- 14 Aralık 2021
- 2.477
- 2.789
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #30.981
Valla benim dun gece bi kasildi bi kasildi korktum baya. Ya donmeye calisiyo yavrum ya da dun baya is yaptim ondan oldugünaydın kızlaaarr, doğum yapan annelerimizden güzel haberleri aldık, sıradaki kimm :))) bugün herkesin sancılar ne durumda, ben her gün sabah gayet enerjik sağlam başlayıp 4 ten sonra başlıyor yalancı sancılar bi panikler bende :))) ama nası güzel heyecan bunlar yalancı da olsa
Ohhh şükür kavuşturacak gözünaydın canım. Sende karan da cok güçlüsünüz maşallah sizedua ettim hep sana bugun kavuşursunuz inşallah
Kızlar çook teşekkür ederm. Şimdi bebişimi gördüm çıkıp solunum destekten çıkarmışlar sütümlede besliyorlar çok şükür durumu çok iyi yarın gibi planlıyor bir aksilik olmazzsa ama görün nasıl minik tatlı yaGünaydij kizlar,
İzne ciktigimdan beri buralari aksattim biraz. Okudum ama hepsini olmasa da :)
Bebeklerimiz gelmiş @nail artBUKITOKI cok tebrik ederim derim kizlar , kuzulariniz gelmiş kimbilir naisl güzeller BUKITOKI canım ben de durusuna hayran kaldım sen doğum öncesi hem şimdi ki.. olması gereken bu ama bunu sergilemeyi hepimiz beceremeyebiliriz. İnşallah çoook kısa bı zamanda yanında olacak Karan. Sağlıkla buyusunler
Ben başka göremedim ama yok değil mi başka gelen bebemiz?
Ben de kuluçkaya yatmış gibi hissediyorum eve geçtiğimden beri . Aheste şekilde hazırlık yapıyorum ama gören daha çok var der öyle bir ahestelikhâlbuki 15 gün kalmış . 25inde doğumdan önce kontrolum vardı da benim bı goresim var neyin merakiysa :) bı devlet randevusu mu alsam naapsam
Ay bende doğduğumda öyleymişim annem hep söylerKızlar çook teşekkür ederm. Şimdi bebişimi gördüm çıkıp solunum destekten çıkarmışlar sütümlede besliyorlar çok şükür durumu çok iyi yarın gibi planlıyor bir aksilik olmazzsa ama görün nasıl minik tatlı yaAllahım hiçbir yavruyu annesinden ayırmasın. Bu arada benimki bu sefer yüzüstü yatırmışlar aman o kollar o sırt kıl yumağı resmen boşuna mide yanmalarından fenalaşmamışım
Benim bugün ağrım var Kızlarşöyle kasıkta ağrı ama uzanınca azalıyor , biraz uzandım ama evde yürüyorum şimdi, böyle girip çıkan değil ama sürekli bi ağrı, bele doğruda ağrıyor sanki, hadi bakalım, bugün 38 oldum
Evet herşey varsayım üzerine ilerliyor malesef. Ben de 16 haftalıkken kramp giriyo demiştim o zaman vermiştim. Şase şeklinde hiç sevmedim haftada bi kez içiyorum bazen unutuyorum hiç içmiyorum o zaman o kasıktan giren ağrıyı yaşıyorum. Kramp gibi ama felaket bişey hareket edemiyorsun.
Çok sevindim canım hep dua ettim.Rabbim huzur versin mutlu mutlu evinize dönün inşaallah.Uzun bir yolculuktan geldiniz.Evinizde sıcacık yuvanizda bol bol koklasirsiniz inşaallahKızlar çook teşekkür ederm. Şimdi bebişimi gördüm çıkıp solunum destekten çıkarmışlar sütümlede besliyorlar çok şükür durumu çok iyi yarın gibi planlıyor bir aksilik olmazzsa ama görün nasıl minik tatlı yaAllahım hiçbir yavruyu annesinden ayırmasın. Bu arada benimki bu sefer yüzüstü yatırmışlar aman o kollar o sırt kıl yumağı resmen boşuna mide yanmalarından fenalaşmamışım
Annemdeyim ya hiçbişeyya hadi inşaallah hayırlısı olsun canim.Nelr yapıyorsun gün içinde
Bence yapısal vaktinde doğmuşum hep kıllı bi kızdımBebeğin vücudundaki kılın fazla oluşu erken haftada doğum yapmaktan kaynaklanabilir mi?
Yoksa tamamen yapısal mı?
