- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 34
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.561
Doktorunuz nereye yerleşmiş dedi acaba? Düzensiz sancılar benim de var ama bebek hala aşağı inmediği halde doktorum nerdeyse hastaneye yatıracak beni o kadar pimpirikli ki nst'de bikaç kez 40 ve üzeri çıktı diye hemen doğum kafasına girdi. Sizin kaç çıkıyor nst'de sancılarınız?Geçen çarşamba kontrolümde doktor iyice yerleşmiş dedi. Pazartesiden beri benimki de öylebebek değil taş var gibi hissediyorum bazen.
Düzensiz sancılar da var ama sancılar düzenli değilse ya da su, nişan gelmediyse doktor böyle devam diyor.
Ben de bir espri yapayım bariYaasağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Sağlıkla gelsin İnşallah
@nail artMelodiminEsi kızlar nasıl gidiyor annelik zorluyor mu bebeler
Kız Allah seni ne yapmasınGazlar başladı. Tünelin ucu bombok! Gelmeyin
O benim de sürekli aklımda, ben de korkuyorum, bir de kız bebek daha mı küçük olur acabaYa ben korkmaya başladım acaba küçük mu doktor yanlış mı gördü yanlış mı ölçtü diye niye kuruntu yapıyorum onuda bilmiyorum.Nisanin 1 inde muayeneye gitmek istiyorum nasip.
Canım dün nst ye girdim sancı 0 dıAy siz artık 40'a gelmişsiniz. Kontrollerde nst'nizde sancı çıkıyor mu hiç? Kaçlar çıkıyor mesela ve ne zamandan beri?
Merhaba, yanlış hatırlamıyorsam siz de Memorial’da takipliydiniz. Doktorunuz kimdi acaba? Ben de oraya gidiyorum ama haftam ileri olmasına rağmen benim doktorum tam tersi asla doğum kafasına giremedik gibi hissediyorum. Genelde mi öyle bir tutumu var yoksa benim muayenem özelinde bir durum mu anlayamıyorum. Beni de biraz bu durum geriyor sanki. :/Doktorunuz nereye yerleşmiş dedi acaba? Düzensiz sancılar benim de var ama bebek hala aşağı inmediği halde doktorum nerdeyse hastaneye yatıracak beni o kadar pimpirikli ki nst'de bikaç kez 40 ve üzeri çıktı diye hemen doğum kafasına girdi. Sizin kaç çıkıyor nst'de sancılarınız?
Doğum için rahmin ağzına yerleşmekten bahsediyor anladığım kadarıyla, neredeyse 3 haftadır aşağı inmişti zaten, bu hafta tam yerleşmiş dedi, bende açılma yok. Doktorum alttan bakıp doğumu tetiklemek de istemiyorum diyor.Doktorunuz nereye yerleşmiş dedi acaba? Düzensiz sancılar benim de var ama bebek hala aşağı inmediği halde doktorum nerdeyse hastaneye yatıracak beni o kadar pimpirikli ki nst'de bikaç kez 40 ve üzeri çıktı diye hemen doğum kafasına girdi. Sizin kaç çıkıyor nst'de sancılarınız?
Zıbın , ilk giyeceği cicisi, çorabı, bone(şapka) eldiven, bez , battaniyeKızlar ebeye doğum anında eşya veriyoruz ya neler veriyorduk, kontrol ediyorum da
Bu gaz için çaylar var onlara baksana bi sen İçiceksin sendende bebeğe geçsin3 ay kesin gaz olacak dediler. Bazısı 6da ancak öğreniyormuş kendi kendine gaz çıkarmayı. Benim yeğenim 7 de öğrenmişti
Gece kötü yaa. Gündüz bi şekilde hallediyorum, evdekilere iteliyorum falan da gece uykudan kalkıp gazını çıkarttırmak zor oluyor çünkü benim de uykum var
Sen ne zaman doğuracaksın ya? Baksapphire_silk falan araya kaynak yaptı
Oh ohhh ne güzel geçiyor öyle darısı başıma en kısa zamandaBen de bir espri yapayım bariKusmuklu sıçmıklı geçiyor günler
Kız Allah seni ne yapmasın
B Beybiumutlari nasılsın canım? Aklım sende kaldı.. Bebeğin nasıl biraz olsun canlandı mı minnoş uykucu?
