2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kaçıncı haftadasınız?

Kızlar bugün bebek çok nazlı. Arada şöyle bi hareket edip bırakıyor bir de ben aşırı terliyorum tişörtlerim ıslanıyor resmen sizde durumlar nasıl?
Canım benim gibi yapma panikleme artık yavaş yavaş az hareket etme dönemine giriyorlar, 2 saatte 1 hareketini hissetmeye dikkat et ama

Sizin de sezeryan mı olacak doğumunuz? Benimki sezeryan olacağı için de öyle bir kafaya girmiş olabilir belki. Aygül benim doktorum, 2 kere de ertuğrul beye görünmüştüm. sizin kim doktorunuz?

Ben de 8 gün sonra doğuracağım.
Ama şu son günler cidden geçmiyor. planlı olmasına rağmen ağırlaştı günler sanki.

Önümde upuzun bir zaman varmış gibi geliyor.
Yaa çok güzel az kalmış tarihî de belli sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim tarih yok ya ben kendimi avutmak için millet de sürekli tarih sormasın diye 10 gün diyip geçiyorm
Her türlü az kalmış herkesin cidden bi o ilk zamnlar bide şimdi geçmek bilmiyor 25 ten sonrası uçtu gibi hele 30lar daha bı çabuk geçti ta ki şu son 2 Haftaya kadar

Sizin de sezeryan mı olacak doğumunuz? Benimki sezeryan olacağı için de öyle bir kafaya girmiş olabilir belki. Aygül benim doktorum, 2 kere de ertuğrul beye görünmüştüm. sizin kim doktorunuz?
Kafa çapı haftasına göre ileri göründüğü için sezeryan ihtimali daha yüksek. Ama onu bile ben soruyorum da öğreniyorum. Ben de sezeryana bir tık daha yakındım ama yaparsın edersin gibi bir gaz görsem ikna edilebilecek gibiydim yani Ne olur ne olmaz diyerek sezeryan tarihi aldık, ki o da haftaya ama şöyle etraflıca kesin vajinal olmaz veya kesin sezeryan olacak diye konuşmadık. Bu kafayla vajinal olmaz gibi kesin bir şey dese, kendimi sezeryana hazırlayacağım ama o da yok. Böyle böyle herhalde sezeryan olacak zaten teşvik görmeyip kafası da büyük dendiği için cesaretim kırıldı, riske atmak istemem. Kudret hoca benimki de.

Kızlar bugün regl ağrısı gibi bir ağrım var ama geçmedi bi türlü. Normalde ara ara yoklar geçerdi, doğuma hazırlık gibi bi şey mi düşünmeliyim yoksa doktoruma yazsam mı sizce? Sizde de oluyor mu?

Merhaba arkadaslar dogum yapanlara gecmis olsun saglikla büyüsün bebisleriniz. Benim dogum mayıs basi gorünüyor a galiba nosan sonu dogacak. Simdiden kasilmalar basladi. Arada sirada agrili kasılmalar oluyor. Ilk oğlum 38+1 'de kendi sancımla dogdu bu da insallah bekletmeden doğal bor sekilde doğar.

Canım ağrıları takip et saate bak. Belirli aralıklarla düzenli geliyorsa o zaman ciddiye alabilirsin. Dinlenince geçiyorsa ve düzensizse o zaman belkide yalancı sancı olabilir. Elbette şansın varsa doktoruna yaz mutlaka haberi olsun hemde senin için rahatlar.

N nail art nasıl gidiyor pırtlamalar göbek bağınız düştüyse koltuk altından tutup bi kovaya sok bacaklarını çırptıkça hareket olsun ona. Bi de tummy time yap mutlaka başlarda itiraz edecektir ama sonra hem kas gelişimi hemde gaz çıkışı için harika olacakmutlaka gaz masajıda yapıyorsundur. Bol bol çıkaın rahat etsin kuzun

Muhteşem bişey ayva çekirdeği benim de tek çözümüm olmuştu. Hızlıca iyileştirmişti şifa olsun inşallah hepimize

Amin. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi
Ben de tarih belli olmasına rağmen kimseye söylemiyorum. Nisanın ilk haftası bi gün olacak bakalım diyorum.

Hastaneye çok kişi gelmesin diye yapıyorum ben. Eve bi geçip toparlanayım da öyle gelinsin diye.

30lar gerçekten çok hızlı geçti başlangıçta. Ama son düzlüğe girince değişti işler sanki

Sen zaten inşallah istediğin gibi normal doğum yapacaksın. O yüzden ne diyesin zaten insanlara. Bebiş ne zaman isterse o zaman doğacak. O da net değil. Doğunca haber veririm merak etmeyin diyip geç.

Ayy ne güzel düşünmüşsün öyle en iyisi evet biraz toparlanıp sonra milleti çekmek.

Öyle bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…