- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.581
Benim bi önceki kontrolüm de 20-40 larda çıktı hiç önemsemedi doktor canım
Kaçıncı haftadasınız?Merhaba, yanlış hatırlamıyorsam siz de Memorial’da takipliydiniz. Doktorunuz kimdi acaba? Ben de oraya gidiyorum ama haftam ileri olmasına rağmen benim doktorum tam tersi asla doğum kafasına giremedik gibi hissediyorum. Genelde mi öyle bir tutumu var yoksa benim muayenem özelinde bir durum mu anlayamıyorum. Beni de biraz bu durum geriyor sanki. :/
Canım heralde doğum sancısı ta 100 leri vuran sancı olacakBenim de en yüksek 21 oldu. Ebe de dr da bunu sancıdan saymadı zaten
Canım benim gibi yapma panikleme artık yavaş yavaş az hareket etme dönemine giriyorlar, 2 saatte 1 hareketini hissetmeye dikkat et amaKızlar bugün bebek çok nazlı. Arada şöyle bi hareket edip bırakıyorbir de ben aşırı terliyorum tişörtlerim ıslanıyor resmen sizde durumlar nasıl?
Sizin de sezeryan mı olacak doğumunuz? Benimki sezeryan olacağı için de öyle bir kafaya girmiş olabilir belki. Aygül benim doktorum, 2 kere de ertuğrul beye görünmüştüm. sizin kim doktorunuz?Merhaba, yanlış hatırlamıyorsam siz de Memorial’da takipliydiniz. Doktorunuz kimdi acaba? Ben de oraya gidiyorum ama haftam ileri olmasına rağmen benim doktorum tam tersi asla doğum kafasına giremedik gibi hissediyorum. Genelde mi öyle bir tutumu var yoksa benim muayenem özelinde bir durum mu anlayamıyorum. Beni de biraz bu durum geriyor sanki. :/
Nst de ki hemşire ile konuşmuştum. 100 olmadan müdahele etmiyorlar. Kimisinde 100 de açılma başlıyor. Kimisinde sancı yokken açılma başlamış oluyor dedi.Canım heralde doğum sancısı ta 100 leri vuran sancı olacak
Yaa çok güzel az kalmış tarihî de belli sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen de 8 gün sonra doğuracağım.
Ama şu son günler cidden geçmiyor.planlı olmasına rağmen ağırlaştı günler sanki.
Önümde upuzun bir zaman varmış gibi geliyor.
Kafa çapı haftasına göre ileri göründüğü için sezeryan ihtimali daha yüksek. Ama onu bile ben soruyorum da öğreniyorum. Ben de sezeryana bir tık daha yakındım ama yaparsın edersin gibi bir gaz görsem ikna edilebilecek gibiydim yaniSizin de sezeryan mı olacak doğumunuz? Benimki sezeryan olacağı için de öyle bir kafaya girmiş olabilir belki. Aygül benim doktorum, 2 kere de ertuğrul beye görünmüştüm. sizin kim doktorunuz?
37+6Kaçıncı haftadasınız?
Ben iyiyim bebiş de iyi gibi emzirme süt vs sorunları yaşıyoruz idrarı hafif kanlı geldi vs onunla uğraşıyorum. Hadi bakalım ne çıkacak nst sonucuBenimki gelmedi daha haftaya ins nstdeyim su ansen nasılsın bebis nasıl
Canım ağrıları takip et saate bak. Belirli aralıklarla düzenli geliyorsa o zaman ciddiye alabilirsin. Dinlenince geçiyorsa ve düzensizse o zaman belkide yalancı sancı olabilir. Elbette şansın varsa doktoruna yaz mutlaka haberi olsun hemde senin için rahatlar.Kızlar bugün regl ağrısı gibi bir ağrım var ama geçmedi bi türlü. Normalde ara ara yoklar geçerdi, doğuma hazırlık gibi bi şey mi düşünmeliyim yoksa doktoruma yazsam mı sizce? Sizde de oluyor mu?
Muhteşem bişey ayva çekirdeği benim de tek çözümüm olmuştu. Hızlıca iyileştirmişti10 gündür lansinoh sürüyorum göğsüme 1 gram kuruması geçmedi dogum öncesi başladım valla akşam ayva çekirdeğin yaptım sürdüm simdi lansinoh degismi bence ben oğlumda kullanmistim iş görmüştü
Pembe mi geliyor idrarıxBen iyiyim bebiş de iyi gibi emzirme süt vs sorunları yaşıyoruz idrarı hafif kanlı geldi vs onunla uğraşıyorum. Hadi bakalım ne çıkacak nst sonucu
Valla bende bugün başladım lansinoh 1 haftadir hicbirseyi degistirmediMuhteşem bişey ayva çekirdeği benim de tek çözümüm olmuştu. Hızlıca iyileştirmiştişifa olsun inşallah hepimize
Yaa çok güzel az kalmış tarihî de belli sağlıkla kucağına alırsın inşallahbenim tarih yok ya ben kendimi avutmak için millet de sürekli tarih sormasın diye 10 gün diyip geçiyorm
Her türlü az kalmış herkesin cidden bi o ilk zamnlar bide şimdi geçmek bilmiyor 25 ten sonrası uçtu gibi hele 30lar daha bı çabuk geçti ta ki şu son 2 Haftaya kadar
Ayy ne güzel düşünmüşsün öyleAmin. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi
Ben de tarih belli olmasına rağmen kimseye söylemiyorum. Nisanın ilk haftası bi gün olacak bakalım diyorum.
Hastaneye çok kişi gelmesin diye yapıyorum ben. Eve bi geçip toparlanayım da öyle gelinsin diye.
30lar gerçekten çok hızlı geçti başlangıçta. Ama son düzlüğe girince değişti işler sanki
Sen zaten inşallah istediğin gibi normal doğum yapacaksın. O yüzden ne diyesin zaten insanlara. Bebiş ne zaman isterse o zaman doğacak. O da net değil. Doğunca haber veririm merak etmeyin diyip geç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?