2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Hadi ya bizim hastanede 32'den itibaren her gebeyi bağlıyorlar kontrol amaçlı. Çünkü cidden bazen sancı olduğu halde hissetmeyebiliyoruz. 39'a gelmişsin bağlarlar artık heralde diye düşünüyorum
Aaa ben 30 dan sonra her 4 haftada bir bağlandım. 36 37 de haftada bir. Şimdi 38 de var yine bu hafta

Deniz Lina

Ben de bugun başladım hurma ada çayına. Gece bebe içerde bi şeyler yaptı iki kaburgamın ortasında kafa büyüklüğünde bi şişlik oluştu içerde bi organa vurdu ağrısına uyandım inşallah ters dönmemiştir ya. Normalde 2 parmak boşluk bardı kaburga rahim arası suan 0 giderek artması gerekirken daha da yukarı cıkmıs bebe

Ben 2 3 kez bağlandım. İlkinde 100 üzeri bir sancı çıkmıştı. Son bağlandığımda bebek çok hareketliydi 40 60 arası sürekli sancı çıktı. Bebek durunca duruyo hareket ettikçe çıkıyodu doktor normal dedi. Sanırım bebek hareket etmese de çıkan sancı doğum sancısı. Kendimce öyle yorumladım yani çünkü sürekli 40 60 sancı çıkınca eyvah hastaneye alır mı acaba diye korkmuştum.

Bir şey sormak istiyorum ben de 35+6 haftalık gebeyim çalışabilir raporum mevcut ancak ben de işi bırakmak istiyorum ayrıca gidip bir rapor almama gerek var mı bakanlık personeliyim
Ben de cumartesi yaptım bu işi, tekrar rapor alıp bir dilekçeyle kurumuna vermen gerekiypr canım

Beybi benim doktorun sülalesi rahat öyle bi adam, daha hiç girmedim Nst’ye yarın sokar diye umut ediyorum. Ama bizimkisi sancı 40-50’de çıksa hastaneye yatırmaz diye düşünüyorum ya acaba senin hep düzenli bir şekilde miydi Nst’de? Ya da herhangi riskli, erken doğumu tetikleyebilecek bir durumun var mı, yoksa doktorun mu evhamlı?

Oyumu Deniz Lina dan yana kullaniyorum

Ay olabilir mi böyle bi şey, lütfen olsun:) benim bugün 15 gün oldu siyatik başlayalı, her sabah belki geçmiştir diye uyanıyorum, sonuç hüsran..
Ya dün neler yaptım diye düşündüm saatlerce, kendimi biraz yorduğum bi gündü. Ağrıyla ev işi yapmak zor oluyor. Bir de benim gerçekten dayanılmazdı ağrılarım. Haftam erken olmasına rağmen 3 haftadır çekiyorum bende, doğuma kadar böyle gidecek diye psikolojik olarak çok yıprattım kendimi. Çünkü eğer sizin de benim gibiyse ben dışarı bile çıkmıyorum tek başıma, evde yalnız kalmıyorum. Bazen yerimden kalkamıyordum ağrı girince. Bugün resmen hiçbir şey yaşanmamış gibiyim. O yüzden bebeğin pozisyonu geldi sadece aklıma, yarın doktoruma sorup yazıcam yeniden buraya. Etiketlerim sizi de. Allah hepimizin yardımcısı olsun ya. Sizin de inşallah uyandığınızda bi anda kesilmiş olur ağrılarınız. Çok iyi anlıyorum çünkü.

Hitap olarak ikisini aynı anda kullanacaksanız Asel Lina bence. Ama sadece tek isimle hitap edecekseniz hepsi güzel geliyor kulağa.

İyiyim çok sağolun arada giriyorum ama mesajları takip edemiyorum pek. Ben iyiyim taburcu oldum dün akşam eve geldim beyler hastanede misafirler bi süre daha onlara süt üretme telaşındayım. süt de bir geliyor bi gelmiyor nazlı biraz benim artırma derdindeyim. solgar’ın bira mayasıyla humananın çayını alacağım bakalım.

Oğluşlarım da büyümeye çalışıyo kuzularım teyzeleri, her gün 2 kere görüş varmış, bugüne kadar damar yoluyla besliyolardı bugün mamaya da başlamışlar. Küçüğümü fototerapiye almışlar akşama çıkar inşallah. Büyük oğluşumu akşam emzirme için verebilirlermiş kucağıma hazırlıklı gelin dediler heyecandan ölüyorum Süttür sarılıktır kızımdan alışkın olduğuma bunlar koymuyor orda hemşireler kanatsız melek gibi valla öyle güzel ilgileniyorlar ki Allah razı olsun.

Bizde durumlar böyle doğuran eden var mı herkes tüm bebişler iyidir insallah
sapphire_silk nasılsın canım? Her şey yolunda mı?

sapphire_silk nasılsınız? Minikler nasıl?? Umarım herşey yolundadır

Asel Lina

Ben 39. Haftadayım hala hiç nst’ye bağlanmadım. Çok merak ediyorum hissettiğim sancı mı değil mi:) bugün kontrolüm var, umarım bağlarlar.
Aaa bizde 38 de başladı hatta önceki haftalarda da ağrım var diyince bakmışlardi. Şuan hafta da bir alıyor muane artı nts

Rabb'im en kısa zamanda kavuştursun Canm
Böyle güzel pozitif bakman çok güzel gayet olabilecek durumlar iyi olsunlar da azıcık geç gelsinler

Benim eşimin anneannesi 7 aylık diyolar artık tam tarih belli değil de doğum yapıyor, bebeğin eşi gelecek derken süpriiiiz bi kafa daha kadıncağız ikizlere hamileymiş 60 sene önce ne bileceksin kocakarıların gözünden başka görüntüleme tekniği mi var
Demi aynen babanem böyle diyor 8 tane doğurdum hiçbirini bilmiyorum ne bilim diyor vakti gelen doğardı

canım neye göre bu kadar emin konuşuyorsun anlamadım, biliyor musun sordun mu net, yoksa emin olarak yorum mu yapıyorsun, google da bu şekilde çıkıyor bak direk ekledim, bu arada net konuşmuyorum kuruma sormam lazım diyorum ben çünkü gerçekten çevremde yok böyle bir örnek yok, neyse başımıza gelince öğreniriz benim son günüm perşembe çarşambadan ararım kurumu doğurmazsam kesin doğrusunu öğreniriz bide şu açıdan düşün kanunda diyor ki doğum izni doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 dir , benim bebem geç doğdu diye niye doğum sonrası izni kısalsın ben tam 32 de ayrıldım çünkü, neyse gerilmeyelim çok önemli bi konu değil canım

Eklentiler

• 3C8D1DBB-3757-4174-A781-070DF78E94A6.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 61
İyi olmanıza sevindim, minnoşlar da en kısa sürede gelirler umarım, sevgiler

Bir şey sormak istiyorum ben de 35+6 haftalık gebeyim çalışabilir raporum mevcut ancak ben de işi bırakmak istiyorum ayrıca gidip bir rapor almama gerek var mı bakanlık personeliyim
Evet. 37 ye kadar çalışabilir aldın 1 hafta önceden bırakmak istiyorsun sanirim doktora gidip çalışamaz raporu alman lazım. Eger ki 37 ye kadar dayandın tam 37 de tekrar gidip çalışamaz alacaksin kurumuna ibraz edeceksin raporu. Ben tam 37 de aldim çalışamaz raporumu kurumuma ibraz ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…