2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Teşekkür ederim bilgilendirmen için canım, normal idrar tahlilinde benim de negatif çıkıyor protein. Sen 24 saatlik idrar vermiş miydin? Birinde negatiflen birinde pozitif çıkması mümkün mü ki?
Verdim canim cikmadi benimkinde hic umarim cikmazda daha cok kucuk benimkisi cunku

Kızlar o lansinosh kremi sanırım etkili olması için şimdiden kullanmak gerekiyormuş. İki arkadaşımda öyle dedi kullanmaya başla diye.
Evet doğumdan önce başlanıyor ama ben 34’teyim şu an, erken. Meme ucu uyarılması doğum başlatabiliyor. 37’den sonra sürsek olmaz mı?

Evet doğumdan önce başlanıyor ama ben 34’teyim şu an, erken. Meme ucu uyarılması doğum başlatabiliyor. 37’den sonra sürsek olmaz mı?
Haftada bi iki kez sürsem mi diye düşündüm ben de daha başlamadım da. Onu düşünmemiştim bak ama doğru çok ovalamamak lazım sürsekte.

Kızlar selam.kalıcı oje sürmemizde bi sıkıntı olur mu bu saatten sonra. Herkesin çektiği sancılar beni hazırlıklara itti. Doğum her an olur diye kalıcı ojelerim de hazır olsun istedim
Sezeryan olanlarda oje istemiyorlar canim tirnaklardan biseyleri kontrol ediyolarmis oyle demisti hemsire bana

Bende tek yumurtalgm var bide geç oldu zaten. Çok zor gelmezse 6. Aydan sonra bile düşünebilirim 2.yi
Tâbi nasip kısmet o da ablası gibi 4 yıl bekletirse bilemem
Normal doğumu isteme nedenim çok ara vermeden gebe kalmak, tabii nasip olursa.
Sezaryende mecbur bekleyeceğiz

Normal doğumu isteme nedenim çok ara vermeden gebe kalmak, tabii nasip olursa.
Sezaryende mecbur bekleyeceğiz
Evet benimde normal doğum isteme nedenlerimden biri bu. Sezeryan de de aslında hemen olabiliyor tabi ben cesaret etmem sezeryan olursam en az 1.5 2 yıl beklerim. Kuzenim sezaryen doğumun 4. Ayında tekrar gebe kaldı sorunsz yine sezaryen doğum yaptı.

Kizlar dun idrar kan falan vermistim kasigimdaki agrinin sebebi belli oldu kum döküyormusum Kaslarimiz gebelikte daha gevsek oldugu icin cok siddetli agri hissetmemem normalmis, hafifce batma disinda bisey hissetmiyorum. Ben yine bahtsiz gebelikte basa gelebilecek ne varsa yasiyorum esim bile gülüyor artik baska ne olacak cok merak ediyorum diye valla artik 38-39 da gozum yok ben 36 ya ragziyim su 3 haftayida bi gecirseydim

Kuzenine maşallah canım ama o sorunlu haller kesin beni bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…