2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Valla benim dun gece bi kasildi bi kasildi korktum baya. Ya donmeye calisiyo yavrum ya da dun baya is yaptim ondan oldu

Ohhh şükür kavuşturacak gözünaydın canım. Sende karan da cok güçlüsünüz maşallah size dua ettim hep sana bugun kavuşursunuz inşallah

Kızlar çook teşekkür ederm. Şimdi bebişimi gördüm çıkıp solunum destekten çıkarmışlar sütümlede besliyorlar çok şükür durumu çok iyi yarın gibi planlıyor bir aksilik olmazzsa ama görün nasıl minik tatlı ya Allahım hiçbir yavruyu annesinden ayırmasın. Bu arada benimki bu sefer yüzüstü yatırmışlar aman o kollar o sırt kıl yumağı resmen boşuna mide yanmalarından fenalaşmamışım

Ay bende doğduğumda öyleymişim annem hep söylerolsun kıllı olsun lazer olur annesi

ya hadi inşaallah hayırlısı olsun canim.Nelr yapıyorsun gün içinde

Ben de nefret ediyorum şase olanından. Ama hap olanı daha az mg diye onu da kullanmadım. Şaseye devam ediyorum.
Ben içmediğimde bacaklarımda dizimde çok ağrılarım oluyor gece. O yüzden her gün mecbur. Aksattım birkaç kez hemen kramp girdi zaten. En büyük kurtarıcım bu süreçte.

Çok sevindim canım hep dua ettim.Rabbim huzur versin mutlu mutlu evinize dönün inşaallah.Uzun bir yolculuktan geldiniz.Evinizde sıcacık yuvanizda bol bol koklasirsiniz inşaallah

ya hadi inşaallah hayırlısı olsun canim.Nelr yapıyorsun gün içinde
Annemdeyim ya hiçbişey sadece yürüyüş var bide namaz oda oturarak zaten bileğim daha dikişli, şuan yürüyüp durup squat yapıyorum ama oturunca ağrı geçiyor ya heralde doğum sancısı böyle olmaz

Agri tamamen geçiyorsa değildir ama arada geri geliyorsa doğum ağrısı olabilir birde çok şiddetli olmasına gerek yok.Benimde İlkimde bu ağrıyla doğum olmaz demişlerdi ama iki gün devam edince anlamıştım.

Canım sancıda rahmin komple kasılıp gevşiyor, eşlikçisi de bele, sırta bıçak saplanması gibi şeyler olabiliyor, benim bi anlığına nefesim kesiliyor 45-60 sn kadar sürüyor, yavaş yavaş gevşiyor sonra. Magnezyum kullanmıyorsan maden suyu içebilirsin, ben midemden dolayı günde 2 maden suyu içiyorum bi de gece magnezyum alıyorum, magnezyum içmeyince gece kramp giriyor.
Kızlar kasığa giren bıçak saplanması gibi ağrı , sancı mıdır , bugün sabah baya oldu hala da var

Benim sanci olunca da karnim taş gibi oluyor ve kasiklarima çift taraflı bıçak saplanıyor sanki ve cok açıyor kesinlikle sanci fark edilcek birsey

Benim doktorum bi demiri kesti heralde ya, pıhtılaşmada önemli demirin iyi dedi artık içme dedi 37 de
Benim çok düşük demir depo ferritin 6 2 tane içiyorum
Kolostrumdur canım dokunma da tetiklenmesin.

Bende de oldu canım normal sıkıntı yok

Bende de olmuştu. Sanırım süt olabilir ya da benzeri bi sıvı. Soluma çok yatmışım gece sıkıştırmışım sanırım sabah bi kalktım leke var başta anlamadım sonra anladım.

Evet süttür çok heyecan verici
Çok teşekkür ederim kızlar teyit etmek istedim
Maşallah çok güzel gelişme, az kaldı yarın oh mis berabersiniz
Bebeğin vücudundaki kılın fazla oluşu erken haftada doğum yapmaktan kaynaklanabilir mi?

Yoksa tamamen yapısal mı?
Lanugo denen tüycükler dökülmemiş olabiliyormuş erken doğumda, ama yapısal da olabilir

Dinleniyorum ama bi çocuk daha olunca ne kadar olursa canım yemeği aşı derken onu okula götür et işte bende her fırsatta uzanıyorum öyle böyle atlatacağız inşallah
İnşalallah bizde böyle güzel doğumlar yaşarız. Endişelenme canım yalancı sancılar gelsede gerçek sancılar öyle hemen doğuma itmiyor uzun sürüyor

Ay bende doğduğumda öyleymişim annem hep söylerolsun kıllı olsun lazer olur annesi

Çok sevindim canım hep dua ettim.Rabbim huzur versin mutlu mutlu evinize dönün inşaallah.Uzun bir yolculuktan geldiniz.Evinizde sıcacık yuvanizda bol bol koklasirsiniz inşaallah

Amin inşallah kızlar çok teşekkür ederim lazer parasını şimdiden biriktirmeye başladım ben

Benim de az sonra doktor randevum var kızlar. İki hafta önce kilosu düşük çıkmıştı, 2 hafta geriden geliyordu. Bakalım ne kadar büyümüş minnoşum.
Kasılmalar batmalar bende de var 1 haftadır, emin olamıyorum kasılma mı bağırsak hareketi mi:))) Umarım anlarım doğum başladığında :)))

Kızlar acil yardımmmm süt saklama poşetlerini aldık ya kullanmadan önce yıkamıyoruz değil mi ? Onlar zaten steril tek kullanımlık değil mi? Direkt sütü koyabilir miyim içine.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…