Agri tamamen geçiyorsa değildir ama arada geri geliyorsa doğum ağrısı olabilir birde çok şiddetli olmasına gerek yok.Benimde İlkimde bu ağrıyla doğum olmaz demişlerdi ama iki gün devam edince anlamıştım.Annemdeyim ya hiçbişeysadece yürüyüş var bide namaz oda oturarak zaten bileğim daha dikişli, şuan yürüyüp durup squat yapıyorum ama oturunca ağrı geçiyor ya heralde doğum sancısı böyle olmaz
Kızlar kasığa giren bıçak saplanması gibi ağrı , sancı mıdır , bugün sabah baya oldu hala da var
Benim sanci olunca da karnim taş gibi oluyor ve kasiklarima çift taraflı bıçak saplanıyor sanki ve cok açıyor kesinlikle sanci fark edilcek birseyCanım sancıda rahmin komple kasılıp gevşiyor, eşlikçisi de bele, sırta bıçak saplanması gibi şeyler olabiliyor, benim bi anlığına nefesim kesiliyor 45-60 sn kadar sürüyor, yavaş yavaş gevşiyor sonra. Magnezyum kullanmıyorsan maden suyu içebilirsin, ben midemden dolayı günde 2 maden suyu içiyorum bi de gece magnezyum alıyorum, magnezyum içmeyince gece kramp giriyor.
Benim kardeşim de cok kıllı doğmuştu ve erken doğmuştu bikaç aya dökülmüştü tüyleri. Acaba erken diye miydi bilemedimBebeğin vücudundaki kılın fazla oluşu erken haftada doğum yapmaktan kaynaklanabilir mi?
Benim çok düşük demir depo ferritin 6Benim doktorum bi demiri kesti heralde ya, pıhtılaşmada önemli demirin iyi dedi artık içme dedi 37 de
Kolostrumdur canım dokunma da tetiklenmesin.
Bende de oldu canım normal sıkıntı yok
Bende de olmuştu. Sanırım süt olabilir ya da benzeri bi sıvı. Soluma çok yatmışım gece sıkıştırmışım sanırım sabah bi kalktım leke var başta anlamadım sonra anladım.
Çok teşekkür ederim kızlarEvet süttür çok heyecan verici
Maşallah çok güzel gelişme, az kaldı yarın oh mis berabersinizKızlar çook teşekkür ederm. Şimdi bebişimi gördüm çıkıp solunum destekten çıkarmışlar sütümlede besliyorlar çok şükür durumu çok iyi yarın gibi planlıyor bir aksilik olmazzsa ama görün nasıl minik tatlı yaAllahım hiçbir yavruyu annesinden ayırmasın. Bu arada benimki bu sefer yüzüstü yatırmışlar aman o kollar o sırt kıl yumağı resmen boşuna mide yanmalarından fenalaşmamışım
Lanugo denen tüycükler dökülmemiş olabiliyormuş erken doğumda, ama yapısal da olabilirBebeğin vücudundaki kılın fazla oluşu erken haftada doğum yapmaktan kaynaklanabilir mi?
ahh ah dinlenebilenlere suan acaip imreniyorum, ben hala 8-5 calıstıgım için gün içi biraz yoruluyorum, kendimi ancak aksam 9 dan sonra koltuga uzatabiliyorum, kıymetinin bilin kızlar :) ama sanırım haklısın haftasonu evdeyken daha az sancım oluyo akşamları. Ne güzel doğum hikayesiymiş o öyle, normal dogum bekleyenler umarım aynen öyle en kısa sürede kolayca doğuruverirler, ben sezeryan mecbur ama önceden gelecek korkusu çok var o yüzden sancı korntrolü yapıyoruz mecbur :)
Ay bende doğduğumda öyleymişim annem hep söylerolsun kıllı olsun lazer olur annesi
Çok sevindim canım hep dua ettim.Rabbim huzur versin mutlu mutlu evinize dönün inşaallah.Uzun bir yolculuktan geldiniz.Evinizde sıcacık yuvanizda bol bol koklasirsiniz inşaallah
Amin inşallah kızlar çok teşekkür ederim lazer parasını şimdiden biriktirmeye başladım benBenim çok düşük demir depo ferritin 62 tane içiyorum
Çok teşekkür ederim kızlarteyit etmek istedim
Maşallah çok güzel gelişme, az kaldı yarın oh mis berabersiniz
Lanugo denen tüycükler dökülmemiş olabiliyormuş erken doğumda, ama yapısal da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?