- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.924
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.701
Evet kuzum yemeklerine dök istersen toz kimyonu o da gaz önlüyor. Gerçi bir müddet sonra tekirdağ köftesi gibi kokmaya başlıyorsun amaRezene çayı ve kimyon çayı dediler canım. Gaz problemi için kullanılan çaylar bunlarmış. Aklında olsun
Evet evet muhakkak konuscam sağol canımKullanıyoruz canım. Ben ocean mummy ve demir ilacına devam ediyorum. D vit de var. Bunlara ek olarak 3. Ay da saç dökülmemiz olacakmış. Doktorum o zaman da biotin vericem sana dedi
Ptesi konuş mutlaka doktorunla
Ben 2sini de giydim. Lazım diye bişi hissetmedim aslında. Hangisini canın isterse onu giy bence. Yara ile ilgili ameliyattan sonra bişi yapılmadı bana. 5. Günde doktoruma gittiğimde dikişlerimi aldı o kadar. Hastanede kimse elleşmediSezaryen olan taze anneler gecelik lazım oldu mu? Yoksa pijama yeterli mi?
Evet her gün yıkıyorum zateb. Bir de altını açtıktan sonra hem biraz boşta bırakıyorum hem de kaynamış suyla ıslatılmış pamukla siliyorum. Yani ıslak mendil bile kullanmıyorum. Ama sanırım benim yediğim bişiyden oldu. Onu bulsam iyi olur
Canım benim bi iş arkadaşım turunçgil yediğinde kızının pişik olduğu farketmiş portakal mandalina limon alerjisi cıkmıs sanırım bebişinEvet her gün yıkıyorum zateb. Bir de altını açtıktan sonra hem biraz boşta bırakıyorum hem de kaynamış suyla ıslatılmış pamukla siliyorum. Yani ıslak mendil bile kullanmıyorum. Ama sanırım benim yediğim bişiyden oldu. Onu bulsam iyi olur
Son dönemde taşıyamıyor galiba benim de cok ağrım oluyor. Ödem mi var canım magnezyum kullanıyor musunBacaklarım çok ağrıyor bugün. Üzerine basarken bile canım yanıyor.
Ben dün ameliyattan sonra gecelik giydim çünkü bi kaç kere kanamam ne durumda diye kontrol etmeye geldiler, daha rahat oldu. Bugün sabah pijama giydimSezaryen olan taze anneler gecelik lazım oldu mu? Yoksa pijama yeterli mi?
Hastanenin pompasını getiriyorlar. 3 saatte bir sağmanı istiyorlar süt gelmese bile uyarmak lazımmış süt gelmesini sağlamak içinSelam kızlar. Doğum yapan arkadaşlara sorum olacak. Hastanede hemen süt sağmaya başlanıyor mu? Elektrikli süt sağma makinesi aldım. Götüreyim mi?
Çok geçmiş olsun desitin mor çok başarılı bu konudaOfff minnoşun altı pişmiş. Her emzirme öncesi bezini değiştiriyorum. Hatta bazen emzirirken yaptığını duyup emzirme sonrası da değiştiriyorum ama pişik olmuş yine de
Doktora gittiğimizde sudocrem kullanayım mı eğer pişerse demiştim, içeriğinde çok çinko old için onu önermemişti. Pişikte hangi kremi kullanacağız peki? Gidip şimdi eczaneden alasım var yaa o kadar üzüldüm
Ben götüreceğim, çok etkili diyorlar, hipp emziren anne çayı ve bestlak aldım ayrıcaSelam kızlar. Doğum yapan arkadaşlara sorum olacak. Hastanede hemen süt sağmaya başlanıyor mu? Elektrikli süt sağma makinesi aldım. Götüreyim mi?