Ben stabil canımKızlar eve yeni döndük biz takip edemedim yeni bebişler geldi mi geldiyse hepsinin ömrü mutlu başarılarla dolu olsun.Papatya0593 B Birdurumvar ne alemdesiniz beybiler
Benimki gelmedi daha haftaya ins nstdeyim su anKızlar eve yeni döndük biz takip edemedim yeni bebişler geldi mi geldiyse hepsinin ömrü mutlu başarılarla dolu olsun.Papatya0593 B Birdurumvar ne alemdesiniz beybiler
Benim bi önceki kontrolüm de 20-40 larda çıktı hiç önemsemedi doktor canımDoktorunuz nereye yerleşmiş dedi acaba? Düzensiz sancılar benim de var ama bebek hala aşağı inmediği halde doktorum nerdeyse hastaneye yatıracak beni o kadar pimpirikli ki nst'de bikaç kez 40 ve üzeri çıktı diye hemen doğum kafasına girdi. Sizin kaç çıkıyor nst'de sancılarınız?
Emzirme pozisyonlarına bak canım. Genelde pozisyonla alakalı olabiliyorMemeler daha hastanedeyken yara oldu zaten, hemen başladım lansinoh a. Hala kullanıyorum hala yara
Owli kundak arkadaşlarım kullanıyır çok memnunlar. Ben evde penye battaniyeyle yarım kundak yapıyorum
Bu gaz için çaylar var onlara baksana bi sen İçiceksin sendende bebeğe geçsinahh zor tâbi annelik kolay mı Rabb'im yardımcın olsun gündüz uyumaya çalış biraz yanında birileri varsa güzel yardımcı olurlar
Ahh bir bilsem ne zaman doguracambizimkiler de sürekli arıyorlar daha doğurmadın mi diye her seferinde yok daha 10 gün var diom bı bitmedi şu 10 günde
Ben de Owli’den aldım. Benim ilk annelik tecrübesi olacak bildiğimden değil ama okuduklarımdan yola çıkarak aldım. Aldığım model uyku gurusu olarak geçiyor bir bakın isterseniz, önce kundak olarak sonrasında uyku tulumu olarak kullanılabiliyor. Zaten mevsim olarak da Nisanda doğacağını varsayarsak 0.5 tog yeterli olur diye düşündüm.İstanbul’da havalar daha soğumaz diye düşünüyorum.
Memeler daha hastanedeyken yara oldu zaten, hemen başladım lansinoh a. Hala kullanıyorum hala yara
Owli kundak arkadaşlarım kullanıyır çok memnunlar. Ben evde penye battaniyeyle yarım kundak yapıyorum
Hepinize teşekkür ederim kızlar, önerilerinize bakacağımarkadaşlar ben böyle bir kundak aldım andwawa’dan yarım kundak için uygun öneri niteliğinde paylaşmak istedim
Kızlarr ikinize de hayırlı olsun gözleriniz aydın çoook sevindim sağlıkla bebişlerinizi emzirin gazsız bol emmeli günler inşallahCanlar doğum oldu çoktan bitti sezeryanla gayet de rahat güzel bi doğumdu tabi şu an uyuşuğum bişey hissetmiyorum. Hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür ekip çok kafaydı sohbet ede ede aldılar. Yavrularım çok tatlılar sıcacık mis kokulular biri baya küçük küvezde kalacak bi kaç gün, diğeri daha iyi ama onu da öğleden sonra verecekler sanırım su an kahvaltı yapıyorum aşırı uykum var. Darısı vakti gelince sizlerin başına benimkiler ikiz olduğu için aceleciydi.
Hepinize tek tek teşekkür ederimben sağlıkla kavuştum kızıma, darısı sizlere olsun inşallah çok tatlı çok minik yoğun bakıma alınır demişlerdi ama çok şükür yanımızda. Sezaryen doğumda kolay geçti, boş yere stres yapmışım. Hiç korkmayın. 37+0, 2460 gr 47 cm olarak doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?