda 3 yaş var ama içimi rahatlatmak için hepsine aynı porsiyonu koyuyorumay evet bende de var bi tane 2017 dogumlu :) sabah kalk onu kreşe bırak aksam al yemek falan yorucu ama güzel, bi yandan da içim buruluyor, acaba oğlumla doğum yaptıktan sonra ilgilenemem azalır haksızlk edermiyim , son yalnız zamanlarımız diye bi duygulanıyorum, sende de var mı öyle duygular? yoksa ben hormonlardan iyice abarttm mı herşeyi
İnşallah canım doğum mudur bu dersinPapatya0593 hurmaya devam et canım squatada ağrım cogalirsa duş ile hafifletmeye dikkatini dağıtmaya çalış.Sureci hızlandırmak için yer çekiminden destek almalısın.Bedenini yorgun hissediyorsan dinlen ama ne kadar çok dinelnirsen süre o kadar çoğalır.İnsaallah kolay bir doğum olur hızlıca alirisn kucağına bebişini hayırlısıyla
Bu kadar uzun sürmez yalancılar sancı şekli farklı olabilir yine de kesin cevabı gece veririz genel hava kararınca çoğalır içinde huzursuzluk uyku tutmaması oluşur.İnşallah canım doğum mudur bu dersin
Bende var inanılmaz bir vicdan azabı varay evet bende de var bi tane 2017 dogumlu :) sabah kalk onu kreşe bırak aksam al yemek falan yorucu ama güzel, bi yandan da içim buruluyor, acaba oğlumla doğum yaptıktan sonra ilgilenemem azalır haksızlk edermiyim , son yalnız zamanlarımız diye bi duygulanıyorum, sende de var mı öyle duygular? yoksa ben hormonlardan iyice abarttm mı herşeyi
Canım instagramda melike yoga diye hesap var orada doğum için egzersizler var yapabilirsinBenim ağrılar devam evde yürüyorum git gel yapıyorum, şimdilik sıklık düzen yok, takip ediyorum, iyi hissediyorum daha şimdilik doktora gitmeye gerek yok diye düşünüyorum
Böyle dayanılmayacak bir Ağrı değil o yüzden anlamıyorum annemde başladı bence sanki diyor, bide oturunca rahatlıyorum ayakta iki büklüm ediyor ağrıHer doğum farklı oluyor gerçekten benim biraz benziyordu ayın 7 sinde sancı gelmişti acaba mi diyecek kadar az di (gece genelde çoğalıyor) ağrılar ertesi gece şiddetlendi biraz ama huzursuz edecek şekilde 9 unda öğleden sonra doğum oldu ama suyum filan da gelmedi hepsinde patlattılar (5 cm de)
yaaaO geçmiyor sanırım anneliğin özünde var bir kaşık fazla tatlı koydum birine diye içim içimi yiyor.Aralarinda 3 yaş var ama içimi rahatlatmak için hepsine aynı porsiyonu koyuyorumen küçük 20 li otanca 17 li en büyük de 14 lü yiyemezsen bırak sonra yersin diyorum ufaklığa.Dogamiz gereği böyleyiz yani merak etme
ah ya dimi, her saniyeyi birlkte dolu geçireym düşüncesi oldu bende, çocuğum bundan sonra benim arta kalan zamanımı bölüşmek zorunda kalacak, deli deli duygular :)Bende var inanılmaz bir vicdan azabı var
ay evet bende de var bi tane 2017 dogumlu :) sabah kalk onu kreşe bırak aksam al yemek falan yorucu ama güzel, bi yandan da içim buruluyor, acaba oğlumla doğum yaptıktan sonra ilgilenemem azalır haksızlk edermiyim , son yalnız zamanlarımız diye bi duygulanıyorum, sende de var mı öyle duygular? yoksa ben hormonlardan iyice abarttm mı herşeyi
Bende var inanılmaz bir vicdan azabı var
Ben simdide bisey paylaşamıyorum hep istirahat halindeyim valla nasıl bir ikilemmis bu çok zor inşallah dogum sonrası daha iyi olur diye düşünmek istiyorumyaaadoğduktan sonra katlıycak bu duygular desene , ah analar analarımız hakkı ödenmez cidden, her anımız çocuklar için kaygı endişe dolu, ama iyi ki de varlar, gerçekten çok eşsiz duygular
ah ya dimi, her saniyeyi birlkte dolu geçireym düşüncesi oldu bende, çocuğum bundan sonra benim arta kalan zamanımı bölüşmek zorunda kalacak, deli deli duygular :)
Bende öyle kucağıma gelmek istiyor alamıyorum diyo artık ne zaman çıkacak kardeşim kucağına gelmek istiyorum diyoGelin kardeşler sarılalımaynı kaygılar, vicdan azabı bende de var. Bayadır bazı sorumluluklarını babasına bıraktım, babasıyla uyusun artık ki bebekler gelince ben uyutamam belki gibi onlardan bilmesin diye ama inadına bana bir düştü ki anlatamam. Artık yatağına da yatamıyorum yanına sandalye koyuyorum öyle sırnaşıyoruz uyurken. Allahım insallah hepsine birden yetebiliriz sevgi, ilgi olarak
Canim squat yer silme napabiliyosan aban bu saatten sonraBenim ağrılar devam evde yürüyorum git gel yapıyorum, şimdilik sıklık düzen yok, takip ediyorum, iyi hissediyorum daha şimdilik doktora gitmeye gerek yok diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?