Gel sarılalımSelam kızlar dün kontrole gittim 37.haftadayım 3050 de 52 cm ölçtü. Bebişin keyfi yerinde üç haftaya ancak gelir bence dedi doktorum. Normal istiyorsan bu saatten sonra kendine acıma hergün yürü Squat yap yer sil pilates topu ile bazı hareketler gösterdi onları yap dedi en etkili olanı da eşin çapraz şekilde ellerinden tutsun sen Squat pozisyonunda çömelip vücudunu sal yukarı aşağı dedi. Sancı 0 hala ağzımda bebe. Bu siyatik ağrıyı sordum bendeki de o sanırım. Pelvik taban kasları için bi kaç hareket gösterdi. Erken bebesi gelenlere özeniyorum40 a kadar beklemek zulüm gibi geliyor ama buna da şükür. hayırlı zamanda gelsin herkesin bebesi sağlıkla inşallah. Kan değerlerim biraz düşük genetik olarak 9-10 arası hep kan ilacı dışında doğal pekmez limon da yapıyorum ama başka bi önerisi olan var mıdır
Şu ara ilaçları ihmal ettim ondan sanırım. Dur alayım hemen cnaım. Dün az temizlik yapayım dedim yaptığımda kanepe koltuk süpürmekSon dönemde taşıyamıyor galiba benim de cok ağrım oluyor. Ödem mi var canım magnezyum kullanıyor musun
Hastanelerde oluyor canım çekim gücü evdekiler ile kıyaslanamaz bile. Ama ne olur ne olmaz diye kendin de götürebilirsinSelam kızlar. Doğum yapan arkadaşlara sorum olacak. Hastanede hemen süt sağmaya başlanıyor mu? Elektrikli süt sağma makinesi aldım. Götüreyim mi?
Canım Allah razı olsun annendenGunaydin kizlar 2 gundur bizim evde hunharca bu temizlik var hic bakamadim buraya. Bebisler gelmis hosgelmisler hepsi cok cok sagliklidirlar inallahÖdem feci derecede beni rahatsiz etmeye basladi artik sabahlari yataktan balon gibi uyaniyorum gun icinde biraz daha rahatliyor. Karnim baya baya asagi indi, nefes alabiliyorum artik kaburgalarima da baski yapmiyor. Bebegin hareketlerine cok ciddi bi azalma mevcut ama bazen kafama takiyorum biraz bunu durtuyorum falan uyandiriyorum cocugumu. Anam anam garip anam temizlikci bulamadim diye geldi oruc oruc tum evimi temizledi bende dun biraz kiyamadim yardim edeyim dedim ama suan bel agrisindan ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum bizden gecmis kizlar dogurana kadar malak gibi yatmayi dusunuyorum yemek dahi yapmiycam son 2 haftanin tadini ciksrtcam
Hahahahs bende aynen heryerde gavisconum vardı doğum bittiği gibi yüzüne bakmıyorum çok şükürDoğum olur olmaz gaviscon ile ilişkim bittibiri evde biri okulda şişeden dikliyordum kafama valla
Yok ben 3 takım pijama götürdüm asla değmiyor o dikiş yerine zaten korkma pijama giyebilirsinSezaryen olan taze anneler gecelik lazım oldu mu? Yoksa pijama yeterli mi?
Aaaa bunu bilmiyordum dur bakayım altını açıncaErkek bebek anneleri, bebeğin pipisinin sünnet kısmı var uçta malum. Her alt açma sonrası o kısmı biraz geriye doğru itmek sünneti kolaylaştırıyormuş. Ben de yeni öğrendim, belki yapmak isteyenler olur
Canım ne dikişini aldı sezeryanda dikiş oluyor mu ? Benim doktorum estetik dikiş yapıldı ordan dikiş falan almayacağız dedi kontrole gittiğimdede baktı bişey yapmadı amaBen 2sini de giydim. Lazım diye bişi hissetmedim aslında. Hangisini canın isterse onu giy bence. Yara ile ilgili ameliyattan sonra bişi yapılmadı bana. 5. Günde doktoruma gittiğimde dikişlerimi aldı o kadar. Hastanede kimse elleşmedi
Evet gerekli olabiliyor kuzum bende sezeryan oldum ve oğlumu küveze aldılar o sebeple süt sağmam gerekti ama hastane zaten getiriyor makineyi ama senin varsa yanında götür daha temiz olur ben yanımda götürdüm mesela.Selam kızlar. Doğum yapan arkadaşlara sorum olacak. Hastanede hemen süt sağmaya başlanıyor mu? Elektrikli süt sağma makinesi aldım. Götüreyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?