2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ah canım olmaz mı çok korkuyorum farkında olmadan yetişemezsem o yüzden ya ihmal edersem diyorum kızım birde yapı olarak çok naif bi çocuk öyle istediğini yaptırıp uğraşmaz ama için için üzülürse üzersem diye korkuyorum şimdiden annecim o bakıma muhtaç olduğu için onunla ilgileneceğim o emecek o yüzden yanımda yatacak sürekli böyle ona anlatarak geçiriyorum günleri bide depremden sonra korktuğu için şuan birlikte yatıyoruz bebek doğduğunda kendini dışlanmış hissetmemesi için artık elimden geleni yapacağım

Böyle dayanılmayacak bir Ağrı değil o yüzden anlamıyorum annemde başladı bence sanki diyor, bide oturunca rahatlıyorum ayakta iki büklüm ediyor ağrı
Yavaş yavaş belirtiler kendini gösteriyor demek canım şimdi net bir şey söyleyemesekte herkesin farklı ilerliyor yanlış yönlendirme olmasın belki şeninde böyle böyle başlayacak ama en belirgin özelliği karnın tas gibi kesilecek ve gevşeyecek kasıldıgınde nefesin kesilir gibi olacak yanında da sancı eşlik edecek

Ay öyle hiç olmuyor ya taş gibi kesilme hissetmedim hiç, sorma zaten sanki ağrı azaldı ya

Benimde planlarım arasında yer silmek bakalım hatta sonra haftaları görür ve doguramazsam daha tüm işleri yapayım bari. Diyorum şimdi haftamdan korkuma mi işyapıyorum bi uzanıyorum malum erken saçılarla basım belada acısını o zaman çıkaracağım bende

Ay öyle hiç olmuyor ya taş gibi kesilme hissetmedim hiç, sorma zaten sanki ağrı azaldı ya
Arkadasım gelince anlarsın zaten öyle bir şey ki anlatılmaz yaşanır ya çok net hamilelikte çeşitli agrıalr sancılar yaşadık hepimiz ama doğum başlama sancısı farklı
Sürekli erken sancı yaşadığım için biliyorum göğsüm daralıyor karnımın tamamı taş gibi oluyor sızı giriyor sancı yani ve biraz zaman sonra gevşiyor ve rahatlıyorum ama tabi bu birde gerçekten doğum sancısının az hali o da düzenli belirli sıklıkta gelen ve gittikçe derecesi artan bi sancı farkı o

Belin de ağrıyor mu peki? Seninki sanki kramp gibi oturunca geçiyormuş ama yine de doğumla alakalı olabilir artık sona geldin her ağrın doğumun yavaştan başladığını gösterir krampta olsa
Şöyle okumuştum karnın taş gibi kasılıp gevşemesi hareketi doğum sancısıymış rahim kasları kasılıp gevşeyerek bebeği aşağı doğum kanalına itiyormuş.

Ama herkesin ki aynı olmuyormuş canım annemde belim aşırı ağrır başlardı diyor sertleşme tarif etmiyor, o yüzden kararsız kaldım ama bugün bişe oldu bende bebek aşşağı fln iniyor iyice belki de çünkü her kalktığımda bi Ağrı var altta

Bende bunu düşündüm sanırım bebek aşşağı indi iyice çünkü uzanınca fln rahatlıyorum

canım benim bildiğim doğum sancısı pozisyon değiştirince falan geçmiyor, bi de rahmin bebeği vücut dışına atmaya çalıştığını iliğine kadar hissediyorsun öyle bir kasılıyor heryeri. Kasıklarında da adetin ilk günüymüş gibi bi soğuk sancı oluyo.

Benim kızımda hiç olmamıştı, internetten acaba nasıl bu sancı işi diye bakarken cok okumustum “gelince geldiğini anlarsınız” diye gerçekten öyleymiş, şu an yalancısı bile beni yamultuyor
Benim sanci olunca da karnim taş gibi oluyor ve kasiklarima çift taraflı bıçak saplanıyor sanki ve cok açıyor kesinlikle sanci fark edilcek birsey

Onlar steril canım hiç uğraşma direk koy gitsin
Kızlar acil yardımmmm süt saklama poşetlerini aldık ya kullanmadan önce yıkamıyoruz değil mi ? Onlar zaten steril tek kullanımlık değil mi? Direkt sütü koyabilir miyim içine.?

14 20 randevum vardı hoca doguma girmiş hala bekliyorum şimdi geldi hoca

sadece ben hissetmiyormusum bunları demek ki ,iyi geldi bunları okumak, ne yapalım doğanın kanunu ve hepimiz bi şekilde ayak uyduracağız, yavrularımızda böylelikle kardeşliği paylaşmayı falan öğrenicekler, ama işte ana yüreği kıyamıyor :))

Bizde 2. Ye inşallah bunları deriz ya şimdilik acemiyiz ondan bu telaş

Merhaba göğüs ucu kremi olarak ayva çekirdeği jeli önerebilirim aşağıda videosunu bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…