2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Geldiğinin habercisidir Canım annene katılıyorum bu konuda haklısın başlangıçta herkesin farklıdır belli etme şekli seninki de böyle haber ediyordur doğru diyorsun ben Doğum anını anlatmaya çalıştım biraz daha net olduğu halini yanı

Kızlar selam.kalıcı oje sürmemizde bi sıkıntı olur mu bu saatten sonra. Herkesin çektiği sancılar beni hazırlıklara itti. Doğum her an olur diye kalıcı ojelerim de hazır olsun istedim
Ben çok uzun zamandır kalıcı oje kullanıyorum. Tansiyon problemi çıkıp da erkenden alınma ihtimali olunca sol elimin işaret parmağına kalıcı olmayan oje sürerek gezdim son haftalar. İyi ki de öyle yapmışım çünkü acilen ameliyata alındım. Tek parmağı görmeleri yetiyor. Doğuma kadar ojeliydi de doğumdan hemen önce asetonla sildim o tırnağımı, hala da öyle bir türlü vakit bulup değiştirtemedim

Yakın zamanda doğuran herkes Lansinoh göğüs ucu kremi gayet iyi ve yeterli diyor çoğumuz ondan aldık. Doktorun hangi markaları önerdi bilmiyorum ama çok para vermeye gerek yok bence

Benim rezervim az 3 sene sonra ben size yetişemem belki ben 1 yıl içinde yeniden düşünüyorum ama tabi çok travmatik şeyler yaşamazsam doğum ve sonrası
Bende onu düşünüyordum. Benim de tek tüpüm yok olmayabilir hemen o yüzden bi sene sonra eğer tabi insanlıktan çıkmazsam düşünürüm gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…